Barlost Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 (edited) Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης μου παραθέτω την αριθμό εντοπισμού της αποστολής μου, μήπως μπορεί κάποιος να μου πει κάτι περισσότερο. RS915860779NL. Σημείωση, μάλλον δεν έπρεπε να παραγγείλω από το Alli. Η πραγματική αξία του αντικειμένου είναι 69 ευρώ και τώρα δεν ξέρω τι με περιμένει! απο οπου και να το επερνες παλι το ιδιο ρισκο ειναι. Εμενα εχει σταματησει τελωνειο σμρ εδω και κανα 3ωρο(dhl) ....εντωμεταξυ μιλησα με τους κινεζους απο geekbuying να δω τι εχουν γραψει πανω στο δεμα....εχουν βαλει οτι ειναι κινητο αξιας 40 $...τους ζητησα και μια αποδειξη σε περιπτωση που το τελωνειο μου χρεωσει τα κερατα του,....τι λετε να γινει?? θα περιμενουμε να μας πεις. Καλησπέρα σας σαν αρχάριος θα ήθελα να σας κάνω και γω μια ερώτηση. Πήρα ένα κινητό απο κίνα με απλό ταχυδρομείο και μου το έστειλε με tracking number της 4px στο site των έλτα λέει ότι είναι σιγκαπούρη. Του είπα και το έστειλε ως δώρο. Θα περάσω τελωνείο και εγώ έτσι; Την αγορά την έκανα μέσω ebay. τα "δωρα" και τα σχετικα, δεν περνανε πια. Οποτε μια απο τα ιδια, αν εισαι τυχερος δεν περνας, αν οχι στο ελεος τις κρισης των ελτα. καλημερα απο 27/7 arrival at destination και ακομα περιμενω τι γινεται δεν καταλαβαινω sg post Νωρις ειναι ακομα, ακομη απο τις διακοπες δεν γυρισαν οι αργοσχολοι. Edited August 31, 2017 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Καλησπέρα παιδιά... Παρήγγειλα απο geekbuying 2 xiaomi redmi note 4x, στις 3 Αυγούστου έγιναν shipped. Απο τοτε μεχρι και σήμερα το tracking number που μου εχουν δώσει δεν δουλεύει, και ουτε οι ιδιοι γνωριζουν που βρισκονται τα κινητα. Το αρνητικο ειναι οτι δεν πλήρωσα με paypal αλλα με πιστωτική ... Τι μπορώ να κάνω μιας και αρνούνται να μου κανουν refund αν δεν περάσουν 3 μήνες απο τοτε που εγινε η παραγγελια οπως λένε .. υπομονη 3 μηνες μαλλον... γιατι δεν το πηρες απο ευρωπαικη αποθηκη ( ιταλιας πχ με 2 ευρω χρεωση μονο) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elgol Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Το χρεωσανε 34,20€ στο τελωνειο κινητο με εκτιμηση 80€ αφου ανοιξαν το πακετο και εγραψαν απεξω και το μοντελο για να μη γινει αμφισβητηση! Τωρα με ποια λογικη (μαλον τιμη χονδρικης) αυτοι του gearbest γρσφουν αξια15€ σε πακετο κινητου ειναι προκλητικο για τελωνειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prometheuss Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 υπομονη 3 μηνες μαλλον... γιατι δεν το πηρες απο ευρωπαικη αποθηκη ( ιταλιας πχ με 2 ευρω χρεωση μονο) ? Το είχε σε προσφορά απο HK warehouse , απο ευρωπαικα warehouses ηταν 30+ το καθε ενα .. Συνολο ενα 60αρι πανω .. Αρα να κανω υπομονη 3 μηνες και αν μου κανουν refund ετσι ; Δεν υπάρχει περίπτωση να το στείλουν έστω και αν το tracking number δεν δουλευει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Καλησπέρα παιδιά... Παρήγγειλα απο geekbuying 2 xiaomi redmi note 4x, στις 3 Αυγούστου έγιναν shipped. Απο τοτε μεχρι και σήμερα το tracking number που μου εχουν δώσει δεν δουλεύει, και ουτε οι ιδιοι γνωριζουν που βρισκονται τα κινητα. Το αρνητικο ειναι οτι δεν πλήρωσα με paypal αλλα με πιστωτική ... Τι μπορώ να κάνω μιας και αρνούνται να μου κανουν refund αν δεν περάσουν 3 μήνες απο τοτε που εγινε η παραγγελια οπως λένε .. Από το κατάστημα δεν έχω προσωπική πείρα, αλλά από φίλο, που το δοκίμασε, δεν άκουσα καλά σχόλια. Το να μη δείχνει πληροφορίες το tracking number μετά από 1 μήνα, μου φαίνεται υπόπτο. Και το ότι δεν πλήρωσες με paypal, δε βοηθάει καθόλου. Στη θέση σου, θα πήγαινα στην τράπεζα να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής και δε θα πίστευα δικαιολογίες από το κατάστημα (π.χ. ήταν λάθος το tracking number, πάρε το σωστό ή ότι έγινε λάθος και το στείλαμε τώρα ή οτιδήποτε). Το να περιμένεις τρίμηνο, δε νομίζω ότι θα βοηθήσει πουθενά. Πληροφοριακά, το πακέτο μου, από 18/7, εμφανίστηκε τελικά... Τελευταίο γεγονός -- 2017-08-31 09:27 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το είχε σε προσφορά απο HK warehouse , απο ευρωπαικα warehouses ηταν 30+ το καθε ενα .. Συνολο ενα 60αρι πανω .. Αρα να κανω υπομονη 3 μηνες και αν μου κανουν refund ετσι ; Δεν υπάρχει περίπτωση να το στείλουν έστω και αν το tracking number δεν δουλευει ; Κοίτα, όπως είπα δεν ξέρω το κατάστημα, αλλά από εμπειρία φίλου, δε θα τους εμπιστευόμουν. Αν πιστεύεις ότι θα σου έρθουν τα κινητά ή ότι μετά από 3 μήνες θα δεχτούν να σε αποζημιώσουν, εσύ το κρίνεις. Απλά, δεν ξέρω αν σε 3 μήνες θα μπορείς να κάνεις οτιδήποτε, για να πάρεις πίσω τα λεφτά σου, πέρα από το να επαφίεσαι στις καλές τους προθέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prometheuss Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Από το κατάστημα δεν έχω προσωπική πείρα, αλλά από φίλο, που το δοκίμασε, δεν άκουσα καλά σχόλια. Το να μη δείχνει πληροφορίες το tracking number μετά από 1 μήνα, μου φαίνεται υπόπτο. Και το ότι δεν πλήρωσες με paypal, δε βοηθάει καθόλου. Στη θέση σου, θα πήγαινα στην τράπεζα να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής και δε θα πίστευα δικαιολογίες από το κατάστημα (π.χ. ήταν λάθος το tracking number, πάρε το σωστό ή ότι έγινε λάθος και το στείλαμε τώρα ή οτιδήποτε). Το να περιμένεις τρίμηνο, δε νομίζω ότι θα βοηθήσει πουθενά. Πληροφοριακά, το πακέτο μου, από 18/7, εμφανίστηκε τελικά... Τελευταίο γεγονός -- 2017-08-31 09:27 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοίτα, όπως είπα δεν ξέρω το κατάστημα, αλλά από εμπειρία φίλου, δε θα τους εμπιστευόμουν. Αν πιστεύεις ότι θα σου έρθουν τα κινητά ή ότι μετά από 3 μήνες θα δεχτούν να σε αποζημιώσουν, εσύ το κρίνεις. Απλά, δεν ξέρω αν σε 3 μήνες θα μπορείς να κάνεις οτιδήποτε, για να πάρεις πίσω τα λεφτά σου, πέρα από το να επαφίεσαι στις καλές τους προθέσεις. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε, θα πάω την Δευτέρα στην τράπεζα να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής. Υπάρχει περίπτωση να μου επιστρέψει τα χρήματα η τράπεζα ή τα κλαίω απο τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 (edited) Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε, θα πάω την Δευτέρα στην τράπεζα να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής. Υπάρχει περίπτωση να μου επιστρέψει τα χρήματα η τράπεζα ή τα κλαίω απο τώρα; Ναι, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα. Είναι κάτι που προβλέπεται και οι τράπεζες θέλουν να διατηρούν την τραπεζική πίστη. Απλά, λογικά δε θα σου τα δώσουν αμέσως, ίσως να πάρει και εβδομάδες. Δεν το έχω δοκιμάσει, γιατί πάντα ψωνίζω με paypal, αλλά το έχω διαβάσει (και εδώ). Φυσικά, θα τους δώσεις τα στοιχεία της συναλλαγής και τις πληροφορίες που θα σου ζητήσουν. Στην ουσία και το paypal μια διαδικτυακή τράπεζα είναι, απλά οι όροι του και η ευκολία της αμφισβήτησης της συναλλαγής (και η συνακόλουθη αποζημίωση) το κάνουν βολικό μέσο για τέτοιες περιπτώσεις. Edited August 31, 2017 by anonimos_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Βέβαια εξοπλίσου με υπονομή και επιμονή στη τράπεζα γιατί σίγουρα θα σου κάνουν τρελίτσες ότι δεν υπάρχει αυτό που ζητάς κι άλλα κουφά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Βέβαια εξοπλίσου με υπονομή και επιμονή στη τράπεζα γιατί σίγουρα θα σου κάνουν τρελίτσες ότι δεν υπάρχει αυτό που ζητάς κι άλλα κουφά. Ναι, είναι πολύ πιθανό. Συνάδελφος, που πλήρωσε με πιστωτική για ταξίδι με τη γυναίκα του και έκανε αμφισβήτηση συναλλαγής (γιατί τον χρέωσαν, χωρίς να του κάνουν κράτηση), έβγαλε άκρη μετά από εβδομάδες - στην αρχή του είχαν πει "μετά από 2-3 μήνες και να δούμε" από την τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prometheuss Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Κατάλαβα .. Ευχαριστώ πολύ παιδιά θα το προσπαθήσω και οτι γίνει .. Τώρα που έμπλεξα δεν εχω αλλη επιλογη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mosxotrelos Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 τελωνειο με αγαπη....54 dhl και αναλογος ποσο θα με χρεωσει και το τελωνειο....ποτε ξανα dhl ηταν η πρωτη και η τελευταια τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Παραγγελια απο banggoo που μπηκε στις 18 Αυγουστου ηρθαν εχθες 30/08 με priority αξια περιπου 50 ευρω , κανενα προβλημα στην πορτα μου με ταχυδρομο .. Ολα καλα δηλαδη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 τελωνειο με αγαπη....54 dhl και αναλογος ποσο θα με χρεωσει και το τελωνειο....ποτε ξανα dhl ηταν η πρωτη και η τελευταια τους Δεν ηξερες, δεν ρωταγες. Μερικες σελιδες πισω λεει ( και στην αρχη του νηματος ) οτι η DHL ειναι 100000% τελωνειο, χαρατσι, και οτι αλλο φανταστεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mosxotrelos Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Δεν ηξερες, δεν ρωταγες. Μερικες σελιδες πισω λεει ( και στην αρχη του νηματος ) οτι η DHL ειναι 100000% τελωνειο, χαρατσι, και οτι αλλο φανταστεις. η ******* εγινε...απο εδω και περα κομμενα αυτα...μονο eu warehouse η ελτα απο κινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 (edited) η ******* εγινε...απο εδω και περα κομμενα αυτα...μονο eu warehouse η ελτα απο κινα Με ΕΛΤΑ πάλι υπάρχει κίνδυνος τελωνείο μόνο με τριγωνικη συναλλαγή ,από gearbest priority line και από banggood priority air mail προς το παρόν χωρίς τελωνείο .Πρίν την παραγγελία να ρωτάς και εδώ και αλλού , γιατί τα δεδομένα αλλάζουν συνέχεια. Edited August 31, 2017 by pagouras7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_VG7 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Καλησπερα παιδια εγω δεν αντεξα παρελαβα refund απο το gearbest για την παραγγελια μου . η παραγγελια εγινε 16/6 με austrian post europe registered εμφανιστηκε μια φορα βιεννη στις 23/6 και εκτοτε τιποτα , δεν εμφανιστηκε ποτε σε κανενα συστημα ελτα η αυστριακου ταχυδρομειου , ειμαστε πολλοι μ αυτο το προβλημα οποτε παρτε τα μετρα σας ,Κανενα παραπονο για gearbest αφου με αποζημιωσε εαν κ το επαιξαν λιγο τρελοι με half money refund or purchase points αλλα το paypal τους γλεντησε ,Καλη υπομονη σ ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopChris Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Αριθμός: RT39091****HK Κατάσταση*πακέτου: Καθ' οδόν Χώρα Προορισμού: Ελλάδα 2017-08-16 15:29 HONG KONG, SEND ITEM ABROAD 2017-08-12 14:33 HONG KONG, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER Χώρα Προέλευσης: Χονγκ Κονγκ [CN] 2017-08-16 15:29 HK, Handed over to carrier / Left for destination Έχει κολλήσει εδώ και δεκαπέντε μέρες. Να ανησυχώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Αριθμός: RT39091****HK Κατάσταση*πακέτου: Καθ' οδόν Χώρα Προορισμού: Ελλάδα 2017-08-16 15:29 HONG KONG, SEND ITEM ABROAD 2017-08-12 14:33 HONG KONG, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER Χώρα Προέλευσης: Χονγκ Κονγκ [CN] 2017-08-16 15:29 HK, Handed over to carrier / Left for destination Έχει κολλήσει εδώ και δεκαπέντε μέρες. Να ανησυχώ? Τελωνειακα να ανυσηχεις. Για να χαθει, οχι ακομη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopChris Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Τελωνειακα να ανυσηχεις. Για να χαθει, οχι ακομη Πιστεύω ούτε τελωνειακά χρειάζεται να ανησυχώ. Είναι ένα απλό fidget spinner. Το πολύ πολύ να πληρώσω κάνα 3ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexripper Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Παραγγελία απο 11-7 στο GB...κολλημένο 31-7 Αυστρία και μπήκα κατα τύχη ΕΛΤΑ και είδα ότι βγήκε απο τελωνείο. Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 31/8/2017, 00:20:55 Κ.Α.Τ. ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 28/8/2017, 00:13:48 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 28/8/2017, 07:08:31 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Έχω ένα δέμα με Belgian Post και σήμερα που μπήκα μου έβγαλε αυτό Κατάσταση*πακέτου: Καθ' οδόν Χώρα Προορισμού: Άγνωστος Χώρα Προέλευσης: Βέλγιο 2017-08-31 19:15 Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days. 2017-08-31 09:21 Departure to country of destination 2017-08-30 12:07 Parcel is handled 2017-08-29 13:00 Arrival at export hub 2017-08-28 06:21 Item is ready for transport 2017-08-28 05:21 Item is announced / bpost received the information ====================================== Παίζει να είμαι τόσο τυχερός και να έφτασε Ελλάδα ή είναι τελείως παραπλανητικό και να περιμένω? Γτ έχω και άλλο δέμα από 24/08 είναι Arrival at export hub Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Έχω ένα δέμα με Belgian Post και σήμερα που μπήκα μου έβγαλε αυτό Κατάσταση*πακέτου: Καθ' οδόν Χώρα Προορισμού: Άγνωστος Χώρα Προέλευσης: Βέλγιο 2017-08-31 19:15 Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days. 2017-08-31 09:21 Departure to country of destination 2017-08-30 12:07 Parcel is handled 2017-08-29 13:00 Arrival at export hub 2017-08-28 06:21 Item is ready for transport 2017-08-28 05:21 Item is announced / bpost received the information ====================================== Παίζει να είμαι τόσο τυχερός και να έφτασε Ελλάδα ή είναι τελείως παραπλανητικό και να περιμένω? Γτ έχω και άλλο δέμα από 24/08 είναι Arrival at export hub Μπες στο ΕΛΤΑ να δεις απο πρωτο χερι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Πιστεύω ούτε τελωνειακά χρειάζεται να ανησυχώ. Είναι ένα απλό fidget spinner. Το πολύ πολύ να πληρώσω κάνα 3ευρω. Αν μπει τελωνείο, μάλλον αυτοί πρέπει να σου δώσουν το 3ευρο (τουλάχιστον) ως αποζημίωση για την ταλαιπωρία. Ειδικά αν μείνει εκεί για 1 μήνα όπως το δικό μου πακέτο αξίας €12... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drT Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Καλημέρα, Παραγγελία τηλεφώνου από GB στις 28/7/2017 με Singapore Post. Στο http://www.17track.net δείχνει: 2017-08-10 12:19 Despatched to overseas (Country code: GR) 2017-08-12 11:47 Arrival at Destination Post (Country: GR) Στο ΕΛΤΑ site δείχνει: Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 10/8/2017, 12:19:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Καταλαβαίνει κανείς τι έχει γίνει; Να ανησυχώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Καλημέρα γνωρίζει κανεις Κανα email του τελωνείου που να απαντάνε;έχω στείλει και με email και με επιστολή την έγκριση του ΕΟΦ για ένα πακέτο από το iherb που περιμένω και ακόμα να το προωθήσουν.... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts