koukloukou Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 εχουν περασει 22 μερες που εκανα παραγγελια απο gearbest απο την ευρωπαικη του αποθηκη και ακομα τιποτα.τελικα φευγει απο ευρωπη η κινα και παει ευρωπη για να μην περασει τελωνειο?αλλα και παλι πολλες μερες δεν ειναι?(αναφερει 7-15 εργασιμες ).εινει με ουγγρικο Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 εχουν περασει 22 μερες που εκανα παραγγελια απο gearbest απο την ευρωπαικη του αποθηκη και ακομα τιποτα.τελικα φευγει απο ευρωπη η κινα και παει ευρωπη για να μην περασει τελωνειο?αλλα και παλι πολλες μερες δεν ειναι?(αναφερει 7-15 εργασιμες ).εινει με ουγγρικο Λογικά αργούν τα δικά μας τα τζιμάνια στο Ελ. Βενιζέλος. Γιατί και έμενα από Σιγκαπούρη έκανε 6 μέρες να φτάσει Ελλάδα και έκτοτε απλά κάθεται στο αεροδρόμιο. Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Εαν σου λειπουν αυτα τα χρηματα και θες να τα βαλεις αλλου κανε dispute στην PayPal, γνωμη μου ειναι να περιμενεις τουλαχιστον 40-50 μερες, το deadline ουτως η αλλως ειναι 60 μερες αν θυμαμαι καλα οποτε ισως να μην παρεις και χρηματα πριν το deadlineok θα περιμενω αν και δεν βλεπω να ερχετε και μετα θα ζητησω πληροφοριες να μου πειτε πως να το κανω μια και δεν μου εχι ξανατυχει ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cnikosc1 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Ελεγξτε τα δικά σας. Εμένα κουνήθηκε . Τελικώς το σκαναρανε στο αεροδρόμιο. 28/4/2017, 05:35:12 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 12/4/2017, 09:05:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Παράθεση Στάλθηκε από το μυαλό μου χρησιμοποιώντας την σκέψη μου :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialteo Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Κι εμένα σκαναρίστηκε σήμερα από αεροδρόμιο. Από 11-04 είχε φύγει από Ολλανδία, 17-04 έλεγε στο tracking της PostNL ότι έφτασε Ελλάδα και μέχρι χθες 27-04 δεν εμφανιζόταν στο σύστημα των ΕΛΤΑ, αλλά σήμερα εθεάθη. 28/4/2017, 09:25:19 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 28/4/2017, 06:26:02 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 11/4/2017, 09:45:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Αυτό το ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με ανησυχεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Είναι για τελωνείο στην Θεσσαλονίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqqqqaa Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 (edited) Μην ψωνίζεις από όπου να'ναι, αλλά από καταστήματα που προσφέρουν τριγωνική αποστολή είτε εγγυημένη αποστολή χωρίς τελωνείο. Γεια σας. Ως " φανατικός " πελάτης του Aliexpress ψωνίζω πάνω από 2 χρόνια. Ως τρόπος αποστολης διαλέγω επί το πλείστον το registered mail για να μπορώ να το παρακολουθώ. Προβλήματα στη Θεσσαλία που μένω δεν είχα μέχρι πριν 1 βδομάδα. Έναν μετεωρολογικό σταθμό που παρήγγειλα των 20 € (7$ δηλωμένο ) το πέρασαν από το τελωνείο Θεσσαλονίκης. Όταν πήγα να το παραλάβω από το τοπικό ταχυδρομείο μου ζήτησαν 3€ για το τελωνείο παρότι είχε σφραγίδα ελεύθερο πάνω του. και ΔΕΝ είχε ανοιχτεί η συσκευασία του ούτε η σακούλα του! Μου είπε η κύρια εκεί πως εδώ και 1 μήνα τα περισσότερα έτσι χρεώνονται. Σήμερα είδα σε 1 άλλη παραγγελία μου αξίας 3$ που αφορά 4 λαμπάκια led να πηγαίνουν Από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, σίγουρα περιμένω να μου γράψει στο tracking και το τελωνείο. Είναι σίγουρο πως θα υπάρξει χρέωση 3€ παρότι το μηδαμινό κόστος τους Και χωρίς καν να το ελέγξουν. Μπορεί να μην είμαι αμερόληπτος αλλά αυτό το θεωρώ νταβαντιλίκι. " Ψωνίζεις από Κίνα ; 3€ γιατί έτσι γουστάρουμε για να μαζέψουμε κάνα χρήμα. Θα στο ελέγξουμε ; Όχι. Μας κοστίζει κάτι που στο κάνουμε αυτό ; Όχι." Τώρα στην ουσία : Από που να παραγγέλνω φθηνά πραγματάκια αλλά να έχω την επιλογή της τριγωνικής αποστολης ; Και δεύτερον, το aliexpress είχε δικιά του πλατφόρμα πληρωμής που σε περίπτωση dispute σε αποζημιώνει άμεσα. Ποιό site διαχειρίζεται το θέμα χρόνου / επιστροφής πληρωμής σχετικά καλά ; Ευχαριστώ. Edited April 28, 2017 by qqqqqaa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Και να λες καλά που δεν είναι ιδιωτική εταιρεία, εκεί να δεις χρεώσεις παραστάσεως. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Μου ζητάει φίλος να του παραγγείλω το mi5.. Του εξήγησα για τελωνεία κλπ αλλά θέλει μα ρισκάρει.. Ερώτηση.. Από πιο κατάστημα να προτιμήσω να το πάρω και με ποια μέθοδο αποστολής; μπας κ γλύτωνε το χαράτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cnikosc1 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Κι εμένα σκαναρίστηκε σήμερα από αεροδρόμιο. Από 11-04 είχε φύγει από Ολλανδία, 17-04 έλεγε στο tracking της PostNL ότι έφτασε Ελλάδα και μέχρι χθες 27-04 δεν εμφανιζόταν στο σύστημα των ΕΛΤΑ, αλλά σήμερα εθεάθη. 28/4/2017, 09:25:19 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 28/4/2017, 06:26:02 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 11/4/2017, 09:45:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Αυτό το ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με ανησυχεί... Και εμένα ΥΕΔ λεει. Πακέτο πάμε. :P Παράθεση Στάλθηκε από το μυαλό μου χρησιμοποιώντας την σκέψη μου :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Μου ζητάει φίλος να του παραγγείλω το mi5.. Του εξήγησα για τελωνεία κλπ αλλά θέλει μα ρισκάρει.. Ερώτηση.. Από πιο κατάστημα να προτιμήσω να το πάρω και με ποια μέθοδο αποστολής; μπας κ γλύτωνε το χαράτσι; από vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JinTheGod Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Από vickmall με 3 $ χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialteo Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Από Vickmall πήρα κι εγώ (1η αγορά μου από εκεί) αλλά άντε να δούμε τι κουστούμι θα βγει από την περιβόητη ΥΕΔ. Από άλλα μαγαζιά πότε δεν μου έτυχε να πάει τελωνείο , μπορεί να είναι και σύμπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JinTheGod Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Εάν επέλεξες απλή αποστολή, δεν φταίει το vickmall...εγω επέλεξα την "τρίγωνικη" και Δευτέρα φτάνει από Κίνα - Αγγλία, μετά Ισπανία και μετά Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialteo Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Πως ονομάζεται η "τριγωνική" του vickmall? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JinTheGod Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Έχει μια επιλογή πριν τελειώσεις την παραγγελία η οποία σου λέει σε παρένθεση ότι κοστίζει 3$ και πως σου εγγυάται 100% ότι δεν θα έχεις τελωνείο και φόρους. (παλιά την έλεγε Eu Express) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisdiam Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 κανεις που περιμενει δεμα απο σιγκαπουρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 κανεις που περιμενει δεμα απο σιγκαπουρη? Εγώ, έφτασε στην Ελλάδα στις 25/4, οπότε έχω μέλλον ακόμη... Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisdiam Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Εγώ, έφτασε στην Ελλάδα στις 25/4, οπότε έχω μέλλον ακόμη... εχει φτασει απο τις 17/4 και ακομα τιποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Τα ολλανδικά ταχυδρομεία πάνε σφαίρα πλέον σε 3 μέρες ελλαδα , αλλά το πρόβλημα είναι πλέον στην Ελλάδα , έχουν έρθει δέματα τού αδερφού μου 26 και 28 Απριλίου ,σε πόσες μέρες να τού πω ότι θα κάνουν να ανοιχτούν οι σάκοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AiWaaa Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Τα ολλανδικά ταχυδρομεία πάνε σφαίρα πλέον σε 3 μέρες ελλαδα , αλλά το πρόβλημα είναι πλέον στην Ελλάδα , έχουν έρθει δέματα τού αδερφού μου 26 και 28 Απριλίου ,σε πόσες μέρες να τού πω ότι θα κάνουν να ανοιχτούν οι σάκοι. Αυτο ειναι κατι που κανενας μας δεν μπορει να γνωριζει.. Μπορει σε μια μερα μπορει σε 1 και παραπανω βδομαδα.. Αναλογα με τον φορτο εργασιας και ποσο θαμμενος ειναι ο σακος με το δεματακι του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Από vickmall με 3 $ χρέωση. ειπα μηπως υπηρχε και καμια αλλη πιο φθηνη λυση γιατι το vickmall το εχει ακομα αρκετα ακριβο! και οταν βλεπω οτι εχει πεσει η τιμη του στα 210 η εκδοση 3,64 τρελαινομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greeceeeee Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Γειά χαρά σκέφτομαι να πάρω την cosmote prepaid mastercard που βγήκε τώρα πρόσφατα,θα κάνω κανονικά αγορές απο κίνα σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialteo Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Τα ολλανδικά ταχυδρομεία πάνε σφαίρα πλέον σε 3 μέρες ελλαδα , αλλά το πρόβλημα είναι πλέον στην Ελλάδα , έχουν έρθει δέματα τού αδερφού μου 26 και 28 Απριλίου ,σε πόσες μέρες να τού πω ότι θα κάνουν να ανοιχτούν οι σάκοι. Εμένα το δέμα έφτασε Ελλάδα 17-04 (το είδα στο postNL tracking) αλλά οι δικοί μας εδώ το άνοιξαν στις 28-04 (τότε εμφανίστηκε στο tracking των ΕΛΤΑ και άρχισε να ξεδιπλώνεται η ενημέρωση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Εμένα το δέμα έφτασε Ελλάδα 17-04 (το είδα στο postNL tracking) αλλά οι δικοί μας εδώ το άνοιξαν στις 28-04 (τότε εμφανίστηκε στο tracking των ΕΛΤΑ και άρχισε να ξεδιπλώνεται η ενημέρωση) Πωωω, καλά κρασιά δηλαδή.. Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts