Jump to content

qqqqqaa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    247
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

qqqqqaa's Achievements

  1. Καλησπέρα σας. Πριν 6 μήνες πήρα φοιτητικό νούμερο CU που έδινε κάθε μήνα με τη πρώτη ανανέωση 30GB για 6 μήνες. Αυτός είναι ο έκτος μήνας μου. Ξέρει κανένας αν το συνεχίζουν και μετά το 6μηνο να βάζουν τα 30GB; το χει δοκιμάσει κανένας; έλεγα να μην βάλω τσάμπα 8€ γι αυτό. Ευχαριστώ!
  2. Καινούργιος στο CU! Πριν κάνα μήνα αγόρασα έναν καινούργιο CU αριθμό μιας και για 6 μήνες με κάθε ανανέωση μου δίνει δώρο 30Gb. Στο site της Vodafone που λέει για το cashback αναφερει ότι το ποσό που μπορεί να μεταφερθεί πρέπει να είναι ακέραιο του τύπου 1,2,3€. Διαβάζω όμως πως κάποιοι από εσάς γράψατε οτι εξαργυρώσατε 0.50€ ακόμα και 0.05€. Ισχύει ότι μπορείς να φορτώσεις το CU και με τέτοια ποσά; Θέλω να δω αν μπορώ να παίρνω τα 30Gb χρησιμοποιώντας το cashback, απλά να ξέρω το ποσό που πρέπει να μαζέψω ώστε να το εξαργυρωσω. Σας ευχαριστώ! 😉
  3. Καλή επιτυχία... Btw, τι θα γίνει βρε παιδιά, τα τελευταία 10 χρόνια λαμβάνω μέρος και ακόμα τίποτα...!
  4. Εγω προσωπικά αγόρασα από scroutz και μου βγήκε και imitasion και μάπα. Το κατάλαβα από την θερμοκρασία την μπαταρίας που ενώ ζεσταινόταν δεν ανέβαινε η ένδειξη στο κινητό μέσα από εφαρμογή που έχω και δέυτερον κρατούσε λιγότερο από την παλιά! Πήρα λοιπόν από Procordia, bulk αλλά original στα 20€ και κάτι νομίζω, e-banking δεν έχουν αλλά μπορείς να πας σε τράπεζα και να κάνεις κανονικά κατάθεση στο λογσριασμό τους και να γλυτώσετε το κόστος της αντικαταβολής. ΣΑΣ το προτείνω. Αποτελέσματα: ένα 20% περισσότερο από την παλιά σε διάρκεια διότι παλιά που όλοι λέμε ότι κράταγε 2 μέρες κτλ., ήταν και οι εφαρμογές πιο ελαφριές και ήτνα και λιγότερες εγκατεστημένες... * το μόνο αξιοπερίεργο έιναι πως όταν πέφτει στο 3% και το δουλέυεις κλείνει στα μπαμ χωρίς να τερματίζει κανονικά πράγμα που η παλιά δεν το έκανε, κάτι θα παιζει με το calibration αλλά δεν ασχολούμαι. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αγαπητέ πέρασες την ίδια ακριβώς έκδοση που είχες πριν; Σε μένα για παράδειγμα είχα την V20d-EUR-XX και ύστερα από clean install πήγα στην V20g με την οποία το κινητό πήγαινε από το 100% στο 95% σε 2-3 λεπτά μόνο χρήσης! Να μην στα πολυλογώ ξαναέβαλα πάλι με clean install την V20d και βρήκα την υγειά μου. Δυστυχώς όμς μου έμεινα "κουσούρι" ένα είδος burn in στο πάνω μέρος της οθόνης πού ότι και να βλέπω με σκούρα χρώματα πάντα από πίσω αχνοφαίνεται το είδωλο του notification bar. Αυτό έγινε με το που πέρασα την V20g και παρέμεινε και μετά. Υποθέτω κάτι πειράχτηκε στο software της GPU αλλά δεν ασχολήθηκα, ειδικά με τέτοια ευαίσθητη πλακέτα που φοράει.
  5. Εγώ που τους έστειλα email σήμερα Μου απάντησαν 22€ χωρίς τα μεταφορικά. 5€ πάνω σε 1,5 μήνα ;
×
×
  • Create New...