billphone Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Καλησπέρα Παίδες!!! Είναι το 1ο μου μήνυμα εδώ, οπότε αν έχετε απαντήσει σε ερωτήματα, σχετικά ή ίδιο με το δικό μου ερώτημα, σας παρακαλώ συγχωρέστε με. Leave the "Beijing airport" airlines Greece 2017-03-31 23:25:14.0 Ενώ σε αναζήτηση από tracking ELTA , μου δίνονται τα εξής: 2017-03-31 09:15,SEND ITEM ABROAD, CHINA Οπως βλέπετε , έχει κολλησει στο 31/3 και επειδή ειναι η 1η μου αγορά από την όμορφη χώρα του Τσανγκ και του Σανγκ Πινγκ (:-P) , έχω αγχωθεί....Πού βρίσκεται ??? ευχαριστώ προκαταβολικά!!! 1. Διάβασε το 1ο μήνυμα αυτού του θέματος 2. Έχει φύγει από Κίνα και έρχεται Ελλάδα Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Airman_ Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Σε ευχαριστώ για την απάντηση!!! Το διάβασα, απλά μου φάνηκαν λίγο πολλές οι μέρες από 31/3 ώστε να μην έχει αλλάξει αυτό το status... και ανησυχώ λιγάκι... Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Σε ευχαριστώ για την απάντηση!!! Το διάβασα, απλά μου φάνηκαν λίγο πολλές οι μέρες από 31/3 ώστε να μην έχει αλλάξει αυτό το status... και ανησυχώ λιγάκι... Σε ευχαριστώ! Μπορεί να κάνει άλλες 15 και να μην δεις αλλαγή στην κατάσταση ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Airman_ Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Και αυτό θα σημαίνει ότι είναι Ελλάδα κ δεν έχει ελεγχθεί ή δεν έχει μπει καν Ελλάδα? Τελικά αν δεν έχει υπομονή, καλύτερα μάλλον να μην παραγγέλνεις από China... :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Και αυτό θα σημαίνει ότι είναι Ελλάδα κ δεν έχει ελεγχθεί ή δεν έχει μπει καν Ελλάδα? Τελικά αν δεν έχει υπομονή, καλύτερα μάλλον να μην παραγγέλνεις από China... :-P Από εκεί που το πήρες, εάν δεν κάνω λάθος δίνουν 2 μήνες για παράδωση ... υπομονή, αλλοιώς μόνο από Ελλάδα ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Δύο δέματα μου, το ένα από gear μέσω NL με ένα tv box και άλλο ένα από Ισραήλ με ατμιστικα προϊόντα παραλήφθηκαν σήμερα μετά από 17 και 16 ημέρες αντίστοιχα χωρίς παρατράγουδα Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Είχα καιρό να την χρησιμοποιήσω ( τυχαία ) και την είχα αφήσει σε περίοδο με 3-4 ημέρες. Έχω και 5 με SG τώρα, άστα να πάνε. Είναι καθαρά τύχης τα δέματα τού αδερφού μου σκαναριστηκαν σε δύο μέρες , ενώ εμένα σε έξι μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balnik Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Και εγώ σήμερα παρέλαβα ένα TV BOX από GB με NL POST χωρίς κανένα πρόβλημα και γρήγορα μάλιστα, έκανε 20 μέρες να έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Δύο δέματα μου, το ένα από gear μέσω NL με ένα tv box και άλλο ένα από Ισραήλ με ατμιστικα προϊόντα παραλήφθηκαν σήμερα μετά από 17 και 16 ημέρες αντίστοιχα χωρίς παρατράγουδα Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk να συμπληρώσω ότι το δέμα από Gear είχε το γνωστό κίτρινο αυτοκόλλητο ενώ αυτό από το ισραήλ όχι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logo15 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 (edited) Ρώτα τους το λόγο που στα ζητάνε. Λογικά για λόγους ασφαλείας στα ζητάνε για να ταυτοποιησουν ότι είσαι εσύ το ίδιο άτομο που έχεις και το λογαριασμό. Σιγουρέψου ότι όντως είναι το Banggood αυτό που στα ζητάει και όχι κάποιος τρίτος και από εκεί και πέρα πράττεις όπως νομίζεις. Είτε το στέλνεις είτε ακυρώσεις την παραγγελία και μετά αλλάζεις τη διεύθυνση μέσα από τις ρυθμίσεις. Ρε φιλε να το καταλαβω αν ειχα αλλη διευθηνση και ονομα. Εγω εχω τα ιδια!!! (εντωμεταξυ αυτο το support chat τους πιο σαπίλα fake Πεθαίνεις!) Αν ακυρωσω τα λεφτα γυρνάνε στο Paypal η κανω και dispute? Edited April 7, 2017 by logo15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ebola75 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 καλησπέρα σκέπτομαι να αγοράσω το Xiaomi Mipad Μi Pad 3, στο aliexpress το βρήκα 285 euro, αν γνωρίζετε πάνω-κάτω τι θα πληρώσω στο τελωνείο αν το παραγγείλω. ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FeVerSeCtioN Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Το θέμα με την Malaysian Post έχει παραγίνει, από τις 17/3 χωρίς ενημέρωση.. και νομίζω δεν είμαι ο μόνος (ακομα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 καλησπέρα σκέπτομαι να αγοράσω το Xiaomi Mipad Μi Pad 3, στο aliexpress το βρήκα 285 euro, αν γνωρίζετε πάνω-κάτω τι θα πληρώσω στο τελωνείο αν το παραγγείλω. ευχαριστώ! Εάν σταματήσει το δέμα στο τελωνείο και ο τελωνειακός βρει στο δίκτυο την ίδια αξία, θα υπολογίζεις 285*24% + 12€ τα τέλη ΕΛΤΑ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Εάν σταματήσει το δέμα στο τελωνείο και ο τελωνειακός βρει στο δίκτυο την ίδια αξία, θα υπολογίζεις 285*24% + 12€ τα τέλη ΕΛΤΑ. 80 ευρω εξτρα πανω απο την τιμη αγορας!? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Μια ερώτηση ... Πόσον καιρό μετά την αποστολή για Ουγγαρία εμφανίζεται αποστολή του GearBest από "Ευρωπαϊκή" αποθήκη;; Ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 80 ευρω εξτρα πανω απο την τιμη αγορας!? :X Μην διακινδυνεύεις ... θα το πληρώσεις χρυσό !! Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gatsis4 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Εάν σταματήσει το δέμα στο τελωνείο και ο τελωνειακός βρει στο δίκτυο την ίδια αξία, θα υπολογίζεις 285*24% + 12€ τα τέλη ΕΛΤΑ. Ξέχασες και τους δασμούς επειδή είναι πάνω από 150€ η αξία του προϊόντος.. Παράθεση Το πρώτο λάθος είναι και το τελευταίο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispats78 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Το θέμα με την Malaysian Post έχει παραγίνει, από τις 17/3 χωρίς ενημέρωση.. και νομίζω δεν είμαι ο μόνος (ακομα). Συνεχίζουμε χωρίς ενημέρωση από 15/03 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Ξέχασες και τους δασμούς επειδή είναι πάνω από 150€ η αξία του προϊόντος.. Δεν το ξέχασα αφού τα ΕΛΤΑ δεν χρεώνουν δασμό σε αξίες τουλάχιστον μέχρι 400€, αν και το όριο είναι τα 150€. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 δευτερη συνεχομενη παραγγελια απο banggood με priority nl post με φοβερους χρονους!παραγγελια 28/03 σταλθηκε 30/03 και ηδη εχει δειξει κλεισιμο απο αεροδρομιο και παει για κ.δ. αττικης.τριτη τεταρτη θα χω σιγουρα παραλαβει..10 εργασιμες ειναι πολυ καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannislamia Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 δευτερη συνεχομενη παραγγελια απο banggood με priority nl post με φοβερους χρονους!παραγγελια 28/03 σταλθηκε 30/03 και ηδη εχει δειξει κλεισιμο απο αεροδρομιο και παει για κ.δ. αττικης.τριτη τεταρτη θα χω σιγουρα παραλαβει..10 εργασιμες ειναι πολυ καλα! Μακάρι να πάρεις πριν το Πάσχα, ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Κ. Δ ΑΤΤΙΚΗΣ από 4/4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Το θέμα με την Malaysian Post έχει παραγίνει, από τις 17/3 χωρίς ενημέρωση.. και νομίζω δεν είμαι ο μόνος (ακομα). εκανα τη βλακεια και εβαλα και εγω μια παραγγελια με τη mal.δεν ηξερα οτι εχει τοσο καθυσερηση Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Μια ερώτηση ... Πόσον καιρό μετά την αποστολή για Ουγγαρία εμφανίζεται αποστολή του GearBest από "Ευρωπαϊκή" αποθήκη;; Ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μην διακινδυνεύεις ... θα το πληρώσεις χρυσό !! 7-8 μερες,μην ανησυχεις μολις φτασει Ουγγαρια θα το δειξει και το ελτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 7-8 μερες,μην ανησυχεις μολις φτασει Ουγγαρια θα το δειξει και το ελτα Ευχαριστώ φίλε μου. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litirakis Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 δευτερη συνεχομενη παραγγελια απο banggood με priority nl post με φοβερους χρονους!παραγγελια 28/03 σταλθηκε 30/03 και ηδη εχει δειξει κλεισιμο απο αεροδρομιο και παει για κ.δ. αττικης.τριτη τεταρτη θα χω σιγουρα παραλαβει..10 εργασιμες ειναι πολυ καλα! Destination Country - Tracking Consuming: 655 ms 2017-04-08 11:52KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED 2017-04-08 10:00K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2017-04-08 06:44RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2017-04-05 17:23NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD Origin Country - Tracking Consuming: 1369 ms 2017-04-08 09:44The item has been processed in the country of destination 2017-04-07 08:44The item has arrived in the country of destination 2017-04-06 09:27The item is on transport to the country of destination 2017-04-05 17:23The item is at the PostNL sorting center 2017-04-05 17:23The item is processed at the PostNL sorting center 2017-04-03 20:29The item is in transit 2017-03-31 08:22The item is pre-advised τετοιους χρονους ουτε ο rosi.. ελπιζω να παραλαβω πριν το πασχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispats78 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Pos malaysia σήμερα 9/04 άφιξη στο αεροδρόμιο Αθηνών (15/03 αποστολή από Kuala Lumpur) ..για ενημέρωση των παιδιών που επίσης περιμένουν. Από δω και πέρα να δω πόσο θα πάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts