coxy13 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Παιδιά κι εγώ τη πάτησα από aliexpress με ένα redmi note 4 αξίας 130€. Ορίστε και τα σχετικά. Δεν ξέρω τι καινούρια κόλπα ειναι αυτά!! Έστειλα στον πωλητή, να δούμε τι θα μου πει! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexsitia Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Παιδιά κι εγώ τη πάτησα από aliexpress με ένα redmi note 4 αξίας 130€. Ορίστε και τα σχετικά. Δεν ξέρω τι καινούρια κόλπα ειναι αυτά!! Έστειλα στον πωλητή, να δούμε τι θα μου πει! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν ειναι καινουρια κολπα , γινονται πιο αυστηροι ελεγχοι τωρα...τουλαχιστον δεν επεσες σε αργιες και γιορτες χριστουγεννων οπως πολλοι απο μας οποτε θα παραλαβεις πιο γρηγορα κι οχι σαν μερικους μερικους συμπεριλαμβανομενου κι εμενα που εκλεισε μηνα μεσα...κουραγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgnr Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 υπαρχει και καποιου αλλου που εκρεμμει στο τελωνειο απο 23/12/2016 παιδια γιατι αρχιζω και τα παιζω με sg παραγγελια σε aliexpress να ανησυχω πρεπει να κανω κατι πρωτη φορα μου συμβαινει..... σας ευχαριστω Τα 'χουμε πει και πιο πίσω. Είμαστε πολλοί που περιμένουμε.. Εγώ έχω απο 21/12. Αρχές Φεβρ. πλέον και αν. Παράθεση | JailBreak Means System Customization | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChriStrofiS Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου .... πήρε "φωτιά" το τελωνείο και τα δέματα προχωράνε .... Λογικά Δευτέρα με Τρίτη θα το έχω : :D:D FYI, η παραγγελία είναι από 01 Δεκ. από Bangood ...... καλή υπομονή στους υπόλοιπους ! ΑΠΟΣΤΟΛΗ CP*********CN Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 29-12-2016 15:05 ΙΤΑΛΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 10-01-2017 13:37 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 11-01-2017 11:09 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 11-01-2017 11:09 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 19-01-2017 05:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) 19-01-2017 10:29 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 20-01-2017 01:29 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 20-01-2017 16:15 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Καλησπέρα παλικάρια, μετά την άψογη εμπειρία που είχαμε με 2 κινητά και ένα τάμπλετ από geekbuying, πρότεινα σε μία φίλη μου να πάρει από εκεί το Xiaomi note 4. Η αγορά έγινε μέσα στις γιορτές με τον κλασικό τρόπο αποστολής signapore post. Δυστυχώς ομως το πακέτο μπήκε τελωνείο, αποτί διάβασα στις προηγούμενες σελίδες το καπέλο θα είναι γύρω στα 60 με 70 ευρώ. Ήθελα να ρωτήσω εαν υπάρχει κάποιος που παρήγγειλε αντίστοιχα από το ίδιο κατάστημα και του πέρασε τελωνείο και δεν το δέχτηκε. Ξέρετε εάν το συγκεκριμένο κατάστημα μπορεί να κάνει τέτοιου είδους διευκόλυνση και να στο ξαναστείλει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexsitia Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Καλησπέρα παλικάρια, μετά την άψογη εμπειρία που είχαμε με 2 κινητά και ένα τάμπλετ από geekbuying, πρότεινα σε μία φίλη μου να πάρει από εκεί το Xiaomi note 4. Η αγορά έγινε μέσα στις γιορτές με τον κλασικό τρόπο αποστολής signapore post. Δυστυχώς ομως το πακέτο μπήκε τελωνείο, αποτί διάβασα στις προηγούμενες σελίδες το καπέλο θα είναι γύρω στα 60 με 70 ευρώ. Ήθελα να ρωτήσω εαν υπάρχει κάποιος που παρήγγειλε αντίστοιχα από το ίδιο κατάστημα και του πέρασε τελωνείο και δεν το δέχτηκε. Ξέρετε εάν το συγκεκριμένο κατάστημα μπορεί να κάνει τέτοιου είδους διευκόλυνση και να στο ξαναστείλει? Ευχαριστώ δεν μπορεις να υπολογισεις με σιγουρια το ποσο που θα πληρωσεις, διοτι ο εκαστοτε τελωνειακος στου χρεωνει κατα προσεγγιση ενα ποσο ...να σου ξαναστειλει το καταστημα τηλεφωνο το οποιο δεν ειναι υπαιτιοτητα του η κρατηση του στο τελωνειο δυσκολο...ουτε κατα τη γνωμη μου θα δικαιωθεις αν ζητησεις τα χρηματα πισω..θα σου προτεινα να πληρωσεις το κατι παραπανω και να το παραλαβεις..φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Πολυ τραβηγμενη απαιτηση, εγω δε θα το εκανα. Το ζητουμενο ειναι να δεχτουν πισω το συγκεκριμενο πακετο. Παρ`ολα αυτα εγω επικοινωνησα μαζι τους για ενα δεμα (redmi 3s απλο) που εχω και μου ειπαν οτι θα το δεχτουν αλλα θα παρει παρα πολυ χρονο, 6 μηνες μου ειπαν χαρακτηριστικα, ισως προεξοφλουν το επικειμενο "μπερδεμα" ή κωλυσιεργια απο μερους τους. Αυτη τη στιγμη ειναι στο δρομο προς την Ανατολη. Στη θεση σου δε θα αναλαμβανα για τριτους τιποτα περα απο απλες προτασεις και συμβουλες. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Παιδιά κι εγώ τη πάτησα από aliexpress με ένα redmi note 4 αξίας 130€. Ορίστε και τα σχετικά. Δεν ξέρω τι καινούρια κόλπα ειναι αυτά!! Έστειλα στον πωλητή, να δούμε τι θα μου πει! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν φταίει ο πωλητής σε καμια περίπτωση. Κάνα 50αρη παραπάνω θα σου έρθει. Κανονικά θέλει κόψιμο τελείως τις παραγγελίες από έξω αλλά δελεαζομαστε από τις τιμές και παραγγελνουμε. Όταν έρθει το κοστούμι βέβαια λέμε καλύτερα να το περναμε από Ελλάδα. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Καλησπέρα παλικάρια, μετά την άψογη εμπειρία που είχαμε με 2 κινητά και ένα τάμπλετ από geekbuying, πρότεινα σε μία φίλη μου να πάρει από εκεί το Xiaomi note 4. Η αγορά έγινε μέσα στις γιορτές με τον κλασικό τρόπο αποστολής signapore post. Δυστυχώς ομως το πακέτο μπήκε τελωνείο, αποτί διάβασα στις προηγούμενες σελίδες το καπέλο θα είναι γύρω στα 60 με 70 ευρώ. Ήθελα να ρωτήσω εαν υπάρχει κάποιος που παρήγγειλε αντίστοιχα από το ίδιο κατάστημα και του πέρασε τελωνείο και δεν το δέχτηκε. Ξέρετε εάν το συγκεκριμένο κατάστημα μπορεί να κάνει τέτοιου είδους διευκόλυνση και να στο ξαναστείλει? Ευχαριστώ , Καλησπέρα συνήθως βάζουν την τιμή που το αγόρασες και σε κάποιες περιπτώσεις λιγότερη αξία όπως έγραψαν στο φόρουμ να υπολογίσεις το ποσό αγοράς Χ24%+12 τέλη ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολυ τραβηγμενη απαιτηση, εγω δε θα το εκανα. Το ζητουμενο ειναι να δεχτουν πισω το συγκεκριμενο πακετο. Παρ`ολα αυτα εγω επικοινωνησα μαζι τους για ενα δεμα (redmi 3s απλο) που εχω και μου ειπαν οτι θα το δεχτουν αλλα θα παρει παρα πολυ χρονο, 6 μηνες μου ειπαν χαρακτηριστικα, ισως προεξοφλουν το επικειμενο "μπερδεμα" ή κωλυσιεργια απο μερους τους. Αυτη τη στιγμη ειναι στο δρομο προς την Ανατολη. Στη θεση σου δε θα αναλαμβανα για τριτους τιποτα περα απο απλες προτασεις και συμβουλες. Για δώσε περισσότερες πληροφορίες πέρασε τελωνείο και αρνήθηκες να παραλάβεις η απλώς το επέστρεψες οταν λες δέχτηκαν να επιστρέψει θα δώσουν τα χρήματα πίσω όταν το πάρουν πίσω Για να ξέρουμε και εμείς τι να κάνουμε σε ανάλογη περίπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Για δώσε περισσότερες πληροφορίες πέρασε τελωνείο και αρνήθηκες να παραλάβεις η απλώς το επέστρεψες οταν λες δέχτηκαν να επιστρέψει θα δώσουν τα χρήματα πίσω όταν το πάρουν πίσω Για να ξέρουμε και εμείς τι να κάνουμε σε ανάλογη περίπτωση Αν θες προσπαθησε να βαζεις σημεια στιξης για να καταλαβαινουε τι λεμε. Περασε τελωνειο, επικοικωνησα με το geek, μου ειπαν οκ θα σου κανουμε refund, αλλα θα κανει πολυ καιρο να ερθει, λεω καλα δεν πειραζει ετσι κιαλλως θα ξαναπαραγγειλω απο σας, ειναι σωστη η διευθυνση που εχει πανω για να γυρισει οπως ηρθε; λενε ναι. Περιμενα καποιο καιρο να γυρισει μονο του, αλλα επειδη στο ταχυδρομειο με ξερουν, δεν το επεστρεφαν νομιζοντας οτι θα το παρω. Τελικα πηγα και τους ειπα να γυρισει πισω στη μανα του και τωρα λογικα θα παταει Κινα. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Περασε τελωνειο, επικοικωνησα με το geek, μου ειπαν οκ θα σου κανουμε refund, αλλα θα κανει πολυ καιρο να ερθει, λεω καλα δεν πειραζει ετσι κιαλλως θα ξαναπαραγγειλω απο σας, ειναι σωστη η διευθυνση που εχει πανω για να γυρισει οπως ηρθε; λενε ναι. Περιμενα καποιο καιρο να γυρισει μονο του, αλλα επειδη στο ταχυδρομειο με ξερουν, δεν το επεστρεφαν νομιζοντας οτι θα το παρω. Τελικα πηγα και τους ειπα να γυρισει πισω στη μανα του και τωρα λογικα θα παταει Κινα. Ποιός πληρώνει το κόστος επιστροφής? Δηλαδή τώρα δεν έχεις ούτε κινητό, ούτε τα χρήματα, ούτε τρόπο να ελέγξεις πού βρίσκεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 To κοστος επιστροφης συμπεριλαμβανεται στο κοστος των αποστολων παγκοσμιως, λεφτα αναμενονται με το επικειμενο refund και Tracking εχω αυτο που ειχα απο την αρχη, δεν διακοπηκε η αλυσιδα αποστολης Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FeVerSeCtioN Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 (edited) Ποιός πληρώνει το κόστος επιστροφής? Δηλαδή τώρα δεν έχεις ούτε κινητό, ούτε τα χρήματα, ούτε τρόπο να ελέγξεις πού βρίσκεται? Λογικά δεν έχει το κινητό εφόσον επιστρέφεται. Χρήματα θα πάρει όταν επιστραφεί το κινητό, αν και πιθανότατα αντί για χρήματα θα πάρει GB Wallet. Έλεγχος γίνεται με το ίδιο tracking που το στείλανε. Όσο για το China Post που λέγατε, έχω να πω / επαναλάβω πως με Yanwen (της CP) άφιξη Ελλάδα στις 28/12 ακόμα το περιμένω.. Untracked, αξία δέματος 7euro.. 31η μέρα από την ημέρα αναγραφόμενης αποστολής από την Yanwen. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι της εμπιστοσύνης.. Edited January 20, 2017 by FeVerSeCtioN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 To κοστος επιστροφης συμπεριλαμβανεται στο κοστος των αποστολων παγκοσμιως, λεφτα αναμενονται με το επικειμενο refund και Tracking εχω αυτο που ειχα απο την αρχη, δεν διακοπηκε η αλυσιδα αποστολης Πολύ καλό δεν το γνώριζα, δηλαδή βλέπεις και την επιστροφή του. Μήπως το έχεις εύκαιρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ece94 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Κάνω tracking δύο πακέτα με το 17track...στο ένα πακέτο μου κάνει επιτυχές tracking και στο άλλο μου βγάζει σφάλμα υπηρεσίας και δεν μπορεί να ανανεώσει το status..αυτό συμβαίνει από σήμερα το απόγευμα..να ανησυχώ για το δεύτερο package; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 , Καλησπέρα συνήθως βάζουν την τιμή που το αγόρασες και σε κάποιες περιπτώσεις λιγότερη αξία όπως έγραψαν στο φόρουμ να υπολογίσεις το ποσό αγοράς Χ24%+12 τέλη ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Σήμερα παρέλαβα (Χαλκιδική) ένα μικρό δέμα χαμηλής αξίας,αγορά που έγινε 1/12/16, έφυγε από Κίνα 19/12/16 και από Ολλανδία 28/12/16 με κύριο μεταφορέα μια εταιρία "YANWEN" (όχι συστημένο) μέσω PostNL. Φυσικά στο στο σύστημα των ΕΛΤΑ δεν εμφανίστηκε ποτέ ενώ στο 17track μου έδειχνε από 31-12 ότι αναμένεται να έχει φτάσει στην χώρα προορισμού (Ελλάδα). Εν αναμονή τώρα ενός ακόμα δέματος που δείχνει να έχει φύγει από Ολλανδία (PostNL) 31-12 κι ενός μικρότερου που έφυγε από Κίνα 10-12 με China Post Registered. Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 (edited) Πολύ καλό δεν το γνώριζα, δηλαδή βλέπεις και την επιστροφή του. Μήπως το έχεις εύκαιρο? Βαζω απο τη στιγμη που εφτασε στο τοπικο μου ΕΛΤΑ Edited January 20, 2017 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Αν θες προσπαθησε να βαζεις σημεια στιξης για να καταλαβαινουε τι λεμε. Περασε τελωνειο, επικοικωνησα με το geek, μου ειπαν οκ θα σου κανουμε refund, αλλα θα κανει πολυ καιρο να ερθει, λεω καλα δεν πειραζει ετσι κιαλλως θα ξαναπαραγγειλω απο σας, ειναι σωστη η διευθυνση που εχει πανω για να γυρισει οπως ηρθε; λενε ναι. Περιμενα καποιο καιρο να γυρισει μονο του, αλλα επειδη στο ταχυδρομειο με ξερουν, δεν το επεστρεφαν νομιζοντας οτι θα το παρω. Τελικα πηγα και τους ειπα να γυρισει πισω στη μανα του και τωρα λογικα θα παταει Κινα. Συγνώμη το είδα αλλά δεν με αφήνε να το διορθώσω , μου το κάνει στο κινητό μερικές φορές .Αν θέλεις όταν σού επιστρέψουν τα χρήματα να μάς ενημέρωσεις ,αν στα επέστρεψαν στην κάρτα , είτε στο wallet του σάιτ . Καί επιπλέον αν σού έδωσαν την δυνατότητα νά επιλέξεις ,που θέλεις την επιστροφή . Ευχαριστώ εκ τών προτέρων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coxy13 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Δεν φταίει ο πωλητής σε καμια περίπτωση. Κάνα 50αρη παραπάνω θα σου έρθει. Κανονικά θέλει κόψιμο τελείως τις παραγγελίες από έξω αλλά δελεαζομαστε από τις τιμές και παραγγελνουμε. Όταν έρθει το κοστούμι βέβαια λέμε καλύτερα να το περναμε από Ελλάδα. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Κανονικά θέλει κόψιμο αλλά λογικό είναι να δελεαζόμαστε με τις τιμές, όταν το συγκεκριμένο (217€) όπως και πολλά άλλα έχουν σχεδόν διπλάσια αξία, λες ότι με κοροϊδεύουν! Δεν είπα ότι φταίει ο πωλητής σε καμία περίπτωση, του είπα όμως να το κοστολόγησει σε χαμηλή τιμή. Όπως πολλοί από σας έτσι κι εγώ έχουμε παραγγείλει ουκ ολίγες φορές από κινεζομάγαζα και το συγκεκριμένο συμβάν όπως και να το κάνουμε δεν μας αρέσει. Αυτά συνέβαιναν μόνο με παραγγελίες από Αμερική. Και λογικό είναι φυσικά να σταματήσουμε, εγώ τουλάχιστον, να παραγγέλνουμε από κει! By the way Έχω Και Αλλά δύο δεματάκια για φίλους από gearbest με postNL και όπως και πολλοί άλλοι από δω μέσα έτσι και τα δικά μου δέματα έχουν κολλήσει! Ένα κινητό και και μπιχλιμπίδια. Καλή αναμονή σε όλους Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Ρε παιδιά με China post έχει παραλάβει κανείς πρόσφατα? 45 μέρες περιμένω... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk περιμενω και εγω 2 δεματα το πρωτο τιποτα,το δευτερο εχει ακομα μελλον ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 06-12-2016 16:02 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 07-12-2016 14:33 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 05-01-2017 09:24 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 09-01-2017 13:11 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EiriniSi Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Καλησπέρα συγγνώμη για την άσχετη ερώτηση αλλά μήπως ξέρετε από που θα μπορέσω να προμηθευτώ το elephone p9000 από την Ελλάδα; το παρηγγειλα από την antelife τον Νοέμβρη και από τις 7/12 ήταν in transist και χθες μου είπαν ότι χάθηκε, δεν θέλω να το διακινδυνεψω να πάρω πάλι από Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Καλησπέρα συγγνώμη για την άσχετη ερώτηση αλλά μήπως ξέρετε από που θα μπορέσω να προμηθευτώ το elephone p9000 από την Ελλάδα; το παρηγγειλα από την antelife τον Νοέμβρη και από τις 7/12 ήταν in transist και χθες μου είπαν ότι χάθηκε, δεν θέλω να το διακινδυνεψω να πάρω πάλι από Κίνα. καλησπέρα για κοιτά εδώ https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/16705/Elephone.html ,είναι σίγουρο ότι χάθηκε; γιατί πλέον όλα έρχονται τα δέματα με καθυστερήσεις 1με 2 μηνών. Αν στο έστειλαν με ολλανδικά ταχυδρομεία δεν χάθηκε, σε όλους μας έρχονται πολύ αργά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EiriniSi Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Δεν έχω ιδέα για το τι γίνεται, μέχρι τέλη Δεκέμβρη επέμεναν πως είχε φτάσει Ελλάδα και τώρα μου λένε ότι έχει χαθεί, εάν το άφησαν το ΕΛΤΑ έξω από την πόρτα σαν ένα δεμα που μου ήρθε πρόσφατα και χάθηκε εξαιτίας αυτού δεν έχω ιδέα. Ευχαριστώ για την πληροφορια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Όσο για το China Post που λέγατε, έχω να πω / επαναλάβω πως με Yanwen (της CP) άφιξη Ελλάδα στις 28/12 ακόμα το περιμένω.. Untracked, αξία δέματος 7euro.. 31η μέρα από την ημέρα αναγραφόμενης αποστολής από την Yanwen. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι της εμπιστοσύνης.. Η Yanwen που ακριβώς κολλάει με την China Post? Η Υanwen είναι μεταφορική και η china post ταχυδρομείο. 31 ημέρες πάντως για untracked τέτοια περίοδο δεν το λες και τρομερό, εδω ακόμα έρχονται πακέτα Οκτωβρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts