Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

CHINA POST TN 26/9 παράδοση σήμερα.18 μέρες,και έπεσα και στην αργία τους.Γενικά αν εξαιρεσεις μια φορά,ειναι το πιο σταθερό σε καμια 15αρια παραγγελιες που εχω με αυτους

Και σε εμενα με SG POST απο 29/9 σημερα ειναι στο ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 14-10-2016 09:02 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ οποτε λογικα απο δευετερα θα το εχω στα χερια μου..!!! Μπραβο πολοι καλοι χρονοι λες και δεν ειχαν γιορτες...!!! ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

παλικαρια ερωτηση ξερετε που ανηκει αυτο το track number 32549962657...?το ιδιο μου δινει το paypal και το ebay...

καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum. χθες παραγγειλα το xiami mi max apo to geekbuying και η παραγγελια μου θα σταλει στην Ελλάδα μεσω NLpost. γνωριζετε αν αναγκαστώ να πλήρώσω τελωνείο?

θα σταλει στην Ελλάδα μεσω NLpost. γνωριζετε αν αναγκαστώ να πλήρώσω τελωνείο?

Ουδείς μπορεί να γνωρίζει, πιθανότατα όχι.

Πάντως για παρακολούθηση της αποστολής με Tracking Number συνιστώ το https://track24.ru/

Έχει πιο αναλυτικά τα βήματα, καταστάσεις. Κρατάει τους 5 τελευταίους Tracking Number.

1. Για να βλέπουμε τις καταστάσεις στα αγγλικά πατάμε το "EN" πάνω από το κουτάκι για το Tracking Number, διπλά στο "RU".

2. Πατώντας στο βελάκι πάνω από τις καταστάσεις τα ταξινομεί ανάποδα, δηλαδή πρώτα την τελευταία κατάσταση.

Έφτασε Ελλάδα ή Ολλανδία παιδιά;

2016-10-14 10:31 The item has arrived in the country of destination

2016-10-12 23:30 The item is on transport to the country of destination

2016-10-12 23:13 The item is on transport to the country of destination

2016-10-12 08:47 The item is on transport to the country of destination

2016-10-11 16:06 The item is at the PostNL sorting center

2016-10-06 02:57 The item is ready for shipment

2016-10-05 03:04 The item is pre-advised

παλικαρια ερωτηση ξερετε που ανηκει αυτο το track number 32549962657...?το ιδιο μου δινει το paypal και το ebay...

Στην εικόνα κάτω από την αγορά σου στο ΕΒΑΥ υπάρχει ο αριθμός. Εάν κάνεις κλίκ επάνω του θα σου βγάλει σε ποιά ταχυδρομική ανήκει ...

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Στην εικόνα κάτω από την αγορά σου στο ΕΒΑΥ υπάρχει ο αριθμός. Εάν κάνεις κλίκ επάνω του θα σου βγάλει σε ποιά ταχυδρομική ανήκει ...
εισαι αρχοντας τελικα china post ειναι,,,,σε ευχαριστω πολυ

http://www.17track.net/en/track?nums=RX436382188DE

έτσι απλά για να έχετε χρόνους στο μυαλό σας... περιμένω ένα xiaomi mi5 το οποίο στο ebay έλεγε ο τυπάς οτι είναι απο Αγγλία και οτι έρχεται αμέσως και εντός ΕΕ οπότε τίποτα απο δασμοί... απο την μία θέλω να έρθει να το πάρω, απο την άλλη λέω να αργήσει άλλη μια βδομάδα να κάνω φασαρία στο ebay και να ζητήσω τα λεφτά μου για no show :)

http://www.17track.net/en/track?nums=RX436382188DE

έτσι απλά για να έχετε χρόνους στο μυαλό σας... περιμένω ένα xiaomi mi5 το οποίο στο ebay έλεγε ο τυπάς οτι είναι απο Αγγλία και οτι έρχεται αμέσως και εντός ΕΕ οπότε τίποτα απο δασμοί... απο την μία θέλω να έρθει να το πάρω, απο την άλλη λέω να αργήσει άλλη μια βδομάδα να κάνω φασαρία στο ebay και να ζητήσω τα λεφτά μου για no show :)

Θελεις να πάρεις τζάμπα το κινητό λέγοντας no show και νομίζεις οτι θα κερδίζεις και την υπόθεση...Εχει φτάσει ήδη ελλαδα και δεύτερα-τριτη θα φτάσει στο ταχυδρομείο της περιοχής σου.....

ε καλά δεν νομίζω να τα κατάφερνα... :) αλλά λέμε τώρα... άμα έχουν περάσει οι μέρες μια απόπειρα θα την έκανα :P

ε καλά δεν νομίζω να τα κατάφερνα... :) αλλά λέμε τώρα... άμα έχουν περάσει οι μέρες μια απόπειρα θα την έκανα :P

Πλάκα πλάκα τέτοιες βλακείες έκαναν και σε άλλες χώρες και τις banαραν. Ακόμα και σε περίπτωση refund άμα έρθει το προϊόν τελικά πρέπει να επικοινωνήσεις με τον πωλητή και να του επιστρέψεις τα λεφτά.

See you on another ROM :ninja:

Αγόρασα αυτό από Ebay (Ήταν και λίγο πιο φθηνό από τώρα):

http://www.ebay.com/itm/391586933284

Και μου έδωσε αυτό το Tracking number την Τετάρτη (12/10):

RS653076665NL

Επειδή δεν έβγαζε κάτι στο Tracking ρώτησα τον seller να μου επιβεβαιώσει από ποια εταιρεία το έστειλε και ποιο είναι το Tracking number και μου απάντησε αυτό:

Hi, dear friend,

Thanks for your message.

Friend, we send it by Netherlands Post. The delivery date is about 15-25 days.

Dear friend, your tracking number is RS653076665NL. Please check it later. Because the phone has battery, now custom is very strict with battery package. So the information online has a little delay :)

Any problems, please feel free to contact me any time,I am here to help you.

Best Regards,

Diana

Δεν θα έπρεπε να έχει εμφανιστεί εως τώρα στο Tracking αυτό τουλάχιστον:

The item is received by the shipper in the originating country

Και για να περάσει από τελωνείο όπως μου είπε πιστεύω ότι θα φαινόταν ήδη.

Μήπως είναι απατεώνας;

Αγόρασα αυτό από Ebay (Ήταν και λίγο πιο φθηνό από τώρα):

http://www.ebay.com/itm/391586933284

Και μου έδωσε αυτό το Tracking number την Τετάρτη (12/10):

RS653076665NL

Επειδή δεν έβγαζε κάτι στο Tracking ρώτησα τον seller να μου επιβεβαιώσει από ποια εταιρεία το έστειλε και ποιο είναι το Tracking number και μου απάντησε αυτό:

Hi, dear friend,

Thanks for your message.

Friend, we send it by Netherlands Post. The delivery date is about 15-25 days.

Dear friend, your tracking number is RS653076665NL. Please check it later. Because the phone has battery, now custom is very strict with battery package. So the information online has a little delay :)

Any problems, please feel free to contact me any time,I am here to help you.

Best Regards,

Diana

Δεν θα έπρεπε να έχει εμφανιστεί εως τώρα στο Tracking αυτό τουλάχιστον:

The item is received by the shipper in the originating country

Και για να περάσει από τελωνείο όπως μου είπε πιστεύω ότι θα φαινόταν ήδη.

Μήπως είναι απατεώνας;

5-10 μερες περνει για να εμφανιστει το tracking.Αμεσως να τους βγαλετε απατεωνες...Ριξε καμια ματια στον οδηγο στην πρωτη σελιδα......

Kαι γω πηρα πρωτη φορά 2 TN με Σευχέλλες χτες κ ρωτησα αλλα δε φαινεται να υπαρχει εμπειρια.Για να το δουμε,ίσως εμεις θα το δοκιμάσουμε.Παντως μεχρι να φανει σε tracking το κοιτας εδω http://www.flytexpress.com/Index_En.aspx με αυτη στελνει εσωτερικα το Banggood

Παιδια και γω παραγγελια απο Banggood , μου δωσανε tracking number του τυπου RC*********SC . Τι παιζει ? ειναι China Post ? σε σας φάνηκαν καπου τα κινητα ??

Παιδια και γω παραγγελια απο Banggood , μου δωσανε tracking number του τυπου RC*********SC . Τι παιζει ? ειναι China Post ? σε σας φάνηκαν καπου τα κινητα ??
Πριν λιγες ημερες ειχα κανει την ιδια ερωτηση και εγω για αγορα απο banggood, ειναι Σευχελλες post .Εμενα εμφανιστηκε μετα απο 6 ημερες το Σαββατο οταν εφτασε Σευχελλες και τωρα πιστευω οτι εχει παρει τον δρομο για Ελλαδα αφου δειχνει οτι εφυγε την ιδια ημερα απο εκει

Πριν λιγες ημερες ειχα κανει την ιδια ερωτηση και εγω για αγορα απο banggood ειναι Σευχελλες post .Εμενα εμφανιστηκε μετα απο 6 ημερες το Σαββατο οταν εφτασε Σευχελλες και τωρα πιστευω οτι εχει παρει τον δρομο για Ελλαδα αφου δειχνει οτι εφυγε την ιδια ημερα απο εκει

Σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση .

Τώρα τι νεο κόλπο ειναι αυτο μεσω Σευχελλων ???

Edited by jimmy_nikea7

Σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση .

Τώρα τι νεο κόλπο ειναι αυτο μεσω Σευχελλων ???

Θα το μαθουμε κι αυτο το ταχυδρομειο. Εχει σελίδα εδω http://www.seychelles-post.com/ και μενα στις 6 μερες το βγαζει αναχωρηση για εξωτερικο

Καλησπερα,εδω και 6 μερες το τρακινγκ ναμπερ απο NL post ειναι κολλημενο στο The item is pre adviced,

να ανυσηχω????Σε αλλες παραγγελιες μου εκανε2-3 μερες μεχρι να αλλαξει στατους....

Καλησπερα,εδω και 6 μερες το τρακινγκ ναμπερ απο NL post ειναι κολλημενο στο The item is pre adviced,

να ανυσηχω????Σε αλλες παραγγελιες μου εκανε2-3 μερες μεχρι να αλλαξει στατους....

Διαβαστε πρωτα τον οδηγο!!!!!!