Jump to content

stlag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    76
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

stlag's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Απίστευτο τηλέφωνο. Ελπίζω η κλήρωση να βγάλει το όνομά μου :)
  2. καλημέρα. αν καποιος γνωρίζει παρακαλώ ας μου απαντήσει. το πρόβλημα με το bootloop καλύπτεται από την αντιπροσωπεία στα πλαίσια της διετούς εγγύησης ή ακόμα και αν αυτή εχει λήξει?
  3. πολύ ωραίο τηλέφωνο! καλή μας επιτυχία!!!
  4. καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum. χθες παραγγειλα το xiami mi max apo to geekbuying και η παραγγελια μου θα σταλει στην Ελλάδα μεσω NLpost. γνωριζετε αν αναγκαστώ να πλήρώσω τελωνείο?
  5. οι οθόνη που πήρες ήρθε μαζι με κολλητική ταινία ή θα πρέπει να την παραγγείλουμε ξεχωριστά? μπορεις να μου δώσεις link από που τα παράγγειλες? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η οθόνη που παράγγειλες ήρθε μαζί με κολλητική ταινία ή πρέπει να την παραγγείλουμε ξεχωριστά? μπορείς να δώσεις καποια link για να τα παραγγείλω?
  6. καλησπέρα σε όλη την παρέα του forum. σημερα το letv x800 μου έπεσε από το γραφείο και έσπασε το γυαλί της οθόνης. το τηλέφωνο λειτουργει όμως κανονικά. το τηλέφωνο είχε αγοραστεί από την κίνα στα 365 ευρω. είχε κανείς άλλος ανάλογο ατύχημα? γνωρίζει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα επισκευής του εδώ χωρίς να χρειαστεί η αποστολή του στην Κίνα?
  7. καλησπέρα. Χρειάζομαι την βοήθειά σας. εχω το Letv x800 και το χρησιμοποιω ως δικαρτο με την καρτα του whatsup στο slot1. το πρόβλημά μου ειναι με την εφαρμογή του whatsup η οποια δεν μπορει να επιβεβαιωσει τον αριθμο μου και ως εκ τουτου δεν μου εμφανιζει τα υπολοιπο του χρονου ομιλιας , τα λεπτα ομιλιας τα sms και τα ΜΒ. αφαιροντας την δεύτερη καρτα απο το slot2 και κανοντας επανεκκινηση η εφαρμογη του whatsup λειτουργει κανονικα. ειναι προβλημα της εφαρμογης? ειναι προβλημα του τηλεφωνου? να σημειωσω οτι το τηλεφωνο και με τις 2 καρτες λειτουργει κανονικα.
×
×
  • Create New...