andreasstou19 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 κινήθηκε σήμερα το arrival at destination 6/6 23:20 με SG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 λεει και αυτα στην πρωτη σελιδα ... Άλλες συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις: 1. Το δέμα μου αργεί και ανησυχώ.Πόσος είναι ο χρόνος παράδοσης, από την ημερομηνία αποστολής (dispatched); Ο κάθε πωλητής μπορεί να αναφέρει διαφορετικό χρόνο, αλλά 20-30 ημερολογιακές μέρες είναι ο συνηθέστερος. Φυσικά μπορεί να υπάρξουν και καθυστερήσεις. 2. Είναι δυνατόν να παραλαβει κάποιος πριν από εμένα, ενώ η δική μου αποστολή προηγήθηκε; Ναι. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που ευθύνονται γι αυτό, αλλά όσο είμαστε μέσα στο χρόνο παράδοσης που αναφέρει ο πωλητής, δε πρέπει να μας ενδιαφέρει το πότε και το γιατί παρέλαβε κάποιος άλλος.ok thanks ok thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 κινήθηκε σήμερα το arrival at destination 6/6 23:20 με SG. Εμενα ειναι 6/6 23:17 κ ακομα τιποτα εσενα γιατι?διαμαρτυρομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Σύμφωνα με τον οδηγό της 1ης σελίδας το δέμα οτάν φύγει απο το κεντρο διανομής του Ελ.Βενιζέλου παει προς το κεντρο διαλογής της περιοχης του τελικού προορισμού. Δεν υπάρχει και άλλο ενδιάμεσο κέντρο διαλογής σωστα ; Αρα ενα δέμα για Αχαία, οταν φεύγει απο το Κ.Δ του αεροδρομίου και μετα εμφανιζεται στο κέντρο διαλογής Αττικής πρόκειται περι λάθους, καλά τα λέω ; Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Σύμφωνα με τον οδηγό της 1ης σελίδας το δέμα οτάν φύγει απο το κεντρο διανομής του Ελ.Βενιζέλου παει προς το κεντρο διαλογής της περιοχης του τελικού προορισμού. Δεν υπάρχει και άλλο ενδιάμεσο κέντρο διαλογής σωστα ; Αρα ενα δέμα για Αχαία, οταν φεύγει απο το Κ.Δ του αεροδρομίου και μετα εμφανιζεται στο κέντρο διαλογής Αττικής πρόκειται περι λάθους, καλά τα λέω ; Όχι, δεν τα λες καλά ... όλα πηγαίνουν στο ΚΔ Αττικής και από εκεί φεύγουν για τον προορισμό τους. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixmixtouta Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Μάλλον δεν πρόκειται περί λάθους. Κατα πάσα πιθανότητα το κέντρο διαλογής Αττικής είναι υπεύθυνο και για τα δέματα προς Πάτρα. Μόλις φύγει απο εκεί θα φτάσει στο κέντρο διαλογής Αχαϊας. Για παράδειγμα εγώ που παραλαμβάνω δέματα στο Βόλο πρώτα πάνε στο κέντρο διαλογής Λάρισας. Δεν έχεις κάποιο άλλο παράδειγμα για Αχαϊα να συγκρίνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160616/ff27ad5f433e10b52a8279552a1f764c.jpg Να μαι και εγώ. Ελπίζω το κινητό να έρθει στον ίδιο χρόνο. 20-25 μέρες. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Μάλλον δεν πρόκειται περί λάθους. Κατα πάσα πιθανότητα το κέντρο διαλογής Αττικής είναι υπεύθυνο και για τα δέματα προς Πάτρα. Μόλις φύγει απο εκεί θα φτάσει στο κέντρο διαλογής Αχαϊας. Για παράδειγμα εγώ που παραλαμβάνω δέματα στο Βόλο πρώτα πάνε στο κέντρο διαλογής Λάρισας. Δεν έχεις κάποιο άλλο παράδειγμα για Αχαϊα να συγκρίνεις; Χωρίς να περάσουν από το ΚΔ Αττικής πηγαίνουν στην Λάρισα; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Λίγη ηρεμία και κόσμια συμπεριφορά δεν κάνει κακό. :) Διαγράφηκαν ποστ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixmixtouta Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Χωρίς να περάσουν από το ΚΔ Αττικής πηγαίνουν στην Λάρισα; Και βέβαια περνάνε απο Αττικής πρώτα, η συνηθισμένη διαδρομή είναι ΚΔ Αεροδρόμιο, ΚΔ Αττικής, ΚΔ Λάρισας, Βόλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Α μάλιστα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αρα υπάρχει και άλλο κεντρο διανομής ενδιάμεσα απο του Βενιζέλος και του Κ.Δ Οβρυάς (περιοχή της Πάτρας οπου υπάρχει αντιστοιχη υπηρεσία των ΕΛΤΑ για τα δέματα της Αχαιας). Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Μάλλον δεν πρόκειται περί λάθους. Κατα πάσα πιθανότητα το κέντρο διαλογής Αττικής είναι υπεύθυνο και για τα δέματα προς Πάτρα. Μόλις φύγει απο εκεί θα φτάσει στο κέντρο διαλογής Αχαϊας. Για παράδειγμα εγώ που παραλαμβάνω δέματα στο Βόλο πρώτα πάνε στο κέντρο διαλογής Λάρισας. Δεν έχεις κάποιο άλλο παράδειγμα για Αχαϊα να συγκρίνεις; και εγω που παραλανβανω Δράμα από το κέντρο διαλογής Αττικής περνάω πάει ΚΔ Δράμα και μετά σπίτι Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixmixtouta Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Λάθος είσαι και εγω που παραλανβανω Δράμα από το κέντρο διαλογής Αττικής περνάω Μάλλον κάτι διάβασες λάθος, αν δεις παραπανώ λέω πως η διαδρομή για Βόλο ξεκινάει απο Αττική. Το ίδιο πράγμα λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Μάλλον κάτι διάβασες λάθος, αν δεις παραπανώ λέω πως η διαδρομή για Βόλο ξεκινάει απο Αττική. Το ίδιο πράγμα λέμε. Το ξέρω και συγνώμη για αυτό το διωρθωσα το ποστ μετά Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Καλησπέρα σε όλους, Περιμένω δέμα από Vickmall το οποίο, ενώ είχα ζητήσει να αποσταλεί με NL, τελικά εστάλη με CN Post με την πρόφαση "China Post is better in handling phone accessories". Το δέμα έφυγε 31 - 5, έφυγε από το terminal του αεροδρομίου στις 2 - 6 και έκτοτε... καπνός! Είναι λογικό να μην φαίνεται 14 μέρες πουθενά? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 λογικο ειναι. υπομονη Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Είναι λογικό να μην φαίνεται 14 μέρες πουθενά? Γιατί να μην είναι? Ναι μεν φαίνεται κολλημένο, αλλά μήπως υπάρχει στάνταρ χρονοδιάγραμμα που πρέπει να τηρείται με ευλάβεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 λογικο ειναι. υπομονη Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Γιατί να μην είναι? Ναι μεν φαίνεται κολλημένο, αλλά μήπως υπάρχει στάνταρ χρονοδιάγραμμα που πρέπει να τηρείται με ευλάβεια? Συγνώμη για το αγχωμένο ύφος, απλά είναι η πρώτη φορά που μου στέλνουν κάτι με CN και η πρώτη φορά γενικά που δέμα μου χάνεται από tracking για πάνω από 10 ημέρες :D Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 για αποφυγη τέτοιου ειδους άγχους, προτείνονται οι εγχώριες αγορες. αν ειναι και αυτοπροσώπως ακομη καλυτερα. για κινες, μινες, σινες, κλπ εξοπλιζομαστε με υπομονή! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Είναι λογικό μπορεί ακόμα να μην έφυγε από Κίνα και πάει από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο.Στην επόμενη στάση θα δεις ενημέρωση Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Καλησπέρα σε όλους, Περιμένω δέμα από Vickmall το οποίο, ενώ είχα ζητήσει να αποσταλεί με NL, τελικά εστάλη με CN Post με την πρόφαση "China Post is better in handling phone accessories". Το δέμα έφυγε 31 - 5, έφυγε από το terminal του αεροδρομίου στις 2 - 6 και έκτοτε... καπνός! Είναι λογικό να μην φαίνεται 14 μέρες πουθενά? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Κοντά τέλη του μηνός κι αν.....υπομονή Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) ξερω πως εχω ********... αλλα οπως ολοι ετσι κ εγω αγχονομαι.. δεν ειναι η 1η.. αλλα η 5η φορα που αγοραζω κινητο απο κινα.. κ η 4η απο βικμολ.. να περιμενω μεχρι την δευτερα να δω τι θα γινει? :( Edited June 17, 2016 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 μήπως δε το εδωσε ακόμα το βικμολ? ναι μεν το σεταρε με το δέμα σου αλλα ακομη δε το πηγε η μεταφορικη Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 μήπως δε το εδωσε ακόμα το βικμολ? ναι μεν το σεταρε με το δέμα σου αλλα ακομη δε το πηγε η μεταφορικη Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk το βικμολ μου ειπαν οτι το εχουν παραδωσει στο τοπικο ταχυδρομιο αλλα επειδη ειναι "normal transportation" οποτε θα ανανεωθει σε 1-3 μερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 υπομονή μεχρι δευτερα τριτη τοτε. μπορει να σκαλωσε καπου Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts