lilikos Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 παιδες για laos post ποσο καιρο εκανε να εμφανιστει το τρακ; Εμένα εμφανίστηκε τρείς μέρες μετα την αποστολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donstefano Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Μην κατηγορείς και πολύ τους Κινέζους, οι Γερμαναράδες είναι πολύ χειρότεροι ... Καλημερα! Επειδη αναφερετε το θεμα στους Κινεζους ειπα αυτα.Καλα οταν ειναι για λεφτα και Γερμανοι και Γαλλοι και μεις ακομα ειμαστε για τα αναθεμα.Μην ξεχνας καθε χρονο σε Νησια κτλ τι γδυσιμο παιζει στους τουριστες!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 (edited) Καλημερα! Επειδη αναφερετε το θεμα στους Κινεζους ειπα αυτα.Καλα οταν ειναι για λεφτα και Γερμανοι και Γαλλοι και μεις ακομα ειμαστε για τα αναθεμα.Μην ξεχνας καθε χρονο σε Νησια κτλ τι γδυσιμο παιζει στους τουριστες!:lol: Γιά άλλο λόγο το είπα φίλε μου... φωνάζουν μερικοί γιατί δεν πήραν σε 10 ημέρες παραγγελία από Κίνα, οπότε άκουσε αυτό: Προσπάθεια αγοράς από Γερμανία μπαταρίας γιά σταθερό ασύρματο τηλέφωνο. 1. Ερώτηση σε Γερμανό γιά έξοδα αποστολής. (Καμμία απάντηση) 2. Πληρωμή γιά την μπαταρία σε άλλον Γερμανό, και 10 ημέρες μετά μου ανακοινώνει ότι ακυρώνει την παραγγελία γιατί "η αποστολή στην χώρα σας είναι επικίνδυνη". 3. Παραγγελία σε άλλον Γερμαναρά, "αποστολή" στις 13 Μαρτίου, σήμερα 26 και ακόμη έρχεται ...... :X Οπότε, "άλλοι"είναι γιά "ανάθεμα", καλό θα είναι να μην υποτιμούμε συνεχώς τον εαυτό μας και να εκθειάζουμε τους Ευρωπαίους .:lol: Edited March 26, 2016 by impreza_sti Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 :mad: - με Κινεζο τοσα χρονια δεν εχω προβλημα ομως γερμανος μου χρεωσε 2 φορες (!) την πιστωτικη για αποστολη ιδιου δεματος μεσα σε μια βδομαδα, μου ηρθε το 1ο κανονικα και σε μια βδομαδα ερχεται ειδοποιηση για 2ο, παραλαμβανω το ανοιγω και τι βλεπω τα ιδια πραγματα μεσα παιρνω τηλεφωνο και μου το κλεινει καταμουτρα γιατι λεει δεν μιλαει αγγλικα, απανωτα email αλλα απαντηση καμια, τρεχαματα με την τραπεζα αλλα επειδη το ειχα ανοιξει λεει δεν γινοταν τιποτα, εκει εχουν αλλο συστημα πρωτα ανοιγεις-ελεχεις και μετα παραλαμβανεις απο τον courier, αμα κανεις οτι και εδω μετα δεν αναγνωριζουν τιποτα οι κατα τα αλλα πολιτισμενοι ευρωπαιοι φιλοι μας (!) πλακα-πλακα σε καθε ebay μηνυμα ή email ο κινεζος απανταει ευγενικα και γρηγορα Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Εμένα εμφανίστηκε τρείς μέρες μετα την αποστολή. μια χαρα και εμενα σημερα εγινε send aboard ! νομιζω οτι ειναι γρηγορο ! αντε να δουμε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Οι Γότθοι είναι γνωστοί κλέφτες ιστορικά. Τέλος το offtopic Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Item No: RF383773304SG Despatch No.: 4068 Beat No.: - Posting Date: 19-03-2016 Status Date Status Description 23-03-2016 Arrival at Destination Post (Country: GR) 21-03-2016 Despatched to overseas (Country code: GR) 19-03-2016 Received from Customer Μια αλλη παραγγελια με NL post ιδια ημερομηνια ακομα δεν εχει φυγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Παντως ειναι ψιλο-αστειο αυτο που γινεται με απλα δεματα απο κινα. Παραδειγμα: Η ξαδερφη μου ζητησε 5-6 αυτοκολλητα τοιχου (κυλινδρος) για το σπιτι. Τα παρηγγειλα ολα μαζι την ιδια μερα απο διαφορετικους πωλητες και ακριβως 1 μηνα μετα, με απλο ταχυδρομειο ολα, τα ειχα ηδη πάρει. Απλα δεματακια μεγεθους ενος τετραδιου πχ, οχι μονο κανουν μηνα αλλά και παραπανω. Εχω μικροδεμα που το παρηγγειλα 22 Ιανουριου και ακομα δεν το εχω παρει. Δλδ ποιος φταιει; Ο πωλητης που διαλεγει οτι ναναι εταιρειες ή στην διαδικασια αποστολης που ολο και καπου παραπεφτει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donstefano Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 evansarmor Εννοειται οταν περνεις απο κινα το 20 με 30 μερες ειναι σιγουρη αναμονη.Τωρα αν τυχει και το παρεις στις 10 η στις 5 ειναι μια χαρα.Αλλα θελει υπομονη! Απλα τα χω με το Gearbest οπως και αλλι που πληρωσαμε tracking number και τα στελνουν Unregistered με Βελγιο.Εγω αυτο το λεω κοροιδια και σε αυτους παει το θελουν τα λεφτακια και μετα κανω το Κινεζο!!!ΧΑΧΑ! Και οσο αφορα Ευρωπαιους κτλ Ναι φιλε συμφωνω μαζι σου!Κακοι πωλητες υπαρχουν παντου και η τελευταια σου προταση με βρισκει συμφωνω 100%!:p Καλη συνεχεια φιλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Παιδια καλησπερα. Θα ηθελα την βοηθεια σας. Δεν ξερω ανα γραφω στο σωστο νημα αλλα θα ηθελα να μου απατηση καποιος που ξερει αν μπορω να βγαλω πισω τα χρήματα απο το balance του paypal. Tα ειχαμε βαλει γιαμια αγορα απο κινα αλλα τελευταια στιγμη βλεπουμε οτι το βρηκαμε και απο εδω.. Μπορουν να βγουν να τα ξαναπαρω μετρητα ?? Εστω και με μια πιθανη κρταστηση απο το paypal.. ?? :confused: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Υπάρχει καλύτερη λύση. Βρίσκεις κάποιον που θέλει να βάλει λεφτά στο balance, του τα μεταφέρεις στο δικό του balance και σου τα δίνει στο χέρι. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Εμένα το GearBest μου την εχει στείλει την παραγγελία που έκανε απο Ευρώπη με DPD που απ όσο ειδα σου έρχεται με ACS! Βέβαια δεν ειναι και γρήγορο ούτε και αυτο καθώς απο την Δυετερα βρίσκεται στην Ολλανδία απο όπου και ξεκίνησε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegy_pegy Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Όχι ακόμα περιμένω δυστηχως,αλλά ελπίζω σε λίγες μέρες να το έχω,εδω είμαι έως τώρα... Εσένα που είναι το δέμα σου? 2016-03-25 08:47 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2016-03-25 08:37 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM ARR K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2016-03-25 07:31 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM ARR K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2016-03-24 17:22 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM LOADED 2016-03-24 10:06 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-03-24 08:06 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-03-24 05:06 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2016-03-20 13:53 NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT 2016-03-20 13:53 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD Γνωρίζω τις καθυστερήσεις απο Κίνα για όποιον πει ότι είναι νωρίς απλά δεν έχω εμπειρία απο nl και να πω την αλήθεια δε καταλαβαίνω που βρίσκεται το δέμα μου. Στην Ολλανδία ή στη Κίνα? 2016-03-23 10:56 The item is pre-advised 2016-03-23 03:45 The Item is at the shippers warehouse Παράθεση Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Γνωρίζω τις καθυστερήσεις απο Κίνα για όποιον πει ότι είναι νωρίς απλά δεν έχω εμπειρία απο nl και να πω την αλήθεια δε καταλαβαίνω που βρίσκεται το δέμα μου. Στην Ολλανδία ή στη Κίνα? 2016-03-23 10:56 The item is pre-advised 2016-03-23 03:45 The Item is at the shippers warehouse Ακόμη στην αποθήκη του πωλητού είναι ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegy_pegy Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Ακόμη στην αποθήκη του πωλητού είναι ... Ξενέρωσα τώρα.... (Σε ευχαριστώ πολύ για την άμμεση απάντηση σου. ) Παράθεση Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Α)Υπαρχει κανεις που παρελαβε με sweden post Β) και αν ηταν ανιχνευσημο μεχρι την παραδοση σε σας Γ) Ποσο χρονο εκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hopeandr Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Καλησπέρα σε όλους! Έχω το εξής πρόβλημα, παρήγγειλα μια ανταλλακτική οθόνη με το digitizer του για το τάμπλετ και το tracking number ( RF207050302CN) δείχνει ότι επέστρεψε πίσω λόγω θέματος ασφαλείας!! Τι παίζει; Έχει τύχει σε άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Περίμενε λίγο, από ότι θυμάμαι και σε άλλους το έβγαλε αυτό αλλά συνέχισε το .. ταξίδι του. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saign Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Καλησπέρα παιδιά, πριν από μερικές ημέρες είχα προβεί στην παραγγελία ενός ρολογιού από Ebay. Εν προκειμένω, από τις 24 του μήνα μου βγάζει το εξής μήνυμα στο 17track.net "Greece, The item was posted on 24-Mar-2016 and is being processed for delivery to the addressee.". Γνωρίζω πολύ καλά τα βήματα που θα έπρεπε να βγάζει το ταχυδρομείο του Hong Kong διότι συνήθως μετά από 1 ημέρα από αυτήν την ένδειξη, εμφανιζόταν η επόμενη η οποία και έλεγε οτι αναχώρησε για τον τόπο αποστολής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχουν περάσει σχεδόν 3 ημέρες και δεν έχει ανανεωθεί καθόλου το τρακινγκ number. Ξέρει κανείς αν έχει αναχωρήσει ή οχι η αποστολή μου; Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Sony Xperia P (THE DARK ROM V2.5) - UMI X1 LeWa OS - UMI X1S Vredniiy V3.0/4.2.2 - Meizu MX3 - Meizu MX4 - OnePlus 3 A3000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Χωρίς τον αριθμό αποστολής δεν μπορούμε να πούμε τίποτα ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saign Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Χωρίς τον αριθμό αποστολής δεν μπορούμε να πούμε τίποτα ... :) Ναι, με συγχωρείς, ο αριθμός ειναι αυτός: RC351121045HK. Ευχαριστώ! Παράθεση Sony Xperia P (THE DARK ROM V2.5) - UMI X1 LeWa OS - UMI X1S Vredniiy V3.0/4.2.2 - Meizu MX3 - Meizu MX4 - OnePlus 3 A3000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Ναι, με συγχωρείς, ο αριθμός ειναι αυτός: RC351121045HK. Ευχαριστώ! δεν έχει φύγει ακόμα.προφανώς θα είναι σε κάποιο σάκο προς αποστολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtzort Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καλησπέρα παιδιά, έκανα μια παραγγελία από tomtop με τα παρακάτω στοιχεία: Order #: Q1833716210XX Tracking #: RE833716210SE Κάνοντας track στο http://www.directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php μου βγάζει τα παρακάτω: 21/03/16 05:00 Item pre-advice received 22/03/16 10:12 Item received for processing 24/03/16 21:10 Due to recent terrorist activities in Europe,increased security measures are now in forceindefinitely.Your package may be delayed dueto these precautions. We apologise for anyinconvenience caused. Έχει ξαναδεί κανένας σας τέτοιο μήνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καλησπέρα παιδιά, έκανα μια παραγγελία από tomtop με τα παρακάτω στοιχεία: Order #: Q1833716210XX Tracking #: RE833716210SE Κάνοντας track στο http://www.directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php μου βγάζει τα παρακάτω: 21/03/16 05:00 Item pre-advice received 22/03/16 10:12 Item received for processing 24/03/16 21:10 Due to recent terrorist activities in Europe,increased security measures are now in forceindefinitely.Your package may be delayed dueto these precautions. We apologise for anyinconvenience caused. Έχει ξαναδεί κανένας σας τέτοιο μήνυμα? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6629156#post6629156 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Ειναι ανιχνευσημο το δεμα απο sweden post οταν φτασει Ελλαδα και μετα μεχρι να μας παραδοθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts