Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά αγορά από Geekbuying με EMS σημαίνει απαραίτητα ότι στέλνει το δέμα τελωνείο;

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερα.

Περιμενω δεμα με.sweden post.

Σημερα το.status δειχνει αυτο:15/3/2016 21:03 - Local mail tracking

Γνωριζει καποιος τι σημαινει?

Ευχαριστω

καποιος που να γνωριζει?

Καλησπέρα παιδια! εκανα μια αγορα από το gearbest μου το εστειλε με το βελγικο ταχυδρομειο και βλεπω σημερα στο 17 track.net ότι το δεμα μου εφτασε και πηγε στο ' ταχυδρομειο του βελγιου ' και θα παραδοθει εκει μεσα σε 2- 9 μερες !! Βλεπω κατι λαθος εγω η είναι ετσι..? Κοιταξτε και εσεις και πειτε μου οποιος ξερει κατι περισσοτερο - http://www.17track.net/el/track?nums=YT1607011077400847 - , γιατι αν είναι οντως ετσι να κραξω το gearbest και να μου επιστρεψει τα χρηματα. Ευχαριστω για την οποια απαντηση... Edited by aby

Παιδιά αγορά από Geekbuying με EMS σημαίνει απαραίτητα ότι στέλνει το δέμα τελωνείο;

Είναι πολύ πιθανό να περάσει τελωνείο

Ρωτάω για λογαριασμό μιας φίλης η οποία τους είχε ζητήσει, πριν φύγει το δέμα, να αλλάξει ο τρόπος αποστολής από EMS σε συστημένο με ταχυδρομείο. Αυτοί συμφώνησαν και της είπαν να της στείλουν πίσω τη διάφορα όπως και έγινε. Αυτό έγινε πρίν από 2 εβδομάδες γιατί το κινητό ήταν pre sale. Σήμερα έλαβε email με tracking number για EMS. Θα παραλάβει συστημένο με τα ΕΛΤΑ ή την πάτησε;

Ρωτάω για λογαριασμό μιας φίλης η οποία τους είχε ζητήσει, πριν φύγει το δέμα, να αλλάξει ο τρόπος αποστολής από EMS σε συστημένο με ταχυδρομείο. Αυτοί συμφώνησαν και της είπαν να της στείλουν πίσω τη διάφορα όπως και έγινε. Αυτό έγινε πρίν από 2 εβδομάδες γιατί το κινητό ήταν pre sale. Σήμερα έλαβε email με tracking number για EMS. Θα παραλάβει συστημένο με τα ΕΛΤΑ ή την πάτησε;

Μάλλον .... :worry:

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Παιδια μηπως ξερεται τι συμενουν αυτα που ειναι το δεμα και περιπου σε ποσες μερες θα παραλαβω απο εμπειρια που εχετε

12/03/2016 15:22 - The item has been dispatched from Direct Link's international terminal for onward transport to the country of destination, MALMO UTR/MMAH,Sverige

12/03/2016 15:22 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΣΟΥΗΔΙΑ

Μάλλον .... :worry:

Δε νομίζω να έκανε τέτοια πατάτα το Geekbuying. Έχει επιστρέψει και τα χρήματα στην κοπέλα για το express και στο email που της έστειλαν για το tracking number γραφούν η παραλαβή του δέματος θα γίνει από 12 -15 και όχι 5 - 7 που είχαν στο express.

Παιδια μηπως ξερεται τι συμενουν αυτα που ειναι το δεμα και περιπου σε ποσες μερες θα παραλαβω απο εμπειρια που εχετε

12/03/2016 15:22 - The item has been dispatched from Direct Link's international terminal for onward transport to the country of destination, MALMO UTR/MMAH,Sverige

12/03/2016 15:22 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΣΟΥΗΔΙΑ

Το δικό μου έφυγε από Σουηδία 7/3 κ ακόμα να σκαναριστει Ελλάδα οπότε είμαστε στο περίμενε.....

αμα κανω παραγγελια τωρα απο banggood και vickmall και πεσει να ερθει μεσα στο πασχα που δεν θα ειμαι στην πολη μου αλλα θα παω στο χωριο ξερει κανεις τι θα γινει ;

Για πόσες μέρες θα είσαι στο χωριό;

Άμα είσαι λιγοτερες από 10, δεν εχεις πρόβλημα. Μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ της περιοχής σου αν δεις από το tracking ότι έφτασε εκεινες τις μέρες να τους ενημερωσεις.

Edited by Roid_rage

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

καλήμερα σας.πολλές παραγγελίες από μπανγκουντ μεταξύ και αυτόν 2 δίκες μου αποστελοντε με λαος ποστ, κάλο είναι αν καπιο από τα παιδιά έχει τρακ με παραγγελία παραδομένη.να πάρουμε και οι υπόλοιποι μια ιδέα πως δουλεύει τον εν λόγο ταχυδρομείο.αν και απο οτι κατάλαβα πρέπει να είναι πιο αργό και από την καθυστέρηση,κάλο παντός να ξέρουμε στο περίπου τι πεζή

μπορει και παραπανω ! υπαρχει κατι να κανω σε αυτη την κατασταση;

Επικοινώνησε με το ταχυδρομείο σου για να είσαι σίγουρος και ρώτα τους πόσες μέρες θα κρατήσουν το δέμα αν δεν το παραλάβεις πριν το στείλουν πίσω.

Σε παρόμοια ερώτηση μου είχαν πει 20 μέρες παλιότερα αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

καλα τι γινεται ακριβως????? θα με τρελανουν? τοσα χρονια παραγγελνω πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο!!! RI925607255CN

μηπως δεν εχει περασει τους ελεγχους ασφαλειας?? γιατι στις 15/03 λεει Guangzhou airport, security checks returned και απλα τωρα γυρναει απο δω και κει??

Edited by akis8607

ΑΠΟΣΤΟΛΗ RF382030375SG

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 12-03-2016 14:44 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 16-03-2016 10:29 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 16-03-2016 13:29 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 16-03-2016 15:29 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ 17-03-2016 06:30 Μ.Δ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 17-03-2016 07:46 Μ.Δ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ 17-03-2016 12:56 Μ.Δ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Πρωτη φορα τοσο γρηγορα!!(vickmall)

Και ειμαι σιγουρος πως αυτο εγινε γιατι δεν ηταν για μενα η παραγγελεια αλλα για φιλο!! Οταν παραγγελνω πραγματα για μενα στανταρ κανουν 30 μερες!!:mad::mad::p

Edited by JinTheGod

καλα τι γινεται ακριβως????? θα με τρελανουν? τοσα χρονια παραγγελνω πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο!!! RI925607255CN

μηπως δεν εχει περασει τους ελεγχους ασφαλειας?? γιατι στις 15/03 λεει Guangzhou airport, security checks returned και απλα τωρα γυρναει απο δω και κει??

Μην αγχώνεσαι..

Δες και το δικό μου... Σήμερα έφτασε.. Απο ebay

RI909960870CN

Δες και απο ΕΛΤΑ, 17track και track-chinapost.com

Edited by bpapad81

Χώρα Προορισμού - Χρόνος Cache : 2016-03-17 13:24

2016-03-01 14:13 SWEDEN, SEND ITEM ABROAD

Χώρα Προέλευσης - Χρόνος Cache : 2016-03-17 13:24

2016-03-11 22:01 Local mail tracking

2016-03-01 14:13 Order departed from sorting hub

2016-02-24 01:17 Order departed on flight from origin

2016-02-19 10:48 Item received for processing

2016-02-18 10:18 Item pre-advice received

Να το δω και να μην το πιστέψω, μετά από 10 μέρες το κινητό (Homtom HT7 pro) ξεκίνησε το ταξίδι του από το Tomtop, με TN Q1833738087XX, Swedish register.. Γεια να δούμε

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Χώρα Προορισμού - Χρόνος Cache : 2016-03-17 13:24

2016-03-01 14:13 SWEDEN, SEND ITEM ABROAD

Χώρα Προέλευσης - Χρόνος Cache : 2016-03-17 13:24

2016-03-11 22:01 Local mail tracking

2016-03-01 14:13 Order departed from sorting hub

2016-02-24 01:17 Order departed on flight from origin

2016-02-19 10:48 Item received for processing

2016-02-18 10:18 Item pre-advice received

Τι θες να πεις με αυτό?

Καλησπέρα σε όλους! SOS!!! Επειδή προσπαθώ να κάνω μόνος μου τον εκτελωνισμό ενός είδους μπορείτε να μου πείτε εαν υπάρχει κάποιο Link ή κάποια πληροφορία εδώ στο forum σχετικά με την αίτηση ΔΙΑΣΑΦΗΣΗΣ μέσω ISIS?? sos παιδιά επείγει!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ RF382030375SG

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 12-03-2016 14:44 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 16-03-2016 10:29 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 16-03-2016 13:29 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 16-03-2016 15:29 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ 17-03-2016 06:30 Μ.Δ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 17-03-2016 07:46 Μ.Δ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ 17-03-2016 12:56 Μ.Δ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Πρωτη φορα τοσο γρηγορα!!(vickmall)

Και ειμαι σιγουρος πως αυτο εγινε γιατι δεν ηταν για μενα η παραγγελεια αλλα για φιλο!! Οταν παραγγελνω πραγματα για μενα στανταρ κανουν 30 μερες!!:mad::mad::p

Τόσο γρήγορα ρε θηρίο....πρώτη φορά το βλέπω αυτο απο παραγγελία απο Vickmall......τόσα εχω παραγγείλει κανένα δεν εχει έρθει τόσο γρήγορα.....:(