Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Που το ξέρεις ότι έφυγαν όλα μαζί;:)
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κι όμως άλλων έχουν φύγει ήδη και έχουν παραδοθεί παρόλο που έφυγαν όλα μαζι την ίδια μέρα και εμάς κάθονται στο αεροδρόμιο!

http://www.17track.net/en/track?nums=RF378233227SG,RF378233947SG,RF378273518SG,RF378271790SG,RF378232955SG,RF378272526SG,RF378273685SG,RF378233641SG,RF378231742SG,RF378273668SG&fc=0. :angry:

Συγγνώμη τι συζητάμε τώρα;

Καλά καλά δεν έχουν κλείσει 2 βδομάδες. (από 20/02)

Άντε πες θα παραλάβουν σε 3 βδομάδες.

Και πάλι γκρινιάζουμε;

Δεν υπάρχει σωτηρία...:lol: Περαστικά μας.

Τίποτα απολύτως, η διαλογή γίνεται αναλόγως με την ημερομηνία αφίξεως, το ότι παρήγγειλαν μετά δεν σημαίνει ότι έφυγαν από εκεί μετά από το δικό σου.

δηλαδή περιμένουμε να ανοίξουν τους σάκους τα ελτα? γιατί μου έκανε εντύπωση που άλλα πακέτα έφτασαν ακριβως την ιδια ημερομηνία(και ώρα) και αυτά προχώρησαν

Συγγνώμη τι συζητάμε τώρα;

Καλά καλά δεν έχουν κλείσει 2 βδομάδες. (από 20/02)

Άντε πες θα παραλάβουν σε 3 βδομάδες.

Και πάλι γκρινιάζουμε;

Δεν υπάρχει σωτηρία...:lol: Περαστικά μας.

Τα περαστικά πρέπει να πάνε στα ελτα που τα πακέτα μας έχουν πατήσει Ελλάδα και τα ελτα δν μπορούν να μας εξυπερετησουν λόγω προσωπικού

δηλαδή περιμένουμε να ανοίξουν τους σάκους τα ελτα? γιατί μου έκανε εντύπωση που άλλα πακέτα έφτασαν ακριβως την ιδια ημερομηνία(και ώρα) και αυτά προχώρησαν

Τα περαστικά πρέπει να πάνε στα ελτα που τα πακέτα μας έχουν πατήσει Ελλάδα και τα ελτα δν μπορούν να μας εξυπερετησουν λόγω προσωπικού

Ε δεν πάς να ρίξεις ένα χεράκι;

Έχει καθυστερήσει υπερβολικά το δέμα σου.

Κανονικά σε 1 βδομάδα έπρεπε να είχες παραλάβει.

Ε δεν πάς να ρίξεις ένα χεράκι;

Έχει καθυστερήσει υπερβολικά το δέμα σου.

Κανονικά σε 1 βδομάδα έπρεπε να είχες παραλάβει.

Από την στιγμή που θα πατήσει στην Ελλαδα ναι ειδικά τώρα λόγου cp δν έχουν την δουλειά που είχαν τα προηγούμενα χρόνια

αν αμφιβάλλεις ότι τα ελτα δν έχουν ελλείψεις δν ξέρω τι να πω μάλλον έχεις μείνει πολύ ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες τους

Από την στιγμή που θα πατήσει στην Ελλαδα ναι ειδικά τώρα λόγου cp δν έχουν την δουλειά που είχαν τα προηγούμενα χρόνια

αν αμφιβάλλεις ότι τα ελτα δν έχουν ελλείψεις δν ξέρω τι να πω μάλλον έχεις μείνει πολύ ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες τους

Ε αφού είπαμε, είναι αδιανόητο να παραλαμβάνουμε σε 2 βδομάδες για αγορές απο την άλλη άκρη του κόσμου με απλό ταχυδρομείο.:rolleyes: Άκου εκεί 2 ολόκληρες βδομάδες.

Εγώ σε 3 μόνο ώρες είχα φτάσει Βαρκελώνη.

Τι ευχαριστημένοι να είμαστε, και λίγο τους κράζουμε...

Κατευχαριστημένοι είναι όσοι αγοράζουν χρόνια από Κίνα, γιατί από την στιγμή που πάει στα χέρια των ΕΛΤΑ το παραλαμβάνουμε το πολύ σε 48 ώρες και ας είμαστε μακρυά ...

Επίσης, η διαλογή μέσα στο αεροδρόμιο δεν γίνεται από τα ΕΛΤΑ όπως είπαν κάποια μέλη, αλλά από ιδιωτική εταιρεία. :)

Το 17 track μου λέει items in packing, ενώ τα ΕΛΤΑ λένε αποστολή σε πελάτη στο εξωτερικό. Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό ;

RP329415740SG

Ναι ξέρουμε.

Για να μάθεις και συ διάβασε την πρώτη σελίδα.:)

Το 17 track μου λέει items in packing, ενώ τα ΕΛΤΑ λένε αποστολή σε πελάτη στο εξωτερικό. Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό ;

RP329415740SG

Το δέμα σου έφυγε σήμερα από Σιγκαπούρη γιά Ελλάδα.

Το δέμα σου έφυγε σήμερα από Σιγκαπούρη γιά Ελλάδα.

Ευχαριστώ.

Ναι ξέρουμε.

Για να μάθεις και συ διάβασε την πρώτη σελίδα.:)

Επειδή έψαξα, δεν είχε κάπου την συγκεκριμένη εντολή. Πιο πολύ ρώτησα γιατί θεώρησα ότι θα έπρεπε να γράφει αντικείμενα σε συσκευασία όπως μου έκανε άλλη φορά, και φοβήθηκα μήπως το γυρίσαν πίσω.

Κατευχαριστημένοι είναι όσοι αγοράζουν χρόνια από Κίνα, γιατί από την στιγμή που πάει στα χέρια των ΕΛΤΑ το παραλαμβάνουμε το πολύ σε 48 ώρες και ας είμαστε μακρυά ...

Επίσης, η διαλογή μέσα στο αεροδρόμιο δεν γίνεται από τα ΕΛΤΑ όπως είπαν κάποια μέλη, αλλά από ιδιωτική εταιρεία. :)

ο χρόνος για να φτάσει τουλάχιστον το δικό μου πακέτο από Κινα σε Ελλάδα έκανε 5 μέρες πολύ ικανοποιητικο τουλάχιστον για μένα

αλλά και επίσης τραγικό που περάσαν άλλες τόσες μέρες στην χώρα μας χωρίς να κινηθεί καν

αυτό με την διαλογή έχεις κάποια πηγή? :) φιλικά πάντα γιατί είχα την εντύπωση ότι τα ελτα την κάνουν

στον Κ. grinder που απαντάει πάντα με ειρωνία δν νομίζω να υπάρχει νόημα να συνεχίσουμε την συζήτηση μεταξύ μας

Καλησπέρα, να σας απασχολήσω κι εγώ με τη απορία μου.

Έχω παραγγείλει από Gearbest μια συσκευή από τις αρχές Φλεβάρη (ξέρω δεν είναι πολύς καιρός, αλλά θα δείτε παρακάτω γιατί ρωτάω).

Ζήτησα απλή αποστολή για να αποφύγω το τελωνείο, να αναφέρω ότι ζω στην Ολλανδία, οπότε εδώ είναι η χώρα προορισμού του δέματος.

Του έβαλα την ασφάλεια που προσφέρει στις επιλογές, περιμένοντας να έχει tracking number κανονικό (international), αυτό που μου έδωσαν είναι εδώ: BLVS1376360000516364

Όπως βλέπετε δεν είναι international tracking number (πρέπει να έχει δυο γράμματα στην αρχή και δυο στο τέλος) οπότε δεν έχω πληροφόρηση πέρα από το ότι έφτασε στην χώρα στις 12/2.

Έχω καλέσει την Bpost στην οποία ανήκει το tracking number, αλλά δεν έχουν πληροφορίες πέρα από ότι βλέπω κι εγώ.

Είδα σε νωρίτερα post πως από Bpost με αντίστοιχο tracking number πόσο περίπου κάνουν τα ΕΛΤΑ να παραδώσουν αφού φτάσει στην χώρα, οπότε η PostNL που αναλαμβάνει την παράδοση εδώ υπολόγιζα να είναι τουλάχιστον ίδια αν όχι πιο γρήγορη.

Ο λόγος που έχω αρχίσει να αγχώνομαι είναι γιατί εδώ και 20 μέρες βρίσκεται το δέμα εντός της χώρας χωρίς να έχει έρθει στα χέρια μου.

Έχει κάποιος κάποια συμβουλή? (σε μια βδομάδα τελειώνουν οι 25 εργάσιμες που λένε για μέγιστο στο Gearbest, αν δεν έρθει ως τότε να ζητήσω να στείλουν άλλο αφού έχω πληρώσει την ασφάλεια?)

Αναγνώστης εποχής Unwired... με wap :P

2001-Σήμερα :Ericsson T68m, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P1i, HTC Wildfire, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S5, Lenovo K3 Note, Xiaomi RN2 Prime / Cube iWork10 flagship dual OS

Καλησπέρα, να σας απασχολήσω κι εγώ με τη απορία μου.

Έχω παραγγείλει από Gearbest μια συσκευή από τις αρχές Φλεβάρη (ξέρω δεν είναι πολύς καιρός, αλλά θα δείτε παρακάτω γιατί ρωτάω).

Ζήτησα απλή αποστολή για να αποφύγω το τελωνείο, να αναφέρω ότι ζω στην Ολλανδία, οπότε εδώ είναι η χώρα προορισμού του δέματος.

Του έβαλα την ασφάλεια που προσφέρει στις επιλογές, περιμένοντας να έχει tracking number κανονικό (international), αυτό που μου έδωσαν είναι εδώ: BLVS1376360000516364

Όπως βλέπετε δεν είναι international tracking number (πρέπει να έχει δυο γράμματα στην αρχή και δυο στο τέλος) οπότε δεν έχω πληροφόρηση πέρα από το ότι έφτασε στην χώρα στις 12/2.

Έχω καλέσει την Bpost στην οποία ανήκει το tracking number, αλλά δεν έχουν πληροφορίες πέρα από ότι βλέπω κι εγώ.

Είδα σε νωρίτερα post πως από Bpost με αντίστοιχο tracking number πόσο περίπου κάνουν τα ΕΛΤΑ να παραδώσουν αφού φτάσει στην χώρα, οπότε η PostNL που αναλαμβάνει την παράδοση εδώ υπολόγιζα να είναι τουλάχιστον ίδια αν όχι πιο γρήγορη.

Ο λόγος που έχω αρχίσει να αγχώνομαι είναι γιατί εδώ και 20 μέρες βρίσκεται το δέμα εντός της χώρας χωρίς να έχει έρθει στα χέρια μου.

Έχει κάποιος κάποια συμβουλή? (σε μια βδομάδα τελειώνουν οι 25 εργάσιμες που λένε για μέγιστο στο Gearbest, αν δεν έρθει ως τότε να ζητήσω να στείλουν άλλο αφού έχω πληρώσει την ασφάλεια?)

Οι χρόνοι παράδοσης είναι δεν ισχύουν για όλες τις περιπτώσεις.Άλλος μπορεί να παραλάβει νωρίτερα άλλος αργότερα.To βέλγικο ταχυδρομείο απ όσο ξέρω δεν δίνει περαιτέρω πληροφορίες απ τη στιγμή που το πακέτο φτάσει στη χώρα προορισμού.Στo τοπικό ταχυδρομείο ή στα κεντρικά της NLPost κάλεσες?Αν όχι δοκίμασε αλλιώς περίμενε να περάσουν οι μέρες και επικοινώνησε με gearbest.

Θα στείλω αύριο το πρωί email να το ξεκαθαρίσω και οπότε απαντήσουν θα σας ενημερώσω.

Τελικά μου απάντησαν τη Δεύτερα σ' όλα τα email που τους έστειλα το Σαββατοκύριακο.

Δεν δέχτηκαν να μου στείλουν το Mi5 Pro με άλλο τρόπο πέραν της DHL, Fedex κτλ. Οπότε ζήτησα να ακυρώσουν την παραγγελία και να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Μου απάντησαν ότι στις επόμενες 3 θα μου επιστραφούν τα χρήματα.

Απο minideal εστειλαν την παραγγελια με singapore post κ εφτασε το πακετο Ελλαδα σε 15 ημερες! Λογικα αυριο θα ειναι στο ταχυδρομειο της περιοχης μου.
http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

theoryofwildman ευχαριστώ για την απάντηση.

Μίλησα και με postNL αλλα εφόσον δεν έχει international tracking δεν μπορούν να το βρουν στο σύστημά τους, μου είπαν λογικα οτι ως δέμα απο την στιγμή που θα το παραλάβουν θα καταχωρηθεί στο σύστημά τους, κάτι που όμως δεν έχει γίνει ως τώρα. Ο μόνος τρόπος που μπορεί να το ψάξει η postΝL είναι να κοιτάξει αν είναι καταχωρημένο κάποιο πακέτο για την διεύθυνσή μου. Αναρωτιέμαι γιατί δεν έδωσαν κανονικό tracking number, με το Bpost που επικοινώνησα αναρωτήθηκαν γιατί δεν ζήτησα να έχει tracking number. Είναι η δεύτερή μου αγορά και βλέπω από δω και πέρα δεν πρέπει να παίρνω τίποτα δεδομένο (πχ οτι αφου πλήρωσα ασφάλεια θα έχει και κανονικο tracking number).

2001-Σήμερα :Ericsson T68m, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P1i, HTC Wildfire, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S5, Lenovo K3 Note, Xiaomi RN2 Prime / Cube iWork10 flagship dual OS

Μίλησα και με postNL αλλα εφόσον δεν έχει international tracking δεν μπορούν να το βρουν στο σύστημά τους, μου είπαν λογικα οτι ως δέμα απο την στιγμή που θα το παραλάβουν θα καταχωρηθεί στο σύστημά τους, κάτι που όμως δεν έχει γίνει ως τώρα. Ο μόνος τρόπος που μπορεί να το ψάξει η postΝL είναι να κοιτάξει αν είναι καταχωρημένο κάποιο πακέτο για την διεύθυνσή μου. Αναρωτιέμαι γιατί δεν έδωσαν κανονικό tracking number, με το Bpost που επικοινώνησα αναρωτήθηκαν γιατί δεν ζήτησα να έχει tracking number. Είναι η δεύτερή μου αγορά και βλέπω από δω και πέρα δεν πρέπει να παίρνω τίποτα δεδομένο (πχ οτι αφου πλήρωσα ασφάλεια θα έχει και κανονικο tracking number).

Η ασφάλεια δεν έχει να κάνει με το tracking, το δέμα σου στο έστειλαν ως απλό κι όχι συστημένο( κατά πόσο το έχουν ασφαλίσει κι όλας άγνωστο )

Περίμενε λίγο ακόμα μπας και έρθει μιας και τα απλά καθυστερούν τις περισσότερες φορές αρκετά και αν δεν σου έρθει να απαιτήσεις να σου στείλουν άλλο μιας και έχεις πληρώσει ασφάλεια. ( αν βέβαια το θες ακόμα )

ο χρόνος για να φτάσει τουλάχιστον το δικό μου πακέτο από Κινα σε Ελλάδα έκανε 5 μέρες πολύ ικανοποιητικο τουλάχιστον για μένα

αλλά και επίσης τραγικό που περάσαν άλλες τόσες μέρες στην χώρα μας χωρίς να κινηθεί καν

αυτό με την διαλογή έχεις κάποια πηγή? :) φιλικά πάντα γιατί είχα την εντύπωση ότι τα ελτα την κάνουν

στον Κ. grinder που απαντάει πάντα με ειρωνία δν νομίζω να υπάρχει νόημα να συνεχίσουμε την συζήτηση μεταξύ μας

Τελικά προχώρησαν και τα δικά μας!!!!

Λογικά από αυριο θα ειναι στο τοπικό ταχυδρομείο!:w00t::superman:

μιας και δεν εχω αγορασει ξανα αντικειμενο μικρης αξιας να ρωτησω..αγορα απο gearbest και επελεξα Flat Rate που δεν εχει μεταφορικα αυτο τι σημαινει οτι θα το ριξουν κατω απο την πορτα ?

παιδιά σας έχει τύχει ποτέ από το κέντρο διαλογής να γυρίσει πίσω στο αεροδρόμιο ή είναι απλά λάθος του tracking?? δείτε εδώ τι μου γράφει...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 20-02-2016 16:46 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 29-02-2016 15:16 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 29-02-2016 18:16 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 29-02-2016 20:16 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 01-03-2016 39: Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 01-03-2016 08:40 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 01-03-2016 08:50 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Η ασφάλεια δεν έχει να κάνει με το tracking, το δέμα σου στο έστειλαν ως απλό κι όχι συστημένο( κατά πόσο το έχουν ασφαλίσει κι όλας άγνωστο )

Περίμενε λίγο ακόμα μπας και έρθει μιας και τα απλά καθυστερούν τις περισσότερες φορές αρκετά και αν δεν σου έρθει να απαιτήσεις να σου στείλουν άλλο μιας και έχεις πληρώσει ασφάλεια. ( αν βέβαια το θες ακόμα )

Αυτό που υπέθεσα εγώ (και έτσι συμβαίνει αν στείλω εγώ δέμα) είναι πως για να ασφαλιστεί πρέπει να είναι αναγκαστικά συστημένο (προφανώς λάθος υπόθεση).

Θα περιμένω μέχρι την άλλη βδομάδα, οπότε και θα αρχίσω να τους πιέζω για όποια λύση...

μιας και δεν εχω αγορασει ξανα αντικειμενο μικρης αξιας να ρωτησω..αγορα απο gearbest και επελεξα Flat Rate που δεν εχει μεταφορικα αυτο τι σημαινει οτι θα το ριξουν κατω απο την πορτα ?

αυτό ακριβώς σημαίνει εκτός και αν ο ταχυδρόμος σου δει ότι δεν είναι απλό γράμμα και φιλοτιμηθεί να σου χτυπήσει.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

η nlpost απ όσα ξέρω και έχω ζήσει είναι γενικά αργεί στα updates της,μπορεί να φταίει και αυτό.και επίσης η ασφάλεια δεν έχει να κάνει με tracking number.διάλεξες registered ή flat shipping?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδιά σας έχει τύχει ποτέ από το κέντρο διαλογής να γυρίσει πίσω στο αεροδρόμιο ή είναι απλά λάθος του tracking?? δείτε εδώ τι μου γράφει...

πάρε τηλ άμεσα γιατί ποτέ δεν ξέρεις. είναι πιθανό,με κάθε επιφύλαξη, να το στείλουν πίσω.

Πιθανότατα θα επιστρέφει πίσω Κίνα, μου έχει τύχει και εμένα λόγω μη αναγραφής διεύθυνσης (εμένα δεν φαινόταν καθόλου, ήταν τελέιως άσπρο το αυτοκόλλητο και έγραφε μόνο το track και τη χώρα). Αυτό που έκανα και μπορείς να κάνεις αν προλαβαίνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο στο KAT (Κέντρο Αεροπορικών Ταχυδρομείων) Αεροδρομίου (το βρίσκεις στο Google) και να τους πεις το τρακινγκ και να τους αναφέρεις τη διέυθυνσή σου ώστε να το στείλουν στα ΕΛΤΑ. Έγώ έτσι είχα κάνει πριν κανα δίμηνο και το πρόλαβα και μου ήρθε πίσω κανονικά. Μην πάρεις στην εξυπηρέτηση ΕΛΤΑ, δεν θα σε βοηθήσουν.

EDIT: εδώ είναι :http://www.vrisko.gr/details/44665060a03g46361bcfccc00a1fbf07

Edited by jtzig