_Dante_ Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Η αληθεια ειναι οτι ειναι απαραδεκτο αυτο. Και αλλοι που εχουν παραγγειλει μετα απο εμας εχουν παραλαβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Σημασία τώρα έχει , τι γίνεται από εδώ κ πέρα. Και καλά εσύ που περιμένεις από Αγγλία , που είναι πιο οργανωμένα τα πράγματα κ εντός ΕU. Το δικό μου πακέτο που θα βολοδέρνει στις απέραντες στέπες της ρώσικης τούντρας , να δούμε σε πιο μήνα κ αν, θα πιάσει για κατά το Νότο :cry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Αυτό που λένε και οι υπόλοιποι οτι έχουν δώσει προτεραιότητα στα δέματα με tracking number μάλλον ισχύει ,διότι μία παραγγελία μου με track. number έφτασε γρήγορα μπορώ να πω. RS909156234CH. Τα untrack αγνοούνται ακόμη. Καλή υπομονή κ ελπίζω να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. (Καλή πρωτοχρονιά σε όλους έυχομαι.) Το θεμα είναι τα untrack να μην "χανονται" και καλα, δηλ να μην κλέβονται από "καποια χερια", και περιμενουμε σαν τους μ...ς και να μην παραλαβουμε τιποτα. Εγω δε μπορω να καταλαβω, δε μπορούμε να κανουμε τιποτα γι αυτό νομικα? Μη σκεφτείτε ότι είναι ανοητο αυτό, αλλα δε μπορει λογικα κατι πρεπει να γινεται και γι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Το θεμα είναι τα untrack να μην "χανονται" και καλα, δηλ να μην κλέβονται από "καποια χερια", και περιμενουμε σαν τους μ...ς και να μην παραλαβουμε τιποτα. Εγω δε μπορω να καταλαβω, δε μπορούμε να κανουμε τιποτα γι αυτό νομικα? Μη σκεφτείτε ότι είναι ανοητο αυτό, αλλα δε μπορει λογικα κατι πρεπει να γινεται και γι αυτό. Είμαστε ο λαός το απατεωνων μην περιμένεις να γίνει ποτέ τίποτα σε αυτή τη χώρα για οτιδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Και η υπηρεσία στο αεροδρόμιο, ΕΛΤΑ είναι. Νομίζω πως όχι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Το θεμα είναι τα untrack να μην "χανονται" και καλα, δηλ να μην κλέβονται από "καποια χερια", και περιμενουμε σαν τους μ...ς και να μην παραλαβουμε τιποτα. Εγω δε μπορω να καταλαβω, δε μπορούμε να κανουμε τιποτα γι αυτό νομικα? Μη σκεφτείτε ότι είναι ανοητο αυτό, αλλα δε μπορει λογικα κατι πρεπει να γινεται και γι αυτό. Να κινηθείς νομικώς και να πείς ότι δεν παρέλαβες μη ανιχνεύσιμο δέμα από την Κίνα;;:blink: Είμαστε ο λαός το απατεωνων μην περιμένεις να γίνει ποτέ τίποτα σε αυτή τη χώρα για οτιδήποτε. Έχω παραγγείλει εκατοντάδες χωρίς αριθμό και όσα δεν έφθασαν στα χέρια μου, υπεύθυνος τελικώς ήταν ο αποστολέας ... Απλώς εμείς είμαστε λαός "πονηρών" ..... :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Να κινηθείς νομικώς και να πείς ότι δεν παρέλαβες μη ανιχνεύσιμο δέμα από την Κίνα;;:blink: Έχω παραγγείλει εκατοντάδες χωρίς αριθμό και όσα δεν έφθασαν στα χέρια μου, υπεύθυνος τελικώς ήταν ο αποστολέας ... Απλώς εμείς είμαστε λαός "πονηρών" ..... :lol: Όταν λες υπεύθυνος ο αποστολέας? Δεν το έστειλε καν εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Να κινηθείς νομικώς και να πείς ότι δεν παρέλαβες μη ανιχνεύσιμο δέμα από την Κίνα;;:blink: Από αυτό εδώ το site http://www.sky56.cn/english/track/index παρ ολο που το δεμα μου δεν εχει tracking number , δειχνει μεχρι και που φτανει Greece 3-12 10 και 57 πρωι , αρα αν και καλα "χαθει" τοτε καποιος εδώ την εκανε την "μα*****α" , αρα γιατι νομικα, εστω κι αν δεν μπορει σιγουρα να βρεθει ο υπαιτιος, όμως να μην μπορούμε να κινησουμε νομικες διαδικασιες ? Το ξαναλεω "Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος τελικως" . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ναι, τελευταία περίπτωση πριν από μερικές ημέρες μου μου έστειλε κάποιος 1 αντικείμενο ενώ είχα πληρώσει γιά τρία ... Αλλά λόγω .. πείρας, ακόμη και αυτά τα ψιλά τα ανοίγω "συνοδεία" βίντεο, οπότε ατύχησε το Κινεζόπουλο !!! :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Από αυτό εδώ το site http://www.sky56.cn/english/track/index παρ ολο που το δεμα μου δεν εχει tracking number , δειχνει μεχρι και που φτανει Greece 3-12 10 και 57 πρωι , αρα αν και καλα "χαθει" τοτε καποιος εδώ την εκανε την "μα*****α" , αρα γιατι νομικα, εστω κι αν δεν μπορει σιγουρα να βρεθει ο υπαιτιος, όμως να μην μπορούμε να κινησουμε νομικες διαδικασιες ? Το ξαναλεω "Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος τελικως" . Ρίξε μια ματιά CN14387097323370 κι ακόμα έρχεται το συγκεκριμένο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ρίξε μια ματιά CN14387097323370 κι ακόμα έρχεται το συγκεκριμένο :DΜα εγω δε λεω ότι ηρθαν στα χερια μας, απλα δειχνει ότι εφτασε ελλαδα. Εδώ είναι το πρόβλημα μας όχι εξω. Αρα το δικο σου πολύ απλα η καποιος το "εφαγε" η καπου κολλησε σε κανενα σακο ελλαδα. Τα ιδια λεμε με αλλα λογια φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Μα εγω δε λεω ότι ηρθαν στα χερια μας, απλα δειχνει ότι εφτασε ελλαδα. Εδώ είναι το πρόβλημα μας όχι εξω. Αρα το δικο σου πολύ απλα η καποιος το "εφαγε" η καπου κολλησε σε κανενα σακο ελλαδα. Τα ιδια λεμε με αλλα λογια φιλε μου. Το ξέρω απλά σου έδωσα παράδειγμα ένα απο τα χαμένα μου. Όπως είπα σαφώς και δεν βιαζόμαστε σε τέτοιες περιπτώσεις απλά μερικές φορές περιμένουμε άδικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Το ξέρω απλά σου έδωσα παράδειγμα ένα απο τα χαμένα μου. Όπως είπα σαφώς και δεν βιαζόμαστε σε τέτοιες περιπτώσεις απλά μερικές φορές περιμένουμε άδικα."απλά μερικές φορές περιμένουμε άδικα". Ακριβως γι αυτό που λες κι εγω εγραψα όλα αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Το ξαναλεω "Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος τελικως" . Φίλε μου το μόνο το οποίο θα καταφέρεις είναι να χάσεις τον χρόνο σου, τα χρήματά σου και την ησυχία σου. Τα δέματα αυτά μετά την παραλαβή τους διακινούνται ως απλές επιστολές, δεν ειδοποιείσαι γιά παραλαβή και έγκειται στον διανομέα εάν θα σου χτυπήσει το κουδούνι ή θα το αφήσει στην είσοδο. Οπότε εναντίον ποιού θα στραφείς ;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Φίλε μου το μόνο το οποίο θα καταφέρεις είναι να χάσεις τον χρόνο σου, τα χρήματά σου και την ησυχία σου. Τα δέματα αυτά μετά την παραλαβή τους διακινούνται ως απλές επιστολές, δεν ειδοποιείσαι γιά παραλαβή και έγκειται στον διανομέα εάν θα σου χτυπήσει το κουδούνι ή θα το αφήσει στην είσοδο. Οπότε εναντίον ποιού θα στραφείς ;; Δεν καταλαβαίνεις τι ειπα και τι εννοουσα φιλε μου με αυτό. Να το πω διαφορετικα οκ. Να μπορουσε να γινει καταγγελια για κλοπη αντικειμενου ανεξαρτήτως αν κερδίζαμε κατι η όχι, το κερδος εστω και μικρο θα ηταν αλλου, τι εννοω. Ότι πολύ απλα σκεψου, αν ειχες μια εταιρια με παρα πολλα ατομα, και καποιος καποια χωρις να ξερεις ποιος ποια εκλεβε σταδιακα κατι, και εκανες καταγγελια για κλοπη και γινόντουσαν ερευνες σταδιακα απ την αστυνομια μεσα στην επιχειρηση σου, αυτό δε θα προξενουσε καποιον φοβο στους υποτιθεμενους ληστες, που ισως να απετρεπε και να το ξανακανουν, η εστω όχι τοσο ανετα? Ξερω ότι θα το δεις τραβηγμενο, αλλα εγω το σκέφτομαι πολύ πιο βαθια από σενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Αν δεν υπάρχει τσίπα, όσες μηνύσεις και να κάνεις το αποτέλεσμα θα είναι μηδέν. Ήξερα άτομο που δούλευε στο τελωνείο και περηφανευόταν οτι μπορεί να βουτήξει να μας φέρει ό,τι θέλουμε απο τα πακέτα που ελέγχει. Και δε μιλούσε για ψιλοπράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Χθες το πρωι πηρα τηλ και βρηκα το ταχυδρομο της περιοχης και ηταν ευγενέστατος και εδωσα το τηλ και μου ειπε μολις ερθει καποιο δεμα θα με παρει, ε και σημερα με πηρε, ολως τυχαιως? τι να πω. Ηρθαν 2 δεματα από τα πρωτα 3 παντως που περιμενω, παλι καλα.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Χθες το πρωι πηρα τηλ και βρηκα το ταχυδρομο της περιοχης και ηταν ευγενέστατος και εδωσα το τηλ και μου ειπε μολις ερθει καποιο δεμα θα με παρει, ε και σημερα με πηρε, ολως τυχαιως? τι να πω. Ηρθαν 2 δεματα από τα πρωτα 3 παντως που περιμενω, παλι καλα.. :) Ο δικός μου πάλι, μου έκανε παρατήρηση επειδή παραλαμβάνω πολλά πακέτα και τον κουράζω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Ο δικός μου πάλι, μου έκανε παρατήρηση επειδή παραλαμβάνω πολλά πακέτα και τον κουράζω :lol: Εγω κατι θα του δωσω την επομενη φορα, δε γινετε.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Καλημέρα, Έχω μια αποστολή από Κίνα με αριθμό : RY903003495SG , shipped 7/12 απο banggood Number: RY903003495SG Package Status: In Transit Destination Country: Greece 2015-12-18 20:11 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Origin Country: Singapore 2015-12-18 20:11 Despatched to overseas (Country code: GR) ====================================== Powered by http://www.17track.net Μου φαίνεται έχει καθυστερήσει αρκετά. Έχει κανένας παραπλήσιο AWB για να συγκρίνω μέρες παράδοσης? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Καλημέρα, Έχω μια αποστολή από Κίνα με αριθμό : RY903003495SG , shipped 7/12 απο banggood Number: RY903003495SG Package Status: In Transit Destination Country: Greece 2015-12-18 20:11 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Origin Country: Singapore 2015-12-18 20:11 Despatched to overseas (Country code: GR) ====================================== Powered by http://www.17track.net Μου φαίνεται έχει καθυστερήσει αρκετά. Έχει κανένας παραπλήσιο AWB για να συγκρίνω μέρες παράδοσης?Εγω φιλε μου από 17-11 και παρελαβα σημερα τη μια και εχω κι άλλη μια με τετοια ημερομηνια, απλα περιμενε καποιες μερες φιλε μου ακομα, υπομονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Στις πόσες μέρες ένα δεμα θεωρείται χαμένο? Το banggood στις 55 μέρες μου κάνει resend η Refund. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Ο δικός μου πάλι, μου έκανε παρατήρηση επειδή παραλαμβάνω πολλά πακέτα και τον κουράζω :lol: Δώσε κάτι και εσύ ρε φίλε Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sam_GR Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Παιδιά καλήμέρα και χρόνια πολλά Εκανα μια αγορά απο tinydeal απο την ευρωπαϊκή αποθήκη στην Γερμανία.Σήμερα πήρα το tracking number. Πότε περίπου θα παραλάβω; Γνωρίζει κανείς με τι θα μου έρθει; Ταχυδρομείο η DHL courier; Ευχαριστώ 1 Παράθεση Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Δώσε κάτι και εσύ ρε φίλε Κάτι θα του δώσω αλλα δεν θα του αρέσει :devil: Για να μάθει να μην κρατάει τις ειδοποιήσεις στη τσέπη και να τις φέρνει όταν πρέπει. ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκανα μια αγορά απο tinydeal απο την ευρωπαϊκή αποθήκη στην Γερμανία.Σήμερα πήρα το tracking number. Πότε περίπου θα παραλάβω; Γνωρίζει κανείς με τι θα μου έρθει; Ταχυδρομείο η DHL courier; Τι μορφή έχει το tracking number; Αν τελειώνει σε DE, απο τα ΕΛΤΑ θα παραλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts