manospo Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Σωστός ... και δικό μου πήγε στην Αγγλία αλλά το έστειλαν στην Ελλάδα όταν το πρόσεξαν. Έκανες τίποτα όταν ειδες ότι πήγαινε Αγγλία ή απλά περίμενες???? 1 Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babadook Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Και εγω ακριβως το Ιδιο ειμαι με RF361532037SG εχει κολλησει και από οτι καταλαβαινω απο τα υπολοιπα σχόλια μάλλον το τελευταιο δεκαήμερο του Νοέμβρη εχει πρόβλημα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι ομως δες αυτο . Πως γινεται αυτος να παρελαβε και εγω οχι??? RF362049537SG του αλλου RF360841607SG δικο μου ειναι να μην σπας το κεφαλι σου μετα? :angry::angry::angry::angry::angry: Και εγω ακριβως το Ιδιο ειμαι με RF361532037SG εχει κολλησει και από οτι καταλαβαινω απο τα υπολοιπα σχόλια μάλλον το τελευταιο δεκαήμερο του Νοέμβρη εχει πρόβλημα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Έκανες τίποτα όταν ειδες ότι πήγαινε Αγγλία ή απλά περίμενες???? Τίποτα, περίμενα και ήρθε "μόνο" του .... :p Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Τίποτα, περίμενα και ήρθε "μόνο" του .... :p Μετά από ποσό καιρό οεοοοο????? 1 Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Από το vickmall ή αγορά!!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραία και τι κάνω τώρα? Και εμενα κινητο απο vickmall εβγαλε οτι σημερα εφυγε για αγγλια. Μηπως απλα παει με ενδιαμεσο? Μου φαινεται περιεργο να μπερδευτηκαν. Να παιζει βασικα να μπερδευτηκαν ,δε μπορει. Γραφει πανω greece και GR με εκτυπωμενα,δεν ειναι χειρογραφο. Αρα απλα περναει απο αγγλια για να ερθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraxos126 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Δέμα με direct-link PostNord ξέρετε αν φαίνεται στo tracking των ελτα?Με άλλα λόγια θα έρθει ώς απλό ή ώς συστημένο? Ευχαριστώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidnick10 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Αφιξη απο 4/12.... Κλεισιμο απο κ.δ. Αεροδρομιου σημερα... Κατι αρχισε να γινεται....! Υπομονη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkon Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 (edited) Αφιξη απο 4/12.... Κλεισιμο απο κ.δ. Αεροδρομιου σημερα... Κατι αρχισε να γινεται....! Υπομονη Πότε έγινε αυτό? Έχεις ώρα που το βλέπεις? Edited December 14, 2015 by nickkon 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 (edited) Οταν ιδιωτικοποιηθουν τα ΕΛΤΑ, θα κανω παρτυ.!!! απο 2 Δεκ. εχει φτασει το δεμα μου και ακομα να παραδοθει. Edited December 14, 2015 by impreza_sti Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 (edited) Οταν ιδιωτικοποιηθουν τα ΕΛΤΑ, θα κανω παρτυ.!!! απο 2 Δεκ. εχει φτασει το δεμα μου και ακομα να παραδοθει. καλά μην αρχίσεις από τώρα την γιορτή και τα τραγούδια, γιατί όταν θα γίνει αυτό που λες να δούμε τι πάρτι θα κάνεις που όλα θα περνάνε από τελωνείο και δεν θα πρόκειται να αγοράζεις τίποτα από κινεζία χωρίς να πληρώνεις τους ανάλογους φόρους. Edited December 14, 2015 by impreza_sti Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 (edited) Οταν ιδιωτικοποιηθουν τα ΕΛΤΑ, θα κανω παρτυ.!!! απο 2 Δεκ. εχει φτασει το δεμα μου και ακομα να παραδοθει. Να κάνεις, μόνο να μην σε πιάσουν στα χέρια τους οι υπόλοιποι που θα περνάνε όλα τα δέματα από τελωνείο γιά να βγάλει επιπλέον χρήματα ο "ιδιώτης" .... :lol: Και ποιός σου είπε ότι είναι εδώ από τις 2 ΔΕΚ;; Το έδειξαν τα ΕΛΤΑ ότι το παρέλαβαν από το αεροδρόμιο;;; Edited December 14, 2015 by impreza_sti Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Να κάνεις, μόνο να μην σε πιάσουν στα χέρια τους οι υπόλοιποι που θα περνάνε όλα τα δέματα από τελωνείο γιά να βγάλει επιπλέον χρήματα ο "ιδιώτης" .... :lol: Και ποιός σου είπε ότι είναι εδώ από τις 2 ΔΕΚ;; Το έδειξαν τα ΕΛΤΑ ότι το παρέλαβαν από το αεροδρόμιο;;; ο κλασικός Ελληναράς , θέλει υπηρεσίες courier από την άλλη άκρη του κόσμου, τσάμπα. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidnick10 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Πότε έγινε αυτό? Έχεις ώρα που το βλέπεις? Απο 14:55 εγινε η ενημερωση.. και τα τρια σταδια διαδοχικα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo1410 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Και ξαφνικά εκεί που δεν έβγαζαν καμία πληροφορία τα ΕΛΤΑ, εμφανίστηκε αυτό ! RE806859823SE Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 14-12-2015 10:45 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 14-12-2015 13:45 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 14-12-2015 15:45 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Αφιξη απο 4/12.... Κλεισιμο απο κ.δ. Αεροδρομιου σημερα... Κατι αρχισε να γινεται....! Υπομονη Πάμε λιγοοοοο 1 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Παιδια μην διαμαρτυρεστε οι του Δεκεμβρη.χαχα.πλακα κανω.Ειμαστε κ εμεις απο Νοεμβρη ακομα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raxenia Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Παιδια μην διαμαρτυρεστε οι του Δεκεμβρη.χαχα.πλακα κανω.Ειμαστε κ εμεις απο Νοεμβρη ακομα εμεις του Δεκεμβρη πότε να το περιμένουμε? το RP324516959SG και στα ελτα μου λέει (ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 01-12-2015 17:05 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ. ευχαριστώ εκ τον προτέρων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris96 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Εξακολουθω να πιστευω οτι υπαρχει θεμα...βλεπω σε ολους με sg εχτε αφιξη ελλαδα σε 3-4 μερες...εμενα περασε τη βδομαδα...μηπως να στειλω κανα mail? τι παιζει τωρα; RF364929162SG 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Εξακολουθω να πιστευω οτι υπαρχει θεμα...βλεπω σε ολους με sg εχτε αφιξη ελλαδα σε 3-4 μερες...εμενα περασε τη βδομαδα...μηπως να στειλω κανα mail? τι παιζει τωρα; RF364929162SG Οχι δεν εχεις κανενα θεμα.Δεν εχει σημασια το ποτε εφτασε ελλαδα.Κ οταν γραφει οτι εφτασε δεν ξερουμε σιγουρα αν οντως εχει φτασει.Σημασια εχει το ποτε θα το δεις στα ελτα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Τι να πούμε κι εμείς που, "για να είμαστε σίγουροι" (τρομάρα μας), παραγγείλαμε δώρα απο Αγγλία ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα και ακόμα τα περιμένουμε... Τα ίδια και σε μένα. Αγόρασα απο Αγγλία. Πληρωσα αποστολή συστημένο. Και το tracking Του royalmail δείχνει απο τις 17/11 τα παρακατω (ως και σήμερα): Your item, posted on 17/11/15 has been received at our international mail centre and is being made ready for despatch overseas. Αυτο σημαίνει ότι όπου ναναι πιανει ενα μηνα που έχει κάτσει Αγγλία..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klearchos123 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Εμενα με 6/12 Arrival at Destination Post (Country: GR) σημερα μου εδειξε αυτο KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ρε παιδια, το ερωτημα ειναι: Οι αποστολες που "εμφανιζονται" με αφιξη απο 15/11 εως 30/11 προχωρουν καθολου...? Ειναι κανεις με αφιξη αυτες τις ημερομηνιες που να ξεκολλησε το πακετο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Τα ίδια και σε μένα. Αγόρασα απο Αγγλία. Πληρωσα αποστολή συστημένο. Και το tracking Του royalmail δείχνει απο τις 17/11 τα παρακατω (ως και σήμερα): Your item, posted on 17/11/15 has been received at our international mail centre and is being made ready for despatch overseas. Αυτο σημαίνει ότι όπου ναναι πιανει ενα μηνα που έχει κάτσει Αγγλία..... Άμα είναι συστημένο σημαίνει πως έχει tracking number? Μπήκες στο κόπο να διαβάσεις την προηγούμενη σελίδα και την απάντηση μου περί πακέτων από Αγγλία; Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ρε παιδια, το ερωτημα ειναι: Οι αποστολες που "εμφανιζονται" με αφιξη απο 15/11 εως 30/11 προχωρουν καθολου...? Ειναι κανεις με αφιξη αυτες τις ημερομηνιες που να ξεκολλησε το πακετο του? Λίγες έχουν προχωρήσει, οι περισσότερες όχι. ( εμένα 3 απο τις 15 μόνο ) Παραγγελία με B2C Europe, έρχετε με ελτα κανονικά; γιατί εμένα απο τις 23/11 έφυγε και ακόμα τίποτα Κανείς που να ξέρει? μιας και δεν έχει tracking το συγκεκριμένο, να ξέρω απο που θα το περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokoblue Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ρε παιδια, το ερωτημα ειναι: Οι αποστολες που "εμφανιζονται" με αφιξη απο 15/11 εως 30/11 προχωρουν καθολου...? Ειναι κανεις με αφιξη αυτες τις ημερομηνιες που να ξεκολλησε το πακετο του? Φιλε εγω ειχα παραγγειλει απο 14 νοεμβρη και το εστειλε στις 27 μου ειπε και στις 12/12 εδειξε το ΕΛΤΑ αφιξη σε αεροδρομιο περνω τηλεφωνο και λεω ηρθε ελλαδα;; οχι μου λεει ξεκινησε απο ολλανδια...αντε βγαλε ακρη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts