TrelosEisai Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 1/12 εδώ και δεν προχωράει τίποτα. Είπαμε δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας! Το ότι κάποιος/οι προχώρησαν από μια ημερομηνία δεν λέει απολύτως τίποτα! Random πάει! Ξερεις τι πιστευω. Οτι ανοιγουν 10-20 δεματα απο πανω πανω και τελος... αμα εισαι ο τυχερος και ειναι πανω πανω τελειωσες αμα οχι περιμενε +30 μερες!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ξερεις τι πιστευω. Οτι ανοιγουν 10-20 δεματα απο πανω πανω και τελος... αμα εισαι ο τυχερος και ειναι πανω πανω τελειωσες αμα οχι περιμενε +30 μερες!! Ουτε αυτο ισχυει. Φιλοι με ημερομηνιες αφιξης 17/11, 23/11 παρελαβαν ο ενας Παρασκευη κι ο αλλος σημερα. Αρα το θεμα ειναι τελειως random κι αυτο δεν ειναι ο,τι καλυτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ναι ομως δες αυτο . Πως γινεται αυτος να παρελαβε και εγω οχι??? RF362049537SG του αλλου RF360841607SG δικο μου ειναι να μην σπας το κεφαλι σου μετα? :angry::angry::angry::angry::angry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ρε παιδιά να μου εξηγήσει κάποιος με sg post έβαλα το tracking numper κ μου δείχνει ότι πάει GB δηλ Αγγλία ενώ εγώ έχω δώσει διεύθυνση Ελλάδα !!!!! Είναι λογικό????? Ευχαριστω 1 Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivalaflam Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ρε παιδιά να μου εξηγήσει κάποιος με sg post έβαλα το tracking numper κ μου δείχνει ότι πάει GB δηλ Αγγλία ενώ εγώ έχω δώσει διεύθυνση Ελλάδα !!!!! Είναι λογικό????? Ευχαριστω γραψε το tracking number 1 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ο άλλος με 1/12 αεροδρόμιο σήμερα παρέλαβε 2 τεμάχια Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Τι να πούμε κι εμείς που, "για να είμαστε σίγουροι" (τρομάρα μας), παραγγείλαμε δώρα απο Αγγλία ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα και ακόμα τα περιμένουμε... πότε τα έστειλε? δυο δέματα περιμένω και εγώ απο αγγλια (οχι amazon) με αποστολή 30/11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 πότε τα έστειλε? δυο δέματα περιμένω και εγώ απο αγγλια (οχι amazon) με αποστολή 30/11 Κάπου εκεί: απο 26\11 έως 1\12 έφυγαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 πότε τα έστειλε? δυο δέματα περιμένω και εγώ απο αγγλια (οχι amazon) με αποστολή 30/11 Δικό μου από Αγγλία χωρις tracking number έγυγε 23/11 και το παρέλαβα 9/12 ....:) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babadook Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Εγώ πιά συμπληρωσα 24 ημέρες αναμονης βαρέθηκα να παρακολουθώ το tracking number αμα θε να' ρθει καλώς να ερθει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Δικό μου από Αγγλία χωρις tracking number έγυγε 23/11 και το παρέλαβα 9/12 ....:) Κάπου εκεί: απο 26\11 έως 1\12 έφυγαν. ευχαριστώ,και εγώ χωρίς tracking είμαι,σε άλλο δέμα απο γερμανια με tracking σήμερα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο,7/12 έφυγε απο γερμανια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 γραψε το tracking number RF365828085SG κ ή φωτογραφία που μου δώσε το vickmall του δέματος είχε τα σωστά στοιχεία με αυτό το tracking numper κ το 17 track μου δίνει σήμερα αναχώρηση για GB 1 Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 RF365828085SG κ ή φωτογραφία που μου δώσε το vickmall του δέματος είχε τα σωστά στοιχεία με αυτό το tracking numper κ το 17 track μου δίνει σήμερα αναχώρηση για GB Στις φωτογραφίες φαίνεται γραμμένο το GR στα στοιχεία; Μάλλον κάποιος το μπέρδεψε πάλι με το GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Στις φωτογραφίες φαίνεται γραμμένο το GR στα στοιχεία; Μάλλον κάποιος το μπέρδεψε πάλι με το GB. Ναι το GR είναι ξεκάθαρο μεγάλο σαν την Κεφαλά τους τώρα τι κάνω???? 1 Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ναι το GR είναι ξεκάθαρο μεγάλο σαν την Κεφαλά τους τώρα τι κάνω???? ενημέρωσε το μαγαζί που το αγόρασες και πες τους να στο ξαναστείλουν ώστε αυτοι να παρουν πίσω αυτό που θα τους επιστραφεί με την λάθος διέυθυνση. Από ποιο μαγαζί είναι ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 ενημέρωσε το μαγαζί που το αγόρασες και πες τους να στο ξαναστείλουν ώστε αυτοι να παρουν πίσω αυτό που θα τους επιστραφεί με την λάθος διέυθυνση. Από ποιο μαγαζί είναι ? Δεν γίνεται έτσι όμως. Συνήθως το ταχυδρομείο παραλαβής επαναπροωθει το δέμα στο πραγματικό ταχυδρομείο παραλαβής. Μου έχει τύχει με Ισπανία και έχω δει να συμβαίνει και σε άλλους χρήστες. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 ενημέρωσε το μαγαζί που το αγόρασες και πες τους να στο ξαναστείλουν ώστε αυτοι να παρουν πίσω αυτό που θα τους επιστραφεί με την λάθος διέυθυνση. Από ποιο μαγαζί είναι ? Από το vickmall ή αγορά!!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν γίνεται έτσι όμως. Συνήθως το ταχυδρομείο παραλαβής επαναπροωθει το δέμα στο πραγματικό ταχυδρομείο παραλαβής. Μου έχει τύχει με Ισπανία και έχω δει να συμβαίνει και σε άλλους χρήστες. Ωραία και τι κάνω τώρα? 1 Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Από το vickmall ή αγορά!!!!!! κοίτα να δεις φίλε μου...ακόμα και τα αστέρια κάνουν λάθη . Τουλάχιστον θα βρεις λύση μαζί τους, σου προτείνω άμεσα επικοινωνία Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 κοίτα να δεις φίλε μου...ακόμα και τα αστέρια κάνουν λάθη . Τουλάχιστον θα βρεις λύση μαζί τους, σου προτείνω άμεσα επικοινωνία Τώρα όμως θα με βοηθησεις φιλέ μου σε παρακαλώ γιατί δεν το κατέχω πολύ καλά το άθλημα !!! Πες μου τι ακριβώς να γράψω γιατί με τα αγγλικά δεν το χω και τόσο πολύ!!!! Θα μου κανείς την χάρη? 1 Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Δικό μου από Αγγλία χωρις tracking number έγυγε 23/11 και το παρέλαβα 9/12 ....:) Παραγγελία με B2C Europe, έρχετε με ελτα κανονικά; γιατί εμένα απο τις 23/11 έφυγε και ακόμα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Μπήκε και άλλο δέμα, κέντρο διαλογής Αττικής. Με άφηξη 01/12 στο αεροδρόμιο Αθηνών. Υπομονή παιδιά κάτι γίνεται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Μπήκε και άλλο δέμα, κέντρο διαλογής Αττικής. Με άφηξη 01/12 στο αεροδρόμιο Αθηνών. Υπομονή παιδιά κάτι γίνεται!!! Αντε τελειωνετε να παμε στις 4/12 ;) 1 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Δεν γίνεται έτσι όμως. Συνήθως το ταχυδρομείο παραλαβής επαναπροωθει το δέμα στο πραγματικό ταχυδρομείο παραλαβής. Μου έχει τύχει με Ισπανία και έχω δει να συμβαίνει και σε άλλους χρήστες. Σωστός ... και δικό μου πήγε στην Αγγλία αλλά το έστειλαν στην Ελλάδα όταν το πρόσεξαν. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Βλεπεις αυτους που ειχαν αφιξη 1/12 και ειναι σπας το κεφαλι σου. Δεν εχουν το θεο τους εκει....:angry::angry::angry::angry::angry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Άλλο ένα από 1/12 ξεκόλλησε! Επιτέλους! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts