Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιο τηλεφωνο ειναι; Μπας και μαθουμε κι εμεις κανα νεο για τα πακέτα μας που ειναι κολλημένα στο αεροδρόμιο απο 17/11/15...

αν μαθεις κατι φιλε πες μας κ μας που εχουμε εινει στην αναμονη(αοπ 17 κ γω). οχι τπτ αλλο , αλλα εχω μεινει χωρις σμαρτφοουν 20 μερες και δε παλευεται. ε ρε τι μας εχει κανει η τεχνολογια. :lol:

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αν μαθεις κατι φιλε πες μας κ μας που εχουμε εινει στην αναμονη(αοπ 17 κ γω). οχι τπτ αλλο , αλλα εχω μεινει χωρις σμαρτφοουν 20 μερες και δε παλευεται. ε ρε τι μας εχει κανει η τεχνολογια. :lol:

Λες και ειχαμε και στα χωριά μας...:lol::lol::lol:

Αν κάνουμε το 3 αλλά ο χρόνος παράδοσης πρέπει να είναι 10 εργάσιμες τι να κάνουμε κύριε ; :)

Είπαμε μερικές ερωτήσεις έχουν απαντηθεί χίλιες φορές αλλά δεν είναι όλοι η χρόνοι το ίδιο για όλους.

Το 90% των δεμάτων έρχετε σε λιγότερες από 30 ημέρες. Απλά το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε υπομονή. Πρέπει να παρακολουθούμε το πακέτο, και άμα το πακέτο δεν φύγει στις X μέρες που λέει ο οδηγός ή το σχεδιάγραμμα, ξεκινάνε οι ταρζανιές.

Υπάρχει κάποια εγκύκλιος; Κάποιος νόμος; Κανόνας; Ένα link γι'αυτές τις 10 ημέρες; Πληροφορίακα 7 ημέρες έκανε να μου έρθει με DHL από Κίνα.

Προσωπικά δεν έχω βρει κάτι.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Το 90% των δεμάτων έρχετε σε λιγότερες από 30 ημέρες. Απλά το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε υπομονή. Πρέπει να παρακολουθούμε το πακέτο, και άμα το πακέτο δεν φύγει στις X μέρες που λέει ο οδηγός ή το σχεδιάγραμμα, ξεκινάνε οι ταρζανιές.

Θα συμφωνήσω αλλά στον κάθε κανόνα υπάρχουν οι εξαιρέσεις και στις ημέρες που διανύουμε έχουν γίνει οι εξαιρέσεις, κανόνας.

Δεν θυμάμαι ποτέ να έδειχναν τα 99 στα 100 δέματα ότι έφτασαν Ελλάδα 10+ημέρες πριν το δείξουν τα ΕΛΤΑ.

Σαφώς και δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο με τα ΕΛΤΑ ή το ξένο ταχυδρομείο για τον χρόνο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει οι περισσότεροι που βλέπουν κάτι τέτοιο να είναι ήρεμοι, όταν δεν το χουν ξαναδεί.

Υπάρχει κάποια εγκύκλιος; Κάποιος νόμος; Κανόνας; Ένα link γι'αυτές τις 10 ημέρες; Πληροφορίακα 7 ημέρες έκανε να μου έρθει με DHL από Κίνα.

Προσωπικά δεν έχω βρει κάτι.

Μιλάμε για προβλεπόμενο χρόνο παραλαβής απ'την ίδια ταχυδρομική υπηρεσία ( International Priority shipping στην NL π.χ ), σιγά μη το κάνουν και διαβούλευση στη βουλή. Εννοείται το «προβλεπόμενος χρόνος» δεν σημαίνει ότι ντε και καλά θα φτάσει τότε, αλλά είναι επίσης λογικό όποιος περιμένει περισσότερο απο αυτον τον χρόνο να τρελένετε, μιας και αν δεν βιαζόταν δεν θα πλήρωνε περισσότερα έξοδα αποστολής.

Όπως και να χει, καλά κάνεις που βοηθάς με τον τρόπο σου αλλά δεν παίζει να ηρεμήσουν όλοι όσοι είναι στις παραπάνω θέσεις.

Θα συμφωνήσω αλλά στον κάθε κανόνα υπάρχουν οι εξαιρέσεις και στις ημέρες που διανύουμε έχουν γίνει οι εξαιρέσεις, κανόνας.

Δεν θυμάμαι ποτέ να έδειχναν τα 99 στα 100 δέματα ότι έφτασαν Ελλάδα 10+ημέρες πριν το δείξουν τα ΕΛΤΑ.

Σαφώς και δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο με τα ΕΛΤΑ ή το ξένο ταχυδρομείο για τον χρόνο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει οι περισσότεροι που βλέπουν κάτι τέτοιο να είναι ήρεμοι, όταν δεν το χουν ξαναδεί.

Άρα ας το πούμε ξεκάθαρα. Τα ΕΛΤΑ δεν αργούν γιατί δεν υπάρχει κάποιος ορισμός του σε πόσες ημέρες πρέπει να φτάσει το δέμα. Αργεί σε σχέση με τι; Με το πόσες ημέρες έδειξε το Σιγκαπουρινό ταχυδρομείο την προσέλευση του δέματος στην χώρα μας; Ποιος σας λέει ότι τα δεδομένα είναι σωστά ή ότι δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα;

Αν ανυσηχούν ας πληρώνανε DHL, EMS ότι τραβάει η τσέπη τους.

Μιλάμε για προβλεπόμενο χρόνο παραλαβής απ'την ίδια ταχυδρομική υπηρεσία ( International Priority shipping στην NL π.χ ), σιγά μη το κάνουν και διαβούλευση στη βουλή.

Οι σοβαρές εταιρείες θέτουν SLAs και στόχους και υπάρχει κάθε είδους διαβούλευση. Από τι στιγμή που δεν υπάρχουν SLAs, όρια, δεν μπορείς να κράζεις ότι το δέμα αργεί. Εκτός άμα στον φανταστικό "νου" του αγοραστή, το δέμα αργεί, σε σχέση με το πότε αυτός θα ήθελε να παραδωθεί στα χέρια του, αλλά τότε όλα είναι αργά.

Δηλώνει καπού η NL Post ότι κάνει 10ήμερο;

Όπως και να χει, καλά κάνεις που βοηθάς με τον τρόπο σου αλλά δεν παίζει να ηρεμήσουν όλοι όσοι είναι στις παραπάνω θέσεις.

Το θέμα είναι βοήθεια στην βοήθεια, αλλά και οι αγοραστές μία αναζήτηση στις τελευταίες 10 σελίδες δεν κάνουν (μην τους στείλουμε και μακριά στην πρώτη σελίδα ας πούμε). Έχει καταντήσει αηδία το topic. Μιά πρωτότυπη ερώτηση στις τελευταίες 900 σελίδες δεν έχει γίνει. :X

Τέλος πως γίνεται να αγανακτείτε τόσο, για μία υπηρεσία που τα λεφτά που ξοδέψατε είναι ελάχιστα. Τα οποία δεν εισέπραξαν ποτέ τα ΕΛΤΑ και από τα οποία έχετε και απαιτήσεις.

Edited by Romanos

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Άρα ας το πούμε ξεκάθαρα. Τα ΕΛΤΑ δεν αργούν γιατί δεν υπάρχει κάποιος ορισμός του σε πόσες ημέρες πρέπει να φτάσει το δέμα. Αργεί σε σχέση με τι; Με το πόσες ημέρες έδειξε το Σιγκαπουρινό ταχυδρομείο την προσέλευση του δέματος στην χώρα μας; Ποιος σας λέει ότι τα δεδομένα είναι σωστά ή ότι δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα;

Αν ανυσηχούν ας πληρώνανε DHL, EMS ότι τραβάει η τσέπη τους.

Οι σοβαρές εταιρείες θέτουν SLAs και στόχους και υπάρχει κάθε είδους διαβούλευση. Από τι στιγμή που δεν υπάρχουν SLAs, όρια, δεν μπορείς να κράζεις ότι το δέμα αργεί. Εκτός άμα στον φανταστικό "νου" του αγοραστή, το δέμα αργεί, σε σχέση με το πότε αυτός θα ήθελε να παραδωθεί στα χέρια του, αλλά τότε όλα είναι αργά.

Το θέμα είναι βοήθεια στην βοήθεια, αλλά και οι αγοραστές μία αναζήτηση στις τελευταίες 10 σελίδες δεν κάνουν (μην τους στείλουμε και μακριά στην πρώτη σελίδα ας πούμε). Έχει καταντήσει αηδία το topic. Μιά πρωτότυπη ερώτηση στις τελευταίες 900 σελίδες δεν έχει γίνει. :X

Τέλος πως γίνεται να αγανακτείτε τόσο, για μία υπηρεσία που τα λεφτά που ξοδέψατε είναι ελάχιστα. Τα οποία δεν εισέπραξαν ποτέ τα ΕΛΤΑ και από τα οποία έχετε και απαιτήσεις.

Όταν το κατάστημα λέει ότι η παράδοση μπορεί να είναι από 5 μέρες μέχρι 30 και έχει φτάσει 40 ε κάτι πάει στραβά. Όσοι είστε Αθήνα πιστεύω είναι πιο δύσκολο να χάσετε δέμα. Σε επαρχία πάει Αθήνα Θεσσαλονίκη και μετά σε άλλο κατάστημα και τελικώς έρχεται στο χωριό. Ε όσο να ναι ο καθένας μπορεί να το τσιμπησει στη διαδρομή και περίμενε εσύ το δέμα σου.

Όταν το κατάστημα λέει ότι η παράδοση μπορεί να είναι από 5 μέρες μέχρι 30 και έχει φτάσει 40 ε κάτι πάει στραβά. Όσοι είστε Αθήνα πιστεύω είναι πιο δύσκολο να χάσετε δέμα. Σε επαρχία πάει Αθήνα Θεσσαλονίκη και μετά σε άλλο κατάστημα και τελικώς έρχεται στο χωριό. Ε όσο να ναι ο καθένας μπορεί να το τσιμπησει στη διαδρομή και περίμενε εσύ το δέμα σου.

Το μαγαζί αναφέρει ενδεικτικά 5 με 30 ημέρες. Κάνεις δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά με Β ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΔΕΜΑ που αλλάζει στην καλύτερη 2 χώρες.

http://www.to2c.com/shipping Λέξη κλειδί: Τόσο αγγλοκινέζικα που δεν βγάζεις άκρη

http://www.gearbest.com/about/shipping-methods.html Λέξη κλειδί 'typically'

http://www.everbuying.net/m-article-id-87.html Λέξη κλειδί 'about'

http://www.banggood.com/Shipping_hl13 Φράση κλειδί: In addition, the transit time depends on where you're located and where your package comes from.

https://www.fastcardtech.com/article-69.html Λέξη κλειδί στις απαντήσεις 'about'

http://en.efox-shop.com/Haufig_gestellte_Fragen.htm#C3 Λέξη κλειδι 'approximately'

Μερικά δεν έχουν καν σελίδα για το Shipping.

Υποθέτω άμα ψάξεται και σε άλλα που έχουν σελίδα για το Shipping θα βρείτε παρεμφερείς πληροφορίες. Ο λόγος λοιπόν που λένε about και τα σχετικά είναι ένας και λέγετε 'παρα πολλοί παράμετροι'. Καιρός, αργίες, απεργίες, φυσικές καταστροφές και όχι μόνο και όλα αυτά σε πολλαπές χώρες. Το δέμα κάνει κύκλο τη μισή υδρόγειο για να φτάσει Ελλάδα.

Χαλαρώστε και περιμένετε το δέμα σας. Ψάξτε 10 σελίδες πίσω και την αρχική και άμα δεν βρείτε απάντηση, που αμφιβάλλω, ρωτήστε...

Edited by Romanos

Μα δεν ανέφερα πουθενά ότι ''αργούν'' τα ΕΛΤΑ, αυτό που είπα είναι ότι τελευταία υπάρχει το φαινόμενο λανθασμένων κατα πολύ πληροφοριών.

Προσωπικά αν μου έλεγε ότι ακόμα ταξιδεύει το δέμα μου δεν θα είχα πρόβλημα και 30ημέρες να περίμενα, αλλά (π.χ ) όταν το ένα σύστημα μου το δείχνει εδώ και το άλλο δεν το βλέπει καν σαν έγκυρο, λογικό δεν είναι να ανησυχώ;

Όσο για τα άλλα σου είπα συμφωνώ

Delivery times

Τέρμα κάτω, κατέβασε το pdf με τους χρόνους.

χαχαχαχα...κανενα νεοτερο απο τους υπολοιπους με arrival 17/11?

Υπαρχουν άλλοι που τους ειναι κολλημενο απο τις 17/11/15 στο αεροδρόμιο...

Οπως εμένα καλη ωρα..

Πω ρε... αυτό συμβαίνει μόνο στην συγκεκριμένη ταχυδρομική ή ανεξαρτητoυ κουριερ; ειναι δλδ καθαρά στην τύχη πότε θα ανοιχτεί ο σάκος σου;

και γω με arrival 17/11.το ειχα σχεδον ξεχασει ,κανενα νεο κανεις?

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Φιλε Romanos έχεις βοηθήσει τα μέγιστα στο παρών θέμα απλά η ψυχολογία του αγοραστή δεν αλλάζει και φυσικό είναι να υπάρχει και ανυσηχία, δικαιολογημένη ή μη!

Άπο την άλλη όπως λένε και τα άλλα παιδιά τελευταία υπάρχουν θέματα, καθυστερήσεις στο αεροδρόμειο, χαμένα untracked δέματα που ποτέ δεν φτάνουν στην επαρχία κλπ.

Φυσικό είναι να εγείροντα ερωτήματα. Γι' αυτό πιστεύω υπαρχει το θέμα, να ψάξουμε να βρούμε άκρη πριν αρχίσουν τα τηλέφωνα σε τοπικά υποκαταστήματα και αεροδρόμεια. Και λέγοντας "ψάξουμε" εννοώ να διαβάσουμε τουλάχιστον τις τελευταίες 15σελίδες καθώς και το πρώτο ποστ του θέματος.

Φιλε Romanos έχεις βοηθήσει τα μέγιστα στο παρών θέμα απλά η ψυχολογία του αγοραστή δεν αλλάζει και φυσικό είναι να υπάρχει και ανυσηχία, δικαιολογημένη ή μη!

Άπο την άλλη όπως λένε και τα άλλα παιδιά τελευταία υπάρχουν θέματα, καθυστερήσεις στο αεροδρόμειο, χαμένα untracked δέματα που ποτέ δεν φτάνουν στην επαρχία κλπ.

Φυσικό είναι να εγείροντα ερωτήματα. Γι' αυτό πιστεύω υπαρχει το θέμα, να ψάξουμε να βρούμε άκρη πριν αρχίσουν τα τηλέφωνα σε τοπικά υποκαταστήματα και αεροδρόμεια. Και λέγοντας "ψάξουμε" εννοώ να διαβάσουμε τουλάχιστον τις τελευταίες 15σελίδες καθώς και το πρώτο ποστ του θέματος.

Έτσι ακριβώς σίγουρα κάτι συμβαίνει και ο καθένας έχει το δικαίωμα να ξέρει γιατί αργεί το δέμα του 40-50 μέρες.

Παίδες εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο. Υπάρχει κανείς που να έχει κλείσει δέμα του από το αεροδρόμιο και να μετακινηθεί προς κέντρο διαλογης την τελευταία εβδομάδα;

Έχω 5 δέματα που φαίνεται να έχουν αφιχθει για πάνω από δέκα ημέρες, όλα έχουν "φτάσει" σε διαφορετικές ημερομηνίες και κανένα δεν έχει προχωρήσει.

Εγώ έκανα παραγγελία από vickmall με singaporpost. Στο 17track φαίνεται ότι ξεκίνησε για Ελλάδα στισ 28/11, αλλά ακόμα να φτάσει. Μια βδομάδα τώρα και τίποτα. Πριν ένα μήνα που είχα πάρει, έκανε 3 μέρες για να φτάσει Ελλάδα.
:D

Εγώ έκανα παραγγελία από vickmall με singaporpost. Στο 17track φαίνεται ότι ξεκίνησε για Ελλάδα στισ 28/11, αλλά ακόμα να φτάσει. Μια βδομάδα τώρα και τίποτα. Πριν ένα μήνα που είχα πάρει, έκανε 3 μέρες για να φτάσει Ελλάδα.

...κάτι τέτοια μηνύματα βλέπει ο Romanos και γίνεται παπόρι :lol:

Εμενα από vickmall έφυγε για Ελλάδα 28/11 και χτες το βράδυ μου έβγαλε ενημέρωση ότι έφτασε Ελλάδα. Τώρα ποτέ θα παραλαβω άλλου παπά ευαγγέλιο

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

...κάτι τέτοια μηνύματα βλέπει ο Romanos και γίνεται παπόρι :lol:

Δεν πειράζει. Να ναι καλά το παιδί που μας δίνει πληροφορίες! Εγώ για παράπονο το έγραψα. Δεν περιμένω κάποια απάντηση.

Εμενα από vickmall έφυγε για Ελλάδα 28/11 και χτες το βράδυ μου έβγαλε ενημέρωση ότι έφτασε Ελλάδα. Τώρα ποτέ θα παραλαβω άλλου παπά ευαγγέλιο

Μπορει και μετα τις γιορτες χιχιχι

Φίλε Βαγγέλη βαλτός είσαι τώρα;:lol:

Sweden Post με αποστολή 20 Νοέμβρη από Κίνα, παραλαβή επαρχεία χθες. Δυο εβδομάδες καθόλου άσχημα:)

Δεν πειράζει. Να ναι καλά το παιδί που μας δίνει πληροφορίες! Εγώ για παράπονο το έγραψα. Δεν περιμένω κάποια απάντηση.

Μακάρι να είχαμε απάντηση να σου δώσουμε.

Τι να πω κι εγώ που η China λέει οτι έφυγε απο εκεί στις 17\11 και απο τότε ουδέν νεώτερον; :)

Ο Ρωμανός είναι στην Αγγλία, και ακόμη προσπαθεί να βοηθήσει ο άνθρωπος...

Και εγώ περιμένω αλλά δεν γράφω τίποτα, απλώς λόγω των τελευταίων συζητήσεων αναφέρω ότι περιμένω δέμα από Αγγλία το οποίο έφυγε από εκεί 22/11 και ακόμη έρχεται. Γιά αυτό γελάω όταν βλέπω να κλαψουρίζουν γιατί δεν έχει έρθει δέμα από Κίνα που έφυγε την ίδια ημερομηνία :lol:

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Ο Ρωμανός είναι στην Αγγλία, και ακόμη προσπαθεί να βοηθήσει ο άνθρωπος...

Και εγώ περιμένω αλλά δεν γράφω τίποτα, απλώς λόγω των τελευταίων συζητήσεων αναφέρω ότι περιμένω δέμα από Αγγλία το οποίο έφυγε από εκεί 22/11 και ακόμη έρχεται. Γιά αυτό γελάω όταν βλέπω να κλαψουρίζουν γιατί δεν έχει έρθει δέμα από Κίνα που έφυγε την ίδια ημερομηνία :lol:

Δεν κλαψουρίζει κανένας ρε φίλε. Κουβέντα κάνουμε. Καλά κάνεις και δεν γράφεις. Εγώ που θέλω,θα γράψω. Δε νομίζω να μου το απαγορεύει κανένας..

Δεν κλαψουρίζει κανένας ρε φίλε. Κουβέντα κάνουμε. Καλά κάνεις και δεν γράφεις. Εγώ που θέλω,θα γράψω. Δε νομίζω να μου το απαγορεύει κανένας..

Φυσικά και δεν το απαγορεύει κανένας, αλλά πρέπει να λαμβάνουμε υπ'όψιν ότι είναι νήμα γιά ερωτήσεις και όχι "τσάτ" γιά ... πικραμμένους ... :lol:

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Φίλε Βαγγέλη βαλτός είσαι τώρα;:lol:

Sweden Post με αποστολή 20 Νοέμβρη από Κίνα, παραλαβή επαρχεία χθες. Δυο εβδομάδες καθόλου άσχημα:)

Πλακα μας κανεις??