grinder Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 καλησπερα μου εδωσαν αυτο τον κωδικο RS295387866NL και εχει κολλήσει απο τις 2-9-2015 εδω The item is pre-advised κανονικα δεν επρεπε να εχει παει Ολλανδια τοσες μερες? Και ελλάδα μη σου πώ.:p Μόλις εμφανίσει "The item is in transit" θα σημαίνει ότι ταξιδεύει για NL. 4-5 μέρες να φτάσει NL και άλλο τόσο για GR. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatsan Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) η singapore post μου δειχνει το δεμα ελλαδα απο χθες και ο ελτα σιγκαπουρη που κανονικα θα επρεπε να δειχνει κεντρα διανομης αεροδρομιου,περιοχων,αφιξη κτλπ Edited September 10, 2015 by impreza_sti Οφείλουμε και πρέπει να εκφραζόμαστε κόσμια και πολιτισμένα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 9 μερες απο κινα με singapure post. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 (edited) αν βαλουν δυο κινητα σε ενα πακετο υπαρχει καποιος κινδυνος λογω αυξησης βαρους?το εχει κανει κανεις και αντιμετωπισε καποιο προβλημα? Edited September 11, 2015 by koukloukou Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 αν βαλουν δυο κινητα σε ενα πακετο υπαρχει καποιος κινδυνος λογω αυξησης βαρους?το εχει κανει κανεις και αντιμετωπισε καποιο προβλημα? ειχα παραγγηλει 2 κινητα μαζι δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo1410 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Με τις αγορές από Aliexpress υπάρχει κάτι νεώτερο;... έχει κάνει κανείς; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Απο ebay.com εχει κανει κανεις αγορα με καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Ρε παιδια η σελιδα που διασταυρωνουμε αν το track number αν ειναι σωστο ποια ειναι γιατι ψαχνω ποση ωρα κια δεν την βρισκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Το gearbest από την κινεζικη αποθηκη ποσο καιρο μπορει να κανει για να στειλει κατι; Πρεπει να αρχισω να ανησυχω; Εχω αγορασει εδω και μια βδομαδα κ στο status ειναι ακομα processing... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Το gearbest από την κινεζικη αποθηκη ποσο καιρο μπορει να κανει για να στειλει κατι; Πρεπει να αρχισω να ανησυχω; Εχω αγορασει εδω και μια βδομαδα κ στο status ειναι ακομα processing... Προφανώς δεν το έχουν διαθέσιμο (άσχετα αν στο site γράφουν in stock) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Το gearbest από την κινεζικη αποθηκη ποσο καιρο μπορει να κανει για να στειλει κατι; Πρεπει να αρχισω να ανησυχω; Εχω αγορασει εδω και μια βδομαδα κ στο status ειναι ακομα processing... Προφανώς δεν το έχουν διαθέσιμο (άσχετα αν στο site γράφουν in stock) Αυτό ακριβώς που λέει ο nikiforos_. Τσίγκλισέ τους λίγο κάνοντας μια σχετική ερώτηση στο topic τους εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyrot Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 http://www.insomnia.gr/uploads/monthly_09_2015/post-161290-0-61293400-1442217302.jpg Παρελαβα το παραπανω σημερα απο banggood. Αγορα με πιστωτικη δυστυχως. Εχω στειλει μειλ με φωτογραφιες και τους εξηγησα την κατασταση και περιμενω την απαντηση τους.Η κανονικη παραγγελια περιελαμβανε Chuwi Hi8 Το πακετο ηρθε τυλιγμενο με κολλητικη αλλα μπορει και να εχει ανοιχτει και στην μεταφορα. Οπως και να χει απαραδεκτο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Ρε παιδια η σελιδα που διασταυρωνουμε αν το track number αν ειναι σωστο ποια ειναι γιατι ψαχνω ποση ωρα κια δεν την βρισκω. 17track.net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 http://www.insomnia.gr/uploads/monthly_09_2015/post-161290-0-61293400-1442217302.jpg Παρελαβα το παραπανω σημερα απο banggood. Αγορα με πιστωτικη δυστυχως. Εχω στειλει μειλ με φωτογραφιες και τους εξηγησα την κατασταση και περιμενω την απαντηση τους.Η κανονικη παραγγελια περιελαμβανε Chuwi Hi8 Το πακετο ηρθε τυλιγμενο με κολλητικη αλλα μπορει και να εχει ανοιχτει και στην μεταφορα. Οπως και να χει απαραδεκτο. Οτι να ναι φίλε, τι να πω, εγω πηρα κατι απο εκει και μου έστειλαν άλλο προϊόν σε σχέση με αυτό που παρήγγειλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Παρελαβα το παραπανω σημερα απο banggood. Αγορα με πιστωτικη δυστυχως. Εχω στειλει μειλ με φωτογραφιες και τους εξηγησα την κατασταση και περιμενω την απαντηση τους.Η κανονικη παραγγελια περιελαμβανε Chuwi Hi8 Το πακετο ηρθε τυλιγμενο με κολλητικη αλλα μπορει και να εχει ανοιχτει και στην μεταφορα. Οπως και να χει απαραδεκτο. ΑΝ καταλαβαίνω σωστά την κλίμακα των αντικειμένων που βλέπω στη φωτογραφία, το κουτί δε φαίνεται καν να προοριζόταν για tablet - μου φαίνεται πολύ στενό και ψηλό, αντί για πλατύ και χαμηλό, που θα ταίριαζε σε ένα tablet (παρεμπιπτόντως, έχω ψωνίσει στο παρελθόν tablet από αυτούς και έχω εικόνα για το πώς τα συσκευάζουν). Αν είναι έτσι, δεν τίθεται θέμα να στην έκαναν κάπου κατά τη μεταφορά - το κουτί μάλλον δεν προοριζόταν εξαρχής να περιέχει tablet!! (αν θέλεις, επιβεβαίωσέ το όμως με βάση τις διαστάσεις του κουτιού, γιατί μπορεί απλά να παρερμηνεύω αυτό που βλέπω στη φωτογραφία...) Σα να θυμάμαι παλιότερα ότι το banggood είχε δικό του topic εδώ στο forum - αλλά δεν το βλέπω πια. Και το συγκεκριμένο -μέχρι τώρα τουλάχιστον- είχε καλή φήμη! Ελπίζω να πρόκειται για λάθος και όχι για εσκεμμένη / κακοήθη ενέργεια, βλέποντας μάλιστα ότι ο Spyrot παρήγγειλε με πιστωτική και δε θα έχουν να λογοδοτήσουν στο paypal... Έχουμε άραγε σαν κοινότητα (myPhone members) κάποιο τρόπο να ασκήσουμε πίεση και να βοηθήσουμε με την κατάσταση αυτή...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 λεω να αγορασω ενα κινητακι απο gearbest.εχω ξαναπαρει κ ειμαι ευχαριστημενος.να δοκιμασω με πιστωτικη απευθειας?γιατι πολυ μανουρα μου ακουγεται το paypal. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 λεω να αγορασω ενα κινητακι απο gearbest.εχω ξαναπαρει κ ειμαι ευχαριστημενος.να δοκιμασω με πιστωτικη απευθειας?γιατι πολυ μανουρα μου ακουγεται το paypal. Μην μπλέξεις με το μαγαζί αυτό και με κάρτα Έτσι αέρα μπανα, γιατί αν γίνει η στραβή...... Σιγά την διαδικασία, δύο λεπτά υπόθεση είναι να περάσεις φραγκα στο balance Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Μην μπλέξεις με το μαγαζί αυτό και με κάρτα Έτσι αέρα μπανα, γιατί αν γίνει η στραβή...... Σιγά την διαδικασία, δύο λεπτά υπόθεση είναι να περάσεις φραγκα στο balance λες?θα πιασει με τη μια? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 λες?θα πιασει με τη μια? Είπαμε, ανάλογα την κάρτα, με eurobank εγώ δεν είχα θέμα , στην θέση σου δεν θα το ρισκαρα εκτός αν ήταν το vickmall Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Οτι να ναι φίλε, τι να πω, εγω πηρα κατι απο εκει και μου έστειλαν άλλο προϊόν σε σχέση με αυτό που παρήγγειλα Εμενα παντως (ευτυχως) μου ηρθε κανονικα μια θηκη για ενα lenovo P70 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 (edited) http://www.insomnia.gr/uploads/monthly_09_2015/post-161290-0-61293400-1442217302.jpg Παρελαβα το παραπανω σημερα απο banggood. Αγορα με πιστωτικη δυστυχως. Εχω στειλει μειλ με φωτογραφιες και τους εξηγησα την κατασταση και περιμενω την απαντηση τους.Η κανονικη παραγγελια περιελαμβανε Chuwi Hi8 Το πακετο ηρθε τυλιγμενο με κολλητικη αλλα μπορει και να εχει ανοιχτει και στην μεταφορα. Οπως και να χει απαραδεκτο. ουπς...και περιμενω κι εγω από banggood.η μη ασφαλεια του paypal εχει ρισκο που το πηραμε,αλλα αυτό το ξεπερνάει.κι απο σοβαρο θεωρητικά μαγαζί.ποσταρε κ στο νημα με τις καρτες μηπως περα αποτον "πατριωτισμό" του μαγαζιού,μπορει να κανεις και κατι με την τραπεζα Edited September 14, 2015 by akalefk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 http://www.insomnia.gr/uploads/monthly_09_2015/post-161290-0-61293400-1442217302.jpg Παρελαβα το παραπανω σημερα απο banggood. Αγορα με πιστωτικη δυστυχως. Εχω στειλει μειλ με φωτογραφιες και τους εξηγησα την κατασταση και περιμενω την απαντηση τους.Η κανονικη παραγγελια περιελαμβανε Chuwi Hi8 Το πακετο ηρθε τυλιγμενο με κολλητικη αλλα μπορει και να εχει ανοιχτει και στην μεταφορα. Οπως και να χει απαραδεκτο. Τελικα τι σου απαντησε το καταστημα; γιατι περιμενω και εγω κινητο απο εκει..σε δικο μου mail ειχαν απαντησει μεσα σε 10 ωρες περιπου. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Προφανώς δεν το έχουν διαθέσιμο (άσχετα αν στο site γράφουν in stock) Αυτό ακριβώς που λέει ο nikiforos_. Τσίγκλισέ τους λίγο κάνοντας μια σχετική ερώτηση στο topic τους εδώ. Επικοινωνησα μαζι τους με ticket, μου ειπαν θελουν αλλες 2-3 μερες για να το ετοιμασουν λεει! Τι στο καλό; Εχουν περασει ηδη ποσες! Θα τους ξανα τσιγκλισω σημερα! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 ΑΝ καταλαβαίνω σωστά την κλίμακα των αντικειμένων που βλέπω στη φωτογραφία, το κουτί δε φαίνεται καν να προοριζόταν για tablet - μου φαίνεται πολύ στενό και ψηλό, αντί για πλατύ και χαμηλό, που θα ταίριαζε σε ένα tablet (παρεμπιπτόντως, έχω ψωνίσει στο παρελθόν tablet από αυτούς και έχω εικόνα για το πώς τα συσκευάζουν). Αν είναι έτσι, δεν τίθεται θέμα να στην έκαναν κάπου κατά τη μεταφορά - το κουτί μάλλον δεν προοριζόταν εξαρχής να περιέχει tablet!! (αν θέλεις, επιβεβαίωσέ το όμως με βάση τις διαστάσεις του κουτιού, γιατί μπορεί απλά να παρερμηνεύω αυτό που βλέπω στη φωτογραφία...) Αν είχεις παραλάβει πρόσφατα απο αυτούς θα ήξερες οτι έτσι ακριβώς τα συσκευάζουν. Δεν φαίνεται καλά η εικόνα αλλά αν προσέξεις καλά την μεμβράνη που είναι όρθια και το βιβλιακάρι που είναι ξαπλωμένο μέσα, έχει χώρο. Ένα 8άρι tablet μια χαρά χωράει στην συσκευασία που στέλνουν. Εγώ άλλο παρατήρησα. Δύο φορές που παρέλαβα στην παραπάνω συσκευασία, δεν έβγαζα άκρη απο που "ανοίγει" αυτό το πράγμα (μιας και είναι όλο ντυμένο με ταινία εξωτερικά) και τελικά το έκοψα με μαχαίρι γύρω-γύρω την μικρότερη πλευρά. Διέλυσα δύο κουτιά για να καταλάβω ότι έχει "καπελάκι" στην μεγαλύτερη πλευρά. Στην εικόνα του Spyrot φαίνεται να το έχει ανοίξει "σωστά" και δεν το έχει παραβιάσει. Και θέλω να ρωτήσω η ταινία γύρω που έκοψες είχε κάποια "σημάδια" οτι είχε ξανανοιχτεί; Η ταινία πάντως είναι διαφορετική απο αυτή που τυλίγουν (πιο πορτοκαλί η άλλη). Το πακετάκι με το φορτιστή που είναι; Πάντως πολύ περίεργο. Μάλλον στα ελτά έχει γίνει η "δουλειά". Δεν έχει λόγο το banggood με τζίρο χιλιάδων $$$ καθημερινά να κάνει κάτι τέτοιο. Θα βγάλεις άκρη πιστεύω. Σε αντίστοιχη περίπτωση, αν και ήμουν επιφυλακτικός απέναντί τους, ξηγήθηκαν πολύ καλά. Ενημέρωσέ μας για την πορεία της. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 παιδια σημερα μου εδωσαν αυτον τον κωδικο RP320392746SG αλλα μπροστα εχει RP εγω παντα που μου εστελναν με Singapore Post μπροστα ειχε RF λετε να ερθει πιο γρηγορα ή θα κανει κανα αιώνα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts