akis8607 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 καλημερα! παρηγγειλα 2 xiaomi leds απο allbuy και μου τα εστειλαν μεσω tnt με αριθμο L008515061510186.... τι παιζει με αυτην την εταιρεια? πρωτη φορα μου στελνουν ετσι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Η ΤΝΤ είναι courier ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Η ΤΝΤ είναι courier ... η αξια του δεματος ειναι 1.81 ευρω.... οποτε δεν τιθεται θεμα τελωνειου.... ποσες μερες κανει να φτασει? τα ελτα παραδιδουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Εδώ πρέπει να δηλωθεί σαν κινητό τηλέφωνο. Προτιμησε post nl. Έρχονται πολύ γρήγορα το τελευταίο διάστημα τελικά παρήγγειλα χτες με singapore. Αν μπορείς εξήγησε τι εννοείς οτι πρέπει να δηλωθεί σαν κινητό τηλέφωνο στο Eu registered? Έχει κάποια επίπτωση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 η αξια του δεματος ειναι 1.81 ευρω.... οποτε δεν τιθεται θεμα τελωνειου.... ποσες μερες κανει να φτασει? τα ελτα παραδιδουν? Η TNT είναι κούριερ, και δε νομίζω να πλήρωσες καμιά 30αριά δολλάρια για μεταφορικά σε προϊόντα αξίας 1,81€, οπότε με κάτι άλλο στο στειλαν. ρώτα τους. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Η TNT είναι κούριερ, και δε νομίζω να πλήρωσες καμιά 30αριά δολλάρια για μεταφορικά σε προϊόντα αξίας 1,81€, οπότε με κάτι άλλο στο στειλαν. ρώτα τους. οχι δωρεαν ηταν τα μεταφορικα.... και ο κωδικος που μου εστειλαν δε μου φαινεται για tracking number L008515061510186 τους εχω στειλει email αλλα δεν εχουν απαντησει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaklis Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Να ρωτήσω κάτι εάν κάποιο δέμα περάσει απο τελωνείο περίπου πόσο καιρό κάνει να πάει μετά στα ελτά αθήνας ; Λογικά εάν κάποιο δεν πάει τελωνείο πηγαίνει κατευθείαν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelouni Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Καλημέρα σας…. γράφω αυτό το σχόλιο προκειμένου να μην την πατήσει κανένας άλλος…. Τον φεβρουάριο του 2015 παρήγγειλα απο το site dhgate.com ένα Lenovo s920c έτσι ήταν το μοντέλο. Το παρέλαβα μέσα στα χρονικά δεδομένα που είχαν πεί και όλα καλά…παρατήρησα όμως πως η κάμερα του δέν είχε καλή ευκρίνεια ειδικά σε σκοτεινά σημεία, επικοινώνησα με τον πωλητή ενημέρωσα και το μόνο που μ είπε ήταν να τοστείλω πίσω και να δούν τι πρόβλημα υπήρχε και αν και εφόσον να μου στέλναν άλλο. Σκέφτηκα άστο μόνο κάμερα έχει θέμα ποιός περιμένει 2 μηνες πήγαινε έλα του κινητού….. μετά απο κάνα μήνα το τηλέφωνο άρχισε να έχει προβλήματα στην φόρτιση άλλες φορές φόρτιζε άλλες όχι. Εν ‘τέλη έφτασε σε σημείο να έχει μείνει εντελώς ξεφόρτιστο και να μην μπορώ με κανένα τρόπο να το ανοίξω. Πήγα σε service της Lenovo όπου απο εκεί ενημερώθηκα πως το κινητό ήταν λώνος και όχι αυθεντικό και πώς δέν μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν …. Και εδω αρχίζουν τα παρατράγουδα… επικοινώνησα με τον seller μέσα απο το site καμμία απολύτως απάντηση δέν έλαβα… έκανα chat με το service του site και τις 2 φορές μου είπαν να κάνω φόρμα παραπόνων για παράνομο υλικό και ότι θα προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τον πωλητή για να μ στείλει τα χρήματα μ πίσω….. όσο επικοινωνησαν μαζί σας ε αλλο τόσο επικοινώνησαν και μαζί μου…. Σήμερα ξανα επικοινώνησα με dhgate με έντονα πλέον παράπονα και ειδού η απάντηση τους “Alright,it seems that this concern cannot be taken cared os already because of the status of your order.I understand that this has been very frustrating on your end .however please also understand that we have policies and rules to be followed in our site. What I will do here is I will raise this situation and find a better process to improve our service.” και στην συνέχεια έκλεισε το chat….. Ειλικρινά είμαι τόσο εκνευρισμένη που αν μπορούσα να κάνω κάτι να βρω το δίκιο μου θα το έκανα… ωστόσο ενημερώνω όλους τους καταναλωτές προκειμένου να ΜΗΝ κάνουν close ΚΑΜΜΙΑ παραγγελία τους γιατι μου είπαν πως δέν μπορούν να κάνουν τίποτα επειδή το status είναι closed απο εμένα !!!!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Να ρωτήσω κάτι εάν κάποιο δέμα περάσει απο τελωνείο περίπου πόσο καιρό κάνει να πάει μετά στα ελτά αθήνας ; Λογικά εάν κάποιο δεν πάει τελωνείο πηγαίνει κατευθείαν. Όλα τα δέματα από χώρες εκτός ΕΕ περνάνε από τελωνείο απλώς σε κάποια επιβάλλονται φόροι και δασμοί ενώ σε άλλα όχι. Ο εκτελωνισμός γίνεται σε μια ώρα, δεν υπάρχει καθυστέρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 περιμενω κινητο απο κινα και βλεπω στο truck number οτι εδω και δυο μερες ειναι στον αερολιμενα αθηνων, πότε θα ξεκολλησει απο εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaklis Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Εποικοινωνησα με τα ελτα λογω οτι εχει κολισει στο status εδω ετσι The item is on transport to the country of destination και μου ειπαν το δεμα εχει φυγει απο ολλανδια 15 του μηνος και οχι 16 που λεει στο 17track και περα απο αυτο οτι με το που ερθει το σκαναρουν μεσα σε μια ωρα το πολυ και απο κει και περα ειναι δικη τους δουλεια στα ελτα... τελος οταν την ρωτησα τοτε γιατι δεν εχει ερθει μου ειπε οτι μπορει να εχει χαθει καπου πριν φτασει το αεροπλανο Ελλαδα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 με το που ερθει το σκαναρουν μεσα σε μια ωρα το πολυΝαι, σίγουρα! Αυτό και πρακτικά να το δεις είναι αδύνατο. Τα πακέτα φθάνουν κατά εκατοντάδες. Δεν είναι δυνατό να σκανάρονται όλα σε μια ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaklis Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Ναι, σίγουρα! Αυτό και πρακτικά να το δεις είναι αδύνατο. Τα πακέτα φθάνουν κατά εκατοντάδες. Δεν είναι δυνατό να σκανάρονται όλα σε μια ώρα. Τι να σου πω ρε φιλε ετσι μου ειπαν ετσι λεω... εφοσον ομως το αεροπλανο εφυγε 15 απο ολλανδια 15 εφτασε αντε 16 το πολυ... κανονικα αυριο θα πρεπει να λεει οτι εχει ερθει το αεροπλανο γιατι ας πουμε ηρθε 16 τι στο καλο 3 μερες δεν το σκαναραν... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Φϊλε ξεαγχώσου και μην είσαι πάνω από τα τράκινγκ σάιτ και περιμένεις ανανέωση κάθε λεπτό. Πακέτο από Κίνα περιμένεις, δεν έχεις ραντεβού στο Σύνταγμα για να υπολογίζεις σε πόση ώρα το πολύ θα έχει έρθει με το τρόλλευ από Παγκράτι. Ποιες 3 μέρες? Και 3 εβδομάδες μπορεί να παραμείνει στο αεροδρόμιο χωρίς να σκαναριστεί. Εμένα η πρώτη μου παραγγελία έφυγε από εξωτερικό στις 20/3 και στην Ελλάδα σκαναρίστηκε 21/4. Εσένα έχουν περάσει μόλις 9 ημέρες από την ημέρα που έγινε shipped το πακέτο σου, έχεις πολύ δρόμο ακόμα μπροστά σου. Έχεις 22 μηνύματα μέσα σε 5 μέρες ρωτώντας για το πακέτο σου που έφυγε πριν μια βδομάδα μόλις και σου απαντάμε τα ίδια και τα ίδια! Το είπαμε εκατό φορές ότι οι αποστολές κάνουν να φτάσουν από 15 μέχρι και 30-40 μέρες. Κάνε υπομονή. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί, χαλάρωσε και κάνε υπομονή. Φιλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaklis Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Φϊλε ξεαγχώσου και μην είσαι πάνω από τα τράκινγκ σάιτ και περιμένεις ανανέωση κάθε λεπτό. Πακέτο από Κίνα περιμένεις, δεν έχεις ραντεβού στο Σύνταγμα για να υπολογίζεις σε πόση ώρα το πολύ θα έχει έρθει με το τρόλλευ από Παγκράτι. Ποιες 3 μέρες? Και 3 εβδομάδες μπορεί να παραμείνει στο αεροδρόμιο χωρίς να σκαναριστεί. Εμένα η πρώτη μου παραγγελία έφυγε από εξωτερικό στις 20/3 και στην Ελλάδα σκαναρίστηκε 21/4. Εσένα έχουν περάσει μόλις 9 ημέρες από την ημέρα που έγινε shipped το πακέτο σου, έχεις πολύ δρόμο ακόμα μπροστά σου. Έχεις 22 μηνύματα μέσα σε 5 μέρες ρωτώντας για το πακέτο σου που έφυγε πριν μια βδομάδα μόλις και σου απαντάμε τα ίδια και τα ίδια! Το είπαμε εκατό φορές ότι οι αποστολές κάνουν να φτάσουν από 15 μέχρι και 30-40 μέρες. Κάνε υπομονή. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί, χαλάρωσε και κάνε υπομονή. Φιλικά. Φίλε απλός ανγχόνομε γιατί εάν τυχόν λέμε τώρα δεν έρθει το δέμα θα χρειαστεί να ανοίξω case απο το ebay και πέρα απο αυτό μετά απο τις 7 ιουλίου δεν θα μπορώ να μπώ για να ελενγχω για το τι γίνετε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά και με το να αγχώνεσαι δεν πρόκειται το κάνεις να έρθει πιο γρήγορα. Όποτε είναι να έρθει θα έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyro13 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Καλημερα, Θελω να αγορασω ενα κινητο απο κινα,αλλα δεν ειναι στοκ σε ευρωπαικη αποθηκη και θα αργησει λιγο να γινει στοκ. Αν το παρω απο κινα απευθειας και το στειλουν με απλο ταχυδρομειο,ειναι δεδομενο οτι θα παει τελωνειο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Τι να σου πω ρε φιλε ετσι μου ειπαν ετσι λεω... εφοσον ομως το αεροπλανο εφυγε 15 απο ολλανδια 15 εφτασε αντε 16 το πολυ... κανονικα αυριο θα πρεπει να λεει οτι εχει ερθει το αεροπλανο γιατι ας πουμε ηρθε 16 τι στο καλο 3 μερες δεν το σκαναραν... Διάβασε στην πρώτη σελίδα ... η αποστολή από Ολλανδία γιά Ελλάδα κάνει από 5-7 ημέρες. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 με το που ερθει το σκαναρουν μεσα σε μια ωρα το πολυ Αυτοί κι ο flash Εμένα η πρώτη μου παραγγελία έφυγε από εξωτερικό στις 20/3 και στην Ελλάδα σκαναρίστηκε 21/4. Με βάση το από πάνω σχόλιο ,πρέπει να εννοούσαν το πολύ σε μια ώρα απ'τον επόμενο μήνα :rolleyes: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaklis Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) Αυτοί κι ο flash Με βάση το από πάνω σχόλιο ,πρέπει να εννοούσαν το πολύ σε μια ώρα απ'τον επόμενο μήνα :rolleyes: Πάντως ρε παιδιά πέρα απο την πλάκα τώρα δεν υπάρχει σύστημα δεν υπάρχει τίποτα...έαν ένα απλό δεματάκι κάνει 1 μήνα να το περάσουν για να φύγει απο αυτούς είναι ντροπή... και μην μου πείτε πλακώνει πολύ δουλειά γιατί είτε έχουν είτε δεν έχουν δουλειά πέρα βρέχει κατεβάζουν και τα τηλέφωνα και καθόνται... πρίν 2 μήνες είχα χάσει δέμα απο κίνα ένα μικρό και για να βρώ άκρη στα ελτά πήρα σε 6 μεροιες...ο καθένας σε στέλνει στον άλλον ο άλλος δεν ξέρει σε στέλνει αλλού ότι νάνε... μπάχαλο Edited June 19, 2015 by megaklis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Μα δεν κάνουν ένα μήνα για ένα δεματάκι. Ειναι εκατοντάδες ως χιλιάδες τα μικρά δεματάκια που καταφθάνουν. Έτσι δημιουργείται καθυστέρηση. Και υπόψην ότι στο αεροδρόμιο εκεί στα πακέτα δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Μην κατηγορείς χωρίς να γνωρίζεις. Τώρα στις πληροφορίες αν κατεβάζουν τα τηλέφωνα είναι άλλο θέμα. Αν όμως τους παίρνουν τηλέφωνο 100 σαν και εσένα κάθε μέρα και τους απασχολούν άσκοπα ρωτώντας που είναι το πακέτο τους ενώ δεν έχει περάσει καλά καλά μια βδομάδα που στάλθηκε από Κίνα, τι περιμένεις να κάνουν οι άνθρωποι? Και εδώ τα ίδια και τα ίδια σου λέμε όλοι και συνεχίζεις ακάθεκτος να λες τα δικά σου. Διάβασε τον οδηγό στην πρώτη σελίδα για να καταλάβεις ορισμένα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaklis Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Μα δεν κάνουν ένα μήνα για ένα δεματάκι. Ειναι εκατοντάδες ως χιλιάδες τα μικρά δεματάκια που καταφθάνουν. Έτσι δημιουργείται καθυστέρηση. Και υπόψην ότι στο αεροδρόμιο εκεί στα πακέτα δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Μην κατηγορείς χωρίς να γνωρίζεις. Τώρα στις πληροφορίες αν κατεβάζουν τα τηλέφωνα είναι άλλο θέμα. Αν όμως τους παίρνουν τηλέφωνο 100 σαν και εσένα κάθε μέρα και τους απασχολούν άσκοπα ρωτώντας που είναι το πακέτο τους ενώ δεν έχει περάσει καλά καλά μια βδομάδα που στάλθηκε από Κίνα, τι περιμένεις να κάνουν οι άνθρωποι? Και εδώ τα ίδια και τα ίδια σου λέμε όλοι και συνεχίζεις ακάθεκτος να λες τα δικά σου. Διάβασε τον οδηγό στην πρώτη σελίδα για να καταλάβεις ορισμένα πράγματα. Φίλε κάνεις λάθος καταρχήν δεν μιλάω για το δέμα αυτό που γράφω εδω μιλάω για δέματα που έχει περάσει 1μιση μήνας και πέρα απο αυτό παντού γίνετε αυτό με τα τηλέφωνα γιατί εκεί είχα πάρει ;) Όσον αφορά ότι το λέω συνέχεια και συνέχεια εδώ το λέω γιατί όπως έχω επαναλάβει αρκετές φορές μετά απο 7 ιουλίου δεν θα μπορώ να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο.Και πέρα απο αυτό σε ότι άλλα site διαβάζω λένε ότι 1 ημέρα κάνει να πάει το δέμα απο ολλανδία ελλάδα άντε 2 το πολύ και σε εμένα έχουν περάσει ήδη 4 οπότε είναι λογικό κάποιος στην θέση μου εάν παραγγέλνει κάτι ακριβό,σε λιγότερο απο 20 ημέρες δεν θα μπορεί να συνενοηθεί με κάποιους απο αυτούς, μετά το αεροδρόμιο θέλει καμιά εβδομάδα να το παραλάβω εγώ το δέμα οπότε μένουν ούτε 10 μέρες για να περαστεί στο barcode και πέρα απο αυτό να του λένε στα ελτά ******** για χαμένα δέμα και τέλος να έχω χάσει πολλά δέματα είναι λογικό να ανγχώνομε.Εάν δεν είχα θέμα με την ημερομηνία δεν με ένοιαζε και μέχρι αύγουστο να ερχόταν αλλά θα μπορούσα να μιλήσε με κάποιον υπεύθυνο.Εδώ λέτε εσείς να περιμένουμε μέχρι να περαστεί απο το barcode σε άλλα site λένε σε 1-2 μέρες γίνετε στα ελτα λένε ότι το αεροπλάνο έρχετε εντός 1-2 ημερών και ότι το πέρασμα barcode είναι 1 ώρα δουλειά οπότε ρε φίλε πώς να βγάλεις άκρη ; Ο κινέζος λέει μέχρι 9 ιουλίου θα το έχω το δέμα αλλά εγώ απο την πλευρά μου το παρακολουθώ γιατί ο κινέζος τα πήρε τα λεφτά του απο κει και πέρα εμένα καίει το θέμα μήπως περάσει την ημερομηνία και δεν θα μπορώ μετά να εποικοινωνήσω μαζί του...ελπίζω να κατάλαβες και δεν είναι ότι στο λέω απο κακία αλλά προσπαθώ να σε φέρω στην θέση μου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Απάντησα και πιό πανω, κοίταξε στην πρώτη σελίδα και στο site της NL όπου οι ίδιοι οι Ολλανδοί λένε ότι από την Ολλανδία γιά Ελλάδα η αποστολή κάνει από 5 έως 7 ημέρες. Επίσης, υπάρχουν δέματα όπως και δικό μου που έκαναν παραπάνω από 3 μήνες γιά να έλθουν. Έχω παραπάνω από 3.000 αγορές από Κίνα Αμερική και Αγγλία και τόσα χρόνια χάθηκαν πολύ λίγα κατά την μεταφορά, και όχι στην Ελλάδα..... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaklis Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Απάντησα και πιό πανω, κοίταξε στην πρώτη σελίδα και στο site της NL όπου οι ίδιοι οι Ολλανδοί λένε ότι από την Ολλανδία γιά Ελλάδα η αποστολή κάνει από 5 έως 7 ημέρες. Επίσης, υπάρχουν δέματα όπως και δικό μου που έκαναν παραπάνω από 3 μήνες γιά να έλθουν. Έχω παραπάνω από 3.000 αγορές από Κίνα Αμερική και Αγγλία και τόσα χρόνια χάθηκαν πολύ λίγα κατά την μεταφορά, και όχι στην Ελλάδα..... Και πώς γίνετε ρε παιδιά ας πούμε μια διαδρομή Ολλανδία-Ελλάδα που είναι 3 ώρες με αεροπλάνο να την κάνουν ας πούμε 1 εβδομάδα ; Κάνουν στάσεις ας πούμε Γερμανία,Ιταλία κτλ ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Και πώς γίνετε ρε παιδιά ας πούμε μια διαδρομή Ολλανδία-Ελλάδα που είναι 3 ώρες με αεροπλάνο να την κάνουν ας πούμε 1 εβδομάδα ; Κάνουν στάσεις ας πούμε Γερμανία,Ιταλία κτλ ; Μπορεί να κάνει στάσεις σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, το αεροσκάφος είναι μεταφορικό, δεν είναι επιβατικό της γραμμής. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts