StevenGEr8 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 και η δική μου παραγγελία το ίδιο,από 8/4 είναι στον αερολιμένα αθηνών!έκανα την παραγγελία στις 19 Μαρτίου,πιστεύω 16-17/4 θα το έχουμε! Φίλε έτσι ακριβώς συνέβη και με'μένα. Στις 19/3 έγινε η παραγγελία και από τις 8/4 είναι στον αερολιμένα Αθηνών.. Είναι οι γιορτινές μέρες που παρατείνουν την αγωνία μας λίγο παραπάνω.. Πάντως έτσι είναι.. Περιμέναμε τόσο καιρό,λίγες μέρες ακόμα θα το αντέξουμε.. :p Όταν θα υπάρχουν νεότερα(μάλλον από Τρίτη -Τετάρτη) θα ενημερώσω αμέσως.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Παιδιά είμαι despatch no. 4084 με ημερομηνία despatched overseas 11/4...αρχές Μαΐου είναι λογική "απαίτηση" να έχω στα χέρια μου το πακέτο;; vickmall το μαγαζί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Παιδιά είμαι despatch no. 4084 με ημερομηνία despatched overseas 11/4...αρχές Μαΐου είναι λογική "απαίτηση" να έχω στα χέρια μου το πακέτο;; vickmall το μαγαζί... Αν το εχεις αρχες Μαιου μην το πεις ουτε του παπα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DebbieG Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Παιδιά είμαι despatch no. 4084 με ημερομηνία despatched overseas 11/4...αρχές Μαΐου είναι λογική "απαίτηση" να έχω στα χέρια μου το πακέτο;; vickmall το μαγαζί... Καλημέρα και χρόνια πολλά! Εγώ έκανα παραγγελία από το συγκεκριμένο μαγαζί στις 25/03, έφυγε 27/03 και έφτασε στην Ελλάδα 06/04. Αν δεν ήταν οι αργίες θα είχα παραλάβει ήδη! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Εγώ είμαι dispatched από τις 27 και ακομα δεν εμφανίστηκε! Εκτός από το άγχος του τελωνείου, άρχισε να με προβληματιζει και η τύχη του πακέτου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Εγώ είμαι dispatched από τις 27 και ακομα δεν εμφανίστηκε! Εκτός από το άγχος του τελωνείου, άρχισε να με προβληματιζει και η τύχη του πακέτου Ενα πακετο απο κινα μπορει να κανει απο 10 εως 60 μερες....Μην τρελενομαστε στης 17 μερες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Εγώ είμαι dispatched από τις 27 και ακομα δεν εμφανίστηκε! Εκτός από το άγχος του τελωνείου, άρχισε να με προβληματιζει και η τύχη του πακέτου Διαβάστε τον οδηγό και τους χρόνους και μην σας πιάνει άγχος .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Δίκιο έχετε, αλλά φταίω εγώ που παρήγγειλα ακριβό κινητό. Αν ήταν κάποιο χαμηλής αξίας δεν θα με πολύ ένοιαζε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiakx Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Να ρωτησω και εγώ κάτι με την σειρα μου, έχω παραγγείλει απο Κίνα απο το to2c κινητό και ζητησα να ερθει με ems ( 6-12μερες). Αυτές είναι εργάσιμες η απλα 12 μέρες? Και εν συνέχεια μου ήρθε το tracking number και εδώ και δυο μέρες μου λέει confirmation of shipment notification τι θα πει αυτό??? Το tracking number είναι EX012489762SG.Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρονο σας!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Να ρωτησω και εγώ κάτι με την σειρα μου, έχω παραγγείλει απο Κίνα απο το to2c κινητό και ζητησα να ερθει με ems ( 6-12μερες). Αυτές είναι εργάσιμες η απλα 12 μέρες? Και εν συνέχεια μου ήρθε το tracking number και εδώ και δυο μέρες μου λέει confirmation of shipment notification τι θα πει αυτό??? Το tracking number είναι EX012489762SG.Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρονο σας!!! Σημαίνει ότι δεν το έστειλαν ακόμη στο ταχυδρομείο. Καλά θα κάνεις να διαβάσεις τον οδηγό, και το ότι παρήγγειλες με ΕΜS μάλλον θα σου βγεί ... ξυνό.:) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiakx Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Μετα είχε μονο singapor post και θα έκανε τουλαχιστον 30 μέρες. Όταν λες ξυνο τι έννοιες? Δεν προκειτε να ερθει σύντομα η θα έχουμε και αλλά παρατράγουδα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DebbieG Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Μάλλον εννοεί ότι θα μπει τελωνείο και θα αναγκαστείς να πληρώσεις ένα αξιοσέβαστο ποσό, ανάλογα βέβαια και με την αξία του κινητού... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiakx Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Πλάκα κανεις??? Και ποσο φτανει ο φόρος το κινητό κανει περιπου 200, μήπως πρεπει να στείλω μύνημα στο to2c και να ρωτησω τι γίνετε? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλησπερα!Θα ηθελα την βοηθεια σας οποιος ξερει τι πληρωνο για δεμα αξιας 1.200 ευρω με DHL απο κινα.Μεσα στην συνολικη τιμη μπαινει και το κοστος το μεταφορικον?Ευχαριστω! :) Κανεις που να ξερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DebbieG Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Πλάκα κανεις??? Και ποσο φτανει ο φόρος το κινητό κανει περιπου 200, μήπως πρεπει να στείλω μύνημα στο to2c και να ρωτησω τι γίνετε? Δεν ξέρω ακριβώς πώς τα υπολογίζουν, εμένα για δέμα με αξία γύρω στα 100 και κάτι ευρώ (112 δολάρια) μου ζήτησαν 150 ευρώ περίπου. Βέβαια τα 80 περίπου ήταν αμοιβή της fedex. έξοδα αεροδρομίου 15 ευρώ και δασμοί 52 ευρώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0ss Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Πλάκα κανεις??? Και ποσο φτανει ο φόρος το κινητό κανει περιπου 200, μήπως πρεπει να στείλω μύνημα στο to2c και να ρωτησω τι γίνετε? για αντικείμενα αξίας από 22€ μέχρι 150€ επιβάλλεται μόνο ο ΦΠΑ, ενώ, αν η αξία του αντικειμένου υπερβαίνει τα 150€, τότε επιβάλλονται ΦΠΑ και δασμοί. {από το insomnia είναι} Άρα, το λιγότερο 40 Ευρώ αν θεωρήσουν αξία κινητού τα 150 ευρώ. Αλλά, αν ξέρει κάποιος καλύτερα ας απαντήσει! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) Καλησπερα!Θα ηθελα την βοηθεια σας οποιος ξερει τι πληρωνο για δεμα αξιας 1.200 ευρω με DHL απο κινα.Μεσα στην συνολικη τιμη μπαινει και το κοστος το μεταφορικον?Ευχαριστω! :) Για να μαθεις τηλεφωνησε στο τελωνειο του Ελ Βενιζελος στα Σπατα και ζητα το αρμοδιο γραφειο για να μαθεις με σιγουρια το ακριβες ποσο που πρεπει να πληρωσεις. Ενδεικτικα θα σου πω για μενα σε δεμα 175 ευω μαζι με τα μεταφορικα η DHL μου ζητσε ταριφα 101,40 ευρω για να το εκτελωνισμο διαφορετικα επρεπε να μεταβω εγω στο τελωνειο και να κανω την διαδιακασια αλλα και παλι επρεπε να πληρωσω γυρο στο πενηναρικο. Για φορο πληρωσα γυρω στα 70 ευρω αλλα μου εκαναν και εκτωση απο την DHL και πληρωσα γυρω στα 128 ευρω. Edited April 13, 2015 by moutsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Για να μαθεις τηλεφωνησε στο τελωνειο του Ελ Βενιζελος στα Σπατα και ζητα το αρμοδιο γραφειο για να μαθεις με σιγουρια το ακριβες ποσο που πρεπει να πληρωσεις. Ενδεικτικα θα σου πω για μενα σε δεμα 175 ευω μαζι με τα μεταφορικα η DHL μου ζητσε ταριφα 101,40 ευρω για να το εκτελωνισμο διαφορετικα επρεπε να μεταβω εγω στο τελωνειο και να κανω την διαδιακασια αλλα και παλι επρεπε να πληρωσω γυρο στο πενηναρικο. Για φορο πληρωσα γυρω στα 70 ευρω αλλα μου εκαναν και εκτωση απο την DHL και πληρωσα γυρω στα 128 ευρω. Μάλιστα σε ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domen Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) Μόλις μίλησα με το τελωνείο Θεσσαλονίκης γιατί το δέμα μου συμπλήρωσε 15 μέρες εκεί σήμερα. Μου είπαν κατα λέξη. Ότι είναι κινητό ή tablet δέμα από RS είναι σταματημένο και πλεον δε θα περνάει αλλά θα κρατείται θα καταγράφεται και θα μπαίνει το κουστούμι. Τα σταματούν όλα τα δέματα που ξεκινούν από RS και γενικά από Ολλανδία αλλά ότι δεν είναι κινητό και είναι μικρό πχ μπαταρίες θήκες κλπ καταγράφεται και φεύγει έτσι χωρίς πρόστιμο.Έχουν πολλά κινητά σε αναμονή και για αυτό είναι η καθυστέρηση θα φεύγει μια παρτίδα ανά μια ή δυο μέρες αλλά δε μπορούν να πουν πότε θα μπορέσουν να τα διώξουν όλα. Έχει γίνει χαμός με τις γιορτές και το σύστημα έμεινε πολύ πίσω. Τώρα έτσι μου είπαν ... δε σημαίνει και ότι έτσι συμβαίνει. Edited April 14, 2015 by domen 1 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4x - Lenovo Yoga Tablet 3 850 F - Lenovo A806 - Lenovo A820 - LG Optimus L5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenzeres Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Πόσοι μείναμε απο 30/03 στην ΥΕΔ;;; Μπορώ να διεκδικήσω την πρωτιά σιγά σιγά;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hiiya Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Πόσοι μείναμε απο 30/03 στην ΥΕΔ;;; Μπορώ να διεκδικήσω την πρωτιά σιγά σιγά;; Ολα κ όλα, δεν θα μας φάτε και την πρωτια!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domen Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Ολα κ όλα, δεν θα μας φάτε και την πρωτια!!!! Τελειώνετε να παίρνουμε σειρα :p 1 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4x - Lenovo Yoga Tablet 3 850 F - Lenovo A806 - Lenovo A820 - LG Optimus L5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Μόλις μίλησα με το τελωνείο Θεσσαλονίκης γιατί το δέμα μου συμπλήρωσε 15 μέρες εκεί σήμερα. Μου είπαν κατα λέξη. Ότι είναι κινητό ή tablet δέμα από RS είναι σταματημένο και πλεον δε θα περνάει αλλά θα κρατείται θα καταγράφεται και θα μπαίνει το κουστούμι. Τα σταματούν όλα τα δέματα που ξεκινούν από RS και γενικά από Ολλανδία αλλά ότι δεν είναι κινητό και είναι μικρό πχ μπαταρίες θήκες κλπ καταγράφεται και φεύγει έτσι χωρίς πρόστιμο.Έχουν πολλά κινητά σε αναμονή και για αυτό είναι η καθυστέρηση θα φεύγει μια παρτίδα ανά μια ή δυο μέρες αλλά δε μπορούν να πουν πότε θα μπορέσουν να τα διώξουν όλα. Έχει γίνει χαμός με τις γιορτές και το σύστημα έμεινε πολύ πίσω. Τώρα έτσι μου είπαν ... δε σημαίνει και ότι έτσι συμβαίνει. χαχα, αν τα σταματουν ΟΛΑ τοτε καλο διμηνο το καθε δεμα. :lol:Για να μη πω για το κουστουμι...Οσοι βγηκαν, βγηκαν αλάδωτοι παντως... Δε παιζει να ισχυει αυτο. Για ψαρακες ψάχνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Εμένα τάμπλετ που περιμένω έχει κολλήσει απο τη προηγούμενη Δευτέρα 'ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)'' δλδ περναει τελωνείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Αρλούμπες λένε, εμένα 4 RS από Ολλανδία, όλα μετά το πανηγύρι της 30/3, περάσανε αέρα χωρίς στάση, 1 bluetooth headset, 1 bluetooth speaker (ψιλομεγάλο δέμα, σαν κουτί από παπούτσια), 1 android tv box και ένα Jiayu S3. Όλα, αποκλείεται. Κάποια παρτίδα, όταν ξεβαριούνται και έχουν ξεκουραστεί από την προηγούμενη, ίσως... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts