agligoros Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 ενταξη παιδια..μην τους παρεξηγειτε,οι ανθρωποι ειναι τελειως ασχετοι με το αντικειμενο.τοσα χρονια εξιναν τα @@ και τωρα τους ηρθε κεραμιδα :lol: Τηλεφωνο και ξεχεσμα μεχρι να μαθουν :p 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Θα έχει πολύ γέλιο (όχι για αστείο προφανώς) η κατάσταση αν αρχίζουν να προσθέτουν +40€ σε κάθε πακέτο και καλά για ταχυδρομικά και μετά επιβάλλουν στη συνολική τιμή δασμό. :mad: ενταξη παιδια..μην τους παρεξηγειτε,οι ανθρωποι ειναι τελειως ασχετοι με το αντικειμενο.τοσα χρονια εξιναν τα @@ και τωρα τους ηρθε κεραμιδα :lol: Τηλεφωνο και ξεχεσμα μεχρι να μαθουν :p Το ζήτημα δεν είναι αυτό.. είναι ότι όλη την "δουλειά" την κάνουν τα ΕΛΤΑ γιατί βάζουν επάνω στα δέματα την κίτρινη ετικέτα η οποία υποδεικνύει "αντικείμενα υψηλής αξίας" με αποτέλεσμα να είναι υποχρεωμένο να τα φορολογήσει το τελωνείο. Οπότε, υπεύθυνη γιά την κατάσταση είναι η ΥΕΔ των ΕΛΤΑ και όχι το τελωνείο !!!! Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domen Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Εγώ κρατάω το ότι έχουν χιλιάδες δέματα να ελέγξουν. Πόσοι υπάλληλοι είναι ; Να ξέρουμε πόσους μήνες θα μας τα κρατήσουν :p 1 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4x - Lenovo Yoga Tablet 3 850 F - Lenovo A806 - Lenovo A820 - LG Optimus L5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellman Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Καλησπερα απο μένα. Ημουν από τους πρώτους που μπηκε δεμα (αξίας 100€) στο τελωνειο. Το πηρα πριν απο λίγο, ολα ΟΚ, δεν πληρωσα τιποτα και δεν μου το ανοίξανε. Οντως οπως ειπωθηκε και ποιο πριν, ειχε επανω κιτρινο αυτοκόλλητο που έλεγε να ελεγχθεί. Επαναλαμβάνω όλα καλά, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑΝΕ. Μαλλον κατι παιζει στη Θεσσαλονικη, κατι ψαχνουν για το οποίο εχουν πληροφορίες. Ευχομαι και οι υπόλοιποι να εχετε την ίδια τυχη με εμένα..:) Κατάσταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 14-03-2015 19:46 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 20-03-2015 07:22 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 20-03-2015 09:22 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 23-03-2015 11:52 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 24-03-2015 04:05 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 27-03-2015 09:21 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 30-03-2015 04:18 ΕΛΛΑΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΥΕΔ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 30-03-2015 04:18 ΕΛΛΑΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΥΕΔ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 02-04-2015 13:33 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 02-04-2015 23:25 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 03-04-2015 08:34 Μ.Δ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 03-04-2015 08:59 Μ.Δ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 03-04-2015 09:04 Μ.Δ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 03-04-2015 09:36 Μ.Δ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΦΟΙΝΙΚΑ - ΕΛΤΑ 03-04-2015 11:12 ΦΟΙΝΙΚΑ - ΕΛΤΑ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Το ζήτημα δεν είναι αυτό.. είναι ότι όλη την "δουλειά" την κάνουν τα ΕΛΤΑ γιατί βάζουν επάνω στα δέματα την κίτρινη ετικέτα η οποία υποδεικνύει "αντικείμενα υψηλής αξίας" με αποτέλεσμα να είναι υποχρεωμένο να τα φορολογήσει το τελωνείο. Οπότε, υπεύθυνη γιά την κατάσταση είναι η ΥΕΔ των ΕΛΤΑ και όχι το τελωνείο !!!! ωραια αν ειναι ετσι τους πας το Invoice που δειχνει μηδενικα μεταφορικα και τελειωνει το θεμα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Εμένα το πακέτο μου τελευταία ενημέρωση (πριν 2 εβδομάδες!!) λέει 20/3 Despatched to overseas. Από αυτό βγαίνει κάποιο συμπέρασμα που βρίσκεται? Έχει έρθει Αθήνα και δεν έχουν ανοίξει ακόμα τον σάκο ή μπορεί να μην έχει φύγει ακόμα από Σιγκαπούρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 ωραια αν ειναι ετσι τους πας το Invoice που δειχνει μηδενικα μεταφορικα και τελειωνει το θεμα:D Ναι, και θα μου δώσουν τις ώρες που θα χάσω και τα 20 ευρώ γιά την βενζίνη ... :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα το πακέτο μου τελευταία ενημέρωση (πριν 2 εβδομάδες!!) λέει 20/3 Despatched to overseas. Από αυτό βγαίνει κάποιο συμπέρασμα που βρίσκεται? Έχει έρθει Αθήνα και δεν έχουν ανοίξει ακόμα τον σάκο ή μπορεί να μην έχει φύγει ακόμα από Σιγκαπούρη? Χωρίς αριθμό, πρέπει να γίνουμε ...αστρολόγοι γιά να απαντήσουμε. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilikatzis Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Καλησπέρα και από μένα. Το θέμα μου είναι απλό. Έστειλα ένα κινητό πίσω στην κίνα στα πλαίσια του 1 χρόνου εγγύησης από το minideal. Μου το έστειλαν μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ πίσω, αλλά δεν μου ήρθε η ειδοποίηση έγκαιρα απο τα ΕΛΤΑ επειδή έλειπα εκείνη την περίοδο από το σπίτι και έτσι, όταν πήγα να το παραλάβω από το ταχυδρομείο το είχαν ήδη στείλει ξανά πίσω (έπεσα σε κακή υπάλληλο κι όλας, όπως συνειδητοποίησα, καθώς τελικά βρισκόταν ακόμα Ελλάδα όταν πήγα να το ζητήσω, αλλά το ανακάλυψα εκ των υστέρων). Επικοινώνησα με το minideal κτλ. και φαίνεται πως από 3/2/2015 βρίσκεται στη Σιγκαπούρη. Από κει και πέρα όμως τίποτα.. Ο υπεύθυνος του minideal μου έλεγε να περιμένω και θα το παραλάβουν, πέρασε 1,5 μήνας όμως και αρχίζει όλη η ιστορία να με νευριάζει και επίσης, δεν έχω το κινητό στα χέρια μου. Τί κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις; Ξέρεις κανείς κάτι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Ναι, και θα μου δώσουν τις ώρες που θα χάσω και τα 20 ευρώ γιά την βενζίνη ... :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χωρίς αριθμό, πρέπει να γίνουμε ...αστρολόγοι γιά να απαντήσουμε. Με mail λες να γίνεται? Η fax? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Χωρίς αριθμό, πρέπει να γίνουμε ...αστρολόγοι γιά να απαντήσουμε.Ο αριθμός είναι RF322310529SG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Φεξε μου και γλυστρισα. Δεν φτανει η καθυστεριση μεχρι να ερθει Ελλαδα τωρα εχουμε και εξτρα ταλαιπωρια. Απο τις 26 Μαρτιου αφισξη σε αεροδρομιο και ακομη να παραλαβω usb καλωδιο 2 δολαριων. Αγορες απο UΚ και γενικα Ευρωπη μαξιμουμ χρονος 12 μερες συνηθως πανω στην εβδομαδα εχω παραλαβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Ο αριθμός είναι RF322310529SG. Με αυτά τα νούμερα ξεκινάει και το δικό μου και είναι επισης απο 20/3 στην ιδια κατάσταση με το δικο σου. Μαζί έρχονται, αλλά δεν νομίζω πως χρειάζεται να ανησυχούμε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Να δείτε που η όλη ιστορία θα είναι κάνένας ψάρακας υπάλληλος στα ΕΛΤΑ, που δεν κατάλαβε σε ποιά δέματα να κολλήσει το κίτρινο αυτοκόλλητο και τα κολλάει παντού για να ξεμπερδεύει... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Καλησπερα απο μένα. Ημουν από τους πρώτους που μπηκε δεμα (αξίας 100€) στο τελωνειο. Το πηρα πριν απο λίγο, ολα ΟΚ, δεν πληρωσα τιποτα και δεν μου το ανοίξανε. Οντως οπως ειπωθηκε και ποιο πριν, ειχε επανω κιτρινο αυτοκόλλητο που έλεγε να ελεγχθεί. Επαναλαμβάνω όλα καλά, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑΝΕ. Μαλλον κατι παιζει στη Θεσσαλονικη, κατι ψαχνουν για το οποίο εχουν πληροφορίες. Ευχομαι και οι υπόλοιποι να εχετε την ίδια τυχη με εμένα..:) Κατάσταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 14-03-2015 19:46 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 20-03-2015 07:22 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 20-03-2015 09:22 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 23-03-2015 11:52 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 24-03-2015 04:05 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 27-03-2015 09:21 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 30-03-2015 04:18 ΕΛΛΑΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΥΕΔ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 30-03-2015 04:18 ΕΛΛΑΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΥΕΔ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 02-04-2015 13:33 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 02-04-2015 23:25 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 03-04-2015 08:34 Μ.Δ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 03-04-2015 08:59 Μ.Δ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 03-04-2015 09:04 Μ.Δ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 03-04-2015 09:36 Μ.Δ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΦΟΙΝΙΚΑ - ΕΛΤΑ 03-04-2015 11:12 ΦΟΙΝΙΚΑ - ΕΛΤΑ στη χειροτερη των περιπτωσεων, θα φαινεται πουθενα στο τρακινγκ αν θα πεσει καμπανα ή μονο οταν πάμε ελτα;;; Να δείτε που η όλη ιστορία θα είναι κάνένας ψάρακας υπάλληλος στα ΕΛΤΑ, που δεν κατάλαβε σε ποιά δέματα να κολλήσει το κίτρινο αυτοκόλλητο και τα κολλάει παντού για να ξεμπερδεύει... :lol::lol: μεταξυ μας, δε θα μου φαινονταν απιστευτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOULAKOS1 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Μετά από τηλέφωνο στο τελωνείο δ,Θεσσαλονίκης έμαθα τα εξής:όποιος έφερε κινητό από Κίνα μέσω Ολλανδίας και Σιγκαπούρης (μιλάμε πάντα για την συγκεκριμένη φουρνιά,από εδώ και πέρα δεν ξέρουμε τι θα γίνει) και η αξία του είναι μέχρι 150 ευρώ θα πληρώσει το ΦΠΑ του τιμολογίου (το οποίο θα βρουν από τα κινέζικα κατάστηματα) +12 ευρώ έξοδα εκτελωνισμου,άρα μέχρι 45 ευρώ έκαστος,επίσης τα μισά κινητά έφυγαν στα ταχυδρομεία και τα υπόλοιπα πιστεύουν μέχρι Τρίτη Τετάρτη . το ποσό φυσικά θα πληρωθεί στο ταχυδρομείο,Μην κάνετε τον κόπο να πάτε τελωνείο,δεν δίνουν τίποτα από εκεί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Ερωτηση παρειγγειλα ενα τηλεφωνο απο aliexpress. Στα 10 τελευταια feedback διαβαζω οτι προκειται για απατεωνια τα specs του. (Διπυρινο αντι οχταπυρινο κλπ) Δεν το εχω παραλαβει ακομα ουτε εχει ερθει. Μπορω να κανω dispatch και να τους πω οτι δεν το θελω για τον λογο που ειπα να μην το παραλαβω και να μου επιτραφουν τα χρηματα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 (edited) Ερωτηση παρειγγειλα ενα τηλεφωνο απο aliexpress. Στα 10 τελευταια feedback διαβαζω οτι προκειται για απατεωνια τα specs του. (Διπυρινο αντι οχταπυρινο κλπ) Δεν το εχω παραλαβει ακομα ουτε εχει ερθει. Μπορω να κανω dispatch και να τους πω οτι δεν το θελω για τον λογο που ειπα να μην το παραλαβω και να μου επιτραφουν τα χρηματα; Υπάρχει ειδικό νήμα γιά αγορές από ALI ... Edited April 3, 2015 by impreza_sti Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Το ποσταρα και εκει. Ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Margo_4 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 ωραια αν ειναι ετσι τους πας το Invoice που δειχνει μηδενικα μεταφορικα και τελειωνει το θεμα:D Ρε παιδιά, ποιό Invoice? Τι ειναι πάλι αυτο? Εγώ δεν έλαβα κανένα Invoice..... Φαντάστηκα ότι η απόδειξη θα είναι μέσα στο φάκελο.... πείτε μου γρήγορα γιατί με πιάνει πανικός τώρα..... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Ρε παιδιά, ποιό Invoice? Τι ειναι πάλι αυτο? Εγώ δεν έλαβα κανένα Invoice..... Φαντάστηκα ότι η απόδειξη θα είναι μέσα στο φάκελο.... πείτε μου γρήγορα γιατί με πιάνει πανικός τώρα..... Πρόσεξε μην πάθεις καρδιακό ... :lol: τίποτα δεν είναι, απλώς μπορείς να αποδείξεις πόσα πλήρωσες με την απόδειξη του paypal, μέσα στα δέματα δεν υπάρχουν αποδείξεις. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Πρόσεξε μην πάθεις καρδιακό ... :lol: τίποτα δεν είναι, απλώς μπορείς να αποδείξεις πόσα πλήρωσες με την απόδειξη του paypal, μέσα στα δέματα δεν υπάρχουν αποδείξεις. Αυτο ειναι σχετικο πριν λιγο παρελαβα μια θηκη για ταμπλετ και ειχε μεσα αποδειξη κανονικα. Τωρα στα κινητα που ειναι ποιο ακριβα μπορει να μην βαζουν η να παιζει ρολο και το καταστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 (edited) Περναω τελωνειο;Παραγειλα απο Gearbest το Mlais M9 στα 70 ευρω και μου ειπαν θα σταλθει με Netherland Posts..ελαβα το κωδικο αλλα δεν υπαρχει ακομα. Edited April 3, 2015 by GreekDragon 1 Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Προσωπικά τώρα τελευταία την μαντεια την έχω αφήσει. Χωρίς tracking number δεν έχει απαντήσεις. Μόνο εικασίες. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 (edited) Ελα μου;τι εννοεις; Edited April 3, 2015 by GreekDragon 1 Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Ερωτηση παρειγγειλα ενα τηλεφωνο απο aliexpress. Στα 10 τελευταια feedback διαβαζω οτι προκειται για απατεωνια τα specs του. (Διπυρινο αντι οχταπυρινο κλπ) Δεν το εχω παραλαβει ακομα ουτε εχει ερθει. Μπορω να κανω dispatch και να τους πω οτι δεν το θελω για τον λογο που ειπα να μην το παραλαβω και να μου επιτραφουν τα χρηματα; Dispute είναι και όχι dispatch . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts