tsiv Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Καλησπέρα σε όλους, Κάθομαι εδώ και μια ώρα και διαβάζω το θέμα. Ένα είναι το συμπέρασμα...περιμένεις τουλάχιστον 30 μέρες και μετά αρχίζεις να κοιτάς το track number. Δεν υπάρχει καμία λογική στις αποστολές από κίνα. ειδα κάποιους που περίμεναν από 7/1 και το δεμα τους ήταν στο αεροδρόμιο ακόμα. Εγώ πήρα κάτι 10/12 -> 10/1 ήταν Αθήνα και 12/1 Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα σήμερα να το παραλάβω. Πιστέυω πως δεν χρειάζεται τοσο άγχος. Και εγώ περιμένω ένα κινητάκι από 7/1 Despatched to overseas (Country code: GR). Εφόσον γράφει GR το μόνο που απομένει είναι η υπομονή. Μπράβο c0rle0ne για το ποστ σου:clap: Συμπέρασμα... ''Η γνώση είναι δύναμη'' :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Υπομονή θέλει το πράγμα, εγω ήμουν απ' τους τυχερούς. Παρήγγειλα στις 21 Δεκ (απο geekbuying) και στις 24 Δεκ μου το έστειλαν και μου δώσαν tracking number. Στις 07 Ιαν έφτασε Ελλάδα, στις 10 Ιαν ήταν στο Κομβικό Αλεξανδρούπολης και χθές πήγα στο ταχυδρομείο και παρέλαβα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Έχετε παραδόσεις από τους ταχυδρομους στα σπίτια σας αυτές τις μέρες; κυρίως Δευτέρα Τρίτη Χθες μου έφερε ο ταχυδρόμος ένα power bank που έχω παραγγείλει από Αγγλία πριν τις γιορτές ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπομονή θέλει το πράγμα, εγω ήμουν απ' τους τυχερούς. Παρήγγειλα στις 21 Δεκ (απο geekbuying) και στις 24 Δεκ μου το έστειλαν και μου δώσαν tracking number. Στις 07 Ιαν έφτασε Ελλάδα, στις 10 Ιαν ήταν στο Κομβικό Αλεξανδρούπολης και χθές πήγα στο ταχυδρομείο και παρέλαβα. Μάλλον δεν επέλεξες να nl post γι'αυτό και σ ήρθε τόσο γρήγορα. Απο τις 10 Δεκεμβρίου έχω παραγγείλει και ακόμα δεν εμφανίστηκε Ελλάδα έχω στείλει παντού (κινα,ολλανδια, ελλαδα) κανένας δεν μου χει δώσει απάντηση μέχρι στιγμής μονο ρίχνουν μπαλάκι ο ένας στον αλλον. 1 Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) εγω περιμενω ενα κινητο απο gerabest απο Netherlands Post.αργουν αυτοι?βλεπεις καπου την εξελιξη αποστολης?απο εδω?http://www.postnl.post/ Edited January 14, 2015 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos44 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 11-01-2015 07:41 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 11-01-2015 11:20 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) δυο δεματα στην ιδια κατασταση.παιρνω τηλεφωνο στην εξυπηρετηση των ελτα και συνεχεια λενε οι γραμμες ειναι κατελλημενες.....τους εχουμε τρελλανει τους ανθρωπους:worry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Όχι εμείς αυτοί μας έχουν τρελάνει λουφάροντας!!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω περιμενω ενα κινητο απο gerabest απο Netherlands Post.αργουν αυτοι?βλεπεις καπου την εξελιξη αποστολης?απο εδω?http://www.postnl.post/ από δω καλύτερα 1 Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παράθεση από ziaba Μάλλον δεν επέλεξες να nl post γι'αυτό και σ ήρθε τόσο γρήγορα. Απο τις 10 Δεκεμβρίου έχω παραγγείλει και ακόμα δεν εμφανίστηκε Ελλάδα έχω στείλει παντού (κινα,ολλανδια, ελλαδα) κανένας δεν μου χει δώσει απάντηση μέχρι στιγμής μονο ρίχνουν μπαλάκι ο ένας στον αλλον. Δε το πήρα από Ευρώπη αλλά από Κίνα με Singapore Post. Πάντα επιλέγω τον ίδιο τρόπο (SP) και ώς τώρα όσα έχω πάρει, τα έχω παραλάβει σε 3 εβδομάδες, ποτέ αργότερα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 RG104874109CN ρε παιδία χάθηκε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelop Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Το δικό μου παιδιά 15/12 πληρωμή 2/1 received from customer 4/1 despatched to overseas gr Από geekbuying μεταφορα με Singapore Με αγχώνει περισσότερο ότι η πληρωμή έχει γίνει πριν ένα μήνα. Άντε να δούμε θα ανοιχτεί αυτός ο σάκος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotini27 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Number (Registered): RJ300139382CN Status: Transit Destination: Greece 2014-12-12 19:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ 2014-12-09 16:43 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ, Receive Item From Customer Origin: China 2014-12-12 18:42 上海国际, 希腊 - GR, 出口总包直封封发, Departure from outward office of exchange 2014-12-12 12:30 上海国际, 希腊 - GR, 出口总包互封开拆, Opening 2014-12-11 14:43 杭州国际, 希腊 - GR, 出口总包互封封发, Dispatching 2014-12-11 13:17 杭州国际, 希腊 - GR, 出口总包互封开拆, Opening 2014-12-09 16:43 31512900, 希腊 - GR, 收寄局收寄, Collection ====================================== Number (Registered): RJ106382053CN Status: Transit Destination: Greece 2014-12-13 09:53 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ 2014-12-11 17:34 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ, Receive Item From Customer Origin: China 2014-12-13 09:51 上海国际, 希腊 - GR, 出口总包直封封发, Departure from outward office of exchange 2014-12-12 19:00 上海国际, 希腊 - GR, 出口总包互封开拆, Opening 2014-12-11 20:10 温州国际, 希腊 - GR, 出口总包互封封发, Dispatching 2014-12-11 19:24 温州国际, 希腊 - GR, 出口总包互封开拆, Opening 2014-12-11 17:34 温州函件局鹿城分局, 希腊 - GR, 收寄局收寄, Collection ====================================== Και αλλα δυο με YANWEN που ουτε καν δεν ξερω που βρισκονται..... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 και το δικο μου με διαφορα 2 μερες εφτασε ελλαδα 12-1-2015 και ακομα δεν το εκλεισαν,υπομονη θα φτασει και το δικο σου,δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε με αυτους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslalos Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Το δικό μου παιδιά 15/12 πληρωμή 2/1 received from customer 4/1 despatched to overseas gr Από geekbuying μεταφορα με Singapore Με αγχώνει περισσότερο ότι η πληρωμή έχει γίνει πριν ένα μήνα. Άντε να δούμε θα ανοιχτεί αυτός ο σάκος. Αρχηγε, και γω τα ιδια πανω κατω λιγο αργοτερα, 23/12 πληρωμη και 1/1 despatched.. 1 Παράθεση Sent from Meizu Pro5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Thank you for your response. From your post I understand you have questions about your shipment. I would like to inform you further. According to my information, your shipment will be sent via the Netherlands to Greece. Your shipment is sent on December 20, 2014 to Greece. For more information, I can advise you to contact the sender or the postal organization in Greece. Ik ga ervan uit u hiermee voldoende informatie te hebben gegeven. Als u naar aanleiding van mijn reactie nog vragen heeft, dan kunt u gebruik maken van ons reactieformulier. Met vriendelijke groet, A. Mendel PostNL Pakketten Klantenservice Consumenten απαντησαν απο ολλανδια,βγαλε ακρη,εγω πιστευω οτι τα δεματα μας ειναι στην ελλαδα σιγουρα RC410802682NL 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με NL Post. Έχω παραγγείλει το Xiaomi powerbank 10400 από efox και από τις 23/12 το status είναι "The item is on transport to the country of destination, GREECE". Τι λέτε να παίζει; Των ΕΛΤΑ το σάιτ εντωμεταξύ το έχει "ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 20-12-2014 17:57 ΟΛΛΑΝΔΙΑ" RC410799921NL Edited January 14, 2015 by paris_89 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Δε το πήρα από Ευρώπη αλλά από Κίνα με Singapore Post. Πάντα επιλέγω τον ίδιο τρόπο (SP) και ώς τώρα όσα έχω πάρει, τα έχω παραλάβει σε 3 εβδομάδες, ποτέ αργότερα. Και γω απο Κίνα σ μιλάω απλά σε σένα σ τα έστειλαν μέσω Σιγκαπούρης και σε μένα μέσω Ολλανδίας 1 Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 11-01-2015 07:41 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 11-01-2015 11:20 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) δυο δεματα στην ιδια κατασταση.παιρνω τηλεφωνο στην εξυπηρετηση των ελτα και συνεχεια λενε οι γραμμες ειναι κατελλημενες.....τους εχουμε τρελλανει τους ανθρωπους:worry: έχουν πολύ φόρτο εργασίας - έμειναν λίγο πίσω! εμένα είχε κλείσιμο αεροδρομίου 7/1 και έφτασε σήμερα οπότε υπολόγιζε 7 μέρες απο τις 11/01 1 Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gekws Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτό το τρακ ναμπερ RC411210638NL απ’οτι καταλαβαίνω έχει φτάσει Ελλάδα απλά δεν έχει καταγραφή στο αεροδρόμιο σωστά? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 γεια και εγω το ιδιο προβλημα εχω απο 23-12-14 εφυγε απο ολλανδια και μεχρι σημερα κανενα νεο, εχω τρελαθει,τι συμβαινει μπορει να χαθηκαν τα δεματα τοσες μερες. οσα δεματα εχω παρει ολλανδια-ελλαδα 5 μερες το πολυ εφταναν. RC410802682NL 12/23/2014 10:17 Το στοιχείο είναι στον τομέα των μεταφορών στη χώρα προορισμού 12/20/2014 17:57 Το στοιχείο είναι στο κέντρο διαλογής PostNL Υπομονή. Εάν πρόσεξες τα δέματά μας έχουν ακριβώς τις ίδιες ώρες καταγραφής. Μάλλον βρίσκονται στον ίδιο σάκο. RC410800528NL Λοιπον μαγκες ειμαι μια απο τα ιδια και εγω στην αναμονη με τελευταια ενημερωση απο 20/12, με την ιδια ωρα σκαναρισματος "12/20/2014 17:57". Το βεβαιο ειναι οτι ειμαστε στον ιδιο σακο ,,,,,, μονο που δεν ξερουμε που βρισκεται ο σακος της ΝL !! Απο το efox μου λενε και εμενα οτι σιγουρα εχει φθασει ελλαδα μετα απο τοσες μερες , απλως εχει καθυστερησει να ενημερωθει το συστημα, και να παω να το παραλαβω μονος μου. Εσι πηρα εχθες τα ΕΛΤΑ και τους το εθεσα και μετα απο λεπτομερη κουβεντα μου ειπε με βεβαιοτητα οτι αυτοι βλεπουν το διεθνες συστημα που δεν βλεπουμε εμεις και οτι ακομα σιγουρα δεν εχει εμφανιστει ελλαδα το πακετο. Σιγουρα λεει ειναι πολυ μεγαλη η καθυστερηση αλλα ειπε οτι αυτες τισ μερες υπαρχουν και αλλα με ακομα μεγαλυτερη αναμονη !! Μου εξηγησε οτι οταν φευγει απο ολανδια δεν ειναι απαραιτητο να ερθει απευθειας ελλαδα και συνεπως ειναι πολυ πιθανο να ειναι κολλημενο καπου αλλου σε αλλη χωρα μετεπιβιβασης. Αλλα αυτο δεν μπορει να το δει το συστημα. Εν τελει μου ειπε οτι οταν εμφανιστει Ελλαδα θα το δουν αυτοι και αφου καταχωρηθει μετα απο 1 μερα περιπου θα εμφανιστει κα στο ιντερνετ στο σιτε των ελτα που βλεπουμε εμεις. Επι της ουσιας το τελικο συμπερασμα ειναι οτι ολα παιζουν ..... απο το να εχει χαθει παροδικα η μονιμα ο σακος σε καποιο αεροδρομιο, να εμφανιστει τελικα μεσα στισ επομενες μερες αλλα ακομα και το να ειναι καπου ξεχασμενος καπου μεσα στο απυθμενο χαος της υπηρεσιας τους στο Βενιζελος. ........ το τι τελικα συμβαινει θα δειξει η πορεια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 1. Βάλε στο παιχνίδι της αναζήτησης του πακέτου και το vickmall, αν και μάλλον θα το τσεκάρει και θα σε παραπέμψει στα ΕΛ.ΤΑ. 2. Στείλε mail στα ΕΛ.ΤΑ., με συνημμένο ένα printscreen, που να δείχνει τα αποτελέσματα του site της NL Post (The item has arrived in the country of destination). 3. Άνοιξε case στο paypal την 44η ημέρα από την πληρωμή. Λοιπον ελαβα απαντησεις απο ολους για το τι γινετε με το πακετακι μου RS178844529NL κ κανενας δεν ξερει τπτ :lol: NL POST: Hi! This parcel is sent to Greece on Dec. 18th. It must be there already. Please contact the post overthere... vickmall: Dear friend, Sorry for NL Post seems delayed now,pls wait more days,you will receive it. We will information you as soon as has new information,thanks.. Hope you can wait more days.. ΕΛΤΑ: Σε απάντηση του ηλεκτρονικού σας μηνύματος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει ολοκληρωμένη καταχώρηση στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Παρακολούθησης Αντικειμένων (Track and Trace & IPS: International Postal System) για το αντικείμενο και δεν φαίνεται να έχει αφιχθεί στην Ελλάδα ακόμα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση του αντικειμένου, θα πρέπει ο αποστολέας να καταθέσει Αίτηση Αναζήτησης εντός 6 μηνών από την ημερομηνία κατάθεσης, σε οποιοδήποτε Ταχυδρομικό Κατάστημα, προσκομίζοντας τη σχετική Απόδειξη Κατάθεσης. 1 Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτό το τρακ ναμπερ RC411210638NL απ’οτι καταλαβαίνω έχει φτάσει Ελλάδα απλά δεν έχει καταγραφή στο αεροδρόμιο σωστά? ετσι.λογικα σε 2-3 μερες θα δεις και ενημερωση στα ελτα Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 και δεύτερο πακέτο σήμερα με nl post έγινε ενημέρωση από το site ΕΛΤΑ ότι είναι Ελλάδα πλέον... παραγγελία Χριστούγεννα... Λογικά μέχρι Παρασκευή θα τα έχω και τα 2. Οπότε ξεκολλήσαν :) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και δεύτερο πακέτο σήμερα με nl post έγινε ενημέρωση από το site ΕΛΤΑ ότι είναι Ελλάδα πλέον... παραγγελία Χριστούγεννα... Λογικά μέχρι Παρασκευή θα τα έχω και τα 2. Οπότε ξεκολλήσαν :) αυτό εδώ CH14206775588739 είναι συστημένο ή απλό; εδώ και 10 μέρες δεν φαίνεται... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Λοιπον μαγκες ειμαι μια απο τα ιδια και εγω στην αναμονη με τελευταια ενημερωση απο 20/12, με την ιδια ωρα σκαναρισματος "12/20/2014 17:57". Το βεβαιο ειναι οτι ειμαστε στον ιδιο σακο ,,,,,, μονο που δεν ξερουμε που βρισκεται ο σακος της ΝL !! Απο το efox μου λενε και εμενα οτι σιγουρα εχει φθασει ελλαδα μετα απο τοσες μερες , απλως εχει καθυστερησει να ενημερωθει το συστημα, και να παω να το παραλαβω μονος μου. Εσι πηρα εχθες τα ΕΛΤΑ και τους το εθεσα και μετα απο λεπτομερη κουβεντα μου ειπε με βεβαιοτητα οτι αυτοι βλεπουν το διεθνες συστημα που δεν βλεπουμε εμεις και οτι ακομα σιγουρα δεν εχει εμφανιστει ελλαδα το πακετο. Σιγουρα λεει ειναι πολυ μεγαλη η καθυστερηση αλλα ειπε οτι αυτες τισ μερες υπαρχουν και αλλα με ακομα μεγαλυτερη αναμονη !! Μου εξηγησε οτι οταν φευγει απο ολανδια δεν ειναι απαραιτητο να ερθει απευθειας ελλαδα και συνεπως ειναι πολυ πιθανο να ειναι κολλημενο καπου αλλου σε αλλη χωρα μετεπιβιβασης. Αλλα αυτο δεν μπορει να το δει το συστημα. Εν τελει μου ειπε οτι οταν εμφανιστει Ελλαδα θα το δουν αυτοι και αφου καταχωρηθει μετα απο 1 μερα περιπου θα εμφανιστει κα στο ιντερνετ στο σιτε των ελτα που βλεπουμε εμεις. Επι της ουσιας το τελικο συμπερασμα ειναι οτι ολα παιζουν ..... απο το να εχει χαθει παροδικα η μονιμα ο σακος σε καποιο αεροδρομιο, να εμφανιστει τελικα μεσα στισ επομενες μερες αλλα ακομα και το να ειναι καπου ξεχασμενος καπου μεσα στο απυθμενο χαος της υπηρεσιας τους στο Βενιζελος. ........ το τι τελικα συμβαινει θα δειξει η πορεια. Υπομονή έχω. Εάν δεν είχα, δεν θα ψώνιζα από Κίνα. Και ούτε βιάζομαι. Για τα χρήματα δεν ανησυχώ. Να είναι καλά το paypal. Αλλά εάν έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα και έχει χαθεί, ναι μεν θα πάρω τα χρήματά μου πίσω, πού όμως θα ξαναβρώ cubot s168 για δώρο, με μόλις 31 ευρώ;;;!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 RG104874109CN ρε παιδία χάθηκε αυτό? 15/12/2014 - Collection, 收寄局收寄, 北京国际邮件收寄中心, GR, 10061400 15/12/2014 14:58 - Receive Item From Customer, ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ 16/12/2014 - Opening, 出口总包互封开拆, 北京国际, GR, 10010200 16/12/2014 - Departure from outward office of exchange, 出口总包直封封发, 北京国际, GR, 10010200 16/12/2014 10:26 - ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ Τι νομίζετε έχει χαθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Τρολλάρεις; Ούτε μήνας δεν πέρασε. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) ελεος με τα ******* στα ελτα ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ απο την προηγουμενη εβδομαδα αι σιχτιρ Edited January 14, 2015 by impreza_sti Αφαίρεση χαρακτηρισμών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts