Romanos Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Goods SN Goods prices Quantity Subtotal 5.5 inch 3G Unlocked Phone M-HORSE N9000W Android 4.2 MTK6572 Dual Core 1.3GHz 512MB RAM + 4GB ROM WVGA Screen Bluetooth GPS WiFi CS0099701 78.50 USD 1 78.50 USD δεν εχω τιποτα αλλο μου εχει σβηστει το email. που μου ειχαν στειλει,τι να κανω Ενδεχομένως να το έχει στο λογαριασμό που δημιούργησες αν δημιούργησες στο Everbuying αλλιώς ζήτησε το τους με το κωδικό παραγγελίας. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mech35 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 31/10 (παρασκευή) η παραγγελία , 14/11 έφτασε στο αεροδρόμιο Αθηνών , μπραβο vickmall-SingPost !!! :w00t: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Ναι, είναι στο Πεκίνο. evansarmor σ'ευχαριστω για πολλοστη φορα. μου ειπες οτι ειναι Πεκινο.να ενημερωσω τον παραληπτη να παει να το παραλαβει? ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 evansarmor σ'ευχαριστω για πολλοστη φορα. μου ειπες οτι ειναι Πεκινο.να ενημερωσω τον παραληπτη να παει να το παραλαβει? ευχαριστω Φίλε μου ενημέρωσέ τον ότι το δέμα είναι στο Πεκίνο, δώσε του τον αριθμό γιά να το αναζητήσει, αλλά δεν ξέρω πως είναι εκεί τα ταχυδρομεία, γιατί εάν το κατάστημα είναι αλλού, οι αποστάσεις είναι τεράστιες, η Κίνα είναι όση η Ευρώπη ...:) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Φίλε μου ενημέρωσέ τον ότι το δέμα είναι στο Πεκίνο, δώσε του τον αριθμό γιά να το αναζητήσει, αλλά δεν ξέρω πως είναι εκεί τα ταχυδρομεία, γιατί εάν το κατάστημα είναι αλλού, οι αποστάσεις είναι τεράστιες, η Κίνα είναι όση η Ευρώπη ...:) ευχαριστω evansarmor 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsatsanis Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Από αυτά που καταλαβαίνω το πακέτο έφτασε Ελλάδα; Number:[RR214812472NL] Track and Trace Events [Holand] Country/Area Postal Records 2014-10-31 00:11 The item is at the PostNL sorting center 2014-10-31 09:49 The item is on transport to the country of destination 2014-11-14 18:32 The item has arrived in the country of destination, Location:GREECE [Greece] Country/Area Postal Records Wait time:44.926 Seconds 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Την 1-10 αγόρασα κάτι από Ebay χωρίς ο seller να μου δώσει tracking number. Ως ημερομηνία παράδοσης είχε από 17-10 έως 6-11. Επειδή δεν είχε έρθει το πακέτο έκανα εγκαίρως dispute στο paypal. Λόγω του ότι το ποσό είναι γύρω στα 62 ευρώ το paypal εξέτασε για κάποιες ημέρες το αίτημά μου και χθες μου ήρθε ήρθε απάντηση ότι ο seller έστειλε tracking number. (RC450182275CN). Κατ΄αρχήν μου κάνει εντύπωση γιατί δεν μου το είχε στείλει από την αρχή εφόσον υπήρχε, ενώ επίσης δεν το ανέφερε ούτε σε μήνυμα που του έστειλα πριν λίγες ημέρες λέγοντάς του ότι το πακέτο δεν ήρθε και ότι θα ανοίξω case στο paypal. Κατόπιν αυτών έχω τα εξής ερωτήματα : 1) Υπάρχει περίπτωση το tracking number να είναι μαιμού, προκειμένου να παγώσει το refund ελπίζοντας να έρθει μέχρι τότε το πακέτο? (Αν και το ΤΝ αφορά πακέτο προς Ελλάδα, είναι πιθανό μιας και ο seller έχει μεγάλο όγκο συναλλαγών να αφορά άλλη συναλλαγή επίσης από Ελλάδα. Επίσης θα μπορούσε να είναι από άλλο κατάστημα ή του seller -ξέρω ότι σίγουρα έχει άλλο ένα- ή κάποιου άλλου) 2) Αν το paypal προχωρήσει σε refund και στη συνέχεια έρθει το πακέτο τι γίνεται? 3) Υπάρχει περίπτωση σε αυτό το στάδιο που βρίσκεται τώρα η παραγγελία να ανακαλέσει το πακέτο ο seller? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout78 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 2014-11-12 23:23 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ), Receive Item At Office Of Exchange τι γινετε ποτε θα παραλαβω? Αλλες παραγγελιες με το που φταναν στο αεροδρομιο μετα απο δυο μερες το εφερνε ο ταχυδρομος. Εχει τυχει σε κανεναν παρομοια περιπτωση? Η συγκεκριμενη παραγγελια εχει φυγει απο κινα 26/9. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Κατόπιν αυτών έχω τα εξής ερωτήματα : 1) Υπάρχει περίπτωση το tracking number να είναι μαιμού, προκειμένου να παγώσει το refund ελπίζοντας να έρθει μέχρι τότε το πακέτο? (Αν και το ΤΝ αφορά πακέτο προς Ελλάδα, είναι πιθανό μιας και ο seller έχει μεγάλο όγκο συναλλαγών να αφορά άλλη συναλλαγή επίσης από Ελλάδα. Επίσης θα μπορούσε να είναι από άλλο κατάστημα ή του seller -ξέρω ότι σίγουρα έχει άλλο ένα- ή κάποιου άλλου) 2) Αν το paypal προχωρήσει σε refund και στη συνέχεια έρθει το πακέτο τι γίνεται? 3) Υπάρχει περίπτωση σε αυτό το στάδιο που βρίσκεται τώρα η παραγγελία να ανακαλέσει το πακέτο ο seller? 1. Όλα είναι πιθανά. Το θέμα όμως είναι οτι εσύ δεν έχεις παραλάβει ακόμα 45 ημέρες μετά την πληρωμή οπότε μπορείς να γυρίσεις το dispute σε claim και να πάρεις πίσω τα χρήματα σου. 2. Σαν τι να γίνεται; Παραλαμβάνεις το πακέτο και για να είσαι σωστός επικοινωνείς με τον πωλητή και του ξαναστέλνεις τα χρήματα μέσω paypal. 3. Πως θα μπορούσε να το κάνει αυτό δηλαδή; Δεν γίνεται. Οπότε η απάντηση στην ερώτηση σου είναι όχι. ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2014-11-12 23:23 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ), Receive Item At Office Of Exchange τι γινετε ποτε θα παραλαβω? Αλλες παραγγελιες με το που φταναν στο αεροδρομιο μετα απο δυο μερες το εφερνε ο ταχυδρομος. Εχει τυχει σε κανεναν παρομοια περιπτωση? Η συγκεκριμενη παραγγελια εχει φυγει απο κινα 26/9. Οι 2 μέρες δεν είναι standard. Λίγο υπομονή ακόμα. Λογικά την Δευτέρα θα παραλάβεις. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από αυτά που καταλαβαίνω το πακέτο έφτασε Ελλάδα; Number:[RR214812472NL] Track and Trace Events [Holand] Country/Area Postal Records 2014-10-31 00:11 The item is at the PostNL sorting center 2014-10-31 09:49 The item is on transport to the country of destination 2014-11-14 18:32 The item has arrived in the country of destination, Location:GREECE [Greece] Country/Area Postal Records Wait time:44.926 Seconds Μάλλον Ολλανδία έφτασε. Διάβασε τα σχεδιαγράμματα του Romanos από το link στην υπογραφή μου. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakoo Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Status: Transit Destination: Greece 2014-11-05 11:06 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Origin: Singapore 2014-11-07 11:06 Despatched to overseas (Country code: GR) 2014-11-05 11:06 Received from Customer ====================================== Powered by http://www.17track.net Στο σιτε των ΕΛΤΑ γραφει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 05-11-2014 11:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Δεν θα επρεπε να να γραφει και κλεισιμο απο IPS τοσες μερες? :wacko: Πρωτη παραγγελια απο κινα .... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Status: Transit Destination: Greece 2014-11-05 11:06 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Origin: Singapore 2014-11-07 11:06 Despatched to overseas (Country code: GR) 2014-11-05 11:06 Received from Customer ====================================== Powered by http://www.17track.net Στο σιτε των ΕΛΤΑ γραφει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 05-11-2014 11:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Δεν θα επρεπε να να γραφει και κλεισιμο απο IPS τοσες μερες? :wacko: Πρωτη παραγγελια απο κινα .... Διάβασε τον οδηγό και τα σχεδιαγράμματα στην υπογραφή μου ..... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 [OFF TOPIC] Καλημέρα evansarmor. Μήπως θέλεις τον κώδικα για την λίγο πιο "σουλουπωμένη" υπογραφή μου για να την βάλεις κι εσύ; [/OFF TOPIC] Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 [OFF TOPIC] Καλημέρα evansarmor. Μήπως θέλεις τον κώδικα για την λίγο πιο "σουλουπωμένη" υπογραφή μου για να την βάλεις κι εσύ; [/OFF TOPIC] Καλημέρα φίλε μου, ναι, την θέλω :p Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Στέλνω PM ;) Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Ευχαριστώ φίλε μου!! :D Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakoo Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Διάβασε τον οδηγό και τα σχεδιαγράμματα στην υπογραφή μου ..... :) Το εχω διαβασει για αυτο το ρωταω, καταλαβαινω οτι πρεπει να περιμενω μεχρι να εμφανιστει ARRIVED AT OVERSEAS για να δω τι θα παιχτει με τα ελτα . Απλα η απορια μου βασιζεται στον οδηγο : ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS/ Item in conta IPS...Εμφανίζεται όταν αναχωρίσει η πτήση με το πακέτο μας από τη χώρα αποστολής. ¨Υποθετω" ειμαι στο σταδιο 5-7+ μερες απο το σχεδιαγραμμα . Απλα προβληματιστηκα που δεν ειδα το μηνυμα ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS. Δεν αναγραφεται αμα η αποστολη ειναι απο singpost ?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Τώρα τελευταία έχουν αλλάξει τα μηνύματα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα των ΕΛΤΑ και η αλήθεια είναι οτι μας μπερδεύουν κι εμάς. Όταν φτάσει Ελλάδα πάντως θα εμφανίσει σίγουρα "Άφιξη". Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leontsav Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Ξέρει κανείς αν σαββατοκύριακα σκαναρουν τα δέματα στο αεροδρόμιο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Κάθε μέρα σκανάρουν όταν φτάνουν αποστολές και Κυριακές και αργίες και τα πάντα όλα:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Ναι, δουλεύουν όλες τις ημέρες σε 24άωρο βάση... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leontsav Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Ευχαριστω για την ενημερωση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Και κατι ακομα, μου ειπαν να περασω με αφμ και ταυτοτητα , αφμ δεν εχω 18 γινομαι τον αλλο μηνα Ρώτησες τι γίνεται στην περίπτωση που δεν έχεις Α.Φ.Μ. ; Το ότι δεν είσαι 18 ακόμα δεν σε εμποδίζει (και νομικά να το πάρεις) να κάνεις αγορές με τα χρήματα σου. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Παρακαλώ πολύ τη γνώμη σας για αυτό: YC271774432YW Προφανώς δεν είναι ανιχνεύσιμο από τα ελτα. Έχω πληρώσει από τις 5/10 κκι αφού άνοιξα case στο ebay μου έδωσε αυτό το tracking number να το δω εδώ: http://www.yw56.com.cn/english/DIY.asp Αυτό το "40 days transit" τί στο καλό είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Παρακαλώ πολύ τη γνώμη σας για αυτό: YC271774432YW Προφανώς δεν είναι ανιχνεύσιμο από τα ελτα. Έχω πληρώσει από τις 5/10 κκι αφού άνοιξα case στο ebay μου έδωσε αυτό το tracking number να το δω εδώ: http://www.yw56.com.cn/english/DIY.asp Αυτό το "40 days transit" τί στο καλό είναι; Φίλε μου, εμένα με την συγκεκριμένη εταιρία ήρθε το πακέτο στην Ελλάδα 1/10 και το παρέλαβα την Πέμπτη που μας πέρασε 13/11. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Παρακαλώ πολύ τη γνώμη σας για αυτό: YC271774432YW Προφανώς δεν είναι ανιχνεύσιμο από τα ελτα. Έχω πληρώσει από τις 5/10 κκι αφού άνοιξα case στο ebay μου έδωσε αυτό το tracking number να το δω εδώ: http://www.yw56.com.cn/english/DIY.asp Αυτό το "40 days transit" τί στο καλό είναι; Ένα τέτοιο tracking number είχα κι εγώ από μια αγορά από aliexpress. Έγραφε οτι είχε φτάσει Ελλάδα από 06/10 και το παρέλαβα πριν 3 ημέρες. Έκανε σύνολο 57 ημέρες για να φτάσει στα χέρια μου. Δυστυχώς δεν μπορείς να παρακολουθήσεις που βρίσκεται από την στιγμή που φτάνει Ελλάδα. Κάνε υπομονή και αν καθυστερήσει κι άλλο κάνε dispute στο paypal ή στο aliexpress. Αναλόγως από που το αγόρασες. 40 days transit = Μεταφέρεται / ταξιδεύει 40 ημέρες. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts