Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από κδ παίρνεις σίγουρα. Λογικά γιατί όχι κατευθείαν από εκεί;

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Από κδ παίρνεις σίγουρα. Λογικά γιατί όχι κατευθείαν από εκεί;

Απλα δε σηκωνει κανεις το τηλεφωνο... 210 3538161...εχω παρει 15 φορες

και δεν αξιζει να τραβιεμαι μεχρι το αεροδρομιο αν δεν μου σιγουρεψουν οτι θα το παρω αν παω εκει...

Απλα δε σηκωνει κανεις το τηλεφωνο... 210 3538161...εχω παρει 15 φορες

και δεν αξιζει να τραβιεμαι μεχρι το αεροδρομιο αν δεν μου σιγουρεψουν οτι θα το παρω αν παω εκει...

Τότε περίμενε να πάει στο ΜΔ και πάρε το ΜΔ.

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

ΜΔ ? :rolleyes:

Μονάδα Διαλογής είναι αμά δεν κάνω λάθος η επόμενη στάση μετά το Ελ. Βενιζέλος

Τον προηγούμενο μήνα παρέλαβα σε 11 μέρες με SG Post και τώρα περιμένω με πληρωμή από τις 15 και αποστολή από τις 18..

RF282307847SG

φένεται ότι εμείς που χουμε κλείσιμο 17,18 ίσως και λίγο αργότερα έχουμε καθυστέρηση... Έγω και ένας άλλος που χουμε 17 κλείσιμο δεν έχουμε κανένα νέο

καλημερες αντε σιγα σιγα ναρχεται προς ελλαδα να δουμε τη θα δω DOOGEE DG800 VALENTHIA.......ΠΑΝΤΩΣ εχω διαβαση σχολια διαφωρα και εινε 50?50 σε αλλους αρεσε σε αλλους βρηκαν προβληματα ιδωμεν μολις το παρω θα σας πω και γω τα δικαμου σχολια...

http://prntscr.com/4tuo13

παντως αποτι παρατηρησα καθε τεσσερις μερες εχει ενημερωση για το που βρισκεται η αποστολη του δεματως...!!!!!!!!!

Edited by rossi2

καλησπερα παιδια,σε μια παραγγελεια που εχω κανει μου εγραψε το tracking αφιξη στην χωρα προορισμου και μετα εισαγωγη στο τελωνειο πρεπει να ανυσηχω? ευχαριστω
Χερι που το φοβασαι φιλα το

καλησπερα παιδια,σε μια παραγγελεια που εχω κανει μου εγραψε το tracking αφιξη στην χωρα προορισμου και μετα εισαγωγη στο τελωνειο πρεπει να ανυσηχω? ευχαριστω

Εάν δεν δείς μέχρι αύριο ότι είναι στο ΚΔ αεροδρομίου να ανησυχήσεις ....

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

εισαγωγη στο τελωνειο φιλε μου το λεει σε ολα τα δεματα η αυτα που πληρωνουν? σε ευχαριστω φιλε μου

Εισαγωγή στο τελωνείο γίνεται στα δέματα τα οποία ελέγχονται, συνήθως αυτά τα οποία ήλθαν με courier.

Υπάρχει και η περίπτωση αύριο να το βγάλουν χωρίς συνέπειες ...Το ζήτημα είναι εάν θα το ελέγξουν και ποιό είναι το περιεχόμενο.

Edited by evansarmor

μακαρι να ειμαι τυχερος και να περασουν ετσι αλλα εχω κανει και αλλες παραγγελειες και δεν εχω πληρωσει και ολες προσφατα σχετικα αλλα δεν κοιταγα το tracking ποτε σε αυτο το εκανα γιατι καθυστερησε αρκετα

Εάν ήταν τηλέφωνο δύσκολα τα πράγματα, αλλά ας είσαι αισιόδοξος, λίγη υπομονή ακόμη, μακάρι να πάνε όλα καλά ......

με ems εμαθα δεν πληρωνεις τιποτα γι'αυτο το εκανα αν στο στειλουν,εβαλαν 90 δολλαρια τιμη και δωρο αλλα φιλε μου μακαρι να πανε ολα καλα

Με EMS είναι 50/50 να πληρώσεις, και η τιμή πρέπει να είναι πάντοτε κάτω από 50 δολλάρια ....

Πάντως εάν θέλεις, γράψε τι έγινε γιά ενημέρωση ...

ναι φιλε μου εννοειται,εχουν πληρωσει πολλοι φιλε μου η ειναι σπανιο φαινομενο?

Όπως σου είπα, τυχερό είναι, αλλά πολλοί πλήρωσαν ...

Άλλη φορά μακρυά από EMS και οποιαδήποτε COURIER εκτός και εάν η αγορά είναι από ΕΕ.

καλησπερα σας μια βοηθεια μη πατησω κατι και εινε λαθως και δε το ξερω μουστειλε αφτω σε μεηλ τι παταω γιατι μουρθε αφτω το μυνημα αφου το τηλεφωνο εινε καθοδον ας βοηθηση καποιος τι να πτησω ευχαριστω

http://s28.postimg.org/setfip3bh/Screenshot_1.jpg

ok to brhka htan mia ervthsh apla enhmervshw thn apanthsa....

Showing 1-2 of 2 answers

Yes, this model have the back panel button

Pantelis answered on October 7, 2014

Edited by rossi2

καλησπερα σας μια βοηθεια μη πατησω κατι και εινε λαθως και δε το ξερω μουστειλε αφτω σε μεηλ τι παταω γιατι μουρθε αφτω το μυνημα αφου το τηλεφωνο εινε καθοδον ας βοηθηση καποιος τι να πτησω ευχαριστω

http://s28.postimg.org/setfip3bh/Screenshot_1.jpg

Καλύτερα να μην κάνεις τίποτα, ή γράψε "δεν ξέρω γιατί δεν το παρέλαβα ακόμη"

Επειδή μου έτυχε περίπτωση για RMA , πόσο καιρό περίπου θα κάνει να πάει με ΕΛΤΑ συστημένο , να το επισκευάσουν/αντικαταστήσουν και να το στείλουν με Singapore Post; Εμπειρικά πάντα...

Καλύτερα να μην κάνεις τίποτα, ή γράψε "δεν ξέρω γιατί δεν το παρέλαβα ακόμη"

δε προλαβα να δω την απαντηση σου πατησα οτι εχει πισω ενεργω αφου το συγκεκριμενω εχει και ειδα οτι αφτες οι ερωτησης εινε απλα ενημερωτικες τωρα αν εκανα γκαφα θα τη λουστω....μια ερωτηση ακομα αν ξερεις μουδειχνη οτι θαρθει με ελτα κουριερ αλλα εκει θελει vaoucher κωδικο τον οποιο δεν εχω εχω μονο τρακ αηντι θα μου δοθει και voucher οταν μπη ελλαδα.??

07.10.2014 11:38 The item is on transport to the country of destination Greece

Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε: RS134248032NL

Track at official postal site

Ταχυμεταφοράς (Voucher) και κάντε κλικ στο 'Αναζήτηση

θα ηθελα επισεις να πω πως φιλος παραγγειλε 2 κινητα με διαφορα 10 ημερων με το αλλο με free shipping και χαθηκαν στο δρομο απιστευτο απο επωνυμο μαγαζι και ο λογος ηταν οτι εχει γινει ενας χαμος αυτο τον καιρο με τα iphone 6 που στραβωναν και γινονται ανακαλεσεις παγκοσμιως ετσι του ειπαν απο αεροδρομιο και υπαρχει μεγαλος ογκος δεματων στην σιγκαπουρη γι'αυτον τον λογο και το μαγαζι του τα ξαναεστειλε με ems που παλι καθυστερησαν σχετικα αλλα ηρθαν και δεν πληρωσε τιποτα και περασαν και τα δυο μαζι,τι να πω γι'αυτο και εγω ζητησα να μου τα στειλουν με ems ας ελπησω να μην γινει κατι θα πω ομως την εμπηρεια μου και εγω

δε προλαβα να δω την απαντηση σου πατησα οτι εχει πισω ενεργω αφου το συγκεκριμενω εχει και ειδα οτι αφτες οι ερωτησης εινε απλα ενημερωτικες τωρα αν εκανα γκαφα θα τη λουστω....μια ερωτηση ακομα αν ξερεις μουδειχνη οτι θαρθει με ελτα κουριερ αλλα εκει θελει vaoucher κωδικο τον οποιο δεν εχω εχω μονο τρακ αηντι θα μου δοθει και voucher οταν μπη ελλαδα.??

07.10.2014 11:38 The item is on transport to the country of destination Greece

Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε: RS134248032NL

Track at official postal site

Ταχυμεταφοράς (Voucher) και κάντε κλικ στο 'Αναζήτηση

Δεν ήλθε ακόμη, όταν έλθει θα σου το φέρουν τα ΕΛΤΑ, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο ....