Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν χάθηκε ο φιλαρακος μετα απο 25 μέρες κ ενω έχει φτασει στο ταχυδρομείο του τώρα το είδε κ το αναζήτησε? Αν το βλέπε όταν έπρεπε θα πήγαινε κ θα το παραλάμβανε έτσι απλα. Για αυτό τσεκαρουμε συνέχεια που βρίσκετε το δέμα μας

εκτός που έλειπα διακοπές, το δέμα είχε σταλεί σε λάθος ταχυδρομείο με διαφορετικό ταχυδρομικό κώδικα. Δεν μένω ίλιον και η διεύθυνση που είχε δηλωθεί και στο paypal και στο κατάστημα ητανε άλλη.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εμένα μου το έχει κρατήσει στο τελωνείο η dhl και μου ζητάνε 56 ευρώ για ένα δέμα αξίας 50$ το οποίο και είναι sample για review

Ευχαριστώ να λες που δεν σου ζήτησαν και κανένα νεφρό.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

εκτός που έλειπα διακοπές, το δέμα είχε σταλεί σε λάθος ταχυδρομείο με διαφορετικό ταχυδρομικό κώδικα. Δεν μένω ίλιον και η διεύθυνση που είχε δηλωθεί και στο paypal και στο κατάστημα ητανε άλλη.

Τοτε ελπίζω να επραξες ανάλογα κ να ζήτησε επιστροφη χρημάτων για το λάθος τους

xiaomi mi3:cool:

Τοτε ελπίζω να επραξες ανάλογα κ να ζήτησε επιστροφη χρημάτων για το λάθος τους

Λάθος πιανού; Γιατί το να έβαλε το μαγαζί λάθος διεύθυνση έχει πιθανότητες γύρω στο 0% λόγω τον αυτοματοποιημένων συστημάτων που έχουν τα e-shop.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Διαβάζει κανείς τον οδηγό στο πρώτο post ήθελα να 'ξερα;

Μπάααααα:lol:

Εγώ πάντως σε κάθε σελίδα του νήματος το υπενθυμίζω ότι υπάρχει οδηγός:cool:

Τι συμβαινει με τα ελτα τωρα τελευταια?εγω μενω καματερο και οι 2 τελευταιες παραγγελιες που εκανα η μια βρεθηκε ιλιον και η αλλη ανω λιοσια.η διευθυνση που ειχαν τα δεματα ητανε η κανονικη οποτε δεν ειχα προβλημα να ψαχνω τα δεματα.με βρηκαν αυτοι.βεβαια πηρα και τηλεφωνο να δω τι γινετε αλλα με καθησυχασαν οτι δεν υπαρχει προβλημα και παρελαβα κανονικα.

Πριν λίγο ανακάλυψα αυτόν τον οδηγό και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.

Θέλω να αγοράσω το THL T6s και το vickmall μου δίνει επιλογή για δωρεάν αποστολή με NL Post ή με SG Post. Ποιο από τα δύο να επιλέξω και γιατί?

Θέλω να αγοράσω το THL T6s και το vickmall μου δίνει επιλογή για δωρεάν αποστολή με NL Post ή με SG Post. Ποιο από τα δύο να επιλέξω και γιατί?

χωρις να ειμαι και ειδικος νομιζω SG post

εγω παλι θα σου λεγα με NL.με φιλο που παραγγειλαμε κινητο την ιδια περιοδο αυτος με NL παρελαβε πιο γρηγορα απο μενα με SG.παντως πανω κατω το ιδιο ειναι να ξερεις.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 16-08-2014 14:05 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 27-08-2014 09:08 IPS

εεεεε ερχεται.......... μαλλον εδω ειναι ....... αντε να δουμε φως

Edited by grillos

Φίλε μου και εμένα ακριβώς το ίδιο. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι το 4px.com όπου και κάνω το tracking λέει ότι δεν έχει φτάσει ακόμα Ελλάδα!! Και το δικό σου και το δικό μου το ίδιο! Πιστεύω απλά να έχει κολλήσει το σύστημα και την επόμενη εβδομάδα να τα παραλάβουμε..

Μα γιατι μπαινετε στο 4px?????και μενα μου λεει οτι δεν εχει φτασει αλλα στα ελτα φαινεται...

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 11-08-2014 14:01 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 25-08-2014 06:49 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 27-08-2014 10:41 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

Μα γιατι μπαινετε στο 4px?????και μενα μου λεει οτι δεν εχει φτασει αλλα στα ελτα φαινεται...

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 11-08-2014 14:01 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 25-08-2014 06:49 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 27-08-2014 10:41 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

Και στο site των ΕΛΤΑ το ίδιο γράφει.... .το δικό σου είναι ΣΙΓΟΥΡΑ πιο παλιό το δέμα, φαίνεται και από την ημερομηνία που έχει το "Κλείσιμο από ΙΡΣ", που είναι 11/8 σε αντίθεση με την 20/8 που έχει το δικό μου. .......τί αριθμό αποστολής έχει;

Edited by topmar

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Και στο site των ΕΛΤΑ το ίδιο γράφει.... .το δικό σου είναι ΣΙΓΟΥΡΑ πιο παλιό το δέμα, φαίνεται και από την ημερομηνία που έχει το "Κλείσιμο από ΙΡΣ", που είναι 11/8 σε αντίθεση με την 20/8 που έχει το δικό μου. .......τί αριθμό αποστολής έχει;

RF254349470SG

RF254349470SG

Γιαυτό έφτασε ήδη Ελλάδα, το δικό μου έχει νεότερο αριθμό, RF256693918SG....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

χωρις να ειμαι και ειδικος νομιζω SG post

εγω παλι θα σου λεγα με NL.με φιλο που παραγγειλαμε κινητο την ιδια περιοδο αυτος με NL παρελαβε πιο γρηγορα απο μενα με SG.παντως πανω κατω το ιδιο ειναι να ξερεις.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Προς NL Post κινούμαι.. Ξέρετε αν οι πιθανότητες για τελωνείο είναι οι ίδιες με το SG Post?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Προς NL Post κινούμαι.. Ξέρετε αν οι πιθανότητες για τελωνείο είναι οι ίδιες με το SG Post?

Οι πιθανότητες είναι ίδιες. Διάλεξε όποιο απο τα δυο θέλεις. Πιστεύω ότι με το Ολλανδικό θα κάνει λίγο πιο γρήγορα απο της Σιγκαπούρης.

Οι πιθανότητες είναι ίδιες. Διάλεξε όποιο απο τα δυο θέλεις. Πιστεύω ότι με το Ολλανδικό θα κάνει λίγο πιο γρήγορα απο της Σιγκαπούρης.

Το Ολλανδικό θα προτιμήσω. Ευχαριστώ!

Αυτό δεν σου λέει ;

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 24-08-2014 07:01 IPS

Περιμένεις ειδοποιητήριο λογικά...

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Αυτό δεν σου λέει ;

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 24-08-2014 07:01 IPS

Περιμένεις ειδοποιητήριο λογικά...

εχουν περασει τοσες μερες και ακομη δε μου εμφανισε κλεισιμο απο αεροδρομιο.... ακομη εκει ειναι....

Εμένα ειναι από 26/08 έτσι... Όντως στην περίπτωση σου έχει καθυστερήσει λίγο... Να έκανες κανένα τηλ. στα ΕΛΤΑ ; Ας πει κανένας πιο έμπειρος

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

λετε να παρω τηλεφωνο? αλλα φοβαμαι να το ρισκαρω....

Εγω στη θεση σου θα παιρνα τα ελτα αυριο.υπαρχουν οντως καθυστερησεις αυτες τις μερες αλλα οχι τοσο.εμενα ας πουμε ηταν 2 μερες κολλημενο "αφιξη στη χωρα προορισμου".

Δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικα... Μέχρι αύριο το πρωι οποίος είχε ανάλογη εμπειρία ας την γράψει αλλιως αναγκαστικά θα παρω τηλεφωνο

Δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικα... Μέχρι αύριο το πρωι οποίος είχε ανάλογη εμπειρία ας την γράψει αλλιως αναγκαστικά θα παρω τηλεφωνο

Εγω παντως δεν θεωρω οτι ρισκαρεις αν παρεις τηλεφωνο.δεν θα παρεις τηλεφωνο στο τελωνειο..στα ελτα θα παρεις να ψαξεις το δεμα σου.