Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλημερα.

παραγγελια κινητου απο banggood στις 6-8-2014 και ακομα βρισκεται σε κατασταση Processing .

γνωριζει κανεις γιατι?

ευχαριστω

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το Pandawill μου έδινε επιλογή μόνο China Post για απλό ταχυδρομείο. Το επέλεξα και τελικά έστειλαν το πακέτο με...Singapore χωρίς να μου πουν τίποτα :rolleyes:

εγω διαλεξα Singaporepost και τελικα εφυγε με postnl ολλανδιας

εγω διαλεξα Singaporepost και τελικα εφυγε με postnl ολλανδιας

Μήπως έχει δυο μπαταρίες το κινητό σου; Παντως εγώ απο panda με NL παρέλαβα στην Θεσσαλονίκη σε 12 μέρες.

Το δικό μου πακέτο υποτίθεται ότι έχει 2η μπαταρία, ερχεται όμως με Singapore. Να ανησυχώ; Μηπως δεν εβαλαν την έξτρα μπαταρία;

Μήπως έχει δυο μπαταρίες το κινητό σου; Παντως εγώ απο panda με NL παρέλαβα στην Θεσσαλονίκη σε 12 μέρες.

Παίζει ρόλο η μπαταρία? Ναι με δυο μπαταρίες ειναι

Παίζει ρόλο η μπαταρία? Ναι με δυο μπαταρίες ειναι

Όταν είναι με δύο, τουλάχιστον το panda στέλνει με Ολλανδικό ταχυδρομείο.

Για τον φίλο που του το έστειλαν με SG, μπορεί να έχει και τις δύο και να έγινε η εξαίρεση.

Γενικότερα υπάρχει θέμα με τις μπαταρίες λυθιου από πέρσι.

Όταν είναι με δύο, τουλάχιστον το panda στέλνει με Ολλανδικό ταχυδρομείο.

Για τον φίλο που του το έστειλαν με SG, μπορεί να έχει και τις δύο και να έγινε η εξαίρεση.

Γενικότερα υπάρχει θέμα με τις μπαταρίες λυθιου από πέρσι.

Απο το Panda είναι το πακέτο μου...

Για να δούμε, μέσα στην εβδομάδα θα λυθεί το μυστήριο με τις δύο μπαταρίες.

Παιδιά παράγγειλα κάτι από banggood και ενώ στο site λένε ότι το έστειλαν , δεν έχω λάβει κάποιο επιβεβαιωτικο emAil.

Δεν στέλνουν κανονικά;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά παράγγειλα κάτι από banggood και ενώ στο site λένε ότι το έστειλαν , δεν έχω λάβει κάποιο επιβεβαιωτικο emAil.

Δεν στέλνουν κανονικά;

ουτε εμενα μου ειχαν στειλει.το πακετο ομως ηρθε κανονικα.μην ανησυχεις.μιλα και στο chat αν θελεις

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

παιδια καλημερα.

οπως εγραψα παραπανω:"παραγγελια κινητου απο banggood στις 6-8-2014 και ακομα βρισκεται σε κατασταση Processing ".

μετα απο δυο e-mail μού απαντησαν σημερα πως δεν το εχουν stock (οπως σωστα μου απαντησε ο WitchKing ),και θα παραλαβουν σε 2-4 ημερες ή να διαλεξω κατι αλλο ισης αξιας.

να περιμενω ή να ζητησω να μου επιστρεψουν τα χρηματα?

ευχαριστω

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδια καλημερα.

οπως εγραψα παραπανω:"παραγγελια κινητου απο banggood στις 6-8-2014 και ακομα βρισκεται σε κατασταση Processing ".

μετα απο δυο e-mail μού απαντησαν σημερα πως δεν το εχουν stock (οπως σωστα μου απαντησε ο WitchKing ),και θα παραλαβουν σε 2-4 ημερες ή να διαλεξω κατι αλλο ισης αξιας.

ευχαριστω

συνεχεια......

τωρα που μπηκα στο banggood στην παραγγελια μου γραφει "Back Order".τι σημαινει αυτο?

ευχαριστω και παλι

Καλημέρα/καλησπέρα παιδιά.

Στις 29 Ιουλίου έκανα μια παραγγελία από ebay για μια μπαταρία και ένα αναδιπλούμενο πληκτρολόγιο από την Κίνα και ο πωλητής τα απέστειλε με το ολλανδικό ταχυδρομείο. Στο προσωπικό μήνυμα, μού έλεγε όντως ότι το πακέτο θα φανεί στο 17track.net μέτα απο μια εμδομάδα, όπως και έγινε. Το tracking number είναι το εξής: RC370843797NL . Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη υπηρεσία το πακέτο έφτασε Ελλάδα στις 7 του μηνός, παρόλα αυτά δεν μπορώ να το εντοπίσω στην Ελλάδα, καθώς ως αποτέλεσμα αναφέρει πως δεν υπάρχει καταχώρηση για αυτόν τον αριθμό. Υπάρχει εν τέλει κάποιο θέμα με το tracking ή απλώς δεν λειτουργεί κανονικά το σύστημα εντοπισμού των ΕΛΤΑ;

Ευχαριστώ.

Sony Xperia P (THE DARK ROM V2.5) - UMI X1 LeWa OS - UMI X1S Vredniiy V3.0/4.2.2 - Meizu MX3 - Meizu MX4 - OnePlus 3 A3000

Στις 29 Ιουλίου έκανα μια παραγγελία από ebay για μια μπαταρία και ένα αναδιπλούμενο πληκτρολόγιο από την Κίνα και ο πωλητής τα απέστειλε με το ολλανδικό ταχυδρομείο. Στο προσωπικό μήνυμα, μού έλεγε όντως ότι το πακέτο θα φανεί στο 17track.net μέτα απο μια εμδομάδα, όπως και έγινε. Το tracking number είναι το εξής: RC370843797NL . Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη υπηρεσία το πακέτο έφτασε Ελλάδα στις 7 του μηνός, παρόλα αυτά δεν μπορώ να το εντοπίσω στην Ελλάδα, καθώς ως αποτέλεσμα αναφέρει πως δεν υπάρχει καταχώρηση για αυτόν τον αριθμό. Υπάρχει εν τέλει κάποιο θέμα με το tracking ή απλώς δεν λειτουργεί κανονικά το σύστημα εντοπισμού των ΕΛΤΑ;

Ευχαριστώ.

Λογικά δεν έχει φτασει ακόμα Ελλάδα.όταν φτασει θα φανεί στο συστημα των ΕΛΤΑ...τι σου γράφει το status?

Ευχαριστώ.

Και το δικό μου απο τις 7 του μήνα με NL είναι Ελλάδα. Μην ανησυχείς, συμβαίνει συχνά να λέει ότι δεν υπάρχει καταχώρηση στο site των ΕΛΤΑ. Κάποια στιγμή θα φανεί.

Οι δικοί μας καθυστερούν και λόγω των αδειων του καλοκαιριού.

Και το δικό μου απο τις 7 του μήνα με NL είναι Ελλάδα. Μην ανησυχείς, συμβαίνει συχνά να λέει ότι δεν υπάρχει καταχώρηση στο site των ΕΛΤΑ. Κάποια στιγμή θα φανεί.

Οι δικοί μας καθυστερούν και λόγω των αδειων του καλοκαιριού.

Λογικά δεν έχει φτασει ακόμα Ελλάδα.όταν φτασει θα φανεί στο συστημα των ΕΛΤΑ...τι σου γράφει το status?

Σας ευχαριστώ και τους δυο σας για τις απαντήσεις σας. Δεν ανησύχησα απλώς εξέφρασα την απορία μου γιατί δεν μου έχει ξανασυμβεί έχοντας κάνει αρκετές παραγγελίες από το εξωτερικό και υπέθεσα ότι μάλλον θα υπάρχει κάποια δυσλειτουργία με το σύστημα των ΕΛΤΑ. Εν αναμονή λοιπόν της ανανέωσης της κατάστασης του! Ευχαριστώ.

Sony Xperia P (THE DARK ROM V2.5) - UMI X1 LeWa OS - UMI X1S Vredniiy V3.0/4.2.2 - Meizu MX3 - Meizu MX4 - OnePlus 3 A3000

Σας ευχαριστώ και τους δυο σας για τις απαντήσεις σας. Δεν ανησύχησα απλώς εξέφρασα την απορία μου γιατί δεν μου έχει ξανασυμβεί έχοντας κάνει αρκετές παραγγελίες από το εξωτερικό και υπέθεσα ότι μάλλον θα υπάρχει κάποια δυσλειτουργία με το σύστημα των ΕΛΤΑ. Εν αναμονή λοιπόν της ανανέωσης της κατάστασης του! Ευχαριστώ.

Επειδή οι ολλανδοί τα γράφουν λιγο περιεργα κοιτά καμμία δεκάρια σελίδες πριν!μπορεί να βρεις τη λύση!

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και συμβουλές σας και σίγουρα θα μου γίνει μάθημα. :(

Θα συνεχίσω την απαίτηση επιστροφής χρημάτων και ελπίζω να έχει αίσιο τέλος.Θα ενημερώσω για τυχόν εξελίξεις.

Μετά από πολλά mail και πολύ πίεση κατάφερα να πιστωθώ το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που πλήρωσα για ένα δέμα που δεν παρέλαβα ποτέ απο GeekBuying παρόλο που πέρασαν 3 μήνες πια.Η διαφορά ήταν 10 ευρώ αλλά είναι η λιγότερη ζημιά που μπορούσα να υποστώ μπροστά στο να χάσω 170 ευρώ!Μεγάλο μάθημα θα μου γίνει και κοιτάξτε να μάθετε και οι υπόλοιποι από το πάθημά μου.Άμεσα dispute στο Paypal όποτε χρειαστεί πρίν περάσουν οι 45 ημέρες προθεσμίας!

παιδια καλημερα.

ευχαριστω

συνεχεια......

τωρα που μπηκα στο banggood στην παραγγελια μου γραφει "Back Order".τι σημαινει αυτο?

ευχαριστω και παλι

κανεις φιλος δεν γνωριζει?

Καλησπέρα και από εμένα πρώτη φορά παρήγγειλα και εγώ κινητό από Κίνα το Lenovo A850+ από mimideal την 01/08 και στις 07/08 μου έφραψε ότι είναι dispatched to overseas. Πότε περίπου να υπολογίζω για την παραλαβή του? Δεν λέω, συμφέρουσες αγορές αυτές αλλά η αναμονή είναι.....βασανιστήριο!!

παιδια καλημερα.

ευχαριστω

συνεχεια......

ευχαριστω και παλι

Οχι οτι το ήξερα, αλλα το googlαρα. Back order σημαίνει ότι δεν το έχουν σε στοκ, το έχουν παραγγείλει και θα στο στείλουν μόλις έρθει, κατα τα λεγόμενα τους σε 2-4 μέρες.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα και από εμένα πρώτη φορά παρήγγειλα και εγώ κινητό από Κίνα το Lenovo A850+ από mimideal την 01/08 και στις 07/08 μου έφραψε ότι είναι dispatched to overseas. Πότε περίπου να υπολογίζω για την παραλαβή του? Δεν λέω, συμφέρουσες αγορές αυτές αλλά η αναμονή είναι.....βασανιστήριο!!

Οταν στο αεροδρόμιο ανοιχθεί ο σάκος που βρίσκεται το πακέτο, τότε θα σου γράψει ARRIVED AT OVERSEAS , το πότε όμως θα γίνει αυτό, εξαρτάται απο το πόσοι υπάλληλοι είναι εκεί αυτες τις μέρες και απο το πόση δουλειά έχουν.

Καλή τύχη και καλή αναμονη...εγώ το παρήγγειλα 14/6 έφτασε Ελλάδα, ανοίχθηκε ο σάκος, δεν είχαν γράψει οι κινέζοι σωστά τα στοιχεία μου και το δέμα επεστράφει αρχές Αυγούστου στο minideal...και τώρα αγώνα να πάρω πίσω τα λεφτά...

Το δικό μου πακέτο πάντως έκανε μια εβδομάδα να φτάσει απο Σιγκαπούρη στο Ελ.Βεν. και θα κάνει άλλο τόσο να φτάσει στα χέρια μου. Αυτά παθαίνει όποιος αγοράζει Αύγουστο :p

Μωρέ ας φτάσουν σωστά και χωρίς προβλήματα ( σαν συσκευές εννοώ ) κι ας αργήσουν και λιγάκι δεν πειράζει.