CrazyAnt Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Όταν ο τρόπος αποστολής είναι "Free Air Mail" παρέχεται tracking number από τον αποστολέα ; Και γιατι δεν ρωτας τον πωλητη?... Ποιος απο εδω μεσα πιστευεις οτι μπορει να σου απαντησει με απολυτη σιγουρια 100%? Free airmail απο μονο του σαν πληροφορια, χωρις να μας αναφερεις πωλητη, χωρα, ειδος αγορας κοκ, δεν λεει τπτ ρε μαν 1 Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Και γιατι δεν ρωτας τον πωλητη?... Ποιος απο εδω μεσα πιστευεις οτι μπορει να σου απαντησει με απολυτη σιγουρια 100%? Free airmail απο μονο του σαν πληροφορια, χωρις να μας αναφερεις πωλητη, χωρα, ειδος αγορας κοκ, δεν λεει τπτ ρε μαν Τον ρώτησα δύο φορές (τον πωλητή) αλλά απάντηση δεν πήρα. Το κατάστημα είναι το www.obostore.com (προελεύσεως Hong Kong). Στην ενότητα "Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά" που ρώτησα για το κατάστημα ένας φίλος είπε 2-3 παραγγελίες που είχε κάνει, είχαν έρθει κανονικά. Η απορία μου είναι αν το Free Αirmail έχει διαφορά με το SP μέσω του οποίου έχω παραλάβει και είχα πάρει tr.number. 1 Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Όταν ο τρόπος αποστολής είναι "Free Air Mail" παρέχεται tracking number από τον αποστολέα ; Αναλόγως με την πολιτική του καταστήματος. Συνήθως το κάνουν εάν η αξία είναι μεγαλύτερη από 20-30 δολλάρια, αλλά οπωσδήποτε στα τηλέφωνα, ώστε να έχουν απόδειξη ότι το παρέλαβε ο πελάτης , αλλοιώς πολλοί θα έκαναν ότι δεν το πήραν .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Τον ρώτησα δύο φορές (τον πωλητή) αλλά απάντηση δεν πήρα. Το κατάστημα είναι το www.obostore.com (προελεύσεως Hong Kong). Στην ενότητα "Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά" που ρώτησα για το κατάστημα ένας φίλος είπε 2-3 παραγγελίες που είχε κάνει, είχαν έρθει κανονικά. Η απορία μου είναι αν το Free Αirmail έχει διαφορά με το SP μέσω του οποίου έχω παραλάβει και είχα πάρει tr.number. Τι ποσό είναι η αγορά σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 14.5 γιου ες ντολαρς. 1 Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 14.5 γιου ες ντολαρς. Πρέπει να πληρώσεις γιά αριθμό ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Κοίτα στο site... http://www.obostore.com/faq_info.html?faqs_id=59 ΔΕΝ θα έχεις traking number. Θα πρέπει να είχες επιλέξει να πληρώσεις 2 ντολαρς για να έχεις traking.;) Η για παραγγελίες απο 30 ντολαρς και πάνω αυτόματα πάει στην δεύτερη επιλογή:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Κοίτα στο site... http://www.obostore.com/faq_info.html?faqs_id=59 ΔΕΝ θα έχεις traking number. Θα πρέπει να είχες επιλέξει να πληρώσεις 2 ντολαρς για να έχεις traking.;) Η για παραγγελίες απο 30 ντολαρς και πάνω αυτόματα πάει στην δεύτερη επιλογή:happy: Οπότε είχα δίκιο ... μετά από μερικές ..χιλιάδες αγορές από Κινεζόπουλα !!! :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Βεβαίως είχες δίκιο αλλά το έψαξα λίγο μιας και ο φίλος ή βαριέτε:mad: η δεν ξέρει:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Οπότε είχα δίκιο ... μετά από μερικές ..χιλιάδες αγορές από Κινεζόπουλα !!! :lol: Ναι είχες δίκιο. Δεν πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί να το γράφει ο πωλητής στις πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές του. Βεβαίως είχες δίκιο αλλά το έψαξα λίγο μιας και ο φίλος ή βαριέτε:mad: η δεν ξέρει:D Λίγο από το ένα και λίγο από το άλλο. Αν και γενικά ρίχνω μια ματιά πριν ρωτήσω κάτι, εδώ μπορώ να πω πως ήμουν ελλιπής. :) ΒαριέτΑΙ γράφεται, τι έχετε πάθει πολλοί από εσάς, τσακωμένοι με την παθητική φωνή είσαστε ; :p Σας ευχαριστώ και τους δύο σας. :) 1 Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisvb Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 ΦΙΛΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕ SINGAPORE POST ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS ΣΤΙΣ 19/06 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ 11/06.ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΙΕΜΑΙ...:(:( Ευχαριστω φιλε μου για την ενημερωση. Με καθησυχασες :) Οσο για το δεμα σου, καλο θα ηταν να αρχισεις να ενοχλεις τους φιλους μας Κινεζους. Παρα ειναι πολλες οι μερες... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Ευχαριστω φιλε μου για την ενημερωση. Με καθησυχασες :) Οσο για το δεμα σου, καλο θα ηταν να αρχισεις να ενοχλεις τους φιλους μας Κινεζους. Παρα ειναι πολλες οι μερες... Παρά είναι πολλές? Μιά χαρά είναι θέλει υπομονή το σπόρ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisvb Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Παρά είναι πολλές? Μιά χαρά είναι θέλει υπομονή το σπόρ;) Αν σκεφτεις οτι εγω ειχα κλεισιμο ips στις 21 ενω ο φιλος στις 19, και το δικο μου ειναι στο ελτα της περιοχης μου, ενω εκεινου δεν μπηκε καν στο αεροπλανο, νομιζω ειναι πολλες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 ενω εκεινου δεν μπηκε καν στο αεροπλανο, νομιζω ειναι πολλες. Αυτό κατάλαβες απο αυτά που λέει???:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisvb Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Αυτό κατάλαβες απο αυτά που λέει???:blink: Ωπ, λαθος μου! :X Μαλλον, δεν βγηκε επρεπε να γραψω... :p 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Κανονικές είναι οι μέρες , έχει ακόμα προθεσμία;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Philidor Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μη λέτε για πολλές μέρες γιατί θα βάλω τα κλάματα. Παραγγελία 21 Μαιου και είναι να παραλάβω τη Δευτέρα. Θα ξαναρχίσω το κάπνισμα... :( :mad: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Πάλι καλά...:lol: Καλορίζικο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 5, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Να θυμίσω ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι chat room, ας περιοριστούμε σε χρήσιμες πληροφορίες και ουσιαστικές απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunn Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Παιδες μια γρήγορη ερώτηση, μετά από πόσες μέρες (στο περίπου) από το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 04-07-2014 13:17 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) θα το έχω στα χέρια μου? μια απάντηση κάποιος?? :rolleyes: μετά από πόσες εργάσιμες (προφανώς και δε ζητάω ακριβές νούμερο, στο περίπου εννοώ) απ τη στιγμή που θα δούμε το "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)" το έχουμε στα χέρια μας? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Αν δεν υπάρχει απάντηση πως θα το κάνουμε? Με το ζόρι?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunn Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 καλά λες. μη ζοριστείς για άλλη μια τέτοιου είδους... απάντηση, τσάμπα κόπος :rolleyes: άστο μπας και γράψει κανας άλλος που έχει κάνει καμια παραπάνω αγορά και μπορεί να βοηθήσει... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasalxfar Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 παιδια απο 27/6 μου λεει Despatched to overseas (Country code: GR) δηλαδη 10 μερες τωρα...ειναι λογικο? 1 Παράθεση Μετά από σχεδόν 3 χρόνια,πάλι πίσω!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Λογικό είναι. Απο τις 20 - 25 και πάνω να ανησυχείς καλά λες. μη ζοριστείς για άλλη μια τέτοιου είδους... απάντηση, τσάμπα κόπος :rolleyes: άστο μπας και γράψει κανας άλλος που έχει κάνει καμια παραπάνω αγορά και μπορεί να βοηθήσει... Σιγά μη ζοριστώ για μ@λ@κίες;) Όλοι περιμένουμε τα πακέτα μας να φτάσουν Ελλάδα και θα ζοριστώ όταν φτάσει???:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 μια απάντηση κάποιος?? :rolleyes: μετά από πόσες εργάσιμες (προφανώς και δε ζητάω ακριβές νούμερο, στο περίπου εννοώ) απ τη στιγμή που θα δούμε το "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)" το έχουμε στα χέρια μας? Αναλόγως με την περιοχή από 2 έως 4 ημέρες. παιδια απο 27/6 μου λεει Despatched to overseas (Country code: GR) δηλαδη 10 μερες τωρα...ειναι λογικο? Λογικότατο .... Λογικό είναι. Απο τις 20 - 25 και πάνω να ανησυχείς Όταν περάσει τις 35 - 40 ...... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts