Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[/color]

Να κάνω μια ερώτηση Παιδιά έχω ένδειξη στα ΕΛΤΑ. Κλείσιμό από IPS 6/6/14 Αυτό σημαίνει Ότι έχει έρθει αεροδρόμιο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

όχι όταν θα έρθει στο αεροδρόμιο θα γράφει άφιξη στο αεροδρόμιο. Καλό είναι να διαβάσεις τον οδηγό που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα. Θα σου λύσει όλες τις απορίες. αν υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα επικοινωνείς για ότι θες στο φόρουμ

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κάθε μέρα που περνάει το dispute έρχεται και πιο κοντά... Παρασκευή θα γίνει η δουλίτσα δυστυχώς (και μάλλον θα χρειαστώ την βοήθεια κάποιου που έχει ξανακάνει την διαδικασία)...

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS/ Item in conta IPS...Εμφανίζεται όταν αναχωρίσει η πτήση με το πακέτο μας από τη χώρα αποστολής.Ο Οδηγός στην αρχή αναφερει το παραπάνω Πρέπει να ανησυχώ Πού των παραπάνω κωδικό των βλέπω από 6-6-14.Μεγάλη πτήση :blink:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS/ Item in conta IPS...Εμφανίζεται όταν αναχωρίσει η πτήση με το πακέτο μας από τη χώρα αποστολής.Ο Οδηγός στην αρχή αναφερει το παραπάνω Πρέπει να ανησυχώ Πού των παραπάνω κωδικό των βλέπω από 6-6-14.Μεγάλη πτήση :blink:

πιο μεγάλη η δική μας... από 23/5/14...

Έχουμε πει πως δεν είναι μία πτήση απευθείας από Σιγκαπούρη προς Ελλάδα.

Πάει σε άλλες χώρες και καταλήγει Ελλάδα με άλλες πτήσεις.

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Μια βοήθεια για το tracking.

Παρακολουθώ την αποστολή απο το Banggood μέσω της σελίδας της swissport

Και σήμερα μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα

http://i.imgur.com/9VJQy9M.png

Our delivery partners in the destination country have unfortunately not provided us with any consignment incidents.

The lack of this information does not affect actual delivery.

Ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να παρακολουθώ απο εδώ και πέρα τη πορεία του δέματος? Μέσω της σελίδας των ΕΛΤΑ? Απο κάπου αλλού? Με τι tracking number?

Ευχαριστώ ταμαλα :)

I am the FireStarter

Μια βοήθεια για το tracking.

Παρακολουθώ την αποστολή απο το Banggood μέσω της σελίδας της swissport

Και σήμερα μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα

http://i.imgur.com/9VJQy9M.png

Ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να παρακολουθώ απο εδώ και πέρα τη πορεία του δέματος? Μέσω της σελίδας των ΕΛΤΑ? Απο κάπου αλλού? Με τι tracking number?

Ευχαριστώ ταμαλα :)

Στην πρώτη σελίδα υπάρχουν σελίδες και εφαρμογές εντοπισμού .Χρησιμοποιησε κάτι απ'αυτα και είσαι οκ.

Στις εφαρμογές εντοπισμού πρέπει να επιλέξεις και τα ΕΛΤΑ - ΕΛΤΑ Courier στις υπηρεσίες εντοπισμού ...

Παραγγελια απο minideal στις 21/5, αρα 34 και σημερα, αν δεν κανω λαθος.. Πρωτη φορα που παρηγγειλα απο Κινα και επεσα στην κεντα..

Μιλησα μια φορα φορα με minideal στο chat αλλα δεν εβγαλα ακρη. Πριν κανω dispute πρεπει να ξαναμιλησω μαζι τους και να τους ενημερωσω οτι θα κανω dispute ή απλα κανω και δεν ασχολουμαι μαζι τους;

Στις 43 κάνεις dispute και δεν ενημερώνεις κανένα.

Έχουν θέμα με τις μπαταρίες (ορισμένες εταιρίες δεν δέχονται να μεταφέρουν μπαταρίες) και ίσως το έστειλαν πίσω στο κατάστημα και το επαναπροωθήσαν με άλλη εταιρία!

Το πρόβλημα με τις μπαταρίες δεν υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, όποιο μαγαζί το επικαλλείται σας κοροϊδεύει.

QUOTE=marika7;5467268]Παραγγελια απο minideal στις 21/5, αρα 34 και σημερα, αν δεν κανω λαθος.. Πρωτη φορα που παρηγγειλα απο Κινα και επεσα στην κεντα..

Μιλησα μια φορα φορα με minideal στο chat αλλα δεν εβγαλα ακρη. Πριν κανω dispute πρεπει να ξαναμιλησω μαζι τους και να τους ενημερωσω οτι θα κανω dispute ή απλα κανω και δεν ασχολουμαι μαζι τους;

Κατ'ευθείαν dispute, οι πολλές συζητήσεις βλάπτουν ....

Εγώ από 19/5 έχω παραγγείλει πρώτη φορά κάτι μεγάλης αξίας αλλά δεν έχω δει φως στο τούνελ ακόμα. Εγώ έχω ειδοποιήσει τους πωλητές αλλά θα ξαναεπικοινωνήσω με τους πωλητές.

Πρόσεξε μην περάσει η προθεσμία των 45 ημερών .....

Την παρασκευη 20/6 το μεσημερι εγινε παραγγελια ενα κινητο απο το minideal και σαββατο πρωι μου εστειλαν track number.

Σημερα,τριτη 24/06 μπηκα στο singpost να δω τι γινεται με το δεμα και μ εβγαλε αυτο

Οι αριθμοί μπορεί να κάνουν και 7-10 ημέρες να εμφανισθούν, μην βιάζεσαι !

Κάθε μέρα που περνάει το dispute έρχεται και πιο κοντά... Παρασκευή θα γίνει η δουλίτσα δυστυχώς (και μάλλον θα χρειαστώ την βοήθεια κάποιου που έχει ξανακάνει την διαδικασία)...

Ελπίζω να μην χρειασθεί, αλλοιώς εδώ είμαστε όλοι .... :)

Edited by evansarmor
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

24 σημερα και ακομη στο πεκινο?

καποιος? στο china post μου βγαζει null pek και στα ελτα ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ακομη δεν εχει πεταξει ετσι δεν ειναι? 4 μερες στο Πεκινο?

Γιατί στο Πεκίνο βρίσκεται το μαγαζί που παρήγγειλες;

Και ναι δεν είναι απίθανο να βρίσκεται ακόμα εκεί.

Εγώ στις 14/05 παρήγγειλα και στις 22/05 έφυγε από Κίνα.

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Γιατί στο Πεκίνο βρίσκεται το μαγαζί που παρήγγειλες;

Και ναι δεν είναι απίθανο να βρίσκεται ακόμα εκεί.

Εγώ στις 14/05 παρήγγειλα και στις 22/05 έφυγε από Κίνα.

οχι στο Πεκινο πηγε στις 21 του μηνος για να πεταξει. tracking RC681681413CN

Α επειδή έρχεται με China Post. Σωστά.

Ε υπομονή και θα φύγει κι από εκεί...

και κατι τελευταιο εχω 2 πακετα dispatched 14/06 και 21/06 με singpost αν εχει καποιος αλλος αυτες τις ημερομηνιες ας ενημερωσει για να δουμε την εξελιξη της αποστολης....

Edited by akis8607

και κατι τελευταιο εχω 2 πακετα dispatched 14/06 και 21/06 με singpost αν εχει καποιος αλλος αυτες τις ημερομηνιες ας ενημερωσει για να δουμε την εξελιξη της αποστολης....

Παίδες, κάθε 10 λεπτά φεύγει αεροσκάφος με εμπορεύματα από εκεί, ίδια ημερομηνία δεν σημαίνει και ίδιο αεροσκάφος ή ίδια διαδρομή και χρόνο ....

Παίδες, κάθε 10 λεπτά φεύγει αεροσκάφος με εμπορεύματα από εκεί, ίδια ημερομηνία δεν σημαίνει και ίδιο αεροσκάφος ή ίδια διαδρομή και χρόνο ....

Ξέρεις πολλά εσυ πάντως!!!

Ξέρεις πολλά εσυ πάντως!!!

Μόνο από EBAY περιμένω 16 αντικείμενα τώρα ...

Μην στενοχωριέσαι, θα τα μάθεις και εσύ .... :lol::lol:

To link που έβαλες λέει ότι το παρέλαβες, εκτός και εάν έκανες λάθος και είναι το άλλο ....

που λέει φίλε μου ότι το παρέλαβα;;:confused: το λινκ λέει τελευταίο μήνυμα ότι έφυγε από την χώρα αποστολής (ενώ στα ελτα δεν φαίνεται πουθενα)

www.koilakozanis.gr

Custom made 3d Printed Products

www.etsy.com/shop/3DPrintingExpert

το εχω καταλαβει αυτο δυστηχως διαβαζοντας εδω.... απλα στο πολυ περιπου μπορουμε να εχουμε μια ιδεα,,,,,

αληθεια αυτην την περιοδο τι χρονους παρατηρουμε? φανταζομαι τα του Πασχα να τα ξεχασουμε ε?

Edited by akis8607

Μόνο από EBAY περιμένω 16 αντικείμενα τώρα ...

Μην στενοχωριέσαι, θα τα μάθεις και εσύ .... :lol::lol:

Ευχαριστώ, δεν θα πάρω!!!

που λέει φίλε μου ότι το παρέλαβα;;:confused: το λινκ λέει τελευταίο μήνυμα ότι έφυγε από την χώρα αποστολής (ενώ στα ελτα δεν φαίνεται πουθενα)

Δίκιο έχεις, φαίνεται ότι 17 πήγε στην αεροπορική εταιρεία.

Πρόσεξε την προθεσμία γιά dispute εάν πλήρωσες με PayPal.

πω ρε φιλε τι λες τωρα? και περιμενω και εγω δεμα απο Κινα.

Σκεφτομαι να παραγγειλω navi αυτοκινητου απο κινα το δεμα ομως ειναι σχετικα ογκωδες και βαρυ (3 κιλα). Ο πωλητης θελει να το στειλει με ΕΜS. Η αξια του ειναι κοντα στα 250 ευρω . Αναρωτιεμαι αν αξιζει να ρισκαρω το τελωνειο η να δωσω 100 ευρω εξτρα και να παω σε λυσεις απο την ευρωπαικη αγορα. Εχει κανεις εμπειρια με τετοιου ειδους δεματα απο κινα?

Σκεφτομαι να παραγγειλω navi αυτοκινητου απο κινα το δεμα ομως ειναι σχετικα ογκωδες και βαρυ (3 κιλα). Ο πωλητης θελει να το στειλει με ΕΜS. Η αξια του ειναι κοντα στα 250 ευρω . Αναρωτιεμαι αν αξιζει να ρισκαρω το τελωνειο η να δωσω 100 ευρω εξτρα και να παω σε λυσεις απο την ευρωπαικη αγορα. Εχει κανεις εμπειρια με τετοιου ειδους δεματα απο κινα?

Τι είδους είναι αυτό που ζυγίζει τόσο και κάνει και 250 ευρώ;;

Από όσα είχα δεί, έχουν πέσει πολύ οι τιμές τους ...