aanton Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 έχω την εντύπωση ότι έκανα νέο ρεκόρ με την Singapore Post ..... :-P Status Date Status Description 16-06-2014 Received from Customer 18-06-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) 23-06-2014 Arrived at overseas (Country code: GR) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Philidor Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 έχω την εντύπωση ότι έκανα νέο ρεκόρ με την Singapore Post ..... :-P Status Date Status Description 16-06-2014 Received from Customer 18-06-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) 23-06-2014 Arrived at overseas (Country code: GR) Κατι τετοια βλεπω πρωι πρωι και μου ανεβαινει η πιεση... 34 και σημερα (που λεγαμε και στο στρατο) και καμια εξελιξη.. Πριν απο 4 ημερες εστειλα η-μεηλ και στην 4PX μπας και μαθω κατι αλλα ουδεμιαν απαντηση.. Οπως και να'χει καλοριζικο φιλε οτι κι αν παρηγγειλες. Εγω προσωπικα περιμενω ενα Xiaomi Hongmi 1s αλλα μαλλον θα κυκλοφορησει το Hongmi 2s και εγω ακομη θα περιμενω... :( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 έχω την εντύπωση ότι έκανα νέο ρεκόρ με την Singapore Post ..... :-P Status Date Status Description 16-06-2014 Received from Customer 18-06-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) 23-06-2014 Arrived at overseas (Country code: GR) :O θέλω και εγώ! εμένα η γρηγορότερη ήταν στις 9 μέρες, το ρεκορ σου δεν ξεπερνιέται :P 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Κατι τετοια βλεπω πρωι πρωι και μου ανεβαινει η πιεση... 34 και σημερα (που λεγαμε και στο στρατο) και καμια εξελιξη.. Πριν απο 4 ημερες εστειλα η-μεηλ και στην 4PX μπας και μαθω κατι αλλα ουδεμιαν απαντηση.. Οπως και να'χει καλοριζικο φιλε οτι κι αν παρηγγειλες. Εγω προσωπικα περιμενω ενα Xiaomi Hongmi 1s αλλα μαλλον θα κυκλοφορησει το Hongmi 2s και εγω ακομη θα περιμενω... :([/quote Νομιζω εχασα το μετρημα. Τοσες πηγαν;Oπως εχεις καταλαβει παμε χαλαρα για dispute. Απο ποιο καταστημα εχεις ψωνισει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 έχω την εντύπωση ότι έκανα νέο ρεκόρ με την Singapore Post ..... :-P Status Date Status Description 16-06-2014 Received from Customer 18-06-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) 23-06-2014 Arrived at overseas (Country code: GR) εγω εχω 3 dispatched 14/06 23/06 και 21/06 και αποτι φαινεται κανενα δε θα κανει τους χρονους που πολλοι απο εσας κανετε... τι να πω συγχαρητηρια στα ταχυδρομεια!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforospav Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 η απαντηση ααπο bangood σε μια αλλη παραγγελια με singapore ems που εχω κανει και την περιμενω: Dear nikiforospav, for the order 2259759, it contain battery items and can not be sent via EMS Express Mail. So our warehouse changed Singapore EMS instead for you. Singapore EMS is not EMS Express Mail, it is just the register mail that faster than the normal register mail. It usually takes about 7-15 business days to arrive to GREECE via Singapore EMS. απο οτι καταλαβατε το SINGAPORE EMS δεν ειναι EMS αλλα ενα ποιο γρηγορο registered mail κατ'αυτους! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 η απαντηση ααπο bangood σε μια αλλη παραγγελια με singapore ems που εχω κανει και την περιμενω: Dear nikiforospav, for the order 2259759, it contain battery items and can not be sent via EMS Express Mail. So our warehouse changed Singapore EMS instead for you. Singapore EMS is not EMS Express Mail, it is just the register mail that faster than the normal register mail. It usually takes about 7-15 business days to arrive to GREECE via Singapore EMS. απο οτι καταλαβατε το SINGAPORE EMS δεν ειναι EMS αλλα ενα ποιο γρηγορο registered mail κατ'αυτους! Το περίεργο που το είδες; To EMS όντως είναι γρήγορο ταχυδρομείο και έχουν και τα ΕΛΤΑ. Δεν είναι courier όπως οι DHL, TNT, FEDEX κλπ ..... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 έχω την εντύπωση ότι έκανα νέο ρεκόρ με την Singapore Post ..... :-P Status Date Status Description 16-06-2014 Received from Customer 18-06-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) 23-06-2014 Arrived at overseas (Country code: GR) μπορεις να γραψεις λιγο το tracking σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoos_gr Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 έχω παραγγείλει κάποια πράγματα από Κίνα και ο αποστολέας τα έστειλε σε 2 πακέτα την ίδια μέρα όμως. το ένα έφτασε Ελλάδα εδώ και 21 μέρες και το παρέλαβα.το άλλο ακόμα δεν εμφανίζεται στα Ελτά τα tracking numbers είναι CP274792554CN και CP274792545CN γιατί να συμβαίνει αυτό ενώ έφυγαν ουσιαστικά μαζί από Κίνα?!!:wacko: 1 Παράθεση www.koilakozanis.gr Custom made 3d Printed Products www.etsy.com/shop/3DPrintingExpert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 έχω παραγγείλει κάποια πράγματα από Κίνα και ο αποστολέας τα έστειλε σε 2 πακέτα την ίδια μέρα όμως. το ένα έφτασε Ελλάδα εδώ και 21 μέρες και το παρέλαβα.το άλλο ακόμα δεν εμφανίζεται στα Ελτά τα tracking numbers είναι CP274792554CN και CP274792545CN γιατί να συμβαίνει αυτό ενώ έφυγαν ουσιαστικά μαζί από Κίνα?!!:wacko: Μπορεί να μην έφυγε ποτέ, στείλε μήνυμα στον πωλητή να το ψάξει και κάνε dispute εάν δεν είναι ήδη αργά ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoos_gr Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 μιλάω σχεδόν κάθε μέρα με τον πωλητή και μου λέει να περιμένω..dispute έχω κάνει ήδη και σε λίγο escalate.. το θέμα είναι πως στο : https://www.aftership.com/g1-Bbl4F0 δείχνει ότι έχει φύγει το δέμα όπως και αυτό που παρέλαβα ήδη.. ποιος ξέρει τώρα που έγινε το μπέρδεμα.... 1 Παράθεση www.koilakozanis.gr Custom made 3d Printed Products www.etsy.com/shop/3DPrintingExpert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 μιλάω σχεδόν κάθε μέρα με τον πωλητή και μου λέει να περιμένω..dispute έχω κάνει ήδη και σε λίγο escalate.. το θέμα είναι πως στο : https://www.aftership.com/g1-Bbl4F0 δείχνει ότι έχει φύγει το δέμα όπως και αυτό που παρέλαβα ήδη.. ποιος ξέρει τώρα που έγινε το μπέρδεμα.... Εχεις δικιο το δεμα σου παντου φαινεται οτι εχει φυγει απο πεκινο με πτηση απο τις 17 του μαη προσωπικα εχω παραλαβει κ μετα απο 60 μερες μαλλον καποια στιγμη θα σου ερθει μετα απο καιρο αν κ οταν σου ερθει επικοινωνεις με τον πωλητη κ αν συνενοηθεις κ βγαλεις ακρη τον πληρωνεις παντως αν σου ερθει μην το αμελησεις εμενα παρακολουθουσαν δεμα κ 35 δολλαρια αλλα κ 5 δολλαρια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 μιλάω σχεδόν κάθε μέρα με τον πωλητή και μου λέει να περιμένω..dispute έχω κάνει ήδη και σε λίγο escalate.. το θέμα είναι πως στο : https://www.aftership.com/g1-Bbl4F0 δείχνει ότι έχει φύγει το δέμα όπως και αυτό που παρέλαβα ήδη.. ποιος ξέρει τώρα που έγινε το μπέρδεμα.... To link που έβαλες λέει ότι το παρέλαβες, εκτός και εάν έκανες λάθος και είναι το άλλο .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 RC681681413CN 2014 Received by China Post Shenzhen Greece 20140617 2208 RC681681413CN 2014 Export Security Scan Shenzhen Greece 20140618 0010 RC681681413CN 2014 Export Customs Scan Shenzhen Greece 20140618 1430 RC681681413CN 2014 Sent to airline Beijing Greece 20140621 1821 Τι δεν καταλαβαίνεις;; 17 το παρέλαβε το ταχυδρομείο και 21 το έστειλε στο Πεκίνο στην αεροπορική εταιρεία γιά να φύγει. 24 σημερα και ακομη στο πεκινο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Philidor Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Κατι τετοια βλεπω πρωι πρωι και μου ανεβαινει η πιεση... 34 και σημερα (που λεγαμε και στο στρατο) και καμια εξελιξη.. Πριν απο 4 ημερες εστειλα η-μεηλ και στην 4PX μπας και μαθω κατι αλλα ουδεμιαν απαντηση.. Οπως και να'χει καλοριζικο φιλε οτι κι αν παρηγγειλες. Εγω προσωπικα περιμενω ενα Xiaomi Hongmi 1s αλλα μαλλον θα κυκλοφορησει το Hongmi 2s και εγω ακομη θα περιμενω... :([/quote Νομιζω εχασα το μετρημα. Τοσες πηγαν;Oπως εχεις καταλαβει παμε χαλαρα για dispute. Απο ποιο καταστημα εχεις ψωνισει; Παραγγελια απο minideal στις 21/5, αρα 34 και σημερα, αν δεν κανω λαθος.. Πρωτη φορα που παρηγγειλα απο Κινα και επεσα στην κεντα.. Μιλησα μια φορα φορα με minideal στο chat αλλα δεν εβγαλα ακρη. Πριν κανω dispute πρεπει να ξαναμιλησω μαζι τους και να τους ενημερωσω οτι θα κανω dispute ή απλα κανω και δεν ασχολουμαι μαζι τους; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Κατι τετοια βλεπω πρωι πρωι και μου ανεβαινει η πιεση... 34 και σημερα (που λεγαμε και στο στρατο) και καμια εξελιξη.. Πριν απο 4 ημερες εστειλα η-μεηλ και στην 4PX μπας και μαθω κατι αλλα ουδεμιαν απαντηση.. Η 4PX δεν σου έστειλε το δέμα, να επικοινωνήσεις με το ταχυδρομείο αποστολής ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Τι έγινε ρε παιδιά; Από 23/05 μόνο ένας έχει παραλάβει ή υπάρχει και άλλος; Δεν λέει να αλλάξει το ριμάδι το status! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Αν λες για μένα ακόμα δεν έχω παραλάβει. Έρχεται αλλά αργά αργά... ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 23-05-2014 14:56 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 23-06-2014 07:40 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 24-06-2014 09:22 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 1 Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Τι έγινε ρε παιδιά; Από 23/05 μόνο ένας έχει παραλάβει ή υπάρχει και άλλος; Δεν λέει να αλλάξει το ριμάδι το status! Nαι εγώ σήμερα από 27/5. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 παρήγγειλα 12 /6 απο geekbuying 14/6 είχα τραικιν number RB---------CN 2014-06-14 19:58, Receive Item From Customer, IPS απο τότε 10 μέρες χωρίς καμιά προώθηση . Αργούν τόσο με china post ? Παιδια σημερα μου ηρθε μειλ απο geek οτι μου έστειλαν την ιδια παραγγελια με τραικιν number RE-----------SE κι ημερομηνία αποστολής 24-06-2014. Τι παιζει ?( έστειλαν 2 φορές η η 1 ακυρώθηκε κι την ξαναστειλαν με sweden post ?) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Παιδια σημερα μου ηρθε μειλ απο geek οτι μου έστειλαν την ιδια παραγγελια με τραικιν number RE-----------SE κι ημερομηνία αποστολής 24-06-2014. Τι παιζει ?( έστειλαν 2 φορές η η 1 ακυρώθηκε κι την ξαναστειλαν με sweden post ?) Έχουν θέμα με τις μπαταρίες (ορισμένες εταιρίες δεν δέχονται να μεταφέρουν μπαταρίες) και ίσως το έστειλαν πίσω στο κατάστημα και το επαναπροωθήσαν με άλλη εταιρία! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Παραγγελια απο minideal στις 21/5, αρα 34 και σημερα, αν δεν κανω λαθος.. Πρωτη φορα που παρηγγειλα απο Κινα και επεσα στην κεντα.. Μιλησα μια φορα φορα με minideal στο chat αλλα δεν εβγαλα ακρη. Πριν κανω dispute πρεπει να ξαναμιλησω μαζι τους και να τους ενημερωσω οτι θα κανω dispute ή απλα κανω και δεν ασχολουμαι μαζι τους; Εγώ από 19/5 έχω παραγγείλει πρώτη φορά κάτι μεγάλης αξίας αλλά δεν έχω δει φως στο τούνελ ακόμα. Εγώ έχω ειδοποιήσει τους πωλητές αλλά θα ξαναεπικοινωνήσω με τους πωλητές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAPE74 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Να κάνω μια ερώτηση Παιδιά έχω ένδειξη στα ΕΛΤΑ. Κλείσιμό από IPS 6/6/14 Αυτό σημαίνει Ότι έχει έρθει αεροδρόμιο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Έχουν θέμα με τις μπαταρίες (ορισμένες εταιρίες δεν δέχονται να μεταφέρουν μπαταρίες) και ίσως το έστειλαν πίσω στο κατάστημα και το επαναπροωθήσαν με άλλη εταιρία! και αρχιζουμε απο την αρχη παλι .Παραγγελια 11/3 .,και με sweden post αν φτασει ,θα φτασει τον ....15 Αυγουστο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasalxfar Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Την παρασκευη 20/6 το μεσημερι εγινε παραγγελια ενα κινητο απο το minideal και σαββατο πρωι μου εστειλαν track number. Σημερα,τριτη 24/06 μπηκα στο singpost να δω τι γινεται με το δεμα και μ εβγαλε αυτο 1 Παράθεση Μετά από σχεδόν 3 χρόνια,πάλι πίσω!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts