Kostastottis Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Πο πο πλακα μας κανουν.... ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 10-02-2014 10:47 IPS και ακομα τιποτα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Πο πο πλακα μας κανουν.... ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 10-02-2014 10:47 IPS και ακομα τιποτα! Και εγώ ίδια ημερομηνία με σένα. Μηπως να ανησυχήσουμε ???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Και εγώ ίδια ημερομηνία με σένα. Μηπως να ανησυχήσουμε ???? Περιμενω και εγώ από singpost. Ελπίζω να μην αργεί για αυτό τον λόγο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Περιμενω και εγώ από singpost. Ελπίζω να μην αργεί για αυτό τον λόγο. Αν ηταν να μπει θα το έγραφε λογικά. Θα δούμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Αν ηταν να μπει θα το έγραφε λογικά. Θα δούμε. Το ανέφερα για φόρτο εργασίας. Ότι αν ανοίγουν και τα μικρά δέματα, πολύ λογικό να υπάρχουν καθυστερήσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostastottis Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Η Παναγια μαζι μας!!!!!!!!!! Εαν δω καποια αλλαγη ενημερωνω! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) 17/2/14 γράφει κλείσιμο από ips. Ακόμα και σήμερα 4/3/14 είναι στην ίδια κατάσταση και ανησυχώ. Τι γίνεται; Edited March 4, 2014 by Sotirisglns 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Nα υπενθυμίσω ότι συζήτηση περί παράνομων τακτικών φοροδιαφυγής, απαγορεύεται. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostastottis Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 17/2/14 γράφει κλείσιμο από ips. Ακόμα και σήμερα 4/3/14 είναι στην ίδια κατάσταση και ανησυχώ. Τι γίνεται; Τιποτα εχεις μελλον ακομα... Εγω περιμενω απο 10-02-2014..... Διαβασε και τον οδηγο στην αρχη για να δεις.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Σήμερα έσκασε μύτη ένα Cubotάκι στο El Venizel. Για να δούμε αν αύριο παραλάβω κανονικά ή θα γίνουμε μπίλιες με το τελωνείο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Καλομελετα και έρχεται... Μόλις κοίταξα στα ΕΛΤΑ και γράφει 4/3/14 ΚΔ Αεροδρομίου :-) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvasgate7 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 μια απο τα ιδια παιδια.. Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 10-02-2014 10:30 IPS :!::!: πρεπει αυτη την βδομαδα να παραλαβουμε αλλιως την αλλη σιγουρα πιστευω.. :mad::mad: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απο ποτε το περιμενεις? :) ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλομελετα και έρχεται... Μόλις κοίταξα στα ΕΛΤΑ και γράφει 4/3/14 ΚΔ Αεροδρομίου :-) απο ποτε το περιμενεις?:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) 17/2/14 ήταν Item in conta IPS Edited March 4, 2014 by Sotirisglns 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) Από εμένα τρώει άκυρο όταν θα έχω επιλογή η singpost. Σήμερα ήρθαν 4 πακετάκια από Κίνα με china post (απλό), με παραγγελίες που έγιναν από 16/2 - 22/2 η τελευταία. Και έφτασαν όλες μαζί σήμερα! Η singpost ψωλάρει πολύ άσχημα. Δεν γίνεται να έχω από 14/2 και ακόμα να μην έχει εμφανιστεί αεροδρόμιο edit Εννοείται ότι έστειλα @ στα κεντρικά της singpost όπου κάνω τα παράπονά μου. Περιμένω και την επίσημη τοποθέτησή τους. Edited March 4, 2014 by bill_phone 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Είσαι σίγουρος ότι η καθυστέρηση δεν είναι από τους εδώ υπαλλήλους των ΕΛΤΑ, που ανοίγουν σάκους με δέματα όπως τους καπνίσει και όχι με την σειρά που έρχονται? Γιατί εγώ πχ έχω σήμερα στο αεροδρόμιο, δέμα που έγινε shipped overseas στις 22/2. Και δέμα από 16/2 ακόμα in conta. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Είσαι σίγουρος ότι η καθυστέρηση δεν είναι από τους εδώ υπαλλήλους των ΕΛΤΑ, που ανοίγουν σάκους με δέματα όπως τους καπνίσει και όχι με την σειρά που έρχονται? Γιατί εγώ πχ έχω σήμερα στο αεροδρόμιο, δέμα που έγινε shipped overseas στις 22/2. Και δέμα από 16/2 ακόμα in conta. Όχι δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά δεν μπορεί από άλλες εταιρίες να έρχονται και μόνο της sing να αργούνε. Οι υπάλληλοι δεν θα τους ανοίγουν λογικά με την σειρά που έρχονται; Τι να πω; Το άλλο που παρατηρώ είναι τα απλά (χωρίς αριθμό) έρχονται πιο γρήγορα από τα συστημένα... Βέβαια να παραγγείλεις κινητό με απλό; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Όχι δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά δεν μπορεί από άλλες εταιρίες να έρχονται και μόνο της sing να αργούνε. Οι υπάλληλοι δεν θα τους ανοίγουν λογικά με την σειρά που έρχονται; Τι να πω; Το άλλο που παρατηρώ είναι τα απλά (χωρίς αριθμό) έρχονται πιο γρήγορα από τα συστημένα... Βέβαια να παραγγείλεις κινητό με απλό; Δέν είναι κανόνας αυτό που αναφέρεις....πχ έχω παραγγείλει από banggood με shipped από τις 10-2 και ακόμα να έρθει....(όχι τηλ ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Αν ειναι να μπει τελωνειο θα εμφανιστει μετα το "Αφιξη στη Χωρα προορισμου" ή μετα το "ΚΔ Αεροδρομίου" ? Το δικο μου με SG εφτασε σημερα Ελλαδα, για να δουμε τι θα δουμε..... 1 Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_diam Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Καλησπέρα παιδιά, στο νήμα του INEW V3 προέκυψε ένα θεματάκι με ένα παλικάρι που παρήγγειλε με Singapure Post νομίζω και του ζητάνε λεφτά από τελωνείο. Μπορεί να ήταν άτυχος, μπορεί να αλλάξανε τα πράγματα... Διάβασα κάποιες σελίδες από αυτό το νήμα αλλά δεν βρήκα κάποια απάντηση στο πρόβλημα μου, γι'αυτό και ρωτάω - εκτός και αν είμαι off topic... :p - Θέλω να παραγγείλω 2 συσκευές από To2C και για να μειώσω τον χρόνο παραλαβής λέω να κάνω την παραγγελία με EMS που αν έχω καταλάβει σωστά είναι σαν να λέμε express με ΕΛΤΑ. Οι απορίες μου είναι οι εξής: Το EMS αυξάνει την πιθανότητα να ανοίξουν το δέμα στο τελωνείο? Μου προτείνετε να κάνω μια παραγγελία και με τις 2 συσκευές, ή 2 ξεχωριστές? Το αν ζητήσω να μην έχουν συσκευασίες τα κινητά μειώνει τον όγκο του δέματος? Και αν ναι, ο όγκος παίζει ρόλο στο τελωνείο? Ελπίζω να μην είμαι off topic. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Καλησπέρα παιδιά, στο νήμα του INEW V3 προέκυψε ένα θεματάκι με ένα παλικάρι που παρήγγειλε με Singapure Post νομίζω και του ζητάνε λεφτά από τελωνείο. Μπορεί να ήταν άτυχος, μπορεί να αλλάξανε τα πράγματα... Διάβασα κάποιες σελίδες από αυτό το νήμα αλλά δεν βρήκα κάποια απάντηση στο πρόβλημα μου, γι'αυτό και ρωτάω - εκτός και αν είμαι off topic... :p - Θέλω να παραγγείλω 2 συσκευές από To2C και για να μειώσω τον χρόνο παραλαβής λέω να κάνω την παραγγελία με EMS που αν έχω καταλάβει σωστά είναι σαν να λέμε express με ΕΛΤΑ. Οι απορίες μου είναι οι εξής: Το EMS αυξάνει την πιθανότητα να ανοίξουν το δέμα στο τελωνείο? Μου προτείνετε να κάνω μια παραγγελία και με τις 2 συσκευές, ή 2 ξεχωριστές? Το αν ζητήσω να μην έχουν συσκευασίες τα κινητά μειώνει τον όγκο του δέματος? Και αν ναι, ο όγκος παίζει ρόλο στο τελωνείο? Ελπίζω να μην είμαι off topic. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 1. Να παραγγείλεις με απλό ταχυδρομείο. 2. Δύο χωριστές παραγγελίες και με διαφορά ημερών μεταξύ τους. 3. Παίζει ρόλο ο όγκος, συνήθως τα μικρά δεν τα ανοίγουν. (Έως τώρα τουλάχιστον ... ) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_diam Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Ευχαριστώ πολύ!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Σήμερα ήρθανε μερικά πακέτα μου από SingPost, Dispatched 16/2 Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s3irios Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Καταρχας μπραβο gerstavros2 για τον πολυ κατατοπιστικο οδηγο και ευχαριστω για την επιλυση πολλων αποριων μου. Εχω παρει πανω απο 100 πραγμματα απο Κινα μεσω ebay ομως. Κινητο ή ακριβη συσκευη δεν ετυχε. Και εγω απο 12/2 περιμενω απο singpost, 2 zopo που ειχα παρει απο geekbuying. Λεω μεσ'τη βδομαδα το αργοτερο Δευτερα-Τριτη της αλλης να ερθουν. Η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα μου τυχαινει εμενα να αργησει πακετο απο Κινα τοσο πολυ. Βεβαιως οι ιδιοι λενε οτι 15-30 μερες κανει οποτε ειμαι ακομα στα πλαισια. Τα πηρα και τα 2 μαζι οποτε το πακετακι θα'ναι λιγο μεγαλο συγκριτικα.:ninja: Απ'οτι βλεπω και εγω οπως να'ναι σκανε τα πακετα, αλλοι βλεπω παρηγγειλαν απο 17/2 και τους ηρθαν και αλλοι περιμενουν. H απορια μου ειναι ποιος ακριβως slackαρει στην ολη ιστορια. Οκ οταν μιλαμε για διαφορα 2-3 ημερων λες ΟΚ. Οταν βλεπεις ομως απο singpost αλλα να σκανε σε 10 μερες και αλλοι να περιμενουν 30 μερες και ακομα να φανουν ιδιως οταν η αποστολη ειχε γινει πιο νωρις κατι παιζει. Σε τηλεφωνημα που εκανα στα ΕΛτα στο 800 κατι, μου ειπαν οτι δεν εχει φτασει καν Ελλαδα, ρωτησα αν υπαρχει πιθανοτητα να εχει φτασει και να μην το εχουν καταχωρησει ακομα στο αεροδρομιο, μου απαντησαν αποκλειεται. 1 Παράθεση Let Max2 + LeIta eui. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Κ H απορια μου ειναι ποιος ακριβως slackαρει στην ολη ιστορια. Όλων μας η απορία... :wacko: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Χθες ήρθαν 2 κινητά που είχα πάρει για φίλους από pandawill που τα έστειλαν 20/2. Ταχύτατη αποστολή. Σήμερα έφτασε και σε μένα αεροδρόμιο η παραγγελία από singpost από 14/2. Αύριο θα την έχω. Σε καμία δεν υπήρξε πρόβλημα με το τελωνείο (φτου φτου). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts