angels25 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Μου απαντησαν απο το singpost σχετικα με το θεμα που εχω με ενα δεμα που εχει κολησει στο: 22-01-2014 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) και μου ειπαν οτι το δεμα μου ειναι ακομα στη μεταφορικη εταιρια και αυτο που βγαζει σημενει οτι ο αποστολεας εχει παραδοσει το πακετο στη μεταφορικη η οποια θα το φερει σε εμας, αφου το παραλαβουν αυτη και το πακετο δεν φυγει την ιδια μερα που θα το παραλαβουν και αναμενετε να φυγει με την επομενει πτηση τοτε θα βγαζει στην σελιδα του singpost το εξης μηνυμα "Received from customer" αν φυγει την ιδια μερα τοτε δεν θα βγαλει το "Received from customer" αλλα το "Despatched to overseas (Country code: GR)" οπως εγινε με την πρωτη παραγγελια μου.... ( RQ208283484SG ) Η μεταφορικη εταιρια που θα το παει στο συγκαπουρη στη δικια μου περιπτωση ειναι η http://www.quantiumsolutions.com και για αυτο στη σελιδα τους μου βγαζει: Tracking No Reference No Origin Name Shipment Date Quantity Weight Destination Name Receiver Name Current Status Delivered Date Remarks RQ204678040SG HONGKONG Jan 22 2014 12:00AM 1 0.56400 GREECE - PHYSICAL ITEM RECD Οποτε ο οδηγος για συγκαπουρη κατα τα λεγομενα τους και ετσι οπως το καταλαβα εγω περπει να ειναι ετσι: ·Ταχυδρομείο Σιγκαπούρης (Singapore Post) INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)...Αυτό εμφανίζεται όταν ο αποστολέας παραδώσει τα πακέτα στη μεταφορική εταιρία RECEIVED FROM CUSTOMER....Αυτό εμφανίζεται όταν η μεταφορική εταιρία παραδώσει τα πακέτα στο ταχυδρομείο DESPATCHED TO OVERSEAS...Εμφανίζεται όταν το πακέτο αναχωρεί από Συγκαπούρη για Ελλάδα ARRIVED AT OVERSEAS...Εμφανίζεται όταν στο αεροδρόμιο στην Ελλάδα ανοιχθεί ο σάκος όπου βρίσκεται το πακέτο, και καταγραφεί η άφιξη 1 Παράθεση Samsung note 8 dual Samsung note 4 jiayu s3 advance 3GB Ram Thl T200 2GB Ram Lenovo S960 2GB Ram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Οποτε ο οδηγος για συγκαπουρη κατα τα λεγομενα τους και ετσι οπως το καταλαβα εγω περπει να ειναι ετσι: ·Ταχυδρομείο Σιγκαπούρης (Singapore Post) INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)...Αυτό εμφανίζεται όταν ο αποστολέας παραδώσει τα πακέτα στη μεταφορική εταιρία RECEIVED FROM CUSTOMER....Αυτό εμφανίζεται όταν η μεταφορική εταιρία παραδώσει τα πακέτα στο ταχυδρομείο DESPATCHED TO OVERSEAS...Εμφανίζεται όταν το πακέτο αναχωρεί από Συγκαπούρη για Ελλάδα ARRIVED AT OVERSEAS...Εμφανίζεται όταν στο αεροδρόμιο στην Ελλάδα ανοιχθεί ο σάκος όπου βρίσκεται το πακέτο, και καταγραφεί η άφιξη Όλα αυτα σημαίνουν ότι δε διάβασες καν τον οδηγό. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaoulhs Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 03-02-2014 13:19 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 03-02-2014 10:30 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 15-01-2014 14:31 IPS επιτελους ψυχωση ειχα παθει ολη μερα στο site των ελτα ημουν!! ποτε να περιμενω παιδες για καρδιτσα??? 1 Παράθεση Όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angels25 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Όλα αυτα σημαίνουν ότι δε διάβασες καν τον οδηγό. Το εχω διαβαση πολλες φορες...Αν κανω λαθος τοτε πως γινετε μονο στο http://www.quantiumaspac.com να ξερει που βρισκετε το δεμα μου για που προοριζετε και να ξερει και το βαρος του? Απο singpost να μου λενε οτι δεν το εχουν παραλαβει ακομα και βρισκετε στη μεταφορικη ακομα.. Απο Tinydeal μου λενε οτι το εχουν στειλει ειδει αλλα δεν μου λενε αναλυτηκα για το που βρισκετε, αλλα τους ρωταω αλλα απαντανε μου δινουν συνεχια το λινκ http://www.17track.net/index_en.shtml που μου βγαζει τα ιδια με το singpost... 1 Παράθεση Samsung note 8 dual Samsung note 4 jiayu s3 advance 3GB Ram Thl T200 2GB Ram Lenovo S960 2GB Ram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Το εχω διαβαση πολλες φορες...Αν κανω λαθος τοτε πως γινετε μονο στο http://www.quantiumaspac.com να ξερει που βρισκετε το δεμα μου για που προοριζετε και να ξερει και το βαρος του? Απο singpost να μου λενε οτι δεν το εχουν παραλαβει ακομα και βρισκετε στη μεταφορικη ακομα.. Απο Tinydeal μου λενε οτι το εχουν στειλει ειδει αλλα δεν μου λενε αναλυτηκα για το που βρισκετε, αλλα τους ρωταω αλλα απαντανε μου δινουν συνεχια το λινκ http://www.17track.net/index_en.shtml που μου βγαζει τα ιδια με το singpost... Δεν είπα ότι κάνεις κανένα λάθος. Τα συμπεράσματα του τι σημαίνει το καθένα που έγραψες είναι αυτά που γράφει ο οδηγός ήδη. Επίσης το αν δεν υπάρχει γρήγορη ενημέρωση κάποιου site αναγράφεται και αυτό. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
box13 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 03-02-2014 13:19 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 03-02-2014 10:30 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 15-01-2014 14:31 IPS επιτελους ψυχωση ειχα παθει ολη μερα στο site των ελτα ημουν!! ποτε να περιμενω παιδες για καρδιτσα??? Σε 2-3 μερες θα το εχεις! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angels25 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Δεν είπα ότι κάνεις κανένα λάθος. Τα συμπεράσματα του τι σημαίνει το καθένα που έγραψες είναι αυτά που γράφει ο οδηγός ήδη. Επίσης το αν δεν υπάρχει γρήγορη ενημέρωση κάποιου site αναγράφεται και αυτό. Πρωτα απ' ολα δεν ποσταρα για να σε προσβαλω ουτε να πω κατι κακο για τον οδηγο σου αντιθετος μπραβο σου για αυτο που εχεις κανει μεχρι τωρα. Αν καταλαβα καλα θες να μου πεις οτι δεν εχω διαβαση αυτο? "Όταν κάνουμε μια αγορά απ την Κίνα συμβαίνουν τα εξής περίπου, στην πλειοψηφία των μαγαζιών: -Το μαγαζί-αποθήκη πακετάρει τα προϊόντα και βάζει τις ετικέτες επάνω. -Αφού μαζέψει ένα σεβαστό αριθμό πακέτων, τα στέλνει με υπηρεσίες κούριερ (πχ 4px, Quantium, Directlink, Espeedpost κ.ά) στην χώρα απ' όπου θα σταλθεί, Σιγκαπούρη ή Χονγκ Κονγκ, ανάλογα τι επιλέξαμε. (Προφανώς αν επιλέξαμε china post, θα σταλθεί κατευθείαν από Κίνα, τα ταχυδρομεία της Κίνας όμως είναι απρόβλεπτα· μου χει έρθει πακετάκι από ταχυδρομείο Κίνας σε μια βδομάδα, αλλά ήταν κι άλλο που κοβε βολτες εντός κίνας κι έκανε 5 βδομαδες) -Αφού η μεταφορική εταιρία πάει τα πακέτα σε Σιγκαπούρη-Χονγκ Κονγκ, τα ταχυδρομεί στα τοπικά ταχυδρομεία Η παραπάνω διαδικασία κρατά συνήθως 3-7 μέρες. Εκτός αν δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο κάποιο προϊόν, οπότε το μαγαζί ψάχνει για στοκ όπου μπορεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ενδέχεται το tracking number που μας έχει δοθεί να ΜΗΝ εμφανίζεται online στο site του ταχυδρομείου, παρά μόνο στο tracking των agents (αναφέρονται και πιο κάτω π.χ. 4px, quantium κ.α.) " Εγω επιδη διαβασα αυτο με της 3-7 μερες μπηκα στη διαδικασια να δω τη γινετε με το δεμα μου και να το ψαξω τι γινετε και εβγαλα αυτο το συμπερασμα... 1 Παράθεση Samsung note 8 dual Samsung note 4 jiayu s3 advance 3GB Ram Thl T200 2GB Ram Lenovo S960 2GB Ram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaoulhs Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 (edited) αμην!!! ... μας εσκασαν οι κινεζοι :lol: Edited February 3, 2014 by karaoulhs 1 Παράθεση Όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonthesniki Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 απλά μέσω DHL υπάρχει καλή πιθανότητα να χρειαστεί να πληρώσεις τελωνείο κλπ απ'οτι έχω καταλάβει 1 Παράθεση LeEco Le Max 2 x820 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 απλά μέσω DHL υπάρχει καλή πιθανότητα να χρειαστεί να πληρώσεις τελωνείο κλπ απ'οτι έχω καταλάβει Έχεις περισσότερες πιθανότητες να πιάσεις 5+1 στο Τζόκερ, παρά να ΜΗΝ πληρώσεις για εκτελωνισμό... 1 Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonthesniki Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Έχεις περισσότερες πιθανότητες να πιάσεις 5+1 στο Τζόκερ, παρά να ΜΗΝ πληρώσεις για εκτελωνισμό... Δεν ήθελα να το θέσω τόσο απότομα αλλά εντάξει...! :ρ απλά με τους κούριερ δεν μπορούν να κόψουν 20 ευρώ τιμολόγιο,δηλώνουν κανονικά την αξία αν δεν κάνω λάθος 1 Παράθεση LeEco Le Max 2 x820 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Δεν ήθελα να το θέσω τόσο απότομα αλλά εντάξει...! :ρ απλά με τους κούριερ δεν μπορούν να κόψουν 20 ευρώ τιμολόγιο,δηλώνουν κανονικά την αξία αν δεν κάνω λάθος Όσο θέλουν γράφουν και πάλι. Απλά το τελωνείο δε το λαμβάνει υπόψιν του και κόβει το δικό του κοστούμι. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Οπότε πρέπει και η πληρωμή στον πωλητή να γίνει μέσω PayPal σε 2 δόσεις. Μία με το ποσό που θα φαίνεται στο τιμολόγιο π.χ. 50 ευρώ, και τα υπόλοιπα σε δεύτερη μεταφορά. Αν μας ζητήσουν απόδειξη από PayPal, δείχνουμε τα 50 ευρώ. Ακριβώς όπως λέει το τιμολόγιο... Το εάν την επόμενη μέρα του μεταφέραμε εμείς άλλα π.χ. 150, δε τους ενδιαφέρει νομίζω.. Έχει λογική μία τέτοια σκέψη? Απλά δεν ξέρω κατά πόσο είμαστε καλυμμένοι σε περίπτωση που δεν έρθει το δέμα μας. Θα πρέπει να κάνουμε 2 dispute? Αν έχει κάποιος εμπειρία με σπαστές πληρωμές ας βοηθήσει... 1 Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Όλα αυτα σημαίνουν ότι δε διάβασες καν τον οδηγό. Στράτο, το σημείο που έχει δίκιο ο φίλος και είναι λάθος ο οδηγός (σου το επισήμανα και εγώ αλλά δεν το διόρθωσες) είναι το : "INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)...Αυτό εμφανίζεται όταν η μεταφορική εταιρία παραδώσει τα πακέτα στο ταχυδρομείο Είναι διεθνής όρος και σημαίνει ότι ΔΕΝ το έχει παραλάβει ακόμη το ταχυδρομείο, απλώς ειδοποιήθηκε από την μεταφορική εταιρεία ότι ΘΑ το παραλάβει. 1 Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Στράτο, το σημείο που έχει δίκιο ο φίλος και είναι λάθος ο οδηγός (σου το επισήμανα και εγώ αλλά δεν το διόρθωσες) είναι το : "INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)...Αυτό εμφανίζεται όταν η μεταφορική εταιρία παραδώσει τα πακέτα στο ταχυδρομείο Είναι διεθνής όρος και σημαίνει ότι ΔΕΝ το έχει παραλάβει ακόμη το ταχυδρομείο, απλώς ειδοποιήθηκε από την μεταφορική εταιρεία ότι ΘΑ το παραλάβει. Τώρα πρόσεξα αυτή τη μικρή και τριανταφυλλένια λεπτομέρεια. Σα να έχει σβηστεί μια γραμμή στον οδηγό. Χαμπααααάρι ο Τρύφωνας :lol: Θα το διορθώσω όταν βρεθώ σε pc. Thanks! 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Τώρα πρόσεξα αυτή τη μικρή και τριανταφυλλένια λεπτομέρεια. Σα να έχει σβηστεί μια γραμμή στον οδηγό. Χαμπααααάρι ο Τρύφωνας :lol: Θα το διορθώσω όταν βρεθώ σε pc. Thanks! Να είσαι καλά φίλε μου, ευχαριστούμε γιά την βοήθειά σου σε όλα. :):) 1 Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Καλά, τα ελληνικά ταχυδρομεία παραδίδουν μαθήματα ταχύτητας!!! Και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά αυτό!!! Παρασκευή το πολυπόθητο δέμα με το τάμπλετ μου εμφανίστηκε στο Ελ. Βενιζέλος και σήμερα πουρνό πουρνό πήγα και το παρέλαβα από το ταχυδρομείο στον Πύργο!!! Δυο μέρες μεσολάβησαν Σ/Κ και το δέμα πέρασε τα πάντα με τη μία!!! Πραγματικά έχω μείνει άφωνος (και από το τάμπλετ μου και από τα ελληνικά ταχυδρομεία). Παναγιώτης 1 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Οπότε πρέπει και η πληρωμή στον πωλητή να γίνει μέσω PayPal σε 2 δόσεις. Μία με το ποσό που θα φαίνεται στο τιμολόγιο π.χ. 50 ευρώ, και τα υπόλοιπα σε δεύτερη μεταφορά. Αν μας ζητήσουν απόδειξη από PayPal, δείχνουμε τα 50 ευρώ. Ακριβώς όπως λέει το τιμολόγιο... Το εάν την επόμενη μέρα του μεταφέραμε εμείς άλλα π.χ. 150, δε τους ενδιαφέρει νομίζω.. Έχει λογική μία τέτοια σκέψη? Απλά δεν ξέρω κατά πόσο είμαστε καλυμμένοι σε περίπτωση που δεν έρθει το δέμα μας. Θα πρέπει να κάνουμε 2 dispute? Αν έχει κάποιος εμπειρία με σπαστές πληρωμές ας βοηθήσει... Γιατί όλα αυτά αν μπορείς απλά να αλλάξεις την απόδειξη του PayPal? Όποιος ξέρει HTML είναι 1 λεπτό υπόθεση Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivaz Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Να ρωτησω κατι και εγω?θελω την συμβουλη σας οσοι γνωριζετε γιατι πρωτη φορα παραγγελνω απο Κινα... Στης 26/12 παρηγγειλα ενα κινητο απο pandawill το οποιο ηταν out of stock!!! μου εστειλαν 25/1 tracking number. στα ελτα που το βαζω μου βγαζει αυτο: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 25-01-2014 14:38 IPS 2 πραγματα θελω να μου πειτε οποιος γνωριζει! 1. ποτε περιπου να το περιμενω?σε καμια βδομαδα ας πουμε? και 2. τι να κανω μεχρι τοτε για να ειμαι καλλυμενος επειδη οι μερες που εχω απο το paypal τελειωνουν... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Να ρωτησω κατι και εγω?θελω την συμβουλη σας οσοι γνωριζετε γιατι πρωτη φορα παραγγελνω απο Κινα... Στης 26/12 παρηγγειλα ενα κινητο απο pandawill το οποιο ηταν out of stock!!! μου εστειλαν 25/1 tracking number. στα ελτα που το βαζω μου βγαζει αυτο: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 25-01-2014 14:38 IPS 2 πραγματα θελω να μου πειτε οποιος γνωριζει! 1. ποτε περιπου να το περιμενω?σε καμια βδομαδα ας πουμε? και 2. τι να κανω μεχρι τοτε για να ειμαι καλλυμενος επειδη οι μερες που εχω απο το paypal τελειωνουν... Πότε έγινε η πληρωμή από το paypal; Αν έγινε όταν σου έδωσαν το tracking number (25/1), μην ανησυχείς για τις μέρες. Αν όχι, δύσκολα τα πράγματα.... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Παιδια και γω καινουργιος σε αυτο το θεμα, να ρωτησω και γω για το προβλημα που εχω. Στις 14 Ιαν. παριγγειλα απο fastcardtech ενα κινητο,ολα καλα στις 16 Ιαν. ειχα tracking, στις 17 Ιαν. εμφανιζει τις κλασσικες πληροφοριες και 20 Ιαν. γινεται 'dispatched to overseas country (lv)',εδω αρχιζουν τα δυσκολα, οπως καταλαβατε το lv σημαινει latvia και οχι gr το οποιο επρεπε να εμφανιζει. Επικοινωνισα με το fastcardtech μερικες μερες μετα και με διαβεβαιωσαν οτι ολα ειναι οκ με τα στοιχεια μου(διευθ. κλπ) και μαλιστα μου εστειλαν ενα σκαναρισμενο σαν παραστατικο της 4px που ειχε επανω τα στοιχεια μου και το tracking number. Επειδη και παλαιοτερα με ενα δεμα απο κινα μου ειχε τυχη στην χωρα προορισμου αντι για ελλαδα να γραφει βραζιλια λεω μαλλον κατι παρομοιο θα εγινε. Σημερα μετα απο δυο εβδομαδες+ δεν εχει αλλαξει κατι στο tracking και λεω δεν παιρνω ενα τηλεφωνο στα ελτα να ρωτησω. Στο κεντρο εξυπηρετησης μου ειπε οτι δεν φαινεται να υπαρχει το tracking στο διεθνες συστημα και οτι υπαρχει περιπτωση να μην εχει φυγει απο εκει γι αυτο να μην φαινεται(αν και νομιζω απιθανο μετα απο τοσες μερες). Σημερα ξαναεστειλα στο fastcard αλλα λογο αργιων μαλλον απο βδομαδα θα απαντησουν. Ποια ειναι η γνωμη σας;Τι θα με συμβουλευατε; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivaz Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Πότε έγινε η πληρωμή από το paypal; Αν έγινε όταν σου έδωσαν το tracking number (25/1), μην ανησυχείς για τις μέρες. Αν όχι, δύσκολα τα πράγματα.... 26/12 εγινε η πληρωμη οταν και εκανα την παραγγελια...αλλα τα χρηματα τα πηραν αυτοι 30/12. Αν ανοιξω ενα claim στο paypal για να ειμαι καλλυμενος μεχρι να παραλαβω το πακετο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 *Έγινε διόρθωση στον οδηγό στην περιγραφή "INFORMATION RECEIVED" του Singapore post. Παιδια και γω καινουργιος σε αυτο το θεμα, να ρωτησω και γω για το προβλημα που εχω. Στις 14 Ιαν. παριγγειλα απο fastcardtech ενα κινητο,ολα καλα στις 16 Ιαν. ειχα tracking, στις 17 Ιαν. εμφανιζει τις κλασσικες πληροφοριες και 20 Ιαν. γινεται 'dispatched to overseas country (lv)',εδω αρχιζουν τα δυσκολα, οπως καταλαβατε το lv σημαινει latvia και οχι gr το οποιο επρεπε να εμφανιζει. Επικοινωνισα με το fastcardtech μερικες μερες μετα και με διαβεβαιωσαν οτι ολα ειναι οκ με τα στοιχεια μου(διευθ. κλπ) και μαλιστα μου εστειλαν ενα σκαναρισμενο σαν παραστατικο της 4px που ειχε επανω τα στοιχεια μου και το tracking number. Επειδη και παλαιοτερα με ενα δεμα απο κινα μου ειχε τυχη στην χωρα προορισμου αντι για ελλαδα να γραφει βραζιλια λεω μαλλον κατι παρομοιο θα εγινε. Σημερα μετα απο δυο εβδομαδες+ δεν εχει αλλαξει κατι στο tracking και λεω δεν παιρνω ενα τηλεφωνο στα ελτα να ρωτησω. Στο κεντρο εξυπηρετησης μου ειπε οτι δεν φαινεται να υπαρχει το tracking στο διεθνες συστημα και οτι υπαρχει περιπτωση να μην εχει φυγει απο εκει γι αυτο να μην φαινεται(αν και νομιζω απιθανο μετα απο τοσες μερες). Σημερα ξαναεστειλα στο fastcard αλλα λογο αργιων μαλλον απο βδομαδα θα απαντησουν. Ποια ειναι η γνωμη σας;Τι θα με συμβουλευατε; Μην αγχώνεσαι αν έχεις πληρώσει με Paypal. Έχεις 45 μέρες περιθώριο για dispute. 26/12 εγινε η πληρωμη οταν και εκανα την παραγγελια...αλλα τα χρηματα τα πηραν αυτοι 30/12. Αν ανοιξω ενα claim στο paypal για να ειμαι καλλυμενος μεχρι να παραλαβω το πακετο? Εγώ θα το άνοιγα στις 44 μέρες και βλέποντας και κάνοντας. Έτσι κι αλλιώς θα κρατήσει μερικές μέρες το dispute και μπορεί ήδη να το έχεις παραλάβει. Αν όχι, θα είσαι καλυμμένος από Paypal. Πάντως πιστεύω ότι θα το παραλάβεις, αλλά δύσκολα πριν τις 45... Κακώς άργησαν τόσο να το στείλουν και μπορεί στο τέλος να σου κάνουν refund και να πάρεις και το τηλέφωνο... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angels25 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Επιτελους ξεκολησε μετα απο τοσες μερες: Item No: RQ204678040SG Despatch No.: 4025 Beat No.: - Status Date Status Description 22-01-2014 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 04-02-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) 1 Παράθεση Samsung note 8 dual Samsung note 4 jiayu s3 advance 3GB Ram Thl T200 2GB Ram Lenovo S960 2GB Ram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Επιτελους ξεκολησε μετα απο τοσες μερες: Item No: RQ204678040SG Despatch No.: 4025 Beat No.: - Status Date Status Description 22-01-2014 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 04-02-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) Εμενα εχει despatch no: 4006 και δεν εχω καμια ενημερωση,μονο οτι εφυγε προς λετονια. Τι να πεις,ελπιζω απλα να ειναι λαθος η κολημενο tracking και την παρασκευη που θα περασω απο ελτα να εχει φτασει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts