Nikos_Mpl Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 παιδιά το κινητό είναι απίστευτο. Μπαταρία με λίγη χρήση έχει φτάσει και 5 ημέρες.. Με μέτρια χρήση 3+ μέρες στο νερό και κανονική χρήση 2 μέρες σίγουρα. με βαριά χρήση (3g σερφάρισμα κτλ ..) Ανετα μια μέρα+ Η φωτογραφία του είναι απλά απίθανη και σε χαμηλό φωτισμό παρακαλώ. Η τελευταία ενημέρωση σταθεροποίησε κατι χαζοbug και νομίζω βελτίωσε την ποιότητα της φωτογραφίας. πιστευω οτι ισχυουν τα νουμερα αυτα αλλα μαλλον αντιλαμβανομαστε διαφορετικα τη λιγη χρηση,μετρια κτλ. Γιατι για να σου βγαλει 5 μερες μαλλον δε θα το αγγιξες σχεδον καθολου, κατι που νομιζω κανουν ελαχιστοι.. Εγω θα πω οτι με μετρια χρηση που σημαινει λιγο απολα και ιντερνετ ανοιχτο μιας και ο μεσος χρηστης εχει ΜΒ αρκετα για να μην τα κλεινει και ψιλοανοιγει FB κτλ ειναι οι 2 μερες οπου τις βγαζει ανετα.. Προσωπικα ειμαι στις 2 και δεν κλεινω τιποτα, ειδικα απο οταν καταργησα gmail app και τοποθεσια ανοιχτη (την οποια παντα ειχα ανοιχτη αλλα οσο χρησιμοποιεις FB και shazam παρολο οτι απο τις ρυθμισεις εχω βαλει να μην χρησιμοποιουν τοποθεσια,αυτη ανοιγει οποτε ανοιγω τις εφαρμογες) το κινητο βγαζει 2-3 μερες. Αν το λιωσω, και μιλαω για 4-5 ωρες sportstracker και runkeeper ταυτοχρονα, fb, Insta, viber και whatsapp και browsing που σημαινει πααααρα πολυ ιντερνετ και συνδεσεις μονιμα ανοιχτες και οθονη πολλη ωρα, περναω τη μια μερα και μπορει να το αφησω αφορτιστο να παω και 2η αν δεν εχω πεσει κατω απο 40%. Φανταστειτε το Ζ3c τι κανει... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 πιστευω οτι ισχυουν τα νουμερα αυτα αλλα μαλλον αντιλαμβανομαστε διαφορετικα τη λιγη χρηση,μετρια κτλ. Γιατι για να σου βγαλει 5 μερες μαλλον δε θα το αγγιξες σχεδον καθολου, κατι που νομιζω κανουν ελαχιστοι.. Εγω θα πω οτι με μετρια χρηση που σημαινει λιγο απολα και ιντερνετ ανοιχτο μιας και ο μεσος χρηστης εχει ΜΒ αρκετα για να μην τα κλεινει και ψιλοανοιγει FB κτλ ειναι οι 2 μερες οπου τις βγαζει ανετα.. Προσωπικα ειμαι στις 2 και δεν κλεινω τιποτα, ειδικα απο οταν καταργησα gmail app και τοποθεσια ανοιχτη (την οποια παντα ειχα ανοιχτη αλλα οσο χρησιμοποιεις FB και shazam παρολο οτι απο τις ρυθμισεις εχω βαλει να μην χρησιμοποιουν τοποθεσια,αυτη ανοιγει οποτε ανοιγω τις εφαρμογες) το κινητο βγαζει 2-3 μερες. Αν το λιωσω, και μιλαω για 4-5 ωρες sportstracker και runkeeper ταυτοχρονα, fb, Insta, viber και whatsapp και browsing που σημαινει πααααρα πολυ ιντερνετ και συνδεσεις μονιμα ανοιχτες και οθονη πολλη ωρα, περναω τη μια μερα και μπορει να το αφησω αφορτιστο να παω και 2η αν δεν εχω πεσει κατω απο 40%. Φανταστειτε το Ζ3c τι κανει... Το z3c στον τομεα της μπαταριας κανει παπαδες αγαπητε Νικ...Δεν το εχω,αλλά ο κολλητος μου που το εχει,εχει ξεχασει που εχει τον φορτιστή σπιτι του... :lol: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Το z3c στον τομεα της μπαταριας κανει παπαδες αγαπητε Νικ...Δεν το εχω,αλλά ο κολλητος μου που το εχει,εχει ξεχασει που εχει τον φορτιστή σπιτι του... :lol: εγω το εχω πει, αν καταφερω και το παρω με 100 ευρω διαφορα απο το Ζ1c (πουλωντας το) θα το κανω μονο για τη μπαταρια..μαρεσει να εχω την ασφαλεια του χρονου, οτι αν μου τη βαρεσει το βραδυ να φυγω ταξιδι δε θα αγχωνομαι να κουβαλαω φορτιστες, τραπεζες μπαταριας κτλ. Συν οτι ειναι ιδανικες οι 4,6". Αλλα το Ζ1c μαρεσει πιο πολυ,ειδικα σε λευκο ειναι κλασσεις ανωτερο απο το Z3c Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 εννοεις οτι οσο μιλας κλεινουν?δε βλεπεις δλδ να λεει πανω G ή H? ή εννοεις οτι μολις τελειωσεις το τηλεφωνο αυτα παραμενουν κλειστα? Αν ειναι το 1ο ειναι φυσιολογικο, αν ειναι το 2ο ειναι θεμα, μολις τελειωσει η κληση τα δεδομενα ανοιγουν παλι. Το πρώτο που ανέφερες εννοώ φίλε μου. Για ποιο λόγο γίνεται αυτό; Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να μη κλείνουν κατά τη διάρκεια της κλήσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Αν και το έχω ξαναναφέρει, εμένα με παραξενεύει ότι όταν μιλάω στο τηλ, όποια εφαρμογή και να ανοίξω, δεν ανοίγει το πληκτρολόγιο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κρατήσω μια σημείωση, πχ να σημειώσω έναν αριθμό τηλεφώνου. Συμβαίνει και σε άλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Το πρώτο που ανέφερες εννοώ φίλε μου. Για ποιο λόγο γίνεται αυτό; Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να μη κλείνουν κατά τη διάρκεια της κλήσης; επειδη μου εχει συμβει σε ολα τα τηλεφωνα αυτο, πιστευω οτι ειναι θεμα δικτυου, δε νομιζω οτι συμβαινει μονο στο compact.. και αν το googlareis θα δεις οτι η λειτουργια που θες ονομαζεται DTM, και ειναι θεμα δικτυου..αν το δικτυο δηλαδη προσφερει αυτη τη δυνατοτητα... πχ: http://apple.stackexchange.com/questions/13494/iphone-drops-data-connection-when-in-call Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Χωρίς να έχω το κινητό και με κάθε επιφύλαξη, έχω παρατηρήσει ότι και οι 3 εταιρείες προσφέρουν δεδομένα κατά την κλήση μόνο όταν υπάρχει κάλυψη 3G. Γύρισέ το σε μόνο 3G από τις επιλογές και κάνε μια κλήση να δεις αν στο κρατήσει. Συνήθως, όταν είναι στο αυτόματο, κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, κρατάει τα δεδομένα όταν είσαι σε 3G και δεν έχει μόλις βρεις 2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Χωρίς να έχω το κινητό και με κάθε επιφύλαξη, έχω παρατηρήσει ότι και οι 3 εταιρείες προσφέρουν δεδομένα κατά την κλήση μόνο όταν υπάρχει κάλυψη 3G. Γύρισέ το σε μόνο 3G από τις επιλογές και κάνε μια κλήση να δεις αν στο κρατήσει. Συνήθως, όταν είναι στο αυτόματο, κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, κρατάει τα δεδομένα όταν είσαι σε 3G και δεν έχει μόλις βρεις 2G. γιαυτο και οταν τα χανει, με το που βρει ξεκιναει σε G συνηθως..Για μενα, αν δεν το θες για συγκεκριμενο λογο αστο ετσι, θεωρω οτι γυρναει σε G και γενικα κοβει δεδομενα για καλυτερη ποιοτητα κλησης, προφανως το 3G δεν ειναι τοσο καλο, ακομα και με vodafone Που θεωρητικα εχει καλυτερο σημα απο wind, βλεπω πολλα προβληματα τετοιου ειδους, καθως την εχω στη 2η συσκευη (ταμπλετ ή κινητο 2ο) και κανουν τα ιδια καμωματα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Είναι θέμα δικτύου. Ταυτόχρονη ομιλία και χρήση δεδομένων είναι διαθέσιμη σε 3G, H, H+. Σε 2G όχι και σε 4G γυρνάει σε 3G, H, H+ κατά την διάρκεια της κλήσης. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση συστήματος (157), αλλά μόνο από τον υπολογιστή μου γράφει με το πρόγραμμα της sony! Άντε να δούμε αν διόρθωσαν το θέμα με την κάμερα ή έστω αν έκαναν κάτι προς το καλύτερο! :) (Ελληνικό είναι το κινητό, οπότε φαντάζομαι θα έχει έρθει σε άλλους εδώ! Τσεκάρετε την αναβάθμιση συστήματος από το update center) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Μου ήρθε ενημέρωση λογισμικού που μπορεί να γίνει μόνο από υπολογιστή (14.4.Α.0.157). Ξέρει κανένας τι καινούργιο προσφέρει κι αν θα χαθεί το root μετά από αυτό; EDIT: hasiotis_john ποστάραμε μαζί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 :lol: ... χαλαρέ, μαζί το τσεκάραμε!! Δες εδώ στα σχόλια για λεπτομέρειες ---> http://www.xperiablog.net/2014/11/06/new-update-14-4-a-0-157-certified-for-xperia-z1-z1-compact-and-z-ultra/ Στα γρήγορα που τα κοίταξα λέει ένα το βασικό, ότι ... """ Yay! Camera Freeze is fixed! Thank you Sony! """ Για το ρουτ λένε ... "" This evening I have noticed about .157 (Z1C Italy) but after download (7,6MB) says "impossible verify" and don't update (OTA) I have root on my Z1C...it's due to this? I have to do with Pc Companion?"" "" OTA received in France (no carrier specific Z1C). Doesn't break root "" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tallman Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Στο δικό μου μετά από αυτή την αναβάθμιση χάθηκε το root! Αλλά σε 5 λεπτά το ξανά έχεις οπότε μικρό το κακό! Τώρα αν βελτιώνει κάτι στην κάμερα δεν ξέρω, μια που κανένα 5μηνο που έχω την κινητάρα μας δεν παρατήρησα κανένα από τα γνωστά θέματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Αυτή η αναβάθμιση που λέτε μου είχε έρθει πριν κάνα μήνα. Το είχα αναφέρει. Μετά από αυτήν έσκασε και μια μικρή. Θα σας έρθει κι εσάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Μου ήρθε κι εμένα η .157. Το root το ξανακάνουμε αν χαθεί, οκ, δεν έχω πρόβλημα μ' αυτό. Δεδομένα χάνονται; Εφαρμογές κλπ; Να πάρω εκτενές backup για καλό και για κακό ώστε να μη χάσω τίποτα; :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Δηλαδη ρε παιδια, εσεις που κανετε αναβαθμισεις εδω και αρκετο καιρο, καθε φορα που θα περναω αναβαθμιση, θα χανεται το root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Αυτή η αναβάθμιση που λέτε μου είχε έρθει πριν κάνα μήνα. Το είχα αναφέρει. Μετά από αυτήν έσκασε και μια μικρή. Θα σας έρθει κι εσάς Κάτι άλλο θα σου είχε έρθει αδερφέ! Από που το έχεις πάρει το τηλέφωνο? Αν δεις εδώ λέει πως επίσημα άρχισε να βγαίνει στης 6/11 ! Κάποια προηγούμενη θα σου είχε έρθει! Οι Γάλλοι πάντως έγραψαν και ποιες είναι οι αλλαγές στην 157 και αυτές είναι : "" ... a more stable camera, improved battery life with Android Wear and patches for certain Google apps."" :) Ελπίζω να βρω χρόνο μετά να την περάσω! (Πάνο, ΔΕΝ χάνεις κανένα δεδομένο με την αναβάθμιση αυτή. Δεν έχει αναφέρει κανείς τίποτα για κάτι παρόμοιο. Βέβαια πάντα πρέπει να παίρνουμε backup για παν ενδεχόμενο :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tallman Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Μου ήρθε κι εμένα η .157. Το root το ξανακάνουμε αν χαθεί, οκ, δεν έχω πρόβλημα μ' αυτό. Δεδομένα χάνονται; Εφαρμογές κλπ; Να πάρω εκτενές backup για καλό και για κακό ώστε να μη χάσω τίποτα; :what: Δεδομένα δεν χάνονται, μόνο το root! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Δεδομένα δεν χάνονται, μόνο το root! εγω δεν το εχω κανει root οποτε προχωραω στην αναβαθμιση Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leflask Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω για την κάμερα σε σχέση με το Lg G2 είναι καλύτερη η χειρότερη σε ποιότητα φωτογραφίας όσο και σε νυχτερινή λήψη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtop85 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Μου κόλλησε πάντως η κάμερα σήμερα με την .157 :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Μου κόλλησε πάντως η κάμερα σήμερα με την .157 :confused: εμενα μου κολησε με αυτην που εχω τωρα, την ..157 δεν την εχω βαλει ακομα, δεν μου ειχε ξανασυμβει Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Μόλις πέρασα την .157, το περίεργο ήταν ότι προχτές μου ζήτησε να την κάνω μέσω υπολογιστή. Σήμερα μου την έκανε μέσω OTA. Όλα μια χαρά, μόνο που στην αρχή το Root Checker μου έδειχνε ότι δεν υπάρχει root. Εν τέλει άνοιξε popup απ'το SuperSU και μου ξαναζήτησε πρόσβαση για το Root Checker. Τώρα δείχνουν όλα οκ. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Μόλις πέρασα την .157, το περίεργο ήταν ότι προχτές μου ζήτησε να την κάνω μέσω υπολογιστή. Σήμερα μου την έκανε μέσω OTA. Όλα μια χαρά, μόνο που στην αρχή το Root Checker μου έδειχνε ότι δεν υπάρχει root. Εν τέλει άνοιξε popup απ'το SuperSU και μου ξαναζήτησε πρόσβαση για το Root Checker. Τώρα δείχνουν όλα οκ. :) καρμπον τα ιδια και σε εμενα. πρωτα ηθελε υπολογιστη,σημερα την εκανε ΟΤΑ. στην αρχη και εμενα ο,τι ειχα σε xposed και λοιπες ρουτ δυναμεις δεν δουλευε, ξαναεγκατεστησα το super user απο το play , και με μια επανεκκινηση ολα γιναν οπως πρωτα. αντε δουμε τι θα δουμε. υ.γ : ενω μεχρι τωρα δεν μου ειχε κανει κανενα προβλημα με την καμερα, προχτες μου το εκανε δυο φορες. και τις δυο φορες πηγα να παρω πολλες συνεχομενες φωτο και στην δευτερη ή τριτη τα κακαρωσε η καμερα . ανοιγοντας και κλεινοντας την οθονη επενηλθε. δεν το ξαναδοκιμασα απο τοτε. θα κοιταξω τωρα με την .157 να δω αν ξανακανει κανα κουλο:confused::wacko: Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Εγω προσπαθώ να το κάνω μέσω OTA γιατί με usb δεν μπορώ και μου βγάζει σφάλμα στην επαλήθευση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts