Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακουστικά εχει μεσα η συσκευασια ετσι παιδια,γιατι ειδα σε κατι unboxing στο Youtube οτι δεν εχει!!
Poco X3 nfc 6/128

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι,USB otg έχουν όλα?γιατί εμένα 2 φορές δεν είχε.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Πως ξέρω ότι το κατάστημα δεν θα έχει από τις πρώτες παρτίδες αλλά από τις τελευταίες;

Έχει μεγάλη κίνηση το τηλ, τελευταία παρτίδα θα πάρεις.. Πχ birdphone που πήρα εγώ ήταν οκ, όπως και καιζερ

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Κάτι ψιλοσχετικό ή ψιλοάσχετο: Υπάρχει κάτι πιο ποιοτικό σε music player σε σχέση με το Walkman; Για καλό το λέω. Δοκίμασα και Rocket, και Player Pro, αλλά την ποιότητα του Walkman δεν την έχουν. Σε υψηλές εντάσεις κλιπάρουν, εκτός κι αν δεν τα σετάρισα καλά. Ειδικά από τα ακουστικά η εφαρμογή της Sony πραγματικά σπέρνει. Μόνο widget δεν είχε για εκτός του stock launcher, αλλά βρήκα αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.voiche.musicwidget&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dwalkman+xperia+widget+download

Ερώτηση: Υπάρχει widget για το Ραδιόφωνο; Δεν έχω βρει κάτι. Άδικα ψάχνω;

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ερώτηση,πως θα δω ποια οθόνη φοράει?

Τρέχω το terminal αλλά μου λέει access denied.

Άλλος τρόπος?

σου εστειλα φωτο απο τα 2 πανελ οπως ηταν εμενα, και θα καταλαβεις τη διαφορα αμεσως..

Πολλοι προτιμουν το jdi το οποιο δεν διαφερει συνολικα απο αυτα που φορανε τα Ζ2,S5 κτλ..ομως το auo εχει πολυ καλυτερα χρωματα απο ολα αυτα τα κινητα, κατα τη δικη μου αποψη.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Το φορτιζει κανενας το κινητο του με το μαγνητικο?Και αν ναι πως?Καλωδιο?Dock?Το dock εχει χωρο αν εχεις φορεμενη και θηκη?

απο την εμπειρια μου με Ζ1, το καλωδιο που ειχα δεν με βολεψε ποτε..επρεπε να ειναι ακουνητο το κινητο και να παταει και το καλωδιο καπου διπλα ωστε να μην χανει επαφη, πιο πολυ ζημια εκανε στη μπαταρια αν δεν εκανε καλη επαφη (με συνεχεις διακοπες/εναρξεις φορτισης) παρα χρησιμο ηταν..

το dock δουλευει χωρις θηκη, δε νομιζω οτι υπαρχει θηκη που να αφηνει ολη την αριστερη περιοχη ακαλυπτη ωστε να παταει σωστα στις επαφες..γιατι με θηκη δεν φτανουν να πατησουν σιγουρα.

Το φορτιζει κανενας το κινητο του με το μαγνητικο?Και αν ναι πως?Καλωδιο?Dock?Το dock εχει χωρο αν εχεις φορεμενη και θηκη?

Με μαγνητικό dock χωρίς τη θήκη, γιατί δυστυχώς οι περισσότερες θήκες είναι χοντρές και δεν ταιριάζουν στην υποδοχή μαγνητικής φόρτισης, ακόμα κι αν βγάλεις εντελώς τους αντάπτορες του dock. Για 1.5-2 ώρες που διαρκεί η φόρτιση δε χάλασε ο κόσμος, βγάζεις τη θήκη.

Αφήνεις και την οθόνη ξεκλείδωτη, βάζεις και ένα καλό ρολογάκι στο Daydream (π.χ. αυτό), και είσαι άρχοντας. ;)

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Το καλώδιο είναι το ίδιο, αφού όλες οι συσκευές της Sοny έχουν την ίδια υποδοχή. Αυτό που διαφέρει είναι το dock, αφού διαφέρουν στο πάχος. Υπενθυμίζω πάντως ότι το μαγνητικό καλώδιο δεν είναι επίσημο, ακόμα κι αυτά που κυκλοφορούν σε κουτί με το λογότυπο της Sony. Θεωρώ ότι δε χρειάζεται το καλώδιο, καθώς στη μόνη περίπτωση που εμένα θα μου χρησίμευε, θα ήταν για φόρτιση στο αυτοκίνητο. Αφού δεν είναι όμως καθόλου σταθερή η σύνδεση και ταλαιπωρείται η μπαταρία με το φόρτισε-ξεφόρτισε, δεν έχει νόημα για μένα. Όταν φορτίζω στο αυτοκίνητο, μόνο με microUSB. Edited by panosz75

Να ρωτησω βρε παιδες επειδη με ενδιαφερει το κινητακι,εχει ολα τα καλουδια και δεν ειναι αβολο κατα τα γουστα μου οπως τα 5incha(περα της ευχρηστιας της μεγαλης οθονης).Εφοσον μπορει να πεσω σε καποια παρτιδα με το flash bleed και εφοσον δεν ειναι γυαλι οπως το αντιστοιχο Ιαπωνικο μοντελο,θα μπορουσαμε ισως να αγορασουμε κατευθειαν το Ιαπωνικο μοντελο?Αν ναι απο που?Θα εχουμε θεματα με Lte και γενικα με το gsm?

Πως μπορώ να αλλάξω την lockscreen από αυτήν [ATTACH]45715[/ATTACH] σε αυτήν [ATTACH]45714[/ATTACH]

Αν και επιλέγω την δεύτερη εικόνα με το ρολόι, όταν εμφανίζεται ξανά η lockscreen μου δείχνει αυτή με τον player.

Edited by xalaros

Να ρωτησω βρε παιδες επειδη με ενδιαφερει το κινητακι,εχει ολα τα καλουδια και δεν ειναι αβολο κατα τα γουστα μου οπως τα 5incha(περα της ευχρηστιας της μεγαλης οθονης).Εφοσον μπορει να πεσω σε καποια παρτιδα με το flash bleed και εφοσον δεν ειναι γυαλι οπως το αντιστοιχο Ιαπωνικο μοντελο,θα μπορουσαμε ισως να αγορασουμε κατευθειαν το Ιαπωνικο μοντελο?Αν ναι απο που?Θα εχουμε θεματα με Lte και γενικα με το gsm?

Το προβλημα με το bleeding στο φλας διορθωθηκε.Χτες αγορασα εγω και ειναι ολα οκ....

Poco X3 nfc 6/128

Το προβλημα με το bleeding στο φλας διορθωθηκε.Χτες αγορασα εγω και ειναι ολα οκ....

Μπορείς να δεις την ημερομηνία παραγωγής του από το άσπρο χαρτάκι που έχει πάνω από την υποδοχή για την sim (αν θες πες μας πια είναι - τους αριθμούς και τα γράμματα με το W μέσα - ) καθώς επίσης ανέβασε και μια φωτογραφία του φακού της κάμερας διότι είπαν ότι βάλανε "ψηλότερο" δαxτυλίδι γύρω από αυτήν.

Edited by alex61

Μπορείς να δεις την ημερομηνία παραγωγής του από το άσπρο χαρτάκι που έχει πάνω από την υποδοχή για την sim (αν θες πες μας πια είναι - τους αριθμούς και τα γράμματα με το W μέσα - ) καθώς επίσης ανέβασε και μια φωτογραφία του φακού της κάμερας διότι είπαν ότι βάλανε "ψηλότερο" δακτυλίδι γύρω από αυτήν.

αυτα ειναι παραμυθια, τιποτα δεν βαλανε και εγω ακομα δεν εχω δει περα απο 1 ατομο εδω μεσα, στα τοσα που εχουν το κινητο, να εχει προβλημα...

Φιλε μου, αντι να το παρεις απο ebay για ναναι ιαπωνικο και να τρεχεις αν σου παθει κατι (οχι οτι με αρβατο σωζεσαι, αλλα ειναι πιο κοντα απο την ιαπωνια) παρε το κινητο και ευχαριστησου το..

Μια χαρα ειναι!

Εγω εχω δοκιμασει πανω απο 4-5 πλεον, εκτος απο τα 3 που περασαν απο τα χερια μου, και εξω σε μαγαζια..ποτε δεν το ειδα το προβλημα του bleeding, ενας φιλος το ειχε αναφερει εδω και ειχα γραψει τοτε να κανουμε μια ψηφοφορια να μετρησουμε ποσα προβληματικα κινητα υπαρχουν!

Χωρια οτι ειναι σχετικο αν υπαρχει bleeding..εγω θα δεχτω να τραβηξεις μια κοντινη φωτο και αν δεν φαινεται καλα το θεμα επειδη διαχεεται το φως, ναι ειναι προβλημα..αλλα αν τραβας τον ουρανο με φλας, τοτε μην περιμενεις να βγαλεις σωστη φωτο..

Τελος παντων, γενικα θεωρω πως αν σου τυχει μια στο εκατομυριο τετοια συσκευη, οπως ενος παιδιου εδω μεσα, το στελνεις πισω και ζητας αλλη συσκευη..και αν δεν σου αναγνωρισουν το προβλημα πας και το δειχνεις μπροστα τους, δε νομιζω οτι παιζει να μην στο αναγνωρισουν αν οντως υπαρχει θεμα..αν και θα δεις οτι δε θαχεις.

Οταν το κινητο λαμβανει sms κανει μονο τον ηχο του μνμ κ τιποτα αλλο?

Οχι.Αν εχεις επιλεξει και δονηση κανει και δονηση....Αναβει και το led

Poco X3 nfc 6/128

Αυτη η πατεντα και καλα με το δαχτυλιδι που κανανε πολυ απλα δεν ισχυει...δεν ξερω πως ξεκινησε αυτο το παραμυθι...μην ψαχνετε αδικα να βρειτε τετοια συσκευη

Υπαρχει καποια ρυθμιση να αναβει κ η οθονη?

Μόνο με εφαρμογη απο το Store...Δοκιμασε το Handsent sms ειναι η καλυτερη εφαρμογη για μυνηματα με απειρες παραμετροποιησεις

Poco X3 nfc 6/128

Αυτη η πατεντα και καλα με το δαχτυλιδι που κανανε πολυ απλα δεν ισχυει...δεν ξερω πως ξεκινησε αυτο το παραμυθι...μην ψαχνετε αδικα να βρειτε τετοια συσκευη

οπως και το οτι εχει προβλημα με το φλας γενικα! εγω πιστευω οτι ειναι σε ελαχιστα, αλλιως θα γινοταν χαμος και εδω μεσα..δεν ειδα πανω απο 1-2 ατομα να το αναφερουν (και αν δεν απατωμαι ο ενας το πουλησε στον αλλο, μιλαμε για 1 συσκευη ισως). Αν κανω λαθος ας μιλησουν οσοι ειχαν προβλημα, και ας μας το δειξουν με φωτο..γιατι διαχυση εχουν ολα τα κινητα αν χρησιμοποιεις λαθος το φλας.

Μπορείς να δεις την ημερομηνία παραγωγής του από το άσπρο χαρτάκι που έχει πάνω από την υποδοχή για την sim (αν θες πες μας πια είναι - τους αριθμούς και τα γράμματα με το W μέσα - ) καθώς επίσης ανέβασε και μια φωτογραφία του φακού της κάμερας διότι είπαν ότι βάλανε "ψηλότερο" δαxτυλίδι γύρω από αυτήν.

Δώσε αν ξέρεις παραπάνω λεπτομέρειες. Το 14w16 τι σημαίνει;

Εγω ειμαι 14w15 ασπρο ,Πολωνικο.....

Poco X3 nfc 6/128

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact