panosz75 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Λίμαρε λίγο περιμετρικά την τρυπούλα εφόσον είναι πλαστική η θήκη ;) Δυστυχώς είναι θήκη που έχει ακάλυπτο μόνο το πλήκτρο power. Τα πλήκτρα έντασης και κάμερας είναι καλυμμένα, επομένως είναι λίγο δύσκολο να τα βρεις στα τυφλά. Πάντως ακόμα και χωρίς θήκη δεν ανοίγει πάντα η κάμερα από κλειστή οθόνη, που είναι και το ζητούμενο. Δεν ξέρω αν είναι μόνο στο δικό μου Ζ1c, αλλά φαίνεται να μην είναι άριστη η ποιότητα κατασκευής του πλήκτρου κάμερας. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Δυστυχώς είναι θήκη που έχει ακάλυπτο μόνο το πλήκτρο power. Τα πλήκτρα έντασης και κάμερας είναι καλυμμένα, επομένως είναι λίγο δύσκολο να τα βρεις στα τυφλά. Πάντως ακόμα και χωρίς θήκη δεν ανοίγει πάντα η κάμερα από κλειστή οθόνη, που είναι και το ζητούμενο. Δεν ξέρω αν είναι μόνο στο δικό μου Ζ1c, αλλά φαίνεται να μην είναι άριστη η ποιότητα κατασκευής του πλήκτρου κάμερας. Πανο θελει σταθερο πατημα, συνεχομενα για να ανοιξει. Δοκιμασε το χωρις θηκη να δεις αν δουλευει..Δεν εχει προβλημα το κουμπι γιατι αν εχει δε θα σου εστιαζει και σωστα πχ, οποτε μπορεις να το ελεγξεις και εκει.. Δε γινεται οταν το μισοπατας για εστιαση να την κανει, να εχει την ευαισθησια δηλαδη, και να μην ανοιγει την καμερα απο κλειδωμα. Ειτε ειναι θεμα λογισμικου και δεν παιρνει εντολη παντα ειτε δεν το πατας σταθερα. Με θηκη και εμενα μου το παθαινει καμια φορα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Εντάξει, δεν είναι και προς θάνατο. Ίσως είναι πολύ σκληρή η θήκη, οπότε δεν πατιέται καλά το πλήκτρο. Και άλλο που ήθελα να ρωτήσω: Πρέπει να ενεργοποιήσω από κάπου τη φωνητική κλήση και τις φωνητικές εντολές για χρήση με ακουστικό ΒΤ; Συνδέομαι κανονικά με το Plantronics m1100, απαντάω σε κλήσεις, έχω πάρα πολύ καλή ποιότητα συνομιλίας, αλλά όταν θέλω να καλέσω κάποιον πατώντας το αντίστοιχο πλήκτρο του ακουστικού, δε γίνεται τίποτα. Κάνω κάτι λάθος ή απλά δεν είναι πλήρως συμβατό το ακουστικό μου; :worry: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παιδια να ρωτησω κατι η οθονη ειναι τεχνολογιας LED ή οχι ? Ρωταω διοτι αν ειναι οντως LED τοτε ανεξαρτητως του χρωματος του theme δηλ λευκο / μαυρο η καταναλωση ενεργειας ειναι η ιδια. Καπου πηρε το ματι μου οτι ειναι LED αλλα δεν μπορω να το βρω για να το διασταυρωσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παιδια να ρωτησω κατι η οθονη ειναι τεχνολογιας LED ή οχι ? Ρωταω διοτι αν ειναι οντως LED τοτε ανεξαρτητως του χρωματος του theme δηλ λευκο / μαυρο η καταναλωση ενεργειας ειναι η ιδια. Καπου πηρε το ματι μου οτι ειναι LED αλλα δεν μπορω να το βρω για να το διασταυρωσω.... Το πάνελ είναι IPS δεν έχω ακούσει για led Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 21, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Εντάξει, δεν είναι και προς θάνατο. Ίσως είναι πολύ σκληρή η θήκη, οπότε δεν πατιέται καλά το πλήκτρο. Και άλλο που ήθελα να ρωτήσω: Πρέπει να ενεργοποιήσω από κάπου τη φωνητική κλήση και τις φωνητικές εντολές για χρήση με ακουστικό ΒΤ; Συνδέομαι κανονικά με το Plantronics m1100, απαντάω σε κλήσεις, έχω πάρα πολύ καλή ποιότητα συνομιλίας, αλλά όταν θέλω να καλέσω κάποιον πατώντας το αντίστοιχο πλήκτρο του ακουστικού, δε γίνεται τίποτα. Κάνω κάτι λάθος ή απλά δεν είναι πλήρως συμβατό το ακουστικό μου; :worry: Με double click στο πλήκτρο αποδοχής κλήσης δεν κάνει επανάκληση της τελευταίας κλήσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Με double click στο πλήκτρο αποδοχής κλήσης δεν κάνει επανάκληση της τελευταίας κλήσης; Ναι, κάνει κανονικά επανάκληση της τελευταίας κλήσης, αλλά ανακάλυψα ένα άλλο θέμα. Το πλήκτρο που τελικά ενεργοποιεί την φωνητική κλήση (ήταν άλλο τελικά από αυτό που πατούσα :X ) ενεργοποιεί την φωνητική κλήση αλλά ουσιαστικά δεν αναγνωρίζει κανένα όνομα που λέω. το έψαξα λίγο χτες και ανακάλυψα ότι τα έχει θαλασσώσει λίγο η Google σχετικά με αυτό το θέμα, ότι απαιτεί ουσιαστικά να περνούν όλα από το Google Now. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος. :worry: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ναι, κάνει κανονικά επανάκληση της τελευταίας κλήσης, αλλά ανακάλυψα ένα άλλο θέμα. Το πλήκτρο που τελικά ενεργοποιεί την φωνητική κλήση (ήταν άλλο τελικά από αυτό που πατούσα :X ) ενεργοποιεί την φωνητική κλήση αλλά ουσιαστικά δεν αναγνωρίζει κανένα όνομα που λέω. το έψαξα λίγο χτες και ανακάλυψα ότι τα έχει θαλασσώσει λίγο η Google σχετικά με αυτό το θέμα, ότι απαιτεί ουσιαστικά να περνούν όλα από το Google Now. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος. :worry: καπως ετσι ειναι,γενικα φωνητικη κληση δεν παιζει οσο το εχω ψαξει..οποτε θα σου ελεγα να μην ασχοληθεις, πιο πολυ μπελας παρα ευκολια.. για μενα ενα ΒΤ σαν το SBH50 Που κανει κλησεις απο τη λιστα κλησεων χωρις να πιανεις κινητο, διαβαζει ολη τη λιστα και επιλεγεις..συν οτι διαβαζεις ΣΜΣ..εγω πλεον δεν το βγαζω απο τη θηκη το κινητο με αυτο το ΒΤ, σπανια δε θα εχω καποιον στη λιστα απο αυτους που χρειαζομαι αμεσα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) καπως ετσι ειναι,γενικα φωνητικη κληση δεν παιζει οσο το εχω ψαξει..οποτε θα σου ελεγα να μην ασχοληθεις, πιο πολυ μπελας παρα ευκολια.. για μενα ενα ΒΤ σαν το SBH50 Που κανει κλησεις απο τη λιστα κλησεων χωρις να πιανεις κινητο, διαβαζει ολη τη λιστα και επιλεγεις..συν οτι διαβαζεις ΣΜΣ..εγω πλεον δεν το βγαζω απο τη θηκη το κινητο με αυτο το ΒΤ, σπανια δε θα εχω καποιον στη λιστα απο αυτους που χρειαζομαι αμεσα. Είναι ξενέρωμα, γιατί είχα συνηθίσει οδηγώντας να πατάω το πλήκτρο του ΒΤ μου και να καλώ όποια από τις επαφές μου ήθελα. Τώρα θα πρέπει να ανοίξω τον dialer και να πατήσω το αντίστοιχο πλήκτρο που αντιστοιχεί στο νούμερο που θέλω να καλέσω. Για αυτή τη δουλειά προφανώς και δε βολεύει να κάθομαι να ψάχνω στην οθονούλα του ΒΤ τις επαφές μου, καταλαβαίνεις ότι είναι επικίνδυνο. Ευτυχώς τουλάχιστο που έβαλα και μία εφαρμογούλα που ενεργοποιεί την ταχεία κλήση στον dialer (π.χ. 2+κλήση, 5+κλήση κλπ), γιατί ούτε αυτό είχε by default. Τελικά αυτά που έλεγαν πολλοί, ότι για να κάνεις ένα Android να συμπεριφέρεται σαν κανονικό τηλέφωνο, θέλει αρκετό ψάξιμο και εγκατάσταση εφαρμογών, ήταν πέρα για πέρα αληθινά. :X Φαντάζομαι ότι είναι το τίμημα που πληρώνεις για τις ευκολίες και την παραμετροποίηση που σου δίνει. ;) Edited May 21, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Είναι ξενέρωμα, γιατί είχα συνηθίσει οδηγώντας να πατάω το πλήκτρο του ΒΤ μου και να καλώ όποια από τις επαφές μου ήθελα. Τώρα θα πρέπει να ανοίξω τον dialer και να πατήσω το αντίστοιχο πλήκτρο που αντιστοιχεί στο νούμερο που θέλω να καλέσω. Για αυτή τη δουλειά προφανώς και δε βολεύει να κάθομαι να ψάχνω στην οθονούλα του ΒΤ τις επαφές μου, καταλαβαίνεις ότι είναι επικίνδυνο. Ευτυχώς τουλάχιστο που έβαλα και μία εφαρμογούλα που ενεργοποιεί την ταχεία κλήση στον dialer (π.χ. 2+κλήση, 5+κλήση κλπ), γιατί ούτε αυτό είχε by default. Τελικά αυτά που έλεγαν πολλοί, ότι για να κάνεις ένα Android να συμπεριφέρεται σαν κανονικό τηλέφωνο, θέλει αρκετό ψάξιμο και εγκατάσταση εφαρμογών, ήταν πέρα για πέρα αληθινά. :X Φαντάζομαι ότι είναι το τίμημα που πληρώνεις για τις ευκολίες και την παραμετροποίηση που σου δίνει. ;) πιστεψε με η οθονουλα ειναι πολυ πιο πρακτικη απο το να κρατας το κινητο και να ψαχνεις..εκτος αν το εχεις σε βαση κτλ..εγω απο την οθονη βρισκω παντα αυτο που θελω πανευκολα γιατι ειναι ευκολο στο χειρισμο και μικρο..συνηθως θες να παρεις καποιον που μιλας συχνα ή μια χαμενη αναπαντητη.. Οσο για το σχολιο σου για το ανδροιδ, ετσι ακριβως ειναι...και γιαυτο ηταν τραγικο το ανδροιδ με 512 ραμ, αφου γινοταν τοσο βαρυ που ηταν αχρηστο σαν κινητο..απο την αλλη μπορεις να το εχεις τελειως ελαφρυ χωρις εφαρμογες αλλα δε μιλαμε για smartphone τοτε.. Το symbian ειχε την ιδανικη ισοροπια, αυτα που ειχε μεσα τα χρειαζονται ολοι, και μετα εβαζες προσθηκες.. Τελος παντων, μην κωλωνεις να βαζεις εφαρμογες,δε μασαει το κινητο..εγω δεν πεφτω κατω απο 2GB ram και δυνατο cpu με τιποτα..αλλιως θα γυρισω σε κινητο των 50 ευρω, μεση λυση δεν υπαρχει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 πιστεψε με η οθονουλα ειναι πολυ πιο πρακτικη απο το να κρατας το κινητο και να ψαχνεις..εκτος αν το εχεις σε βαση κτλ..εγω απο την οθονη βρισκω παντα αυτο που θελω πανευκολα γιατι ειναι ευκολο στο χειρισμο και μικρο..συνηθως θες να παρεις καποιον που μιλας συχνα ή μια χαμενη αναπαντητη.. Οσο για το σχολιο σου για το ανδροιδ, ετσι ακριβως ειναι...και γιαυτο ηταν τραγικο το ανδροιδ με 512 ραμ, αφου γινοταν τοσο βαρυ που ηταν αχρηστο σαν κινητο..απο την αλλη μπορεις να το εχεις τελειως ελαφρυ χωρις εφαρμογες αλλα δε μιλαμε για smartphone τοτε.. Το symbian ειχε την ιδανικη ισοροπια, αυτα που ειχε μεσα τα χρειαζονται ολοι, και μετα εβαζες προσθηκες.. Τελος παντων, μην κωλωνεις να βαζεις εφαρμογες,δε μασαει το κινητο..εγω δεν πεφτω κατω απο 2GB ram και δυνατο cpu με τιποτα..αλλιως θα γυρισω σε κινητο των 50 ευρω, μεση λυση δεν υπαρχει. Μα ειδικά για το θέμα που έψαχνα, είναι κοροϊδία ρε φίλε το αξίας 70-80 ευρώ Nokia Series 30 της μάνας μου να συνδέεται κανονικότατα με το Plantronics μου, να κάνει κανονικά φωνητική κλήση μέσω ΒΤ και να αναγνωρίζει τα πάντα από τηλεφωνικό κατάλογο, και αγγλικά και ελληνικά ονόματα. Και χωρίς να χρειάζεται να κάνω εκμάθηση ονομάτων για να "συνηθίσει" τη φωνή μου. Τα πάντα εργοστασιακά. Και την ίδια στιγμή το υπερτούμπανό μου να μην μπορεί να κάνει κάτι τόσο βασικό. Και καλά να μην γίνεται out-of-the-box. Να μη μπορώ να το κάνω αυτό ούτε με εφαρμογή ρε συ Google; :X Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 καπως ετσι ειναι,γενικα φωνητικη κληση δεν παιζει οσο το εχω ψαξει..οποτε θα σου ελεγα να μην ασχοληθεις, πιο πολυ μπελας παρα ευκολια.. για μενα ενα ΒΤ σαν το SBH50 Που κανει κλησεις απο τη λιστα κλησεων χωρις να πιανεις κινητο, διαβαζει ολη τη λιστα και επιλεγεις..συν οτι διαβαζεις ΣΜΣ..εγω πλεον δεν το βγαζω απο τη θηκη το κινητο με αυτο το ΒΤ, σπανια δε θα εχω καποιον στη λιστα απο αυτους που χρειαζομαι αμεσα. Αν και offtopic, πόση ώρα σου κρατάει η μπαταρία του συγκεκριμένου BT? Συνεργάζεται τέλεια με το Ζ1c να υποθέσω έτσι? Το έχω βάλει στο μάτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Αν και offtopic, πόση ώρα σου κρατάει η μπαταρία του συγκεκριμένου BT? Συνεργάζεται τέλεια με το Ζ1c να υποθέσω έτσι? Το έχω βάλει στο μάτι! υπαρχει αντιστοιχη ενοτητα για τα ΒΤ..που το εχουν πολλοι. Εμενα μου βγαζει σχεδον εβδομαδα, με λιωσιμο πεφτει στις 3 μερες.Καθαρα ομιλια..μουσικη δεν ακουω.. Γενικα ειναι ιδανικο γιατι κανεις πολλα βασικα απο το κινητο, οπως αναγνωση ΣΜΣ, FB updates, ημερολογιο (εγω μονο κλησεις και ΣΜΣ εχω για να μην λιωνω την μπαταρια, δεν ξερω πως παει με τα αλλα) και κυριως οτι παιρνεις τηλεφωνο απο αυτο , πηγαινοντας σε λιγα κλησεων εκατονταδων αριθμων πισω. Συνεργαζεται τελεια, το συνιστω, οπως και το 52αρι που ειναι πιο μεγαλο αλλα παιζει και χωρις καλωδιο, σαν μικρο τηλεφωνακι. Μα ειδικά για το θέμα που έψαχνα, είναι κοροϊδία ρε φίλε το αξίας 70-80 ευρώ Nokia Series 30 της μάνας μου να συνδέεται κανονικότατα με το Plantronics μου, να κάνει κανονικά φωνητική κλήση μέσω ΒΤ και να αναγνωρίζει τα πάντα από τηλεφωνικό κατάλογο, και αγγλικά και ελληνικά ονόματα. Και χωρίς να χρειάζεται να κάνω εκμάθηση ονομάτων για να "συνηθίσει" τη φωνή μου. Τα πάντα εργοστασιακά. Και την ίδια στιγμή το υπερτούμπανό μου να μην μπορεί να κάνει κάτι τόσο βασικό. Και καλά να μην γίνεται out-of-the-box. Να μη μπορώ να το κάνω αυτό ούτε με εφαρμογή ρε συ Google; :X Φιλαρακι ειπαμε, η αναγκη μας εριξε στο ανδροιδ..υπομονη, απολαυσε το κινητο σου,εχει τοσα αλλα πλεονεκτηματα που λες οκ,χαλαλι.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Πάνο, υπάρχει λύση με εφαρμογή για τις φωνητικές κλήσεις. Ψάξε την εφαρμογή Cyberon Voice commander Greek, την είχα στο Xperia SP που είχα παλιά με το Plantronics M1100 και δουλεύει άψογα με ελληνικά ονόματα και χωρίς εκμάθηση. Επιπλέον έχει τη δυνατότητα υποαγόρευσης αριθμών μόνο, οπότε βολέυει ακόμα περισσότερο. Είναι με πληρωμή και ακριβούτσικη, κάπου 4 ευρώ αν θυμάμαι καλα, αλλά μου είχε λύσει τα χέρια στο αυτοκινητο και στη δουλειά, σε κάποιο σημείο είχα αρχισει να βαριέμαι να ψάχνω τον κατάλογο και το δούλευα με φωνητικές κλήσεις πλήρως. Είναι η μόνη εφαρμογή που μου λείπει από το Lumia 925 που έχω τώρα... Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Πάνο, υπάρχει λύση με εφαρμογή για τις φωνητικές κλήσεις. Ψάξε την εφαρμογή Cyberon Voice commander Greek, την είχα στο Xperia SP που είχα παλιά με το Plantronics M1100 και δουλεύει άψογα με ελληνικά ονόματα και χωρίς εκμάθηση. Επιπλέον έχει τη δυνατότητα υποαγόρευσης αριθμών μόνο, οπότε βολέυει ακόμα περισσότερο. Είναι με πληρωμή και ακριβούτσικη, κάπου 4 ευρώ αν θυμάμαι καλα, αλλά μου είχε λύσει τα χέρια στο αυτοκινητο και στη δουλειά, σε κάποιο σημείο είχα αρχισει να βαριέμαι να ψάχνω τον κατάλογο και το δούλευα με φωνητικές κλήσεις πλήρως. Είναι η μόνη εφαρμογή που μου λείπει από το Lumia 925 που έχω τώρα... Προφανώς εννοείς αυτή εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyberon.cvc.ELL&hl=el Όντως μπορεί να κάνει δουλειά, αλλά προσωπικά δε ρισκάρω να την αγοράσω και να μην κάνει αυτά που θέλω. Θα ήθελα να υπήρχε σε trial, ώστε να δω αν αξίζει να την αγοράσω. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Αυτήν ακριβώς εννοώ. Κι εγω δίσταζα στην αρχή, αλλά είχα το ίδιο θέμα με εσένα και ήθελα οπωσδηποτε φωνητική κλήση. Με τη χρήση πραγματικά με άφησε πολύ ικανοποιημένο. Οι αστοχίες της ήταν ελάχιστες, σε βαθμό εντυπωσιακό. Δεν ξέρω όμως αν έχει θέμα με την Kitkat, γιατί κάτι τέτοιο διαβάζω στα σχόλια. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinozos Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Μετά από πολλή σκέψη κατέληξα κι εγώ να κατευθυνθώ προς την αγορά του Ζ1 compact. Λόγω budget οι δύο τελευταίοι... μονομάχοι που είχαν απομείνει ήταν το Ζ1c και το LG G2. Η αλήθεια είναι πως με φόβισε το μέγεθος του G2 αν και οι περισσότεροι λένε ότι συνηθίζεται (σε 3,7" είμαι τώρα...) και τελικά κατέληξα στο Ζ1c μετά και την απογοήτευση από τις φήμες για το Ζ2c. Θα ήθελα να ρωτήσω να προτιμήσω ελληνικής αντιπροσωπείας ή EU μοντέλο (από skroutzoμάγαζο πάντα)? Αν δε γράφει δίπλα ΕU παίζει να είναι τίποτα άσχετης προέλευσης? Επίσης κάτι ακόμα λίγο... άκυρο! Τώρα που θα πρέπει να πάω σε micro SIM θα πρέπει να ακυρωθεί η παλιά? Δηλαδή αν πάθει κάτι (χτύπα ξύλο...) το καινούριο κινητό μετά πρέπει να αλλάζω ξανά τη SIM??? Ή αν θέλω για κάποιο λόγο κάπου να έχω το παλιό δε θα μπορώ με το κανονικό νούμερο ε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) Μετά από πολλή σκέψη κατέληξα κατευθυνθώ προς την αγορά του Ζ1 compact. Λόγω budget οι δύο τελευταίοι... μονομάχοι που είχαν απομείνει ήταν το Ζ1c και το LG G2. Η αλήθεια είναι πως με φόβισε το μέγεθος του G2 αν και οι περισσότεροι λένε ότι συνηθίζεται (σε 3,7" είμαι τώρα...) και τελικά κατέληξα στο Ζ1c μετά και την απογοήτευση από τις φήμες για το Ζ2c. Θα ήθελα να ρωτήσω να προτιμήσω ελληνικής αντιπροσωπείας ή EU μοντέλο (από skroutzoμάγαζο πάντα)? Αν δε γράφει δίπλα ΕU παίζει να είναι τίποτα άσχετης προέλευσης? Επίσης κάτι ακόμα λίγο... άκυρο! Τώρα που θα πρέπει να πάω σε micro SIM θα πρέπει να ακυρωθεί η παλιά? Δηλαδή αν πάθει κάτι (χτύπα ξύλο...) το καινούριο κινητό μετά πρέπει να αλλάζω ξανά τη SIM??? Ή αν θέλω για κάποιο λόγο κάπου να έχω το παλιό δε θα μπορώ με το κανονικό νούμερο ε??? Κατ' αρχάς, πολύ καλή επιλογή. Με το καλό να το αποκτήσεις. Κατά δεύτερον, τα σκρουτζομάγαζα φέρνουν ελληνικής ή ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας. Εμένα απ' το Κάιζερ μου είπαν ότι θα είναι Ευρωπαϊκό, αλλά είχε κανονικές οδηγίες στα ελληνικά, ιλουστρασιόν κι όχι φωτοτυπία. Γενικά δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, ιδίως αν αγοράσεις από κάποιο απ'τα γνωστά σκρουτζομάγαζα. Όσον αφορά την κάρτα σιμ, εγώ πήρα μια TwinSIM της Cosmote που σου δίνει δύο κάρτες, μία κανονική και μια μικρή, με το ίδιο νούμερο. Αν χρειαστεί να πάει π.χ. για σέρβις, κλείνεις το Z1c και ενεργοποιείς το άλλο κινητό, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Edited May 21, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinozos Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Κατ' αρχάς, πολύ καλή επιλογή. Με το καλό να το αποκτήσεις. Κατά δεύτερον, τα σκρουτζομάγαζα φέρνουν ελληνικής ή ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας. Εμένα απ' το Κάιζερ μου είπαν ότι θα είναι Ευρωπαϊκό, αλλά είχε κανονικές οδηγίες στα ελληνικά, ιλουστρασιόν κι όχι φωτοτυπία. Γενικά δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, ιδίως αν αγοράσεις από κάποιο απ'τα γνωστά σκρουτζομάγαζα. Όσον αφορά την κάρτα σιμ, εγώ πήρα μια TwinSIM της Cosmote που σου δίνει δύο κάρτες, μία κανονική και μια μικρή, με το ίδιο νούμερο. Αν χρειαστεί να πάει π.χ. για σέρβις, κλείνεις το Z1c και ενεργοποιείς το άλλο κινητό, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια Πάνο. Βλέπω ότι είσαι ικανοποιημένος από τη συσκευή. Κι εγώ είμαι ανάμεσα στο Kaizerstore και το Cityshop για να παραγγείλω και τα δύο με πολύ καλές κριτικές. Το πρώτο γράφει ελληνικής αντιπροσωπείας ενώ το δεύτερο είναι ελάχιστα πιο ακριβό αλλά δίνει*δώρο και φορτιστή αυτοκινήτου. Ωραίο αυτό με την TwinSIM άρα υπάρχει λύση. Μ'αρέσει πάντως που πριν ένα εξάμηνο είχα πάρει καινούρια κάρτα SIM 4G και καλά για χρήση σε μελλοντικό κινητό... Κάτι τελευταίο σε όσους παρέλαβαν πρόσφατα. Το κινητό έρχεται με Jellybean ή Kitkat επάνω? Διαβάζω για διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας οπότε θα ήθελα καλύτερα για αρχή να έρθει με 4.3 για να μην μπλέκω με downgrade μιας και είμαι ψιλοάσχετος με αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ευχαριστώ για τη βοήθεια Πάνο. Βλέπω ότι είσαι ικανοποιημένος από τη συσκευή. Κι εγώ είμαι ανάμεσα στο Kaizerstore και το Cityshop για να παραγγείλω και τα δύο με πολύ καλές κριτικές. Το πρώτο γράφει ελληνικής αντιπροσωπείας ενώ το δεύτερο είναι ελάχιστα πιο ακριβό αλλά δίνει*δώρο και φορτιστή αυτοκινήτου. Ωραίο αυτό με την TwinSIM άρα υπάρχει λύση. Μ'αρέσει πάντως που πριν ένα εξάμηνο είχα πάρει καινούρια κάρτα SIM 4G και καλά για χρήση σε μελλοντικό κινητό... Κάτι τελευταίο σε όσους παρέλαβαν πρόσφατα. Το κινητό έρχεται με Jellybean ή Kitkat επάνω? Διαβάζω για διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας οπότε θα ήθελα καλύτερα για αρχή να έρθει με 4.3 για να μην μπλέκω με downgrade μιας και είμαι ψιλοάσχετος με αυτά. Ένας φορτιστης αυτοκινήτου κάνει 5 ευρώ θα προτιμούσα το ελληνικό! Κι εγώ για τον ίδιο λόγο με 4.3 έχω μείνει Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinozos Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ένας φορτιστης αυτοκινήτου κάνει 5 ευρώ θα προτιμούσα το ελληνικό! Κι εγώ για τον ίδιο λόγο με 4.3 έχω μείνει Thanks for the tip! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ευχαριστώ για τη βοήθεια Πάνο. Βλέπω ότι είσαι ικανοποιημένος από τη συσκευή. Κι εγώ είμαι ανάμεσα στο Kaizerstore και το Cityshop για να παραγγείλω και τα δύο με πολύ καλές κριτικές. Το πρώτο γράφει ελληνικής αντιπροσωπείας ενώ το δεύτερο είναι ελάχιστα πιο ακριβό αλλά δίνει*δώρο και φορτιστή αυτοκινήτου. Ωραίο αυτό με την TwinSIM άρα υπάρχει λύση. Μ'αρέσει πάντως που πριν ένα εξάμηνο είχα πάρει καινούρια κάρτα SIM 4G και καλά για χρήση σε μελλοντικό κινητό... Κάτι τελευταίο σε όσους παρέλαβαν πρόσφατα. Το κινητό έρχεται με Jellybean ή Kitkat επάνω? Διαβάζω για διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας οπότε θα ήθελα καλύτερα για αρχή να έρθει με 4.3 για να μην μπλέκω με downgrade μιας και είμαι ψιλοάσχετος με αυτά. Επώνυμο μαγαζί και είσαι καλυμμένος πιστεύω. Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα το πήρα και με Jelly Bean μου ήρθε. Η σιμ που είχες πάρει αν ήταν "κανονική", αν προσπαθήσεις λογικά μπορείς να την κόψεις, αν και λογικά ο πάροχός σου θα μπορεί να σου δώσει microSIM για 5€ περίπου, οπότε κανένα πρόβλημα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinozos Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Επώνυμο μαγαζί και είσαι καλυμμένος πιστεύω. Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα το πήρα και με Jelly Bean μου ήρθε. Η σιμ που είχες πάρει αν ήταν "κανονική", αν προσπαθήσεις λογικά μπορείς να την κόψεις, αν και λογικά ο πάροχός σου θα μπορεί να σου δώσει microSIM για 5€ περίπου, οπότε κανένα πρόβλημα. Ναι κανονική ήταν. Θα προτιμούσα να μην την κόψω και να αγοράσω και μια micro SIM αν γίνεται να ισχύουν και οι δύο. Εννοείται όχι ταυτόχρονα βέβαια. Αλλιώς μάλλον θα χρειαστεί να πάρω την TwinSIM που ανέφερες. Anyway θα πάω σε ένα μαγαζί να ρωτήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) Ναι κανονική ήταν. Θα προτιμούσα να μην την κόψω και να αγοράσω και μια micro SIM αν γίνεται να ισχύουν και οι δύο. Εννοείται όχι ταυτόχρονα βέβαια. Αλλιώς μάλλον θα χρειαστεί να πάρω την TwinSIM που ανέφερες. Anyway θα πάω σε ένα μαγαζί να ρωτήσω. Κάθε φορά που παίρνεις νέα κάρτα σιμ, ακυρώνεται η υπάρχουσα. Τουλάχιστον σε κοσμοτε καρτοκινητό που έχω εγώ. Edited May 21, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinozos Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Κάθε φορά που παίρνεις να κάρτα σιμ, ακυρώνεται η υπάρχουσα. Τουλάχιστον σε κοσμοτε καρτοκινητό που έχω εγώ. Κι εγώ Cosmote έχω. Ναι όταν πήρα την καινούρια μου πήρε την παλιά και την ακύρωσε. Θα πάω αύριο να ρωτήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts