Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε 4G LTE το έχει δοκιμάσει κάνεις?? δεν πρέπει να ειναι και πολλά τα σημεία οπου ειναι διαθέσιμο το 4G....??

Ισχυει.. Αθηνα-κεντρο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κοιτα... εγω εχω το AUO και πραγματικα ειναι αψογο... δεν εχω κανενα προβλημα αλλα δεν ψαχνω κ για προβληματα ;)

φιλε μου ουτε εγω εψαχνα, το ολο θεμα ξεκινησε οταν ειδα ενα Ζ1 με καλη οθονη και το εψαξα και ειδα οτι υπαρχει διαφορα..

Σε ολα τα χρωματα εχεις κατωτερη αποδοση αλλα στο μπλε ξενερωνεις αρκετα, γιαυτο και το ανακινω.. μπορει να μην σας ενδιαφερει, αν και θυμαμαι ολοι οταν ηρθε το Ζ1 ολοι για την οθονη μιλουσαν και εκραζαν, και τωρα μαλλον ή κανεις τους δεν υπαρχει ή τελικα και η μετρια οθονη τους φαινεται καλη.

Εσυ μπορει ναχεις την καλη, εγω πχ βλεπω του φιλου εδω:

Εγώ έχω να πω οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την οθόνη, την κάμερα και γενικότερα με το τηλέφωνο, με λιγα λόγια ειναι τούμπανο,

τώρα για να λεει ο ενας πρέπει η οθονη να ειναι JDI ο αλλος AUO και και ακόμα να μην εχει καταλήξει κανεις ποια ειναι η καλη ακόμα και απο φωτογραφίες για μένα ειναι αυτο που λενε "τρωγόμαστε με τα ρούχα μας" σαφώς μπορεί να έχει τύχει σε κάποιους κάποιο με αστοχία υλικού όπως στο φίλο μας τον Nikos_Mpl με την οθόνη που εξείχε αλλα σε γενική κατάσταση η συσκευή είναι άψογη.

Όπως και με την υπερυψωμένη κάμερα που μάλλον τελικα ήταν ‘’ράδιο αρβύλα’’

%5Bimg%5Dhttp%3A//i57.tinypic.com/16kugp.jpg[/img]

@Nikos_Mpl@ εβαλα screenshot γιατι νομίζω απεικονίζει 100% τα χρώματα.

αυτη η οθονη, οπως τα βλεπω τα χρωματα ειναι σαν την κακη οθονη... ακριβως ιδια..

Παρολα αυτα το screenshot δεν ξερω ποσο αντικειμενικο ειναι γιατι τραβαει απο μεσα την εικονα. Εγω θελω οπως την βλεπει το ματι.. οποιος εχει απορια θα του στειλω μια νεα φωτο με την καλη οθονη να τη βαλει διπλα στο δικο του Ζ1c και μετα ας ερθει να μου πει οτι υπερβαλω.

Το ολο προβλημα ξεκιναει προφανως οταν διαπιστωσεις οτι θα μπορουσες ναχεις μια πολυ καλυτερη οθονη, οπως εχουν κινητα αλλων εταιρειων (γιατι δυστυχως η κακη οθονη δεν ειναι σαν ολων των αλλων οποτε λες οκ, εκει ειναι και οι αλλες συσκευες..η κακη οθονη ειναι κατωτερη απο του S3..)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

Ενδιαφέρομαι για την συσκευή μα έχω μπερδευτεί λίγο με τους διαξιφισμούς. Τελικά αν κατάλαβα καλά με την επιλογή του μαύρου ελαχιστοποιείται το θέμα με το φλας (ξεθώριασμα);

Ο ήχος από την συσκευή πως είναι;

Είναι τραγικός ή σχετικά καλός; Μπορείς να ακούσεις ραδιόφωνο για παράδειγμα ή πιάνεις τα αφτιά σου μετά από λίγο;

3>4

Ενδιαφέρομαι για την συσκευή μα έχω μπερδευτεί λίγο με τους διαξιφισμούς. Τελικά αν κατάλαβα καλά με την επιλογή του μαύρου ελαχιστοποιείται το θέμα με το φλας (ξεθώριασμα);

Είναι τραγικός ή σχετικά καλός; Μπορείς να ακούσεις ραδιόφωνο για παράδειγμα ή πιάνεις τα αφτιά σου μετά από λίγο;

εγω διαχυση δεν εχω δει ακομα και δεν πιστευω οτι ειναι θεμα χρωματος.. ισως καποια lime να ειχαν πιο συχνα το θεμα, αλλα στο λευκο που πηρα δεν υπηρχε προβλημα και οσα εχω δει εξω ηταν οκ, ο,τι χρωμα..

το θεμα που εγω παρατηρω ειναι αυτο που συνεβαινε και με το Ζ1 με 2 τυπους οθονων οπου ο ενας εχει που ζωηρα χρωματα απο τον αλλο..κατα ταλλα το κινητο ειναι μια χαρα, θεωρω πως στο μεγεθος αυτο και στα λεφτα αυτα δεν υπαρχει κατι καλυτερο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

εγω διαχυση δεν εχω δει ακομα και δεν πιστευω οτι ειναι θεμα χρωματος.. ισως καποια lime να ειχαν πιο συχνα το θεμα, αλλα στο λευκο που πηρα δεν υπηρχε προβλημα και οσα εχω δει εξω ηταν οκ, ο,τι χρωμα..

το θεμα που εγω παρατηρω ειναι αυτο που συνεβαινε και με το Ζ1 με 2 τυπους οθονων οπου ο ενας εχει που ζωηρα χρωματα απο τον αλλο..κατα ταλλα το κινητο ειναι μια χαρα, θεωρω πως στο μεγεθος αυτο και στα λεφτα αυτα δεν υπαρχει κατι καλυτερο.

Όσον αφορά τον ήχο;

3>4

Όσον αφορά τον ήχο;

για τον ηχο δεν ειμαι ο καταλληλος να πει καθως δεν προλαβα να το δοκιμασω, σαν ομιλια ηταν μια χαρα, ουτε τριγμους κανει κτλ. αλλα μουσικη δεν ακουω πλεον και δεν το δοκιμασα, ας μας πει καποιος αλλος φιλος. Εκτος αν θες να δοκιμασω κατι συγκεκριμενο το βραδυ στου πατερα μου (εχει και αυτος το compact). Απλα δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις και ισως μου φανει μια χαρα ενω εσυ να θες κατι παραπανω

Με το μαύρο έχεις και την επιλογή να βαψεις με λεπτό μαρκαδορακι δεξιά από το δαχτυλίδι εκεί που σηκώνεται λίγο το πλαστικό (το δαχτυλίδι μπαίνει πιο μέσα ) όπως έκανα εγώ και να εξαληφθει το πρόβλημα, ο ήχος από τα ακουστικά αν εννοείς είναι σούπερ στη μουσική! Το εξωτερικό ηχείο εννοούν που εγώ δεν έχω θέμα κατά τα αλλά η συσκευή είναι σούπερ με την 4.3 πάνω!

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Με το μαύρο έχεις και την επιλογή να βαψεις με λεπτό μαρκαδορακι δεξιά από το δαχτυλίδι εκεί που σηκώνεται λίγο το πλαστικό (το δαχτυλίδι μπαίνει πιο μέσα ) όπως έκανα εγώ και να εξαληφθει το πρόβλημα, ο ήχος από τα ακουστικά αν εννοείς είναι σούπερ στη μουσική! Το εξωτερικό ηχείο εννοούν που εγώ δεν έχω θέμα κατά τα αλλά η συσκευή είναι σούπερ με την 4.3 πάνω!

Γιατί με την 4.4 έχει κάποιο πρόβλημα; Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω και θέλω να ξέρω αν θα έχει κάποιο θέμα με αναβάθμιση σε 4.4.

Swift-Red-Arrow:ninja:

Γιατί με την 4.4 έχει κάποιο πρόβλημα; Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω και θέλω να ξέρω αν θα έχει κάποιο θέμα με αναβάθμιση σε 4.4.

και η 4.4 ειναι οκ.

και η 4.4 ειναι οκ.

Διορθωθηκαν τα θεματακια με τον ήχο κλήσης που ακουγόταν από το ακουστικό? Βγήκε άλλη διορθωτικη αναβάθμιση?

Διορθωθηκαν τα θεματακια με τον ήχο κλήσης που ακουγόταν από το ακουστικό? Βγήκε άλλη διορθωτικη αναβάθμιση?

ναι, εκαναν κανα 10ημερο αλλα το εφτιαξαν.. Δεν εχω δει κατι αρνητικο στο compact αλλα στο μεγαλο Ζ1 που ειχα η 4.4 αυξησε την καταναλωση στην μπαταρια και το κινητο απο 2,5 μερες πηγε στην 1,5..αυτο για μενα ηταν πολυ μεγαλο λαθος, και νομιζω οφειλεται στο οτι αυξησαν την φωτεινοτητα στο αυτοματο..δουλευει πιο ψηλα δηλαδη.. Τωρα το compact δεν ξερω ποσο εχει αλλαξει σε αυτο το κομματι

Edited by Nikos_Mpl

Κατεβασε χειροκινητα το .apk του flash (ενα απλο google search αρκει) και κατεβασε τον dolphin ή τον next browser που υποστηριζουν flash (τικαρε το στις ρυθμισεις τους)

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Προσπάθησα να το κάνω αλλά δεν τα κατάφερα.

Εχω κατεβάσει τον dolphin και το jetpack, δεν μπορώ όμως να καταβάσω και να εγκαταστήσω το .apk (εχω kitkat).

Μήπως υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο link για να βρω το σωστό αρχείο;

Έχει αγοράσει κανένας από Kaiser Store? Πως γίνεται να έχει τα ελληνικής αντιπροσωπείας στην τιμή των παραεισαγωγής?

Εγω το πηρα απο keiser. Ηρθε την αλλη μερα σφραγισμενο και αψογο.

Κανενα απολυτως θεμα δεν εχει βγαλει, εκανε με επιτυχια "μπανιο" κατω απο τη βριση και το πανελ του ειναι jdi.

Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι δεν θα παιξεις ζαρια παραγελνοντας το. Οπως ζαρια θα παιξεις απο οπου κι αν το παρεις, ειτε απο σκρουτζομαγαζο ειτε απο το Γερμανο. Το θεμα ειναι να νιωθεις ασφαλεια σε περιπτωση που σου κατσει κακη ζαρια. Αυτη την ασφαλεια υποτειθεται οτι σου παρεχουν τα επωνυμα μαγαζια. Να ξερεις οτι αν γινει στραβη δεν θα σου κανουν τον Κινεζο.

Πανω σε αυτο το θεμα, εμενα ο τυπος απο το keiser με καλυψε. Εκανε μια ******* ο courier. Ειχα πει οτι θα το παραλαβω απο το καταστημα της acs γιατι ουτε σπιτι βρισκομαι πριν το βραδυ, ουτε εχω σταθερο χωρο εργασιας. Ενω απο το μαγαζι το ειχαν σημειωσει στο πακετο να μεινει στην acs της περιοχης μου, αυτοι το εδωσαν σε διανομεα ο οποιος με ειχε παρει τηλ απο τις 11 το πρωι οτι εχει το δεμα και ειχε παει 4 το μεσημερι και δεν ειχε φανει. Αρχισα λοιπον να ανησυχω οτι αν αργησει κι αλλο θα με παρει και θα μου πει οτι δεν προλαβε σε αυτο το δρομολογιο και θα το φερει αυριο (μου το εχουν ξανακανει αυτο) και πηρα keizer να τους το πω διοτι ειχα διευκρινισει οτι το θελω τη συγκεκριμενη μερα και με διαβεβαιωσαν οτι θα το εχω.

Για να μην τα πολυλογω, ο ανθρωπος ηταν ευγενεστατος και μου ειπε οτι ακομα και στην περιπτωση που γινει στραβη με τον κουριερ, "θα παρω το αμαξι και θα σας το φερω ο ιδιος, δεν υπαρχει περιπτωση να μην παραλαβετε σημερα". Μετα με πηρε τηλ να με ρωτησει αν παρελαβα και αν ειναι ολα ενταξει.

Εμενα αυτο μου ενεπνευσε μια εμπιστοσυνη, οτι και κατι να εχει το κινητο θα με εξυπηρετησουν.

Τεσπα, δεν κανω διαφημιση, απλα μιας και ρωτησες σου λεω τι και πως παρελαβα.

Αν και η κουβέντα πάει αλλού, έχει βγει η βρώμα ότι τα σκρουτζομάγαζα είναι "κακά", ότι κάνουν τους Κινέζους αν υπάρξει πρόβλημα, ότι παίρνουν ελαττωματικά προϊόντα ή ότι τα ξανασυσκευάζουν.. Αυτά είναι φήμες και μούφες. Εγώ έχω ψωνίσει 5 συσκευές από 4 διαφορετικά σκρουτζομάγαζα χωρίς κανένα πρόβλημα. Ελαττωματικές συσκευές παίζουν παντού. Υπάρχουν περιπτώσεις με καμμένα πίξελς σε συσκευές αγορασμένες από το Πλαίσιο. Τυχαίνουν αστοχίες σε όλα τα προϊόντα από όπου και αν τα πάρεις.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ερώτηση στους κατόχους: σερνωντας το δάχτυλο από κάτω ανοίγει ένα ημικύκλιο το οποίο στο πάνω κέντρο έχει την Google όπου σε πάει κατευθείαν, στα πλάγια δεν έχει άλλη γρήγορη μετάβαση, μπορούμε να προσθέσουμε? Έχω την 4.3

κατ αρχην το Ζ1 εχει FULL HD οθονη οποτε εχει και δαιφορετικη αποικονισει σε ολα οποτε λαθος που τα συγκρινες μαζι

Στο μεγαλύτερο Xperia Z1 έχουμε ένα 5-ιντσών οθόνη , η οποία βασίζεται στην TFT LCD τεχνολογία. Η ανάλυση είναι 1080 με 1920 pixels (441ppi), το Sony Xperia Z1 Compact έχει 4,3-ιντσών οθόνη με ανάλυση «μόνο» 720 από 1280 pixels, με αποτέλεσμα μια πυκνότητα pixel 342 pp

Δευτερον εσενα η οθονη σου τι ειναι JDI η AUO??

οριστε και δυο φωτογραφιες..

%5Bimg%5Dhttp%3A//i59.tinypic.com/2s1vjhi.jpg[/img]

%5Bimg%5Dhttp%3A//i60.tinypic.com/2nixh.jpg[/img]

μεχρι τωρα μονο εσυ εχεις το προβλημα με την οθονη, οσοι μιλησαν η με JDI η με AUO ειναι ευχαριστημενοι με τις οθονες τους..

Φιλε μου, μαζι μιλαμε και χωρια συνεννοουμαστε?Αν δεν διατυπωσα κατι καλα ζητω συγγνωμη, αλλα δεν ξεκινησα σε αυτο το ποστ να γραφω!!

Εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5376668#post5376668

δειχνω φωτογραφια απο τα 2 Ζ1compact Που εχω στο σπιτι. Δεξια ειναι απο media markt "ελληνικο" και αριστερα ειναι απο birdphone ξενο.

Συγκρινα 2 ολοιδια τηλεφωνα..

Επισης επικαλουμαι μια συγκριση, αυτην εδω:

http://www.xperiablog.net/2014/01/06/sony-using-two-different-displays-for-the-xperia-z1-f-will-the-display-lottery-affect-the-global-xperia-z1-mini/

οπου δειχνει οτι υπαρχουν 2 διαφορετικες οθονες, αυτες που λες και εσυ, και στη συγκριση αυτη δειχνει πεντακαθαρα αυτο που ειδα και εγω.. οτι η οθονη AUO εχει πιο ζωηρα χρωματα, ειδικα στο μπλε...

Δεν ειπα ποτε οτι καποιος εχει προβλημα, γιατι αν δεν τα δεις μαζι δε σου περναει απο το μυαλο οτι εχεις ενα πανελ μαπα, αλλα αν σου φερω το καλο Z1c ισως μετα ξενερωσεις με το δικο σου..

Γραφω τοσο απλα ελληνικα που απορω τι διαβαζεις τοσες μερες που το αναλυω οσο πιο χαζα γινεται και μου λες οτι συγκρινω 2 διαφορετικα κινητα και οτι ειμαι ο μονος εδω μεσα που εχει προβλημα!!

Απλα θα πω επιπολαιοτητα και αστοχια αυτο που σχολιαζεις γιατι δεν εχει καμια σχεση με μια διαπιστωση που κανω, και που κυκλοφορει διεθνως και παραθετω ακριβη στοιχεια..

αν δεν τα κοιτας και απλα ειδες δυο λεξεις, Ζ1 και Ζ1c προβλημα σου.. Η μονη αναφορα στο μεγαλο Ζ1 ειναι οτι απλα το ειχα και αυτο και οτι και σε αυτο ειχα διαπιστωσει 2 πανελ ακριβως οπως και στο compact.. εκει δεν ονομαστηκαν AUO,JDI κτλ, αλλα πολλοι πηγαιναν σε μαγαζια με βιτρινα οπως το πλαισιο, τα εβαζαν διπλα διπλα και ξενερωναν τη ζωη τους.

Τελος, την τριτη παραλαμβανω το Ζ1c ξανα, καινουριοο.. Δεχεσαι ανταλλαγη εφοσον διαπιστωσω οτι το δικο μου εχει πανελ με ξεθωριασμενα χρωματα? μπορει να εχουν τα ματια μου προβλημα και με το δικο σου να δω καλυτερα..

Ερώτηση στους κατόχους: σερνωντας το δάχτυλο από κάτω ανοίγει ένα ημικύκλιο το οποίο στο πάνω κέντρο έχει την Google όπου σε πάει κατευθείαν, στα πλάγια δεν έχει άλλη γρήγορη μετάβαση, μπορούμε να προσθέσουμε? Έχω την 4.3

Όχι φίλε μου...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Πραγματικα δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα με τα πανελς κ υπαρχει αυτη η "διαμαχη" Οτι καθεται καλυτερα στο ματι του καθενος ειναι στην τελικη. Αν δεν σου αρεσει αυτο που βλεπεις δωστο πισω. Απο την αλλη βεβαια μιλαμε για οθονιτσες 4.3 ιντσων. Τι και αν το μπλε ή το λευκο δεν φαινεται τοσο καλα οσο στο αλλο πανελ? Κινητο τηλεφωνο ειναι οχι πλασμα οθονη ή μονιτορ φωτογραφου / γραφιστα...

αντε να το παρω σιγα σιγα γιατι εχω το Ζ και θελει ενα τερι και κατι ακουγεται οτι θα βγει Ζ2 compact ποτε μετα πουλαω το Ζ και περνω και εκεινο και το κανω Ζ1c Z2c

Πραγματικα δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα με τα πανελς κ υπαρχει αυτη η "διαμαχη" Οτι καθεται καλυτερα στο ματι του καθενος ειναι στην τελικη. Αν δεν σου αρεσει αυτο που βλεπεις δωστο πισω. Απο την αλλη βεβαια μιλαμε για οθονιτσες 4.3 ιντσων. Τι και αν το μπλε ή το λευκο δεν φαινεται τοσο καλα οσο στο αλλο πανελ? Κινητο τηλεφωνο ειναι οχι πλασμα οθονη ή μονιτορ φωτογραφου / γραφιστα...

Δε το συνεχίζω άλλο δεν εχει νόημα.

Το μόνο που θα έκανα αν ήμουν στη θέση σου πέρα από το να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω από το μαγαζί αγοράς του κινητού, θα επικοινωνούσα με τη sony, αυτοί θα σου λύσουν τον προβληματισμό σου για το αν έχουν διαφορά οι JDI με τις AUO οθόνες.

ρε παιδια, πραγματικα νομιζω οτι μιλατε λες και ειμαι κανας τρελος που αυτο που σας εδειξα μονο εγω το βλεπω!!

Μπειτε λιγο στο νημα του Ζ1 και δειτε τι ειχε γινει με τα πανελ στην αρχη, χαμος, ολοι εκραζαν, εγω απλα το διαπιστωσα οταν το πηρα και τι συγκρινα με αλλα Ζ1.

Το ιδιο εδω.

Αυτα που λετε εχουν βαση? ποιο μαγαζι θα σου δωσει τα λεφτα σου πισω επειδη δε σαρεσει η οθονη??? Εδω εσεις με βγαζετε τρελο που υποτιθεται οτι μιλαω σε ψαγμενα ατομα, οχι σε ενα μαγαζι ή ενα σερβις που προσπαθουν να σου φορτωσουν και προβληματα ως δικο σου φταιξιμο (ειδικα η αρβατο). Μην μου λετε λοιπον ανοησιες γιατι δεν μπορω να εκλαβω διαφορετικα απαντησεις του τυπου να το παω πισω και να παρω τα λεφτα ή να παρω τη σονυ να μου λυσει την απορια..

Αν ειστε στο φορουμ και το παιζετε ψαγμενοι, και δεν ξερετε πως λειτουργουν οι εταιρειες σε τετοια θεματα τοτε μην το παιζετε..αλλιως μην απαντατε και μην μιλατε με τετοιο υφος!

Εκανα μια διαπιστωση και τη μοιραστηκα μαζι σας! αν εχετε τοσο κολλημα με τη σονυ καλα να παθετε, εγω δεν εκατσα να ασχοληθω παραπανω απο το να σας δειξω με τεκμηρια οτι η σονυ χρησιμοποιει 2 διαφορετικα πανελ με πολυ πιο ξεθωριασμενα χρωματα στο ενα απο αυτα! Επειδη κανεις σας δεν το εχει παρει χαμπαρι, ειτε γιατι εχει το καλο ειτε γιατι δεν εχει δει το καλο, δεν σημαινει οτι σε ολη την ελλαδα μονο σε μενα ετυχε ή μονο εγω ειδα κατι τετοιο..

Μεθαυριο παραλαμβανω το καινουριο, προκαλω οποιον θελει να το κανουμε ανταλλαγη πριν το ανοιξω, αλλιως να ερθει να του δειξω πως ειναι η καλη οθονη, με του πατερα μου το Ζ1c, και αν την αλλη μερα δεν βαλει αγγελια το δικο του να μου γραψει.

Το τελειωνω εδω, αλλα μαθετε να διαβαζετε και να ακουτε τι σας λεει ο αλλος! βγαζετε τρελο,στραβο, ενα μελος που απλα ηθελε να σας επισημανει κατι..ουτε ζητησα να μου πειτε τι να κανω, ουτε κραζω. Ανεδειξα κατι που ειναι γνωστο και διαπιστωμενο και εξω..

Που χάθηκες ρε συ panosz75 ? Το πήρες τελικά για να μας πεις εντυπώσεις ???:)

Που χάθηκες ρε συ panosz75 ? Το πήρες τελικά για να μας πεις εντυπώσεις ???:)

Δε χάθηκα, εδώ είμαι. :p

Μέσα σ' αυτή τη βδομάδα υπολογίζω. Ψάχνω να βρω από ποιο σκρουτζομάγαζο να αγοράσω, που θα έχει όμως και διαθεσιμότητα σε μαύρο, γιατί ήμουν έτοιμος να παραγγείλω από ένα από τα 3 Kaizer που υπάρχουν, αλλά βγήκε εκτός διαθεσιμότητας. Έστειλα e-mail και ρώτησα πότε θα ξαναέχουν διαθέσιμο σε μαύρο, αλλά δεν ξέρουν ακόμα. Είμαι στο ψάξιμο για κατάστημα, όχι για τη συσκευή. Για την ίδια τη συσκευή είμαι σίγουρος 100%. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλημερα και απο μενα! Ξερετε αν τα καινουργια Ζ1 εχουν προεγκατεστημενη την 4.4?

ειναι θεμα στοκ, εμενα ειχε την 4.3..προφανως παλαιοτερο στοκ, αν ειναι νεας παραλαβης πιθανοτατα θα εχουν 4.4.

Προσωπικα προτιμω την 4.3 αν η 4.4 εχει τα ιδια κουσουρια με το Ζ1.

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact