Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητό το έπιασα στα χέρια μου για λίγο και αμέσως φαίνεται ότι η οθόνη είναι ανώτερη στις γωνιές θέασης απο τον μεγάλο του αδερφό z1.

Πολύ καλή δουλειά απο τη sony

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όσο για την υπερυψωμένη κάμερα μήπως τελικά είναι ράδιο αρβύλα;;;;;

Εκεί τείνω να καταλήξω κι εγώ φίλε μου. Θα φανεί στο επόμενο διάστημα. Εγώ πάντως δεν καθυστερώ άλλο την αγορά του. Με το που ξανασκάσει μύτη ευρέως στα σκρουτζομάγαζα, το τσάκωσα. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Με τόσο σοβαρά προβλήματα απορώ πως μπαίνετε στη διαδικασία να συζητάτε ακόμα για την αγορά αυτού του κινητού! Εγώ αν είχα μέχρι τώρα μια επιφύλαξη, τώρα απλά είναι black listed!!!

φιλε μου, απλα θα σου πω οτι αν οντως υπηρχαν 20-30 ατομα στο φορουμ που το ειχαν αγορασει με προβλημα θα ειχε γινει χαμος...μην τρελαινεσαι, οπως λενε και οι φιλοι παραπανω δεν εχουν κανενα θεμα, ουτε εγω και σημερα περιμενω και ενα λευκο, οποτε αν παιξει 2/2 επιτυχια θα αρχισω να πιστευω οτι η διαχυση ειναι αστοχια που εχουν ελαχιστοι..αν παλι εχω θεμα, ειναι συμφωνημενο με το μαγαζι για doa.

Απο εκει και περα οντως εχει αδυναμο φλας, αλλα μεχρι εκει. προσωπικα δεν χρησιμοποιω καθολου φλας, δε θυμαμαι μετα το Ν8 να εχω βγαλει 10 φωτογραφιες με φλας (απο περισυ δλδ).

EDIT:

μολις το παρελαβα, και κατευθειαν εβγαλα φωτογραφιες σε απολυτο σκοταδι ή και σε ενδιαμεση κατασταση (εχω μπανιο χωρις παραθυρο), το κινητο δεν εχει απολυτως κανενα θεμα με διαχυση και ειναι λευκο. Αν δω οτι δε με καλυπτει το μεγεθος μιας και θεωρητικα ειναι ιδανικο παω για Ζ2 αν και εχει οθοναρα το μικρο και μαρεσει πολυ.

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

μολις το παρελαβα, και κατευθειαν εβγαλα φωτογραφιες σε απολυτο σκοταδι ή και σε ενδιαμεση κατασταση (εχω μπανιο χωρις παραθυρο), το κινητο δεν εχει απολυτως κανενα θεμα με διαχυση και ειναι λευκο. Αν δω οτι δε με καλυπτει το μεγεθος μιας και θεωρητικα ειναι ιδανικο παω για Ζ2 αν και εχει οθοναρα το μικρο και μαρεσει πολυ.

Καλημέρα Νίκο και καλορίζικο το εργαλείο. :D Από ποιο μαγαζί αν επιτρέπεται και σε τι τιμούλα;

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλοριζικο Νικολα! Μεγαλωνει η παρεα. Αντε αντε παρτε το μπας και συνεχιστει το εγχειρημα που ξεκινησε η Sony με ναυαρχιδες τσεπης! :lol:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έπεσε σήμερα η τιμή, 5 ολόκληρα λεπτά ... :p , αλλά τουλάχιστον ξεκόλλησε από το 380 που είχε κολλήσει πολύ καιρό!! --> http://www.skroutz.gr/s/4354970/Sony-Xperia-Z1-Compact-16GB.html

Άντε να κατεβαίνουμε σιγά σιγά!!

Έπεσε σήμερα η τιμή, 5 ολόκληρα λεπτά ... :p , αλλά τουλάχιστον ξεκόλλησε από το 380 που είχε κολλήσει πολύ καιρό!! --> http://www.skroutz.gr/s/4354970/Sony-Xperia-Z1-Compact-16GB.html

Άντε να κατεβαίνουμε σιγά σιγά!!

Ναι, αλλά πουθενά το μαύρο χρώμα, έχει έλλειψη. Αν κάποιος θέλει μαύρο πρέπει να ανέβει λίγο σε τιμή.

Βλέπω μερικά μηνύματα που μιλάνε για τα τόσα "σοβαρά προβλήματα" που έχει βγάλει η συσκευή. Ποιά είναι αυτά ρε παιδιά? Η διάχυση του φλας? Ελα, μην τρελαθούμε κιολας.

Το κινητό αυτή τη στιγμή παίζει μπάλα μόνο του. Ας βρεί κάποιος με 380 γιούρο κινητό με καλύτερα χαρακτηριστικά.

Αντε, γιατί το όλο θεματάκι με τη λατρεία των samsung θυμίζει λίγο τη φάση "ο βασιλιάς είναι γυμνός" στο εν λόγω παραμύθι.

Οσο για τη διάχυση, ναι, υπάρχει σε όλα. Και όσοι δεν το έχουν αναφέρει είναι επειδή δεν το έχουν παρατηρήσει. Και αυτό ειναι το ζητούμενο, οτι αυτή η περιβόητη διάχυση δεν είναι και τίποτα φοβερό, σε βαθμό που μερικοί δεν το παιρνουν χαμπάρι.

Οχι τιποτα αλλο, αλλα διαβάζει και κάποιος που θέλει να αγοράσει το κινητό και νομίζει οτι το φλας καταστρέφει τις φωτό ή οτι θα βγάλει φωτογραφία βράδυ και απο κάτω θα φαίνονται τα δόντια του Πετρίδη.

Για να μην το τερματίσουμε λοιπόν το θέμα, όσοι έχετε τη συσκευή βγάλτε μια φωτό τον νυχτερινό ουρανό. Οχι κατω απο λαμπα, ουτε απο το σαλόνι. Βγείτε εξω ενα βραδυ, γυριστε το κινητο καθετα προς τα πανω και βγαλτε μια φωτο με φλας. Στο αποτέλεσμα θα διαπιστωσετε τι ειναι αυτο το φοβερο και τρομερο flash bleed. Κατ'εμε δεν ειναι οσο φοβερο παρουσιαζεται. Μερικοι δεν το παρατηρουν και μερικους τους ενοχλει. Για οσους ενοχλει, μαρκαδορακι.

Αυτα ειναι τα "σοβαρα προβληματα" που αποδιδουν καποιοι στο καλυτερο κινητο που εχω πιασει στα χερια μου.

Συμβουλη για οσους θελουν να το παρουν: Πηγαινετε σε καποιο μαγαζι και παιξτε μαζι του. Ασχοληθειτε με την ταχυτητα του, την οθονη του, γενικα με οτι θεωρείτε ΕΣΕΙΣ σημαντικο για τη συσκευη που θα αγοράσετε.

Θελω να πιστευω οτι η διαχυση δεν ειναι λογος να απορριψεις αυτο το κινητο και να παρεις ακριβοτερο ή καμια παντοφλα. Γιατι σε ολα τα αλλα, τα περισσοτερα κινητα τα εχει για πλακα.

Βλέπω μερικά μηνύματα που μιλάνε για τα τόσα "σοβαρά προβλήματα" που έχει βγάλει η συσκευή. Ποιά είναι αυτά ρε παιδιά? Η διάχυση του φλας? Ελα, μην τρελαθούμε κιολας.

Το κινητό αυτή τη στιγμή παίζει μπάλα μόνο του. Ας βρεί κάποιος με 380 γιούρο κινητό με καλύτερα χαρακτηριστικά.

Αντε, γιατί το όλο θεματάκι με τη λατρεία των samsung θυμίζει λίγο τη φάση "ο βασιλιάς είναι γυμνός" στο εν λόγω παραμύθι.

Οσο για τη διάχυση, ναι, υπάρχει σε όλα. Και όσοι δεν το έχουν αναφέρει είναι επειδή δεν το έχουν παρατηρήσει. Και αυτό ειναι το ζητούμενο, οτι αυτή η περιβόητη διάχυση δεν είναι και τίποτα φοβερό, σε βαθμό που μερικοί δεν το παιρνουν χαμπάρι.

Οχι τιποτα αλλο, αλλα διαβάζει και κάποιος που θέλει να αγοράσει το κινητό και νομίζει οτι το φλας καταστρέφει τις φωτό ή οτι θα βγάλει φωτογραφία βράδυ και απο κάτω θα φαίνονται τα δόντια του Πετρίδη.

Για να μην το τερματίσουμε λοιπόν το θέμα, όσοι έχετε τη συσκευή βγάλτε μια φωτό τον νυχτερινό ουρανό. Οχι κατω απο λαμπα, ουτε απο το σαλόνι. Βγείτε εξω ενα βραδυ, γυριστε το κινητο καθετα προς τα πανω και βγαλτε μια φωτο με φλας. Στο αποτέλεσμα θα διαπιστωσετε τι ειναι αυτο το φοβερο και τρομερο flash bleed. Κατ'εμε δεν ειναι οσο φοβερο παρουσιαζεται. Μερικοι δεν το παρατηρουν και μερικους τους ενοχλει. Για οσους ενοχλει, μαρκαδορακι.

Αυτα ειναι τα "σοβαρα προβληματα" που αποδιδουν καποιοι στο καλυτερο κινητο που εχω πιασει στα χερια μου.

Συμβουλη για οσους θελουν να το παρουν: Πηγαινετε σε καποιο μαγαζι και παιξτε μαζι του. Ασχοληθειτε με την ταχυτητα του, την οθονη του, γενικα με οτι θεωρείτε ΕΣΕΙΣ σημαντικο για τη συσκευη που θα αγοράσετε.

Θελω να πιστευω οτι η διαχυση δεν ειναι λογος να απορριψεις αυτο το κινητο και να παρεις ακριβοτερο ή καμια παντοφλα. Γιατι σε ολα τα αλλα, τα περισσοτερα κινητα τα εχει για πλακα.

συμφωνω μαζι σου, απλα θεωρω πως καποιοι αναφερουν το προβλημα σε μια κοντινη φωτο, οπως πχ ειδα καποιες που ανεβασαν σε ξενα site βγαζοντας μια ντουλαπα ρουχα οπου δε φαινεται τιποτα σχεδον, ειναι σαν θαμπη, σαν να εχει ενα συνεφο μπροστα... εγω για αυτη τη διαχυση μιλαω, την οποια σε κανενα απο τα 2 compact που εχω δεν παρατηρησα.. Σημερα εδωσα το Ζ1 μου και επιτελος εβαλα κινητο στην τσεπη!! Πιστευω πως το επομενο θα ειναι το Ζ2 compact οπως και ναναι αυτο. το Ζ2 καθε μερα απομακρυνεται σαν επιλογη, οχι γιατι ειναι κακο, αλλα χαιρομαι το μεγεθος αυτο!

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

σε μια κοντινη φωτο, οπως πχ ειδα καποιες που ανεβασαν σε ξενα site βγαζοντας μια ντουλαπα ρουχα οπου δε φαινεται τιποτα σχεδον, ειναι σαν θαμπη, σαν να εχει ενα συνεφο μπροστα...

Ακριβώς, φίλε Νικο!! Το πρόβλημα διάχυσης που ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ είναι παρατηρίσιμο αλλά όχι τρομερό. Ο υπερφωτισμός σε κοντινές αποστάσεις δεν είναι πρόβλημα της συσκευής. Και στον καθρέφτη αμα βγάλω φωτό με φλας θα φαίνεται σαν να έβγαλα φωτό τον Αγιο Χαράλαμπο (μεγάλη η χάρη του). Γι αυτό είπα να φωτογραφίσουν τον ουρανό, ώστε το φώς που θα δουν θα είναι η διάχυση απο το πλαστικό της συσκευής και όχι απο την ντουλάπα, τον τοίχο και δεν ξέρω τι άλλο και να το χρεώνουν στη συσκευή.

Εγώ πέρασα και την εφαρμογή better camera για τη δυνατότητα HDR στα 20.7MP. Σε πληροφορώ οτι έμεινα χαζός με τις φωτό που τράβηξα. Επίσης, η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει ρύθμιση για βραδινή λήψη χωρίς φλας, που παίρνει 8 διαδοχικές φωτογραφίες και τις ενώνει. Δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου με το αποτέλεσμα. Φυσικά για καθημερινή χρήση και μια γρήγορη φωτό, η μαμίσια εφαρμογή με το superior auto είναι παραπάνω απο ικανοποιητική. Τώρα για τοπία κλπ έχω και την εφαρμογή που προανέφερα για το HDR που, επαναλαμβάνω, ΣΚΟΤΩΝΕΙ! (βέβαια το HDR είναι επιλογή μόνο στην pro εκδοση, αλλά επειδή μεταξύ μας μιλάμε, τη βρίσκεις και "φθηνότερη" if you know what i mean)

Ακριβώς, φίλε Νικο!! Το πρόβλημα διάχυσης που ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ είναι παρατηρίσιμο αλλά όχι τρομερό. Ο υπερφωτισμός σε κοντινές αποστάσεις δεν είναι πρόβλημα της συσκευής. Και στον καθρέφτη αμα βγάλω φωτό με φλας θα φαίνεται σαν να έβγαλα φωτό τον Αγιο Χαράλαμπο (μεγάλη η χάρη του). Γι αυτό είπα να φωτογραφίσουν τον ουρανό, ώστε το φώς που θα δουν θα είναι η διάχυση απο το πλαστικό της συσκευής και όχι απο την ντουλάπα, τον τοίχο και δεν ξέρω τι άλλο και να το χρεώνουν στη συσκευή.

Εγώ πέρασα και την εφαρμογή better camera για τη δυνατότητα HDR στα 20.7MP. Σε πληροφορώ οτι έμεινα χαζός με τις φωτό που τράβηξα. Επίσης, η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει ρύθμιση για βραδινή λήψη χωρίς φλας, που παίρνει 8 διαδοχικές φωτογραφίες και τις ενώνει. Δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου με το αποτέλεσμα. Φυσικά για καθημερινή χρήση και μια γρήγορη φωτό, η μαμίσια εφαρμογή με το superior auto είναι παραπάνω απο ικανοποιητική. Τώρα για τοπία κλπ έχω και την εφαρμογή που προανέφερα για το HDR που, επαναλαμβάνω, ΣΚΟΤΩΝΕΙ! (βέβαια το HDR είναι επιλογή μόνο στην pro εκδοση, αλλά επειδή μεταξύ μας μιλάμε, τη βρίσκεις και "φθηνότερη" if you know what i mean)

ακριβως, αλλα αν ισχυουν οι φωτογραφιες που ειχα δει στα ξενα site σιγουρα υπηρχε θεμα, ομως αν το εχεις το προβημα κανει μπαμ απο χιλιομετρα. εμενα ειναι οκ το κινητο αλλα δυστυχως παει για DOA για αλλο λογο. η οθονη ηταν στο κατω δεξια μερος πιο πανω απο το πλαισιο του κινητου, και αν την πιεσεις μπαινει μεσα...το ειδα πριν λιγο και ηδη κανονισα την αντικατασταση του την δευτερα!

Απλα η ταλαιπωρια με ξενερωνει.

Τελος το κινητο βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες, οπως και το Ζ1 που ειχα, απλα πρεπει να ξερεις πως να το χρησιμοποιεις σε δυσκολες συνθηκες (οχι μονο αυτο, και τις ψηφιακες και ολα...δεν παιζει να εχεις καλο αποτελεσμα αν δεν ξερεις, εκτος αν ειναι ευκολη η φωτογραφια)

ακριβως, αλλα αν ισχυουν οι φωτογραφιες που ειχα δει στα ξενα site σιγουρα υπηρχε θεμα, ομως αν το εχεις το προβημα κανει μπαμ απο χιλιομετρα. εμενα ειναι οκ το κινητο αλλα δυστυχως παει για DOA για αλλο λογο. η οθονη ηταν στο κατω δεξια μερος πιο πανω απο το πλαισιο του κινητου, και αν την πιεσεις μπαινει μεσα...το ειδα πριν λιγο και ηδη κανονισα την αντικατασταση του την δευτερα!

Απλα η ταλαιπωρια με ξενερωνει.

Τελος το κινητο βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες, οπως και το Ζ1 που ειχα, απλα πρεπει να ξερεις πως να το χρησιμοποιεις σε δυσκολες συνθηκες (οχι μονο αυτο, και τις ψηφιακες και ολα...δεν παιζει να εχεις καλο αποτελεσμα αν δεν ξερεις, εκτος αν ειναι ευκολη η φωτογραφια)

Αυτό με την οθόνη είναι πολύ σοβαρό. Παίζει να επηρεάζει την αδιαβροχοποίηση της συσκευής; :worry:

Αυτό με την οθόνη είναι πολύ σοβαρό. Παίζει να επηρεάζει την αδιαβροχοποίηση της συσκευής; :worry:

σιγουρα παιζει, αν ημουν αθηνα θα τους το πηγαινα μεσα σε γυαλα με νερο, να δουν τι μαλ@#%#%$#ες κανουν.

Τελος παντων, θεωρω οτι η αστοχια ειναι μες το προγραμμα, και κραταω μια πισινη για τα σκρουτζομαγαζα καθως ποτε δεν πιστευα οτι ειναι εντελως αθωες οι χαμηλες τιμες.. ισως να γινεται και καποια ανακυκλωση συσκευων που εχουν επιστραφει και επισκευαστει με doa κτλ. Δεν σκεφτομαι ποτε απονηρευτα και παιρνω παντα το χειροτερο σεναριο. Αρκει τουλαχιστον να λειτουργει σωστα η συσκευη.

Τη δευτερα θα φυγει για αντικατασταση (και δυστυχως ξεμενω απο κινητο καθως πουλησα και το Ζ1 μου) αλλα ελπιζω να τελειωνω εκει. μου ειπαν το birdphone οτι εφοσον ειναι ετσι και δεν εχει χτυπημα (στη μια ωρα απο την παραλαβη τους πηρα τηλ) θα γινει αντικατασταση.

Θέλω να πιστεύω ότι είναι κατασκευαστικό σφάλμα σε περιορισμένο αριθμό συσκευών, και όχι γενικευμένη κατάσταση που ισχύει γενικά σε όλα τα σκρουτζομάγαζα, δηλαδή μας πουλάνε ανακατασκευασμένα μοντέλα. Το να συμβαίνει κάτι τέτοιο αποτελεί καταφανέστατη απάτη, καθώς τα περισσότερα σκρουτζομάγαζα το αναφέρουν ρητά ότι όλες οι συσκευές είναι καινούργιες. Δε θέλω να πιστέψω κάτι τέτοιο.

Ούτε εγώ πιστεύω οτι είναι αθώες οι τιμές στα σκρουτζομάγαζα. Δεν γίνεται να λένε στα μούτρα των γνωστών καταστημάτων οτι αισχροκερδούν και αυτοί να κάθονται. Προφανώς there is a catch που λένε και οι Αμερικάνοι.

Είτε είναι branded πχ cosmote, AT&T, vodafone Γερμανίας κλπ, είτε (στη χειρότερη) είναι τα επισκευασμένα DOA, είτε απλά δεν πέρασαν τον ποιοτικό έλεγχο για μια χαζομάρα (πχ μια κουκιδίτσα μαύρου χρώματος στο αλουμινένιο μέρος κλπ).

Τώρα αν ο άλλος είναι απατεώνας θα σου πασάρει το επισκευασμένο. Που αν είναι σωστά επισκευασμένο, δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά και πάλι, ρε κιαρατά μη λες οτι είναι του κουτιού.

Στην περίπτωση που είναι branded, μερικοί το λένε, αλλοι όχι και άλλοι το αφήνουν λίγο φλού βάζοντας ένα "EU" δίπλα.

Πιστεύω οτι κατα κύριο λόγο κυκλοφορούν οι "μετεξετασταίοι", αυτά δηλαδή που δεν πέρασαν τον ποιοτικό έλεγχο της sony, που όπως κάθε μεγάλη εταιρία δεν θα αφήσει το κινητό που έχει λίγο στραβό κουμπάκι κάμερας ή ένα σημαδάκι απο κόλλα να φτάσει στα ράφια με την εμπορική τιμή, αλλά δεν θα το πετάξει κι όλας για μια μακακία.

Όπως ισχύει παντού, βλέπεις μια μπλούζα των 20 ευρώ και κρέμεται μια κλοστούλα? Θα του πετάξεις την ατάκα "θα μου κάνεις καλυτερη τιμή γιατι κρέμεται μια κλοστή?". Ε και θα σου πεί ο άλλος "καλά, δεν παθαίνει τίποτα αλλά άντε, παρ'τη 15".

Edited by Theiosbill

Νομίζω ότι κάποιοι υπερβάλλουν χωρίς λόγο και πέφτουν στην παγίδα των μεγάλων αλυσίδων που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, δημιουργώντας αμφιβολίες στο μέσο αγοραστή, με το φόβο μήπως φύγει από το μαντρί και σταματήσει να τους σκάει τα ξεδιάντροπα καπέλα που ζητάνε. Απόδειξη του ότι οι τιμές στα μεγάλα πολυκαταστήματα είναι φουσκωμένες και τραβηγμένες από τα μαλλιά είναι το πόσο γρήγορα πέφτει η τιμή ακόμα και σε πολύ δημοφιλή μοντέλα, και φτάνουμε να βλέπουμε ναυαρχίδες του 700άρικου στα 300-400€ έξι μήνες μετά από την πρώτη τους κυκλοφορία.

Εννοείται ότι παντού υπάρχουν απατεώνες, και εννοείται ότι πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα. Γι' αυτό και το σκρουτζ και το best price έχουν αξιολόγηση των καταστημάτων τους, η οποία προκύπτει από την επαφή και τις εντυπώσεις των πελατών από αυτά. Φυσικά και δε θα πας να δώσεις τα ωραία σου λεφτουδάκια σε μαγαζί που έχει μόλις 5-10 αξιολογήσεις, ειδάλλως πας γυρεύοντας. ;)

Έχει πάρει κανένας την rhinoshield? Αξίζει τα λεφτά της? Από που αποστέλνεται? Πόσο είναι τα μεταφορικά, δεν έχει καθόλου πληροφορίες στο site.

Επίσης, έχετε να προτείνετε καμία καλή διακριτική θήκη για προστασία από πτώσεις αλλά να μην αλλοιωθεί και εντελώς η όμορφη εξωτερική του εμφάνιση.

Έχει πάρει κανένας την rhinoshield? Αξίζει τα λεφτά της? Από που αποστέλνεται? Πόσο είναι τα μεταφορικά, δεν έχει καθόλου πληροφορίες στο site.

Επίσης, έχετε να προτείνετε καμία καλή διακριτική θήκη για προστασία από πτώσεις αλλά να μην αλλοιωθεί και εντελώς η όμορφη εξωτερική του εμφάνιση.

Τη RhinoShield την είχα βάλει κι εγώ στο μάτι αλλά διάβασα κάποια παράπονα στο xda και μάλλον θα πάω σε κάτι άλλο αντί για τη συγκεκριμένη. Δες σχετικά εδώ κι εδώ.

Οσον αφορα στα σκρουτζομαγαζα και εγω τα εμπιστευομαι. Ελαττωματικες συσκευες τυχαινουν παντου. Ουκ ολιγοι εχουν αγορασει συσκευες απο Πλαισια και λοιπα με καμμενα πιξελς κα μαλιστα δεν τα αντικαθιστουν κιολας! Οποτε προτιμω να μου τυχει συσκευη με καμμενο πιξελ και να την εχω παρει 300 παρα να μου τυχει και να την εχω παρει 450.

για να μην μιλησω για τις παραεισαγωγες του Πλαισιου παλιοτερα λεγοντας οτι ειναι ελληνικα και φυσικα κοστολογουσαν σαν τα ελληνικα (φανταζεστε το υπερκερδος ετσι; )

Να ψωνιζετε απο τα σκρουτζομαγαζα (εστω απο αυτα με τις καλες αξιολογησεις).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά εγώ μια απόψη είπα επειδή έχω δει πολλά.. Το εμπόριο ποτέ δεν ήταν αθώο, πόσο μάλλον όταν υπάρχει τόσος ανταγωνισμός! Και να ξέρετε, ποτέ τίποτα δεν πετιέται, άρα όλες οι αντικαταστασεις κάπως ξανά διοχετεύονται..

Από εκεί και πέρα ελπίζω ότι έπεσα σε αστοχία και ότι απλά είμαι άτυχος.

Το κατανοώ και εφόσον μου δώσουν άλλο κινητό είμαι οκ.

Παιδια να ρωτησω... εχει βρει καποιος τα dark apps για το τηλεφωνο, επαφες, κ το framework για το τελευταιο firmware (.757). Αυτο το ασπρο δεν καθεται καλα στο ματι κ κατ'επεκταση κ στην μπαταρια :) Τα μονα που βρηκα απο τους xda ειναι για το προηγουμενο firmware

Εγώ πέρασα και την εφαρμογή better camera για τη δυνατότητα HDR στα 20.7MP.

Η εφαρμογή στην οποία αναφέρεσαι είναι αυτή; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.almalence.opencam_plus

Η εφαρμογή στην οποία αναφέρεσαι είναι αυτή; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.almalence.opencam_plus

Ναι, αυτή ειναι.

Μια ερώτηση. Είναι να πάρω τη συγκεκριμένη συσκευή, αλλά ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποια διαφορά στο λογισμικό της eu έκδοσης. Γλώσσες, ρυθμίσεις κλπ. Φαντάζομαι θα έχει ελληνικά και υποστήριξη περιορισμένων χαρακτήρων στα sms, απλά θέλω κάποιον να το επιβεβαιώσει :)

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact