greek_aeras Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Η Vodafone θυμάμαι έστελνε στα γενέθλια και σου δώριζε και 10 SMS :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Πλάκα κάνεις!!! Κάνουν και δώρα;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Δεν κάνει πλάκα. Έστελναν και σε εμένα. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Ναι μου στέλνει κάθε χρόνο στην γιορτή μου και μ'αρέσει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Συμβαίνει ακόμη αυτό με τα δώρα στην Vodafone;;;; Πρώτη φορά το ακούω και ομολογώ έχω χάσει τα λόγια μου (λίγο παράξενο για μένα :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 εμενα με παιρνουν και τηλεφωνο! :lol: :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ben69 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Η voda όντως κάνει δωρεάν μηνύματα δώρο στην γιορτή σας, εάν είναι πάντα δηλωμένα τα στοιχεία σας!!! Παράθεση :: kissonline.gr ::GREEK KISS ARMY == The hottest band in the world KISS!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Καλο κι αυτο, και στην μητερα μου εστειλαν μηνυμα που εχει συμβολαιο...καλη κινηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Η Vodafone δίνει δωρεάν SMS και στους καρτοκινητούς (με δηλωμένα στοιχεία); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Η ΤΙΜ το εκανε παλια (1999-2000) αυτο στα γεννέθλια του συνδρομητη. Μαλιστα εαν ηταν και καλος συνδρομητης του εστελνε και κανενα δωρακι (ταχυδρομικως) οπως και οταν εκανε πολυ μεγαλη κινηση. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Ναι. Εμένα μου είχαν στείλει επειδή το είχα στο Pointmania. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvales Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Γεια χαρά σε όλους. Βρίσκομαι στη Βουλγαρία, έχοντας ενεργοποιήσει το roaming.Έχω ΤΙΜ 2in1.Ο 1ος αριθμός είναι σύνδεση και ο 2ος κάρτα.Χρησιμοποιώ τον 1ο. Χθες έκανα τη βλακεία και έκανα αλλαγή από τη σύνδεση στην κάρτα.Όταν όμως πήγα να ξαναλλάξω από την κάρτα στη σύνδεση, μου έβγαλε το μήνυμα 'αίτηση απορρίπτεται'.Μέσω ενός φίλου στην Ελλάδα έβαλα μονάδες στην κάρτα αλλά πάλι τα ίδια. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω; :!: :mobile: Επείγον, παιδιά βοηθήστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 den nomizo oti mporeis na kaneis enallagi 2in1 enw eisai me roaming sto exoteriko. min ksexnas oti otan eimaste me roaming sto exoteriko,ousiastika periorizomaste stis ipiresies pou mas dinei to diktio pou mas filoxenei kai oxi h dikia mas etairia sthn ellada... Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Δεν ξέρω αν εχει ειπωθει πουθενα αλλου, αλλα εδώ και μια βδομαδα οταν καποιος μου στέλνει μηνυμα μου ερχεται διπλο. Δεν συμβαινει με ολους τους αριθμους αυτο αλλα με αρκετους... ξερετε τι μπορει να φταιει? κ φανταζομαι δεν χρεωνονται αυτοι που μου τα στελνουν..... Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Αααααααα και σε μένα γίνεται αυτό... Με αρκετά άτομα κιόλας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 αρα ειναι προβλημα της τιμ, ευχομαι εφημερο.. στην αρχη ειχε πλακα αλλα τωρα κατανταει σπαστικο να σβηνεις καθε τρεις κ λιγο... Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 αρα ειναι προβλημα της τιμ, ευχομαι εφημερο.. στην αρχη ειχε πλακα αλλα τωρα κατανταει σπαστικο να σβηνεις καθε τρεις κ λιγο... Και μια φιλη μου με ΤΙΜ μου λεει οτι τα μηνυματα μου της πηγαινουν διπλα. (ελπιζω να μη χρεωνονται και διπλα ;p) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 ke se emena pedia ala oxi se ola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Σε μένα αυτό συμβαίνει στην μία την κάρτα σε όλους τους αριθμούς και στην άλλη σε ορισμένους αριθμούς εκτός από έναν που απλά αργούσαν να παραδοθούν. Τι να πω... Αιώνια ΤΙΜ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 και σε εμενα γινεται και στην φιλη μου. μαλιστα ημασταν στην οδο που οριζει τα ορια "Αθηνας-Βυρωνα" και γελασαμε λεγοντας οτι το ενα sms ερχεται απο Αθηνα και το αλλο απο Βύρωνα... βεβαια το προβλημα συνεχιζεται και σε αλλες περιοχες Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 oxi file den ipostirizete (eine thema proothiseon poy den ipostirizonte apo to eki diktio):O Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Γεια χαρά σε όλους. Βρίσκομαι στη Βουλγαρία, έχοντας ενεργοποιήσει το roaming.Έχω ΤΙΜ 2in1.Ο 1ος αριθμός είναι σύνδεση και ο 2ος κάρτα.Χρησιμοποιώ τον 1ο. Χθες έκανα τη βλακεία και έκανα αλλαγή από τη σύνδεση στην κάρτα.Όταν όμως πήγα να ξαναλλάξω από την κάρτα στη σύνδεση, μου έβγαλε το μήνυμα 'αίτηση απορρίπτεται'.Μέσω ενός φίλου στην Ελλάδα έβαλα μονάδες στην κάρτα αλλά πάλι τα ίδια. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω; :!: :mobile: Επείγον, παιδιά βοηθήστε γίνεται αρκεί να ακυρώσεις τις προωθήσεις.Πρέπει μέσα από το μενού της 2in1 να διαγράψεις τους αριθμούς προώθησης.Είναι σχετικά εύκολο... Και μετά θα γίνεται η εναλλαγή:) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Δεν ξέρω αν εχει ειπωθει πουθενα αλλου, αλλα εδώ και μια βδομαδα οταν καποιος μου στέλνει μηνυμα μου ερχεται διπλο. Δεν συμβαινει με ολους τους αριθμους αυτο αλλα με αρκετους... ξερετε τι μπορει να φταιει? κ φανταζομαι δεν χρεωνονται αυτοι που μου τα στελνουν..... επισημα σας το λεω,ειναι προβλημα της βονταφον!!!!! ολο προβληματα ειναι αυτη η εταιρια! :ρ Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 oxi file den ipostirizete (eine thema proothiseon poy den ipostirizonte apo to eki diktio):O θα συμφωνησω μαζι σου,απλα η δικη μου γνωμη ειναι οτι με ανοιγμα-κλεισιμο του κινητου θα μπορει να την κανει την εναλλαγη. :) απλα επειδη ειναι εξω, μπορει να μην εχει και παλι υπολοιπο στην καρτα. οποτε θα χρειαστει επανατροφοδοτηση. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Ναι ναι δακτυλος τους βονταφον ειναι, θελουν να πληξουν τον τεραστιο ανταγωνιστη τους :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts