Mitsos_The_Great Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Και εγω...Μα τι θα γινει επιτελους ? ... τοσο χαλια συστημα?... Ας ελπίσουμε πως θα το βελτιώσει σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Σήμερα κατέβασα πάλι στο κινητό μου (Nokia 3230) αρχείο 570ΚΒ. Στο LG αυτό το αρχείο δεν μπορώ να το κατεβάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Όσο υπάρχει το TIM sharing, κάθε ξεχασμένο ενεργό νο μπορεί να κερδίσει μια ανανέωση, για να τα μεταφέρεις μετά στο νο που χρησιμοποιείς! Έτσι κερδίζουν σε ενεργά νούμερα! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 1ον) εχω την εντυπωση οτι η προσφορα για τον επιπροσθετο χρονο ομιλιας τελειωσε με την αϋλες καρτες 2ον) η αληθεια ειναι οτι εχω να παρω μηνυμα για διπλασιασμο.......ΜΗΝΕΣ οχι μηνες. θα γυρισει δυναμικα ομως :wink: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Και εγώ σε 2 νούμερα που έχω δεν έχω πάρει μήνυμα προσφοράς. Υπομονή. Μία φορά στους 3-4μήνες όλο και κάποια προσφορά έρχεται. Απλά πρέπει να βάζεις όσα περισσότερα μπορείς για να έχεις το μέγιστο δυνατό κέρδος! Αν είσαι εγκρατής και δεν τα τρως γρήγορα! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 επειδη ξερουν οτι αν μου ερθει 2πλασιασμος...θα βαλω 50 ευρω...γι'αυτο δεν μου στελνουν! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Bρε Billako, προχθες δεν με πεισατε οτι με τις αϋλες καρτες μπορουμε να κανουμε διπλασιασμο? o διπλασιασμος ισχυει κανονικα...απλα σταματησε η προσφορα που σου δινε απο 2-8 ευρω επιπλεον...αν θυμασαι :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 o διπλασιασμος ισχυει κανονικα...απλα σταματησε η προσφορα που σου δινε απο 2-8 ευρω επιπλεον...αν θυμασαι :) AΠO πότε σταμάτησε PE παιδιά αυτή η προσφορά; είστε σίγουροι; ΠPIN μια εβδομάδα περίπου που THΛ. ΣTO 1260 μου ανέφεραν πως ισχύει κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 AΠO πότε σταμάτησε PE παιδιά αυτή η προσφορά; είστε σίγουροι; ΠPIN μια εβδομάδα περίπου που THΛ. ΣTO 1260 μου ανέφεραν πως ισχύει κανονικά! απο σημερα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 απο σημερα. OXI γαμώτο! ατυχία! KAI HΘEΛA NA ΠAΩ NA φορτώσω XΘEΣ χρόνο AΠO κατάστημα KAI TO άφησα ΓIA NA TO κάνω AΠO δευτέρα! :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 ε δεν πειραζει. απο δευτερα μπορει να βγει καμια καινουρια προσφορα ή να παρει παραταση... δεν χαθηκαμε για 2-3 ευρω....σιγα Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 ε δεν πειραζει. απο δευτερα μπορει να βγει καμια καινουρια προσφορα ή να παρει παραταση... δεν χαθηκαμε για 2-3 ευρω....σιγα Βασικά μου έχει έρθει μήνυμα για 50% επιπλέον της αξίας της κάρτας και ήθελα να βάλω από κατάστημα ΤΙΜ 50ε και να πάρω και το 15% και το 50%. Έχουμε πληροφορίες για κάποια καινούρια προσφορά από Δευτέρα? Επίσης ξέρεις πως αν αφήσεις να περάσει η προσφορά με το 50% μετά απο λίγες μέρες σου έρχεται μήνυμα για διπλασιασμό της κάρτας? Ισχύει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 δεν ξερω απο δευτερα αν γινει κατι... επισης αν αφησεις την προσφορα...μπορει να την χασεις...οποτε οποια προσφορα παρεις...παρτην! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Αστη τη προσφορα, δεν θα τη χασεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Αστη τη προσφορα, δεν θα τη χασεις ;) Είσαι σίγουρος φίλε μου? Η θα την αφήσω, θα το ριψοκινδυνεύσω και μετα θα μετανιώσω την ώρα και την στιγμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Σιγουρος δεν μπορεις να εισαι, απλα πιστευω οτι ειτε θα σου ερθει αμεσως μετα 50% ειτε διπλασιασμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 min ksexnate oti sta katastimata tim mporeite na fortosete monades sto kartokinito sas,apo 10 euro ews 50.! nai auto to gnwrizw kai egw...pas kai les apla to arithmo tou tilefwnou sou kai sou pernane automata tis monades.xwris kwdikous se <xartaki> xwris na ksineis kartes.plirwneis kai eisa ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 ΞEPEI κανείς AN AΠO δευτέρα δώσει καμία NEA προσφορά τώρα που κατήργησαν TO 10 με 15% της αξίας της κάρτας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 k gw se ena palio kartokinito cosmote katafera na kanw kanena 1000euro opws 8umamai, alla gia 1800 prwti fora akouw!!!!! pou to akouses auto? 8umamai eixa k dilwmena stoixeia sto noumeraki mou,alla exoun perasei 2-3 xronia apo tote Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 ΞEPEI κανείς AN AΠO δευτέρα δώσει καμία NEA προσφορά τώρα που κατήργησαν TO 10 με 15% της αξίας της κάρτας; έχουμε κανένα NEO ΣXETIKA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Και τα στοιχεία σου να έχουν δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα! Μάλιστα θα έπρεπε κάποια στιγμή να τους τρέξει κάποιος με το επιχείρημα ότι κάνει χρήση μέχρι να λήξει η αξία του χρόνου ομιλίας του και άρα να διακοπεί η υπηρεσία που χρησιμοποιεί εκείνη τη στιγμή, πχ κλήση ομιλίας/internet. Αν δεν μπορούν να το χρεώσουν,είναι δικό τους πρόβλημα! Δεν φταίει σε τίποτα ο συνδρομητής που αγόρασε prepaid επειδή αυτό ήθελε και όχι συμβόλαιο! Χρειάζονται μερικές δικαστικές αποφάσεις οι οποίες να τους υποχρεώνουν να επαναφέρουν το χρόνο ομιλίας του συνδρομητή καρτοκινητού στο μηδέν από μείον όσο είναι, για να μάθουν όλες οι εταιρείες τρόπους! Μετά να δείτε πόσο γρήγορα θα φτιάξουν το billing τους !!! Στην ομιλία δηλ. όπου δεν τους συμφέρει να πας -600 ευρώ γιατί τερματίζεται η κλήση άμεσα ή πολύ κοντά στο μηδέν; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Τι βλέπω εδώ! -600€, -1000€, -1800€. Καλά τους κάνατε! Μ' αρέσει που εγώ είχα φτάσει το μέγιστο -13€ και τους λυπόμουνα κι έλεγα "Πω, πω τους έγδαρα!", αλλά τελικά με ξεπεράσατε για "λίγο". Τα θερμά μου συγχαρητήρια. Εύχομαι με την επόμενη φορά που θα μου ΄ρθει κάρτα καρτοκινητού δωρεάν κι έχει 1 ή 2€ χρόνο να το φτάσω τουλάχιστον -600€ (είναι και το TIM PLUS, και το TIM INTERNET βλέπετε, άρα φέυγουν πολύ γρήγορα τα χρήματα!) Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Το σωστό θα ήταν να διακόπτεται η υπηρεσία μόλις μηδενιστεί ο χρόνος σου. Δεν είναι δυνατό να υπάρχουν αρνητικές χρεώσεις, ειδικά τέτοιου μεγέθους, σε καρτοκινητό. Και οι περιστασιακοί χρήστες (εννοώ όσους έχουν τo νο τους για πέταμα αν πάει μείον) μπορεί να διασκεδάζουν, όμως υπάρχει κόσμος που θέλει να κρατήσει το νο του και αυτή η αρνητική χρέωση του δημιουργεί ακριβώς αυτό το υπέρογκο κόστος το οποίο ήθελε να αποφύγει και συνεπώς αγόρασε καρτοκινητό !!! Είναι θέμα αξιοπιστίας για όλες τις εταιρείες να κοπούν οι αρνητικές χρεώσεις.. Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Εγώ επαναλαμβάνω ότι πολλοί μη-περιστασιακοί χρήστες (που γνωρίζω κιόλας) θα δυσαρεστηθούν αν βάλουν αυτό το όριο. Πολλοί είναι αυτοί που όταν τους τελειώνει η κάρτα παρακαλούν να τους πάει μείον για να μην διακόψουν τη συνομιλία τους. Και μάλιστα σε κάτι τέτοιες ώρες σκέφτονται να πάρουν τον αριθμό τους και να πάνε σε συμβόλαιο... Αφήστε τώρα. Και να γίνει αυτό θα υπάρξει άλλη μια μερίδα που θα λέει γιατί το έκαναν και γιατί το έκοψαν και γιατί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Εγώ επαναλαμβάνω ότι πολλοί μη-περιστασιακοί χρήστες (που γνωρίζω κιόλας) θα δυσαρεστηθούν αν βάλουν αυτό το όριο. Πολλοί είναι αυτοί που όταν τους τελειώνει η κάρτα παρακαλούν να τους πάει μείον για να μην διακόψουν τη συνομιλία τους. Και μάλιστα σε κάτι τέτοιες ώρες σκέφτονται να πάρουν τον αριθμό τους και να πάνε σε συμβόλαιο... Αφήστε τώρα. Και να γίνει αυτό θα υπάρξει άλλη μια μερίδα που θα λέει γιατί το έκαναν και γιατί το έκοψαν και γιατί... Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά η όλη ιδέα του καρτοκινητού είναι να σταματά όποια υπηρεσία χρησιμοποιείς όταν φτάσει στο μηδέν. Έτσι ελέγχει καλύτερα τη χρήση του ο κάτοχός του, ο οποίος φοβάται το συμβόλαιο διότι δεν έχει πρακτικά όριο! Αν τώρα δυσαρεστηθούν μερικοί περιστασιακοί/μη περιστασιακοί χρήστες (τσαμπατζήδες θα έλεγα), αυτό είναι αδιάφορο! Δεν θέλω να πιστέψω ότι αποτελούν τον μέσο όρο χρήστη διότι, αν ισχύει αυτό, καλά κάνουν και μας δουλεύουν όλες οι εταιρείες! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts