Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, elkons said:

Καλή τύχη τότε 

Εσύ έχεις; Εγώ έχω τσαντιστεί τόσο πολύ που έκανα φορητότητα προς Vf τα πάντα 

18 minutes ago, Gv2008 said:

Εσύ έχεις; Εγώ έχω τσαντιστεί τόσο πολύ που έκανα φορητότητα προς Vf τα πάντα 

Εγώ δεν είμαι Αθήνα, Χαλκίδα όλα λειτουργούν ρολόι στη σταθερή λειτουργούν Adsl, vdsl σε Cosmote, Vodafone, Nova.

Στη περιοχή σου όλοι οι πάροχοι σε Adsl δεν λειτουργούν?

Γιατί τι έγινε με τη Vodafone?

Edited by elkons

Hlias.

26 minutes ago, elkons said:

Εγώ δεν είμαι Αθήνα, Χαλκίδα όλα λειτουργούν ρολόι στη σταθερή λειτουργούν Adsl, vdsl σε Cosmote, Vodafone, Nova.

Στη περιοχή σου όλοι οι πάροχοι σε Adsl δεν λειτουργούν?

Γιατί τι έγινε με τη Vodafone?

Διάβασα ότι το πρόβλημα ήταν πανελλαδικό. Για αυτό σε ρώτησα, επειδή νόμιζα ότι είχες vdsl nova. Εδώ Πειραιά πάντως adsl σε cosmote και Vf δουλεύουν κανονικά Πήγα το πρωί σε κατάστημα Vf για φορητότητα σταθερού και τριών κινητών και με πήρε η nova πριν και μου πρότεινε τα κινητά στην ίδια τιμή με 6 μήνες δώρο ενώ την tv και το σταθερό με 3 μήνες δώρο, κάτι που φυσικά αρνήθηκα 

1 minute ago, Gv2008 said:

Διάβασα ότι το πρόβλημα ήταν πανελλαδικό. Για αυτό σε ρώτησα, επειδή νόμιζα ότι είχες vdsl nova. Εδώ Πειραιά πάντως adsl σε cosmote και Vf δουλεύουν κανονικά Πήγα το πρωί σε κατάστημα Vf για φορητότητα σταθερού και τριών κινητών και με πήρε η nova πριν και μου πρότεινε τα κινητά στην ίδια τιμή με 6 μήνες δώρο ενώ την tv και το σταθερό με 3 μήνες δώρο, κάτι που φυσικά αρνήθηκα 

Cosmote έχω, ήδη Μύτικα και Βασιλικό που βρίσκομαι οι γραμμές είναι μόνο Cosmote δεν υπάρχει καμία καμπίνα Nova,Vf.

Hlias.

2 ώρες πριν, Gv2008 said:

Πιο φτηνά που ήταν;;;;Πέρα από τα δωρεάν πάγια 

2 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Πιο φτηνά που ήταν;;;;Πέρα από τα δωρεάν πάγια 

Σου απάντησα μόλις στα συμβόλαια της Vf. Nova 27x2 τα unlimited και 16 το 8 GB

32 minutes ago, aektzhs 1 said:

Για το σταθερό;;;;

Σταθερό έχω ήδη στη Vf 13,5€/μήνα έως 100 mbps εταιρικό one net 

5555CB4E-0013-412F-8980-AA3393F0F450.jpeg

Μια άσχετη ερώτηση. 

Όταν τον Αύγουστο μπουν στις συνδρομητικες ΟΤΕ και EON τα αντίστοιχα κανάλια. 

Ποιο κόβουμε και πιο κρατάμε εάν έχουμε και τα δύο. 

Αυτό που έχει την λιγότερη ποινή διακοπής είναι ένας λόγος. 

Σας ευχαριστώ πολύ 

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

Αυτό που λήγει πιο σύντομα θα κόψεις όταν λήξει όμως. Το πάγιο θα είναι περίπου 3€ πάνω (στην 2ετια δηλαδή 72€) και σίγουρα δεν αξίζει να πληρώνεις και αυτό και το τέλος διακοπής 

41 minutes ago, Antonio21 said:

Μια άσχετη ερώτηση. 

Όταν τον Αύγουστο μπουν στις συνδρομητικες ΟΤΕ και EON τα αντίστοιχα κανάλια. 

Ποιο κόβουμε και πιο κρατάμε εάν έχουμε και τα δύο. 

Αυτό που έχει την λιγότερη ποινή διακοπής είναι ένας λόγος. 

Σας ευχαριστώ πολύ 

Θα πρέπει να ρωτήσεις ποια θα είναι η ποινή διακοπής ανάλογα με το πότε έχεις κάνει το συμβόλαιο με την κάθε εταιρεία. Η μόνη περίπτωση που δεν αξίζει να κόψεις το ένα από τα δύο, είναι αν κάποιο λήγει όπου να ναι.. οπότε δεν έχει νόημα να πληρώνεις την ποινή.

Εγώ θα έκοβα την EON γιατί και η εφαρμογή και η διαχείρηση μέσα από το box είναι τραγική 

Εάν βλέπω σωστά τον Αύγουστο στο cosmote tv θα είμαι 4 μήνες πέναλτι 8€ σωστα; 

Screenshot_20240718_104030.jpg

4 minutes ago, VIPdriver said:

Εγώ θα έμενα ΟΤΕ λόγω σταθερότητας. 

Εάν κατάλαβα καλά, μόνο για το πρόγραμμα τηλεόρασης (OTT) ρωτάει. Σε αυτή την περίπτωση, εάν μόνο τα αθλητικά είναι παράμετρος, εγώ θα κρατούσα αυτό που αθροιστικά έχει τη μικρότερη επιβάρυνση (ανά μήνα + τέλος διακοπής).

Διαφορετικά θα κρατούσα αυτό με το περιεχόμενο εκτός αθλητικών που με ενδιαφέρει περισσότερο.

Ως τελευταία παράμετρο θα διάλεγα αυτό που έχει ίδιο πάροχο με τον ιδιοκτήτη της καλωδιακής υποδομής, για ευκολότερη επικοινωνία σε περίπτωση προβλήματος. Επίσης εάν έχεις ήδη το κινητό σε συγκεκριμένο πάροχο, βολεύει να είναι ο ίδιος που έχεις και τις άλλες υπηρεσίες σου.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας 😊

https://www.in.gr/2006/10/17/economy/h-emirates-telecom-ypebale-prosfora-gia-tin-eksagora-tis-tim-hellas/amp/

Πως πέρασαν έτσι τα χρόνια.. πάλι πώληση γίνεται 😂😂😂

Hlias.

55 minutes ago, elkons said:

https://www.in.gr/2006/10/17/economy/h-emirates-telecom-ypebale-prosfora-gia-tin-eksagora-tis-tim-hellas/amp/

Και τα χρονια περνάνε...

Πάντως όλα τα δημοσιεύματα λένε ότι σήμερα είναι η καταληκτική ημερομηνία 

2 minutes ago, aektzhs 1 said:

Και τα χρονια περνάνε...

Πάντως όλα τα δημοσιεύματα λένε ότι σήμερα είναι η καταληκτική ημερομηνία 

Άντε σήμερα θα μάθουμε τελικά ποιος θα την αναλάβει την telestettimwindnova !

Hlias.

31 minutes ago, elkons said:

Άντε σήμερα θα μάθουμε τελικά ποιος θα την αναλάβει την telestettimwindnova !

Όχι σήμερα. Σήμερα θα φανούν οι ενδιαφερόμενοι και μετά μέσα από μια άλλη διαδικασία θα καταλήξει κάπου 

On 16/7/2024 at 10:13 ΜΜ, ilka71 said:

η μπουρδελονοβα απο το μεσημέρι δεν έχουμε σταθερό και ίντερνετ περιοχή Πειραιά Καστέλα. 8 ώρες! τι γελοία εταιρεία είναι αυτή;; τώρα που με 3 ευρώ παραπάνω μπορείς να βλέπεις της νόβα τα κανάλια με την συνδρομή της cosmote tv μόλις λήξουν κινητά σταθερά όλα τα πάνε cosmote τέλος μετά από 30 χρόνια! νισάφι πια τους βαρεθήκαμε ολο θα βελτιωθεί θα φτιάξει δίκτυο είναι και τίποτα δεν φτιάχνουν! 

Στη θέση σου θα έφευγα για Cosmote χθες… πάντως στο κέντρο που κινήθηκα μια χαρά παίζει… η Nova μέτρια πράγματα σε ταχύτητες. Έξω από τον σταθμό Κάτω Πατησια να έχει 60Mbps 5G και η κεραία δίπλα; ΞΕΦΤΙΛΑ. Θα έπρεπε όλο το κέντρο στην Αθηνα να έχει Ν78, Ν1, Ν28 παντού. 
Η Cosmote πληρώνεις κατι παραπάνω αλλά έχεις υπηρεσίες.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited

Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24

11 ώρες πριν, elkons said:

https://www.mononews.gr/business/united-group-paratasi-mechri-telos-tou-mina-gia-tis-prosfores

Παράταση... Στα πέναλτι θα βγει νικήτρια χώρα πετρελαιοπηγών!✌️💪

Edited by Chrischal1908