VIPdriver Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου Η CVC θα αγοράσει τη Νοβα και ξέρετε γιατί; Γιατί η κορη του Μητσοτάκη δουλεύει εκεί. 3 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου On 4/3/2024 at 6:38 ΠΜ, MIKU said: https://typologies.gr/sta-2-dis-eyro-to-politirio-gia-ti-nova/ Οποίος την αγοράσει πρέπει να την πάρει για να την αναπτύξει όχι να την έχει σαν εταιρία χαρτοφυλακίου. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 3 minutes ago, cmvr said: Οποίος την αγοράσει πρέπει να την πάρει για να την αναπτύξει όχι να την έχει σαν εταιρία χαρτοφυλακίου. Ετοιμαστείτε για την ακριβότερη εταιρία της Ευρώπης και για πρόστιμα στον ανταγωνισμό εάν τολμήσει να χρεώσει φτηνότερα (βλ. πρόστιμο Αίνος) 2 2 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου Όχι στην περιφέρεια οι σταθμοί με τις β20 η μόνη σοβαρή χρήση να είναι για να στεγνώνεις ρούχα στους ιστούς και μέσα από την περίφραξη να είναι κοτέτσια για να ταΐζεις κότες. Οποίος την πάρει να ρίξει χρήμα όχι ανοησίες. Απλά να λειτουργήσουν αθόρυβα όχι τις τυμπανοκρουσίες της united που τα δυο δις και το hype ήταν χειρότερο από τις διαφημίσεις του Πιου για το 3g. Και οι συνδρομητές λένε μετά μας δουλεύεται. Μια ρίχνει δυο δις και μια τα ξεπουλάτε δυο δις 🤣 Πιστεύω ότι η νόβα έχει potential να ανέβει αρκεί να την πάρει κάποιος σοβαρός. Να είναι και το αντίβαρο σε σύγκριση με τις άλλες. 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου το έχω ξανά αναφέρει αλλά η νόβα κοιμάται στα παράπονα μου. Κερατσίνι ταμπουρια εδώ και 2 μήνες τρώει κολλήματα δεν δουλεύει το ίντερνετ είτε 4g είτε 5g.όταν έχει κολλήσει άμα κάνω αλλαγή από 4 σε 5g και το ανάποδο ξεκολλάει αλλά μετά από ώρα πάλι το ίδιο! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 1 ώρα πριν, ilka71 said: το έχω ξανά αναφέρει αλλά η νόβα κοιμάται στα παράπονα μου. Κερατσίνι ταμπουρια εδώ και 2 μήνες τρώει κολλήματα δεν δουλεύει το ίντερνετ είτε 4g είτε 5g.όταν έχει κολλήσει άμα κάνω αλλαγή από 4 σε 5g και το ανάποδο ξεκολλάει αλλά μετά από ώρα πάλι το ίδιο! Και εγώ βλέπω αυτό το έργο, άλλαξε πάροχο κατά τη γνώμη μου. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου Μεγάλο πλήγμα για την εταιρεία δεν είναι ότι δεν κατέβηκε η εταιρεία στον διαγωνισμό της TEAM για τα δικαιώματα της UEFA και για άλλη μια φορά η Cosmote TV τα πήρε παίζοντας μπάλα μόνη της,αλλά ότι τα ελεύθερα κανάλια που πήραν ένα μέρος από τις διοργανώσεις(Mega 1 αγώνα καθε Τετάρτη champions league και ANT1 1 αγώνα κάθε Πέμπτη Europa ή Europa Conference league)δεν είναι στην πλατφόρμα της 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου Ο αιώνιος αντίπαλος(Cosmote TV)έκλεισε συμφωνία με το Netflix και τους επόμενους μήνες θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία και εδώ και σε άλλες αγορές του Ομίλου Deutsche Telekom. Η Vodafone από την άλλη έχει HBO,Warner Bros,Disney+. Η EON/Nova τι κάνει???? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 6 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Ο αιώνιος αντίπαλος(Cosmote TV)έκλεισε συμφωνία με το Netflix και τους επόμενους μήνες θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία και εδώ και σε άλλες αγορές του Ομίλου Deutsche Telekom. Η Vodafone από την άλλη έχει HBO,Warner Bros,Disney+. Η EON/Nova τι κάνει???? Σφυρίζει αδιάφορα…δυστυχώς. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 6 minutes ago, Nikolas14 said: Σφυρίζει αδιάφορα…δυστυχώς. Για τις διοργανώσεις της UEFA δεν κατέβηκε,τα δύο βασικά ελεύθερα κανάλια που πήραν και μέρος από τις διοργανώσεις δεν τα έχει στο μπουκέτο της,μεγάλες συμφωνίες στο κινηματογραφικό κομμάτι δεν έχει κλείσει. Τι κάνει???? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου Πολύ σωστά έπραξε για τα δύο κανάλια. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 1 ώρα πριν, p_k said: Πολύ σωστά έπραξε για τα δύο κανάλια. Όχι,γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν επίγειο ψηφιακό σήμα. Άρα χάνει πελάτες και εμένα με ενδιαφέρει να δω ένα ματς UCL ή UEL ή UECL(διοργανώσεις της UEFA)χωρίς να πληρώνω την πράσινη 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου (edited) 3 ώρες πριν, p_k said: Πολύ σωστά έπραξε για τα δύο κανάλια. Κακώς έπραξε λόγω ότι υπάρχουν περιοχές λευκής κάλυψης και επιδοτούνται από το κράτος για να έχουν πρόσβαση σε δορυφορική τηλεόραση ειτε από Cosmote ειτε από Nova. Και στη Κεφαλονιά που γνωρίζω υπάρχουν μερικά χωριά. Όλοι αυτοί θα πάνε Cosmote μαζί με σταθερή και κινητη, γιατί η Nova με το ζόρι έχει σήμα σε κινητη σε κάποια χωριά κι ολας και σταθερή δίνει σε Αργοστόλι και Ληξούρι. Επίσης στο νόμο Θεσσαλονίκης και στο Δήμο Θέρμης είδα τα Βασιλικά στις λευκές περιοχές. 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: Όχι,γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν επίγειο ψηφιακό σήμα. Άρα χάνει πελάτες και εμένα με ενδιαφέρει να δω ένα ματς UCL ή UEL ή UECL(διοργανώσεις της UEFA)χωρίς να πληρώνω την πράσινη Θα συμφωνήσω μαζί σου. Ενδεικτικά το Φισκάρδο στη Κεφαλονιά ανήκει στις λευκές περιοχές γιατί ο αναμεταδότης του Αίνου δεν τους καλύπτει πλήρως. Edited 7 Μαρτίου by Nikolas14 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου Κακώς υπάρχουν εν έτη 2024 περιοχές λευκής κάλυψης στην χώρα. Η digea δραστηριοποιείται πάνω από 15 + χρόνια και, αφού ήθελε δικό της δίκτυο, θα έπρεπε να το έχει ολοκληρώσει. Η επιδότηση από το το κράτος, για νόβα κοσμοτε, σημαίνει από τα χρήματα των φορολογουμένων Ελλήνων. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 56 minutes ago, hercoulis said: Κακώς υπάρχουν εν έτη 2024 περιοχές λευκής κάλυψης στην χώρα. Η digea δραστηριοποιείται πάνω από 15 + χρόνια και, αφού ήθελε δικό της δίκτυο, θα έπρεπε να το έχει ολοκληρώσει. Η επιδότηση από το το κράτος, για νόβα κοσμοτε, σημαίνει από τα χρήματα των φορολογουμένων Ελλήνων. Στο Δασκαλειό Κερατέας που έχω εξοχικό η ΕΡΤ έχει βάλει τοπικό πομπό χαμηλής ισχύος μέσα στην περιοχή. Όταν ζήτησα από τη Digea το ίδιο μου απάντησαν: "Η εταιρεία εκπέμπει στα κέντρα που έχει αποφασίσει"... 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 40 minutes ago, MIKU said: Στο Δασκαλειό Κερατέας που έχω εξοχικό η ΕΡΤ έχει βάλει τοπικό πομπό χαμηλής ισχύος μέσα στην περιοχή. Όταν ζήτησα από τη Digea το ίδιο μου απάντησαν: "Η εταιρεία εκπέμπει στα κέντρα που έχει αποφασίσει"... Τα ίδια και στη Κεφαλονιά και σε άλλες περιοχές. Αρα μονόδρομος να έχεις κεραια για να βλέπεις ΕΡΤ και δορυφορικό επιδοτούμενο από το κράτος. Επιπλέον θα μου πει κανείς δεν γίνεται να δεις Web TV τα κανάλια εθνικής εμβέλειας. Σας πληροφορώ ότι στις περιοχές αυτές ειτε δεν έχει καλο Ίντερνετ ειτε δεν δείχνουν όλο το περιεχόμενο σε πλατφόρμες Cosmote/Nova ή Web TV ειδικα σε αγορασμένες εκπομπες/ σειρές λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 18 ώρες πριν, MIKU said: Στο Δασκαλειό Κερατέας που έχω εξοχικό η ΕΡΤ έχει βάλει τοπικό πομπό χαμηλής ισχύος μέσα στην περιοχή. Όταν ζήτησα από τη Digea το ίδιο μου απάντησαν: "Η εταιρεία εκπέμπει στα κέντρα που έχει αποφασίσει"... Διαχρονικές παθογένειες της χώρας μας. 17 ώρες πριν, Nikolas14 said: Τα ίδια και στη Κεφαλονιά και σε άλλες περιοχές. Αρα μονόδρομος να έχεις κεραια για να βλέπεις ΕΡΤ και δορυφορικό επιδοτούμενο από το κράτος. Επιπλέον θα μου πει κανείς δεν γίνεται να δεις Web TV τα κανάλια εθνικής εμβέλειας. Σας πληροφορώ ότι στις περιοχές αυτές ειτε δεν έχει καλο Ίντερνετ ειτε δεν δείχνουν όλο το περιεχόμενο σε πλατφόρμες Cosmote/Nova ή Web TV ειδικα σε αγορασμένες εκπομπες/ σειρές λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. Το καλύτερο είναι το web tv για μένα η μια καλή εγκατάσταση. Γιατί στις περιοχές αυτές υπάρχουν και τοπικά κανάλια τα οποία προβάλουν θέματα της κάθε περιοχής. Οι δορυφορικές εταιρείες δεν καλύπτουν αυτά τα κανάλια με αποτέλεσμα να μην ακούγεται η φωνή τους. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 47 minutes ago, hercoulis said: Διαχρονικές παθογένειες της χώρας μας. Το καλύτερο είναι το web tv για μένα η μια καλή εγκατάσταση. Γιατί στις περιοχές αυτές υπάρχουν και τοπικά κανάλια τα οποία προβάλουν θέματα της κάθε περιοχής. Οι δορυφορικές εταιρείες δεν καλύπτουν αυτά τα κανάλια με αποτέλεσμα να μην ακούγεται η φωνή τους. Περιφερειακά των Αθηνών έχουν μόνο, όχι από άλλες περιοχές. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 19 minutes ago, Nikolas14 said: Περιφερειακά των Αθηνών έχουν μόνο, όχι από άλλες περιοχές. Τουλάχιστον η πράσινη έχει και από άλλες περιοχές και η μαύρη δειλά δειλά βάζει κάποια 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Αν γνωρίζει κανείς... Είχαμε μια Wind Card to all. Ο αριθμός έληξε το 2022. Υπάρχει τρόπος να πάρω πίσω το νούμερο αυτό; Η κάτοχος έχει πεθάνει, αλλά υπάρχουν κανονικά τα πιστοποιητικά που ίσως χρειαστούν. Μπορώ σε όποιο πάροχο θέλω ή ο αριθμός είναι δεσμευμένος στη Nova πλέον; Ευχαριστώ πολύ! 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 44 minutes ago, MIKU said: Αν γνωρίζει κανείς... Είχαμε μια Wind Card to all. Ο αριθμός έληξε το 2022. Υπάρχει τρόπος να πάρω πίσω το νούμερο αυτό; Η κάτοχος έχει πεθάνει, αλλά υπάρχουν κανονικά τα πιστοποιητικά που ίσως χρειαστούν. Μπορώ σε όποιο πάροχο θέλω ή ο αριθμός είναι δεσμευμένος στη Nova πλέον; Ευχαριστώ πολύ! Νομίζω μετά από 6 μήνες από την λήξη χάνεται. Δεν έχεις να χάσεις κάτι εαν επικοινωνήσεις με τη Νοβα. 1 3 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου (edited) Στο ΕΟΝ τν μπορείτε να μπείτε ή έχει δυσλειτουργίες σε εμένα? Edited 9 Μαρτίου by hercoulis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 36 minutes ago, hercoulis said: Στο ΕΟΝ τν μπορείτε να μπείτε ή έχει δυσλειτουργίες σε εμένα? Μπαίνει κανονικά 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Είναι η ιδέα μου ή η NOVA αποφεύγει να δώσει πακέτα απεριόριστων ΜΒ στα καρτοκινητά; Πέρα από το 0,90 για 1 μέρα που είναι κάπως ασύμφορο. Π.χ. οι άλλες δίνουν πακέτο ΣΚ ή εβδομάδας! Και επίσης τι στο καλό, δεν έχουν φοιτητικό πακέτο; Μόνο το μη εμπορικά διαθέσιμο; Πώς περιμένουν να αυξήσουν έτσι συνδρομητές; 2 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 5 ώρες πριν, MIKU said: Είναι η ιδέα μου ή η NOVA αποφεύγει να δώσει πακέτα απεριόριστων ΜΒ στα καρτοκινητά; Πέρα από το 0,90 για 1 μέρα που είναι κάπως ασύμφορο. Π.χ. οι άλλες δίνουν πακέτο ΣΚ ή εβδομάδας! Και επίσης τι στο καλό, δεν έχουν φοιτητικό πακέτο; Μόνο το μη εμπορικά διαθέσιμο; Πώς περιμένουν να αυξήσουν έτσι συνδρομητές; Κάποιοι εδώ μέσα έχουν γράψει ότι το πακετο των 0,90 έχει διάρκεια από την ημέρα που το αγόρασες έως τα μεσάνυχτα της επόμενης, άρα 2 μέρες. 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts