johnny_htc Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 https://www.mononews.gr/business/ntragkan-solak-united-groupsto-stochastro-tou-servikou-tipou-gia-ta-iperogka-chrei-ton-7-dis-evroΧμμ. Κάτι δεν πάει καλά με τον τύπο καθόλου μου φαίνεται Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 Άλλη έγκυρη πηγή... 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 1 hour ago, p_k said: Άλλη έγκυρη πηγή... Έχει ταράξει τα νερά η νέα εταιρεία και να φανταστείς είμαστε ακόμη αρχή ακόμη! Ούτε το 1/4 των προβλεπόμενων επενδύσεων της United group για την Ελλάδα δεν έχουμε δει ακόμη και ο ανταγωνισμός δείχνει τα δόντια του. Η πρώην WIND, τους ήταν προβλέψιμη και ανεκτή φαίνεται! Από το 2025 θα δούμε τα αποτελέσματα της NOVA καθώς θα έχουν προχωρήσει οι επενδύσεις της κατά το ήμισυ! Μέχρι τότε πολλά θα γράφονται και θα συζητάμε εδώ στο Forum... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 Δεν έχει αναφέρει κανένας πως η UG δεν έχει χρέη. Το θέμα είναι ότι τα πληρώνει (μέχρι στιγμής) αρκετά καλά. Έχει ρευστότητα, οι εταιρίες της φέρνουν κέρδη, οι πωλήσεις του παθητικού εξοπλισμού εξόφλησαν τις δανειακές υποχρεώσεις που έληγαν σύντομα. Όλα φαίνεται να βαίνουν καλώς. Επισης μην ξεχνάμε οτι η Nova πλέον φέρνει ένα πολύ σημαντικό ποσοστό των εσόδων στην εταιρία. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 Παιδιά διυλίζουμε τον κώνωπα εδώ μέσα κανέναν δεν θα έπρεπε να αφορούν αυτά τα πράγματα στην πράξη. Πραγματικά αδιάφορο τι γράφετε για την μια ή την άλλη εταιρία από οπουδήποτε. Δουλεύει εκεί που είσαι και πληρώνεις χαμηλό πάγιο όλα καλά τότε. Ας απολαύσει ο κάθε ένας το συμβόλαιο του ( η τα συμβόλαια του αν έχει δύο ) σε κάθε εταιρία και σε δύο χρόνια ή οπότε λήξει τέλος πάντων τότε το κοιτάει τι κάνει. 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 Γιατί; Πολλούς ενδιαφέρουν τα νέα των εταιρειών. Εγκυκλοπαιδικα. 1 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 1 ώρα πριν, p_k said: Γιατί; Πολλούς ενδιαφέρουν τα νέα των εταιρειών. Εγκυκλοπαιδικα. Παντελή ένα μέρος των ανθρώπων είναι όντως έτσι όπως λες και άλλοι πόσοι κάνουν μπίζνες λέγοντας το μακρύ τους και το κοντό τους για το κάθε δίκτυο μπας και πουλήσουν καμία σύνδεση παραπάνω και άλλοι για να κουτσομπολέψουν σαν κυρά Κατίνες πλέκοντας μέσα στο μυαλό τους ένα εγκώμιο για να δικαιολογήσουν την επιλογή που έκαναν σε εταιρία και συμβόλαιο. Χάνεται η ουσία όμως όταν ξεφεύγει η κατάσταση από ταύτα που ενδιαφέρουν πραγματικά όλους εμάς (δηλαδή τα δικτυακά, η κάλυψη, οι ταχύτητες και οι υπηρεσίες σε αναλογία τιμής απόδοσης) και όχι τι χρώμα σώβρακο φοράει ο μέτοχος της united και αν κάνει ζωάρα με μοντελα και χρωστάει βγάζοντας γούστα. Μαγκιά του μακάρι να μπορούσα να το κάνω και εγώ 😃 Το ρεζουμέ είναι δεν πάει να χρωστάει η κάθε νόβα, Vodafone, Cosmote κλπ. είναι απλά να είχαμε να λέγαμε Κατιναριό και κουτσομπολιό χωρίς καμία ουσία καταντάει η κουβέντα πολλές φορές δυστυχώς. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 On 26/7/2023 at 2:23 ΜΜ, Pppe said: Τελευταία φορά και όποιος ΔΥΝΑΤΑΙ, δύναται. Άλλως ΑΣ ΠΑΘΕΙ==>ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙ (αδύνατον εάν είναι κάποιος από αυτούς που γράφουν εδώ, βέβαια. Σε όσους ΑΠΛΑ μας διαβάζουν αναφέρομαι. Και πιθανά dislike κρίνουν τους ίδιους): Η Wind διατηρεί τα γνωστά (ανάλογα με τη Νοοτροπία της συντριπτικής % των πολιτών αυτής της χώρας) διαχειριστικά κόλπα (τη λεγόμενη κουτοπονηριά που "πιάνει" ΜΟΝΟ στους "ανάλογους", εξ'ου και η "επιτυχια" της. ΤΩΡΑ (και κάτι γενικό): Εάν το ΜΟΝΟ που σε νοιάζει είναι "Ας πάμε για μπάνιο τώρα και βλέπουμε για το μέλλον", επειδή όπως ξαναέγραψα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ, επειδή μάλλον και σιγουρότατα ΔΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, εξ'ού και: Και τα διαχειριστικά κόλπα του λαγού (που νομιμοποιείς και βλέπουν οι εταιρίες ότι "πιάνουν" σε σένα), τα ακολουθούν και άλλες σοβαρές πχ οι πράσινες: ΑΦΟΥ "πιάνουν". Εσύ νομιμοποιείς τα "ό,τι να'ναι". Οι υπόλοιποι συνδρομητές τί φταίνε; Εννοειται..... Και δε θα αλλαξει ΠΟΤΕ , ειδικα αυτος ο λαος. ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΙΑΡΚΗ ΠΑΘΗΜΑΤΑ._ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 Αν γίνεται, να απαντάμε μόνο στους άλλους και όχι στους εαυτούς μας. Ευχαριστώ @Pppe 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 On 26/7/2023 at 3:04 ΜΜ, paanos said: Θεωρω οτι στο Q περιμενουμε ένα ολικό repositioning, να γίνει αποκλειστικά το international καρτοκινητο (για αλλοδαπούς πχ) Αυτό ακριβώς ήταν η Q πριν αρχίσει το πετσοκομμα ήδη από την τέως Wind. Για αυτό και θεωρείτο ανταγωνιστής της φρογκ. Πήγε και κατήργησε σχεδόν όλα τα πακέτα προς εξωτερικό, ειδικα προς ασιατικές χώρες και ανέδειξε το Q star. Φταίει ο άλλος αν πάει να βάλει ένα βαιμπερ αουτ με 6€ Απεριόριστα προς όλο τον κόσμο; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 9 ώρες πριν, johnny_htc said: https://www.mononews.gr/business/ntragkan-solak-united-groupsto-stochastro-tou-servikou-tipou-gia-ta-iperogka-chrei-ton-7-dis-evro Χμμ. Κάτι δεν πάει καλά με τον τύπο καθόλου μου φαίνεται Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρά κάνει για τη "δουλειά" που επίκειται στα σπάργανα του εγκολπωμένου στο >99% πληθυσμού Διαφωτισμού και των ευαγγελιζόμενων αφηγημάτων, απότοκών του, του 21ου αιώνα, ως ένα από τα λιθαράκια που θα επισπεύσει την κατάρρευση του. Πόσοι θα χαθούν; Δεν έχει καμιά σημασία: Οι ίδιοι κι όμοιοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2023 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. July 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2023 Καρδιά των Χανίων. Πλατεία 1866 Ταζουνε 10 Gigabyte per second Και δίνουν ADSL μέχρι 24mbps Άρα μπορεί να είναι και 6.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2023 Η 30αρα που έχεις είναι λίγο ιδιάζουσα κατάσταση. Την δίνουν από ΑΚ μόνο πλέον, αλλά κανένας πάροχος δεν έχει πλέον εμπορικά διαθεσιμα πακέτα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. July 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2023 Λοιπόν.Ηρθε προχθές η 100αρα γραμμή,και το ρούτερ κλειδώνει κάπου 104 .με test speed σε σταθερό pc με καλώδιο ethernet βγάζει 99,5 περίπου. Όταν μπαίνω από wifi σε κινητή συσκευή και το έχω στο 5ghz στο test speed βγάζει 99 και κάτι,όταν το έχω στο 2,4 ghz μου βγάζει περίπου μέχρι 40 και κάτι.Γιατι γίνεται αυτό;Κατά δεύτερον εφόσον στα 5ghz δείχνει καλύτερη ταχύτητα,γιατί μέσα στο σπίτι όταν μπαίνω από κινητό η ταμπλετ μπαίνει κατευθείαν από τα 2,4 ghz; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2023 Λοιπόν.Ηρθε προχθές η 100αρα γραμμή,και το ρούτερ κλειδώνει κάπου 104 .με test speed σε σταθερό pc με καλώδιο ethernet βγάζει 99,5 περίπου. Όταν μπαίνω από wifi σε κινητή συσκευή και το έχω στο 5ghz στο test speed βγάζει 99 και κάτι,όταν το έχω στο 2,4 ghz μου βγάζει περίπου μέχρι 40 και κάτι.Γιατι γίνεται αυτό;Κατά δεύτερον εφόσον στα 5ghz δείχνει καλύτερη ταχύτητα,γιατί μέσα στο σπίτι όταν μπαίνω από κινητό η ταμπλετ μπαίνει κατευθείαν από τα 2,4 ghz; Πρώτα απ όλα, σχετικά με το κινητό και ταμπλέτ που αναφέρεις ότι παίζουν στα 2.4 ghz κατευθείαν, πρέπει να ελέγξεις αν μπορούν να συνδεθούν στα 5 ghz του ρουτερ (άμα είναι παλιές συσκευές, ίσως να μην χουν αυτή τη δυνατότητα). Επίσης το ρουτερ διαθέτει band steering και έναν κωδικό και για τις δύο μπάντες;; το ρουτερ σου έδωσαν αν θες να μας πεις. Δεύτερον μπορεί το ίδιο το ρουτερ να κάνει κάποιο κόψιμο στο πώς θα διαθέτει την ταχύτητα σε κάθε μπάντα. Το εχω συναντήσει σε ένα zyxel από εποχή wind, που δεν ανέβαζε πάνω από 80 mbps σε 100αρα γραμμή, ακόμα και αν ήσουν μόνος πάνω στο δίκτυο. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. July 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2023 Η288Α Είναι το ρούτερ,από το κινητό και ταμπλετ και στα 2 μπαίνω.τωρα που το σκέφτομαι,μήπως επειδή έχω ίδιο password και στις 2 μπάντες γίνετε αυτό; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. July 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2023 Η288Α Είναι το ρούτερ,από το κινητό και ταμπλετ και στα 2 μπαίνω.τωρα που το σκέφτομαι,μήπως επειδή έχω ίδιο password και στις 2 μπάντες γίνετε αυτό;Σε όποια συσκευή σου εμφανίζει την επιλογή να συνδεθείς με την 5αρα απλά διέγραψε την 2.4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2023 Η288Α Είναι το ρούτερ,από το κινητό και ταμπλετ και στα 2 μπαίνω.τωρα που το σκέφτομαι,μήπως επειδή έχω ίδιο password και στις 2 μπάντες γίνετε αυτό;Όχι, καμία σχέση. Άμα έχεις τη δυνατότητα να συνδεθείς και στις 2,θα σου επιλέξει αυτή με το καλύτερο σήμα να στο πω. Ο, τι password και αν έχεις. Διέγραψε την 2.4 όπως σου λέει ο φίλος, για να τραβάς από την 5ghzΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι, καμία σχέση. Άμα έχεις τη δυνατότητα να συνδεθείς και στις 2,θα σου επιλέξει αυτή με το καλύτερο σήμα να στο πω. Ο, τι password και αν έχεις. Διέγραψε την 2.4 όπως σου λέει ο φίλος, για να τραβάς από την 5ghzΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕπίσης τα τεστ με τις διαφορετικές μπάντες, πιστεύω τα έχεις κάνει σε ίδια απόσταση από το ρουτερ, έτσι; Για να μη βγαίνουν λάθος συμπεράσματα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. July 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Όχι, καμία σχέση. Άμα έχεις τη δυνατότητα να συνδεθείς και στις 2,θα σου επιλέξει αυτή με το καλύτερο σήμα να στο πω. Ο, τι password και αν έχεις. Διέγραψε την 2.4 όπως σου λέει ο φίλος, για να τραβάς από την 5ghz Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επίσης τα τεστ με τις διαφορετικές μπάντες, πιστεύω τα έχεις κάνει σε ίδια απόσταση από το ρουτερ, έτσι; Για να μη βγαίνουν λάθος συμπεράσματα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστά κοντά στο ρουτερ στην βεράντα όμως το speed test καλύτερο σήμα έχω στα 2,4 και στο ίδιο σημείο της βεραντας,καλύτερο download στα 5 . Edited July 28, 2023 by Hliasat 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. July 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2023 17 ώρες πριν, damianos said: Καρδιά των Χανίων. Πλατεία 1866 Ταζουνε 10 Gigabyte per second Και δίνουν ADSL μέχρι 24mbps Άρα μπορεί να είναι και 6.... Εγώ δεν ξερω ΚΑΝΕΝΑΝ απολύτως σε οποιαδήποτε εταιρεία να εχει συνδεση πανω από 100 mbps… 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2023 Εγώ δεν ξερω ΚΑΝΕΝΑΝ απολύτως σε οποιαδήποτε εταιρεία να εχει συνδεση πανω από 100 mbps…Το wifi στο σπίτι τώρα το καλοκαίρι.Έχω συμβόλαιο για 100άρα και το κουτί είναι στην άλλη γωνία του οικοδομικού τετραγώνου. Μολις φύγουν οι "παραθεριστές", φτάνει 115-130mbps.Tapa 3 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2023 Δε θα έπρεπε πάντως, αν πληρώνεις για 100 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2023 Η μέτρηση καλή δεν είναι; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. July 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2023 Την τρίτη που μας πέρασε έκανα αίτηση για φορητότητα το whatsup στην nova ξέρετε πόσες ημέρες κάνει περίπου για να ενεργοποιηθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts