paanos Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 Πιθανότατα άλλαξε το SNR 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 ουτε τηλεφωνο ουτε ιντερνετ απο νοβα για σταθερη συνδεση! απο την Τεταρτη σε νεο συμβολαιο κ ολα νεκρα.Αλλεπαλληλα μηνυνατα.Ηρθε τεχνικος 2 μερες μετα.Δεν εγινε κατι κ τωρα πρεπει να φτιαχνει ο οτε.Μιυ λενε για Δευτερα 22.Δηλαδη 6 μερες χωρις τιποτα κ εχω ηλικιωμενους με σοβαρα θεματα υγειας.Απλα τραγικοι!!!Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 (edited) 15 ώρες πριν, paanos said: Πιθανότατα άλλαξε το SNR Τελικά τη δουλειά φαίνεται πως την έκανε το ρούτερ, αλλά μετά από τόσους μήνες? Περίεργο. (Τζάμπα η χαρά) Το SNR μου το έχουνε ρυθμίσει στο 9 και το βρήκα στο 2,7. (Το έχω συνήθως στο 3). Αφού το πείραξα (default) επανήλθε στο 9 😊 16 minutes ago, josuts said: ουτε τηλεφωνο ουτε ιντερνετ απο νοβα για σταθερη συνδεση! απο την Τεταρτη σε νεο συμβολαιο κ ολα νεκρα.Αλλεπαλληλα μηνυνατα.Ηρθε τεχνικος 2 μερες μετα.Δεν εγινε κατι κ τωρα πρεπει να φτιαχνει ο οτε.Μιυ λενε για Δευτερα 22.Δηλαδη 6 μερες χωρις τιποτα κ εχω ηλικιωμενους με σοβαρα θεματα υγειας.Απλα τραγικοι!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Νέο συμβόλαιο από ποια εταιρεία? Edited May 19, 2023 by hercoulis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 απο κοσμουε πηγα νοβαSent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 1 ώρα πριν, josuts said: ουτε τηλεφωνο ουτε ιντερνετ απο νοβα για σταθερη συνδεση! απο την Τεταρτη σε νεο συμβολαιο κ ολα νεκρα.Αλλεπαλληλα μηνυνατα.Ηρθε τεχνικος 2 μερες μετα.Δεν εγινε κατι κ τωρα πρεπει να φτιαχνει ο οτε.Μιυ λενε για Δευτερα 22.Δηλαδη 6 μερες χωρις τιποτα κ εχω ηλικιωμενους με σοβαρα θεματα υγειας.Απλα τραγικοι!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Οι ηλικιωμένοι ζουν μόνοι τους; Ρωτάω γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις τους δίνεις ένα τέτοιο τηλέφωνο με μία κάρτα σιμ και ούτε σταθερή γραμμή ούτε τιποτα. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 Οι ηλικιωμένοι ζουν μόνοι τους; Ρωτάω γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις τους δίνεις ένα τέτοιο τηλέφωνο με μία κάρτα σιμ και ούτε σταθερή γραμμή ούτε τιποτα.ναι μονοι αλλα δεν ειναι καθολου για τετοια! τελισπαντων ζητησα την διακοπη αζημιως οπως μου ειπαν κ μεσω τσατ εσττειλα τα δικαιολογητικα που μου ζητησαν.Εξαλλου ειμαι στην διαδικασια επιστροφης μου στον προηγουμενο παροχο μου μετα απο νεα προοσφορα που μου εκανεSent from my iPhone using Tapatalkναι μονοι αλλα δεν ειναι καθολου για τετοια! τελισπαντων ζητησα την διακοπη αζημιως οπως μου ειπαν κ μεσω τσατ εσττειλα τα δικαιολογητικα που μου ζητησαν.Εξαλλου ειμαι στην διαδικασια επιστροφης μου στον προηγουμενο παροχο μου μετα απο νεα προοσφορα που μου εκανεSent from my iPhone using Tapatalkκατι σκομα .Ξερει καποιος που επιστρεφω το ρουτερ τους; δεν εχουμε καταστημα νοβα εδωSent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/united-fiber-i-nea-eteria-tis-united-group-epitachini-tin-kataskevi-ke-litourgia-diktion-optikon-inon-stin-ellada-2/ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 https://www.euro2day.gr/news/economy/article/2190390/novaspace-anadohoi-gia-to-diktyo-thleiatrikhs.html 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. May 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2023 Ήθελα να ήξερα τι περιμένουν και δεν ανανεώνουν την εφαρμογή..εντάξει είναι λειτουργική,μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα από εκεί αλλά την βρίσκω ξεπερασμένη. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2023 Υπάρχει εφαρμογή έτοιμη αλλά δεν είναι ακόμα σε θέση να τη βγάλουν γιατί υπάρχουν πολλά θέματα με τα συστήματα των πρώην Nova. Περιμενουμε εφαρμογή που έχει και τη δυνατότητα απόκτησης νέας σύνδεσης κινητής online (όπως μέσω του nova.gr) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. May 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, paanos said: Υπάρχει εφαρμογή έτοιμη αλλά δεν είναι ακόμα σε θέση να τη βγάλουν γιατί υπάρχουν πολλά θέματα με τα συστήματα των πρώην Nova. Περιμενουμε εφαρμογή που έχει και τη δυνατότητα απόκτησης νέας σύνδεσης κινητής online (όπως μέσω του nova.gr) Πότε προβλέπεται η διάθεση της;; Edited May 27, 2023 by Chrischal1908 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2023 Έχουν σοβαρότερα θέματα νομίζω να ασχοληθούν κ έχει παγώσει. Η τωρινή μια χαρά λειτουργική είναι εκτός από το θέμα με το Android 13 και τα permissions. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. May 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2023 On 27/5/2023 at 4:12 ΜΜ, paanos said: Έχουν σοβαρότερα θέματα νομίζω να ασχοληθούν κ έχει παγώσει. Η τωρινή μια χαρά λειτουργική είναι εκτός από το θέμα με το Android 13 και τα permissions. Esim είναι σοβαρο θεμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2023 τα παίξε η σελίδα της νόβα για το account...ούτε μέσω του App μπορούμε να πληρώσουμε τον λογαριασμό μας! βγάζει error τα παίξε η σελίδα της νόβα για το account...ούτε μέσω του App μπορούμε να πληρώσουμε τον λογαριασμό μας! βγάζει error έφτιαξε... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2023 Από το αρχείο μου πριν αρκετά χρόνια δικτυαρα 3g 🤣🤣🤣🤣 8 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 11 ώρες πριν, panos43 said: Esim είναι σοβαρο θεμα. Έχω αναλύσει τι γίνεται σε άλλο ποστ μου. Δεν τα πάνε καλά με την eSIM σε όλο το group, εξάλλου παρέχουν ένα value κάπως σύνολο υπηρεσιών 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 Είναι τόσο δύσκολο τεχνικά να γίνει; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 2 ώρες πριν, p_k said: Είναι τόσο δύσκολο τεχνικά να γίνει; Είναι μεγάλη κουβέντα αυτό. Προφανώς δεν είναι εύκολο όπως είναι τώρα η κατάσταση. Οι άλλοι όμιλοι έχουν υλοποιήσεις από τις μαμά εταιρίες. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 4 ώρες πριν, paanos said: Έχω αναλύσει τι γίνεται σε άλλο ποστ μου. Δεν τα πάνε καλά με την eSIM σε όλο το group, εξάλλου παρέχουν ένα value κάπως σύνολο υπηρεσιών Δεν με αφορά αν τα πάνε καλά. Να τα πάνε καλά. Από την στιγμή που υπάρχουν συσκευές που δέχονται μόνο eSIM ή μόνο eSIM για dual sim, πρέπει ολες οι εταιρίες να την παρέχουν, αλλιώς αυτες αποκλείουν πελάτες. Η eSIM δεν είναι πολυτέλεια για να μην την παρέχουν επειδή είναι “value” όπως λες καθώς πολύ σύντομα θα αντικαταστήσει την κανονικη SIM. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 Ακριβώς έτσι. Πρέπει να κάνουν τα πάντα για να δώσουν και esim και extra sim. Προτεραιότητα κατά τη γνώμη μου στην πρώτη. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 Μα τα iphone νομίζω ότι δεν θα δέχονται κάποια στιγμή φυσική κάρτα. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τη ΝΟΒΑ. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 μα το θεμα ειναι οτι το συζητανε τοσο καιρο και εν μεσω πανδημιας προωθησαν το 5G και τι επιπλοκες που ειχε η Q που ηταν ξεχωριστο δικτυο. επρεπε να ειχαν τελειωσει την υλοποιηση, τουλαχιστον στο wind/nova δικτυο. 1 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 23 ώρες πριν, hercoulis said: Μα τα iphone νομίζω ότι δεν θα δέχονται κάποια στιγμή φυσική κάρτα. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τη ΝΟΒΑ. Ηδη στις ΗΠΑ τα νέα μοντέλα iPhone δέχονται μόνο eSIM 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 Το νέο μοντέλο είναι το 14. Αν γνωρίζεις ότι δεν δέχεται φυσική κάρτα στις ηπα, τότε αλλάζουν τα δεδομένα για την Ευρώπη και ομοίως οι τεχνικές προδιαγραφές για τα κινητά! Αλλά και έτσι να είναι, ποιος μπορεί να φρενάρει την τεχνολογία? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 (edited) 13 minutes ago, hercoulis said: Το νέο μοντέλο είναι το 14. Αν γνωρίζεις ότι δεν δέχεται φυσική κάρτα στις ηπα, τότε αλλάζουν τα δεδομένα για την Ευρώπη και ομοίως οι τεχνικές προδιαγραφές για τα κινητά! Αλλά και έτσι να είναι, ποιος μπορεί να φρενάρει την τεχνολογία? https://www.macrumors.com/2022/09/07/iphone-14-models-no-sim-card-tray-us/ Μόνο στην Αμερική εφαρμοζεται.. dual eSim Edited May 30, 2023 by kalitexnis_g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts