Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ώπα κάτσε. Οι άλλες δεν έχουν; Δοκίμασε και εκεί;

Poco X3 Pro via Tapatalk

26 minutes ago, georgeavl3 said:

Ώπα κάτσε. Οι άλλες δεν έχουν; Δοκίμασε και εκεί;

Poco X3 Pro via Tapatalk

Την ώρα που έπαιρνε καφέ απο το black mampa δοκίμασε και μου είπε. Τώρα έχει φύγει προς λάγος  δεν του είπα να δοκιμάσει ξανά και ποιο έξω. Όταν γυρίσει στην πόλη θα μου τηλεφωνήσει έτσι και αλλιώς οπότε θα ρωτήσω. Εσύ εκεί  που είσαι δεν έχεις internet στο κινητό ; Από πιο σταθμό παίρνεις ;

https://www.google.com/maps/@41.129764,24.8950157,19.78z

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Δεν έχω Nova κινητό πλέον.
Μόνο σταθερό
Poco X3 Pro via Tapatalk

Just now, georgeavl3 said:

Δεν έχω Nova κινητό πλέον.
Μόνο σταθερό
Poco X3 Pro via Tapatalk

Πήγες και εσύ στα γερμανάκια ; 😀

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

15 minutes ago, rebel1 said:

Δεν έχει αποκατασταθεί η βλάβη στην Ξάνθη....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Όχι στη σταθερή που ξεκίνησε η βλάβη από τις 5 το ξημέρωμα. Η κινητή πρέπει να είναι οκ.

Πες στην κοπέλα σου να πάει στο nova app εκεί που δείχνει η φώτο να δούμε τι θα γράφει.

image.png

Edited by cmvr

Γράφει αυτό. Αλλά ξεκινήσαμε από τις 11:13 να έχει επιδιορθωθεί η βλάβη και φτάσαμε ανά δύο ώρες να το αλλάζουν. Πάω στοίχημα στις 17:13 θα το πάνε δυο ώρες μετά!
Άσχετο αλλά μπορεί και σχετικό. Την ίδια ώρα εγώ παρατήρησα και διακοπή ρεύματος. Μπορεί αυτό να φταίει. Ξύπνησα και βρήκα το ρολόι-ξυπνητηρι να έχει κάνει reset και να δείχνει 2:37.
3203c5bc376dbfbdb3648a781948f083.jpg

Poco X3 Pro via Tapatalk

Γράφει αυτό. Αλλά ξεκινήσαμε από τις 11:13 να έχει επιδιορθωθεί η βλάβη και φτάσαμε ανά δύο ώρες να το αλλάζουν. Πάω στοίχημα στις 17:13 θα το πάνε δυο ώρες μετά!
Άσχετο αλλά μπορεί και σχετικό. Την ίδια ώρα εγώ παρατήρησα και διακοπή ρεύματος. Μπορεί αυτό να φταίει. Ξύπνησα και βρήκα το ρολόι-ξυπνητηρι να έχει κάνει reset και να δείχνει 2:37.
3203c5bc376dbfbdb3648a781948f083.jpg

Poco X3 Pro via Tapatalk

Σε εμάς αποκαταστάθηκε η βλάβη

Ναι και εμένα μόλις. Σε μένα έπεσε και το ping κατά 5ms.

Poco X3 Pro via Tapatalk

2 minutes ago, georgeavl3 said:

Ναι και εμένα μόλις. Σε μένα έπεσε και το ping κατά 5ms.

Poco X3 Pro via Tapatalk

Σε σταθερό ή κινητό;

4 minutes ago, Mobileras said:

Το ότι δίνει απεριόριστα δεδομένα και 1500' για 15 μέρες την τιμάει παντως. 

Για εμάς που έχουμε unlimited  συμβόλαιο έπρεπε να μας χαρίζει το πάγιο του μήνα αλλά που 🤣🤣🤣🤣🤣

56 minutes ago, Mobileras said:

Το ότι δίνει απεριόριστα δεδομένα και 1500' για 15 μέρες την τιμάει παντως. 

Σίγουρα. Και ούτε είναι σκεπτικοί. Πριν 1 μηνα που είχε φίλος θεμα στη γραμμη του λόγω αναβαθμίσεων, έδωσε 5 νούμερα στο όνομα του για απεριόριστα. Και έβαλαν και στους 5 δωρεάν απεριόριστα για 15 μέρες!

Επισης να πω πως πριν 2-3 βδομάδες τα συνεργεία της nova ήταν στο κέντρο των Ιωαννίνων και έσκαβαν δρόμους. Στη Χαριλάου τρικουπη είχε τεχνικούς nova, απ όσο είδα και εγώ και φίλοι μου. 

Edited by panos.kar

iPhone 13 Pro Max 

Cosmote+Nova

Σε τέτοια ζητήματα, πρέπει να παραδεχτώ και εγώ ότι είναι πάρα πολύ ευέλικτοι και αναγνωρίζουν αμέσως το πρόβλημα, δίνοντας κάποιες έξτρα παροχές.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

3 minutes ago, p_k said:

Σε τέτοια ζητήματα, πρέπει να παραδεχτώ και εγώ ότι είναι πάρα πολύ ευέλικτοι και αναγνωρίζουν αμέσως το πρόβλημα, δίνοντας κάποιες έξτρα παροχές.

Και στα καταστήματα τουλαχιστον εδώ στα Γιάννενα, η εξυπηρέτηση είναι τέλεια. Νομίζω το έχεις επισημάνει και εσυ για κατάστημα στα Γιάννενα @p_k

Επι παραδείγματι, Τον Ιανουάριο λόγω ενοποίησης κάτι συνέβη στον αριθμό μου. Δεν ενεργοποιήθηκε αυτόματα το international talk plus που εχω βάλει να ενεργοποείται κάθε μήνα, με αποτέλεσμα να χρεωθώ γύρω στο 50ρικο χωρίς να το ξέρω, καθώς πήρα τηλέφωνο Βραζιλία/Μεξικό/Σουηδία.  Σας πληροφορώ ότι κατευθειαν μου πιστώσαν τα λεφτά χωρίς δεύτερες σκέψεις και μου ενεργοποίησαν δωρεάν το πακέτο international talk για 1 μήνα. 

iPhone 13 Pro Max 

Cosmote+Nova

1 hour ago, cmvr said:

Για εμάς που έχουμε unlimited  συμβόλαιο έπρεπε να μας χαρίζει το πάγιο του μήνα αλλά που 🤣🤣🤣🤣🤣

Αυτά η άλλη τα κάνει σχεδόν αυτόματα ... 

Edited by andreasomageiras

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

1 minute ago, panos.kar said:

Και στα καταστήματα τουλαχιστον εδώ στα Γιάννενα, η εξυπηρέτηση είναι τέλεια. Νομίζω το έχεις επισημάνει και εσυ για κατάστημα στα Γιάννενα @p_k

Επι παραδείγματι, Τον Ιανουάριο λόγω ενοποίησης κάτι συνέβη στον αριθμό μου. Δεν ενεργοποιήθηκε αυτόματα το international talk plus που εχω βάλει να ενεργοποείται κάθε μήνα, με αποτέλεσμα να χρεωθώ γύρω στο 50ρικο χωρίς να το ξέρω, καθώς πήρα τηλέφωνο Βραζιλία/Μεξικό/Σουηδία.  Σας πληροφορώ ότι κατευθειαν μου πιστώσαν τα λεφτά χωρίς δεύτερες σκέψεις και μου ενεργοποίησαν δωρεάν το πακέτο international talk για 1 μήνα. 

Πάρα πολλά τα σχετικά παραδείγματα... εγώ είχα εξαιρετική εμπειρία από το κατάστημα στη Λεωφόρο Δωδώνης, το άλλο δεν το έχω επισκεφτεί.

Μακάρι να έρθω σύντομα στην όμορφη πόλη σας και να ξαναχαρώ εκτός από τις ομολογουμένως απίστευτες ομορφιές της και το τέλειο δίκτυο της Nova.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

8 minutes ago, p_k said:

Πάρα πολλά τα σχετικά παραδείγματα... εγώ είχα εξαιρετική εμπειρία από το κατάστημα στη Λεωφόρο Δωδώνης, το άλλο δεν το έχω επισκεφτεί.

Μακάρι να έρθω σύντομα στην όμορφη πόλη σας και να ξαναχαρώ εκτός από τις ομολογουμένως απίστευτες ομορφιές της και το τέλειο δίκτυο της Nova.

Τώρα γίναμε και η πόλη με τους περισσότερους κυκλικούς κόμβους, χαχαχα

εχει καταντήσει κουραστικό κάθε 3 λεπτά και κόμβος. Τέτοιο κομφούζιο δεν υπάρχει τώρα που γίνονται ακόμα εργασίες! Ακόμα και στη Βραζιλία που εν μερει δικαίως θεωρείται υπανάπτυκτη χώρα, ποτέ δεν γίνονται έργα 8 η ώρα το πρωί. Εδώ μιλάμε να βγαίνει μπουλντόζα στους δρόμους 8 η ώρα το πρωί και να παραλυει την Δωδώνης ή την Σπύρου Λάμπρου. Απίστευτα πράγματα!! Μη μιλήσω για αυτό που πάνε να κάνουνε στο Πανεπιστημιακό περίπου. Κάθε μερα αλλάζουν τις πινακίδες. Πως δεν έχει πέσει κανένας άνθρωπος πάνω σε καμία σιδεριά με το αμάξι, ένας θεος ξέρει! Ελπίζω τα τεμπη να ταρακούνησαν λίγο τα μεγάλα κεφάλια, γιατί πολλη ανοργανωσιά επικρατεί. Είναι ανησυχητικό. 

Edited by panos.kar

iPhone 13 Pro Max 

Cosmote+Nova

Το πρόβλημα στην Ξάνθη στην σταθερή, ήταν λόγω πτώσης ρεύματος στις καμπίνες. Παροδικές διακοπές είχε και στην Αλεξανδρούπολη. Αυτά μου είπαν σε τηλεφωνική επικοινωνία

36 minutes ago, rebel1 said:

Το πρόβλημα στην Ξάνθη στην σταθερή, ήταν λόγω πτώσης ρεύματος στις καμπίνες. Παροδικές διακοπές είχε και στην Αλεξανδρούπολη. Αυτά μου είπαν σε τηλεφωνική επικοινωνία

Οι καμπίνες είναι του ΟΤΕ που δίνει σε vdsl στην πόλη και δεν είχαν κανένα πρόβλημα ούτε ο ΟΤΕ ούτε η Vodafone. Κάτι άλλο παίζει εδώ απλά οι κλαδικές απαντήσεις όλων των εκπροσώπων να πουν μια μπούρδα να ξεπεραστούν 🤣