Gv2008 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Κάποιος άλλος; Ο πατέρας μου ακόμα με WIND GR 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 (edited) 5 επανεκκινήσεις έχω πράξει. παραμένει γουιντ. Δ θέλει να αλλάξει, αρνείται.. 🤣🤣🤣🤣🤣 Edited January 10, 2023 by Nickchris36 4 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Σε iphone φίλου τα ίδια, παραμένει Wind. 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 είναι σαν το ρολαουτ στο ανδροιδ .. πάει σταδιακά με ota!🤣 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Σε όλους εσάς που άλλαξε από WIND σε NOVA , οι sim κάρτες που έχετε είναι πρόσφατες ???(δεν εννοώ τις καινούργιες που γράφουν NOVA)...ίσως οι πιο νέες κάρτες να δείχνουν το NOVA και οι υπόλοιπες να θέλουν αλλαγή? Η δική μου είναι σχετικά παλιά 5 ετών ...και ακόμα γράφει WIND 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 4 minutes ago, smetcfu said: Σε όλους εσάς που άλλαξε από WIND σε NOVA , οι sim κάρτες που έχετε είναι πρόσφατες ???(δεν εννοώ τις καινούργιες που γράφουν NOVA)...ίσως οι πιο νέες κάρτες να δείχνουν το NOVA και οι υπόλοιπες να θέλουν αλλαγή? Η δική μου είναι σχετικά παλιά 5 ετών ...και ακόμα γράφει WIND εμένα είναι πρόσφατη τον Σεπτέμβριο την πήρα και ακόμα γουιντ gr λέει. 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Εμένα από το 2020 νομίζω 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisvasileiou Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 7 minutes ago, smetcfu said: Σε όλους εσάς που άλλαξε από WIND σε NOVA , οι sim κάρτες που έχετε είναι πρόσφατες ???(δεν εννοώ τις καινούργιες που γράφουν NOVA)...ίσως οι πιο νέες κάρτες να δείχνουν το NOVA και οι υπόλοιπες να θέλουν αλλαγή? Η δική μου είναι σχετικά παλιά 5 ετών ...και ακόμα γράφει WIND Εγώ έκανα αλλαγή sim τον Νοέμβριο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Just now, dimitrisvasileiou said: Εγώ έκανα αλλαγή sim τον Νοέμβριο. καινούργια είναι η δικιά σου.😀 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Δεν παίζει ρόλο η παλαιότητα της σιμ νομίζω. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisvasileiou Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Επίσης μίλησα με την τεχνική ομάδα και που είπαν πως η αλλαγή θα γίνει κλιμακωτά και θα τελειώσει στις 11. Οπότε αυριο θα γράψει Nova σε όλους τους υπόλοιπους. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Just now, p_k said: Δεν παίζει ρόλο η παλαιότητα της σιμ νομίζω. Και σε πολύ καινούργιες δεν άλλαξε ακόμα. Just now, dimitrisvasileiou said: Επίσης μίλησα με την τεχνική ομάδα και που είπαν πως η αλλαγή θα γίνει κλιμακωτά και θα τελειώσει στις 11. Οπότε αυριο θα γράψει Nova σε όλους τους υπόλοιπους. Κάτι τέτοιο υποπτεύομαι 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisvasileiou Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 1 minute ago, Nickchris36 said: καινούργια είναι η δικιά σου.😀 Όντως είναι αλλά από ότι μου είπαν δεν παίζει ρόλο. Μέχρι τις 11 θα το δουν όλοι. 26 Οκτωβρίου ήταν για την ακρίβεια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Just now, dimitrisvasileiou said: Όντως είναι αλλά από ότι μου είπαν δεν παίζει ρόλο. Μέχρι τις 11 θα το δουν όλοι. 26 Οκτωβρίου ήταν για την ακρίβεια. ναι.και γω νομίζω δ παίζει ρόλο.. όσο για το όνομα,θα αλλάξει τι θα κάνει.. να αύριο μεθαύριο θα έρθει σε όλους.. είπαμε είναι μέσω ota🤣🤣🤣🤣 3 minutes ago, p_k said: Δεν παίζει ρόλο η παλαιότητα της σιμ νομίζω. Kαι γω αυτό πιστεύω. Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisvasileiou Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Να προσθέσω εδώ, ότι φίλου μου έγινε Nova προχθές. Τις κάρτες sim τις είχαμε πάρει μαζί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Τα iphone θέλουν αναβαθμιση φορέα, πιθανοτατα με το επόμενο iOS 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Σε φίλο με iPhone άλλαξε και χωρίς επανεκκίνηση,απλά σήμερα περίπου στις 18:05 του άλλαξε από WIND GR σε NOVA. Σημειωτέον η κάρτα sim από το 2021. Στομ φίλο μου χτες που σας είπα που του έλεγε:"Χωρίς δίκτυο"και έκανε επανεκκίνηση η κάρτα sim ήταν του 2019 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Στην Θέρμη, το κατάστημα Wind έχει κάνει ήδη την αλλαγή σε nova ενώ το άλλο στα 20 μέτρα (μάλλον) έκλεισε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Είναι ένα θέμα αυτό γιατί σε μικρές πόλεις θα υπάρχουν δύο μαγαζιά νόβα από αύριο. Η παλιά δορυφορική και η νέα wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Είχα γράψει και πρωτύτερα ότι έχω την twin sim Για όσους δεν γνωρίζουν, είναι ο ίδιος αριθμός σε δύο κάρτες, η μία σιμ τοποθετημένη σε poco m4 pro 5g άλλαξε σήμερα το πρωί, η δεύτερη σε nokia x10 παραμένει wind gr Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisvasileiou Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 12 minutes ago, tasosathan said: Στην Θέρμη, το κατάστημα Wind έχει κάνει ήδη την αλλαγή σε nova ενώ το άλλο στα 20 μέτρα (μάλλον) έκλεισε. Το ίδιο με το καταστημα των Μεγαρων. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Λογικό με την ένωση να γίνεται δουλειά με τα μισά καταστήματα. Δυστυχώς πολύς κόσμος απολύθηκε. 3 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Just now, Gv2008 said: Το netmonster λέει ακόμα WIND και το speedtest λέει ακόμα Telestet 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Και στην Ξάνθη άλλαξε ταμπέλα το κατάστημα παιδιά και όπως φαίνεται παντού. Όσον αφορά το όνομα δικτύου, βλέπω WIND GR ακόμη.Poco X3 Pro via Tapatalk 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Just now, georgeavl3 said: Και στην Ξάνθη άλλαξε ταμπέλα το κατάστημα παιδιά και όπως φαίνεται παντού. Όσον αφορά το όνομα δικτύου, βλέπω WIND GR ακόμη. Poco X3 Pro via Tapatalk Έκανες επανεκκίνηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts