Jump to content

dimitrisvasileiou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimitrisvasileiou

  1. Ναι είναι το Unlimited 2GB των 15€. Συνήθως χρειάζομαι περισσότερα από θέμα data. Δεν ξέρω και πάλι ωστόσο λόγω δέσμευσης, λογαριασμού, και τα σχετικά. Οι παροχές όμως είναι πραγματικά για μένα ιδανικές.
  2. Μου έκαναν προσφορά 8€ συμβόλαιο στην Nova με απεριόριστα λεπτά και sms και 2gb. Έχω ήδη free2go και βάζω σχεδόν κάθε μήνα κάρτα και μου δίνει με 8€ που βάζω 400 λεπτα, 40 sms και 800 mb. Σκέφτομαι να κάνω το συμβόλαιο αλλά δισταζω. Να το τολμήσω;
  3. Δοκίμασες την επανεκκίνηση; Το κινητό μου και της μάνας μου έτσι άλλαξαν από Wind σε Nova.
  4. Το ίδιο με το καταστημα των Μεγαρων.
  5. Να προσθέσω εδώ, ότι φίλου μου έγινε Nova προχθές. Τις κάρτες sim τις είχαμε πάρει μαζί.
  6. Όντως είναι αλλά από ότι μου είπαν δεν παίζει ρόλο. Μέχρι τις 11 θα το δουν όλοι. 26 Οκτωβρίου ήταν για την ακρίβεια.
  7. Επίσης μίλησα με την τεχνική ομάδα και που είπαν πως η αλλαγή θα γίνει κλιμακωτά και θα τελειώσει στις 11. Οπότε αυριο θα γράψει Nova σε όλους τους υπόλοιπους.
  8. Εγώ έκανα αλλαγή sim τον Νοέμβριο.
  9. Το σήμα άλλαξε σε εμένα τουλάχιστον. Έκανα επανεκκίνηση και πάει το WIND GR.
  10. Ναι, έτσι είναι. Λόγω ότι έκανα τον Οκτώβριο φορητότητα από την πράσινη στην τότε μπλε και μου έβγαλε αυτό το πακέτο για 24 μήνες από την ημερομηνία ενεργοποίησης της σύνδεσης.
  11. Σε εμένα μου έχει βγάλει ένα πακέτο το οποίο έχει απεριόριστα λεπτά, 1000 sms και 4 gb με tap & get it γίνονται 5,5 με 10,60 για έναν μήνα Α δεν το ήξερα.
  12. 1000 μηνύματα. Και ναι όντως είναι μόνιμο.
  13. Έχει εμφανιστεί σε κανέναν η ένδειξη της Nova?
  14. Τον άλλον της Nova μπορεί να τον κάνουν eon αφού το περισσότερο περιεχόμενο του λογαριασμού είναι της eon
  15. Νταξει δεν με νοιάζει καθόλου από περιέργεια ρώτησα. Μου έχει βγάλει ένα πακέτο που πραγματικά τα έχει όλα. Special Unlimited Talk #4 δίνει απεριόριστα προς όλους, 4gb (με tap an get it γίνονται 5,5) και 1000 sms προς όλους για έναν μηνα με 10,60 Ναι Ναι ούτε εμένα. Εννοούσα το Talk to All and Data, απλά είχα ξεχάσει πως ανήκει στα unlimited και ότι τα free2talk έχουν καταργηθεί εδώ και καιρό....
  16. Μετά την ενημέρωση του myF2G, καταργήθηκαν τα πακέτα Free to Talk. Εχει γινει κάτι ανάλογο σε κάποιον άλλον?
  17. Το myWIND και το myF2G άνοιξαν. Στις εφαρμογές myF2G και myQ τα λεπτά ομιλίας προς WIND/Q έγιναν NOVA/Q.
  18. Δεν δουλεύει επίσης ούτε το myf2g. Μόνο το myQ
  19. Telestet είναι το όνομα της sim. Μπορείς να το αλλάξεις εσύ σε ό,τι θες. Το όνομα του παρόχου είναι αυτό που λέει στην οθόνη κλειδώματος, κέντρο ελέγχου, γραμμή κατάστασης (δηλ. το WIND GR)
  20. Σε εμένα λέει ακόμα WIND GR. Κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξει απο την Πρωτοχρονιά και μετα.
  21. Τελικά γίνεται και από τις ρυθμίσεις προωθήσεις.. +30697538××××××× (αριθμός κινητού χωρίς 697/698) με ενημέρωση και +30697548××××××× (αριθμός κινητού χωρίς 697/698) χωρίς ενημέρωση στην κατηγορία που θες
  22. Όχι, μπορείς όμως μέσα από το my cosmote --> πακέτα και υπηρεσίες --> διαλέγεις αριθμό --> ειδοποίηση κλήσεων χωρίς ενημέρωση του καλουντα (γίνεται μόνο online όχι από την εφαρμογή)
×
×
  • Create New...