Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

wind unlimited εχω το προγραμμα μετα την καταναλωση πεφτει η ταχυτητα στο 1mbs sec δηλ κανεις κανονικη χρηση youtube χωρις περιορισμους σπανια κανει κολληματα το ειδα αυτες τις μερες που μου τελειωσε ο ογκος δρδομενων δηλ κανεις κανονικη χρηση

• 2 weeks later...
Γενικά εκεί στη Wind έχουν πρόβλημα. Προβληματική εταιρία, μην ασχολείστε.

Μας έπεισες.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τρομερά επιχειρήματα πάντως!

Ευτυχώς που ενημερωθήκαμε.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Τρομερά επιχειρήματα πάντως!

Ευτυχώς που ενημερωθήκαμε.

Η αλήθεια να λέγεται.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε 'ολους. Εχω ένα λάπτοπ και στο σπίτι μου δεν έχω σταθέρό ούτε ιντέρνετ γιατι χρησιμοποιούσα το κινητο μου (με κουμπία) για ομιλία και δεν χρειαζόμουν ιντερνετ και σταθερό ούτε ήθελα ωστόσο με την αγορά λαπτόπ λέω να βάλω ιντερνετ χωρις σταθέρο νουμερο μονο ιντερνετ. Βρήκα αυτό το στην wind simplifi 20GB μου κανει αν οχι τι υπαρχει αντοιστιχο ιντερνετ μονο για λαπτοπ!!! ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΙΝΗΤΟ

Καλησπέρα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το SimpleFi πακέτο σου και στο Laptop, είτε με Router είτε με USB Stick.

• 3 weeks later...

Καλημέρα.

Μήπως έχει προβλήματα τελευταία με καρτοκινητό F2G ενώ είναι στην Κύπρο;

Τις τελευταίες εβδομάδες εχω τα εξής προβλήματα:

* Δεν μπορούν με πάρουν τηλέφωνο μερικοί ενώ άλλοι μπορούν

* Μπορεί να με πάρουν αλλά να τους ρίχνει την γραμμή στα 20 δευτερόλεπτα.

* Όταν με καλεί κάποιος να του λέει οτι το νούμερο δεν υπάρχει.

* Μπορεί να με καλούν και να μην τους ακούω αλλά αυτοί να με ακούν πεντακάθαρα.

Ξέρω ότι η wind όπως τα κινεζικά κινητά δλδ δουλεύει φτηνιάρικα και με 0 ποιότητα αλλά δεν είχα παλιά τόσο μεγάλα προβλήματα,

οπότε ρωτάω εάν τα έχει και άλλος μπας και φταίει το νούμερο μου.

Παιδια ειμαι ασχετος απο εταιρειες και πακετα καρτοκινητης. Το κινητο το χρησιμοποιω μονο για να τηλεφωνω που και που και για να δεχομαι τηλεφωνηματα. Το μηνα, ο συνολικος χρονος ομιλιας μου ειναι 1-2 ωρες Δε θελω ουτε sms ουτε data.

1) Ποια εταιρεια καρτοκινητης ειναι η φθηνοτερη για μενα?

2) Ειμαι υποχρεωμενος να αγοραζω πακετο με καθε χρονο ανανεωσης? Απο τη στιγμη που τα πακετα διαρκουν για 1 μηνα, δεν ειναι προτιμοτερο να μην αγοραζω πακετο και να εχω ολοκληρο τον χρονο ανανεωσης για 2 μηνες?

3) Εχω μπερδευτει με διαρκεια πακετου, διαρκεια χρονου ανανεωσης, διαρκεια μεχρι να γινει φραγη και διαρκεια μεχρι να σου διαγραψουν τον αριθμο. Ισχυει οτι αυτην τη στιγμη, ολες οι εταιρειες εχουν τις ιδιες διαρκειες?

α) 1 μηνα διαρκεια πακετου

β) 2 μηνες διαρκεια χρονου ανανεωσης

γ) 4 μηνες μεχρι να γινει φραγη

Μπορειτε να με συμβουλεψετε ποια εταιρεια καρτοκινητης να διαλεξω και ποιο ειναι το μικροτερο ποσο ανανεωσης χρονου? Ευχαριστω

Παιδια ειμαι ασχετος απο εταιρειες και πακετα καρτοκινητης. Το κινητο το χρησιμοποιω μονο για να τηλεφωνω που και που και για να δεχομαι τηλεφωνηματα. Το μηνα, ο συνολικος χρονος ομιλιας μου ειναι 1-2 ωρες Δε θελω ουτε sms ουτε data.

1) Ποια εταιρεια καρτοκινητης ειναι η φθηνοτερη για μενα?

2) Ειμαι υποχρεωμενος να αγοραζω πακετο με καθε χρονο ανανεωσης? Απο τη στιγμη που τα πακετα διαρκουν για 1 μηνα, δεν ειναι προτιμοτερο να μην αγοραζω πακετο και να εχω ολοκληρο τον χρονο ανανεωσης για 2 μηνες?

3) Εχω μπερδευτει με διαρκεια πακετου, διαρκεια χρονου ανανεωσης, διαρκεια μεχρι να γινει φραγη και διαρκεια μεχρι να σου διαγραψουν τον αριθμο. Ισχυει οτι αυτην τη στιγμη, ολες οι εταιρειες εχουν τις ιδιες διαρκειες?

α) 1 μηνα διαρκεια πακετου

β) 2 μηνες διαρκεια χρονου ανανεωσης

γ) 4 μηνες μεχρι να γινει φραγη

Μπορειτε να με συμβουλεψετε ποια εταιρεια καρτοκινητης να διαλεξω και ποιο ειναι το μικροτερο ποσο ανανεωσης χρονου? Ευχαριστω

Δεν είσαι υποχρεωμένος να αγοράζεις πακέτο κάθε φορά που κάνεις ανανέωση χρόνου. Οι χρόνοι είναι όπως τα λες. Όλες έχουν τα ίδια χρονοδιαγράμματα. Σε συμφέρει να πας σε Καρτοκινητή Q της Wind.

TCL 40 NXTPAPER

Θα επιλέξεις μεταξύ Q και Frog .

Αν δεν αγοράσεις πακέτο κάποιο μήνα τώτε τα 60 με 120 λεπτά ομιλίας θα σου στοιχίσουν από 43 μέχρι 86 ευρώ. Οπότε δεν είναι καθόλου καλύτερο.

Οι διάρκειες είναι όλες σε όλες τις εταιρείες με μία συμαντική διαφορά.

Στους δύο μήνες στην WIND χάνεις και τα αγορασμένα πακέτα που αγόρασες ακόμα και την 59η ημέρα ενώ στην Cosmote δεν τα χάνεις, παρά μόνο το χρηματικό υπόλοιπο,

Το μικρώτερο ποσό ανανέωσης είναι πλέον 10 ευρώ από το internet ή 12 ευρώ από περίπτερο.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Μπηκα στο σαιτ της Q και βλεπω οτι μαλλον με συμφερει το Q voice to all με 5.9 ευρω το μηνα. Απλα εχω μια απορια.Πρεπει καθε μηνα να ενεργοποιω το πακετο? Μπορω να κανω ανανεωση χρονου σε μαγαζι της wind πχ με 24 ευρω και να χρεωνομαι αυτοματα 5.9 ευρω καθε μηνα απο το υπολοιπο? Δεν εχω ιντερνετ σπιτι και με βολευει να πηγαινω στο μαγαζι της wind που ειναι κοντα στο σπιτι μου.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Μπηκα στο σαιτ της Q και βλεπω οτι μαλλον με συμφερει το Q voice to all με 5.9 ευρω το μηνα. Απλα εχω μια απορια.Πρεπει καθε μηνα να ενεργοποιω το πακετο? Μπορω να κανω ανανεωση χρονου σε μαγαζι της wind πχ με 24 ευρω και να χρεωνομαι αυτοματα 5.9 ευρω καθε μηνα απο το υπολοιπο? Δεν εχω ιντερνετ σπιτι και με βολευει να πηγαινω στο μαγαζι της wind που ειναι κοντα στο σπιτι μου.

Μπορείς να το κάνεις αυτό, αλλά δε σε συμφέρει επειδή η υποχρεωτική ανανέωση είναι στο δίμηνο. Καλύτερα να βάζεις 15 ευρώ κάθε δύο μήνες (περίπου 12 στην κάρτα) και να ενεργοποιείς μέσα από την εφαρμογή το αππ πακ (τα νέα ονόματα πλέον) αντί για το μπλα μπλα του ολ (voice to all) που ανέφερες. Το αππ πακ σου δίνει 150' προς όλους, 150' προς wind και Q και 300 mb, ενώ το μπλα μπλά 160' προς όλους. :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Παιδες καλημερα, εχω μερικες αποριες με το wind vision, αν μπορει να μου πεις καποιος.

Το εχω βαλει εδω και 2 μηνες και διαπιστωνω οτι στο box δεν μπορεις να βαλεις ο,τι εφαρμογη θες ειτε απο το store ειτε με apk. Πχ ηθελα να εγκταστησω youtube vanched ή adguard και δεν τα καταφερα.

ΞΕρετε αν υπαρχει τροπος να αποφευγουμε τις διαφημισεις στο youtube? εχω τηλεοραση 8ετιας και μεχρι να παρω τη νεα με βολευει παρα πολυ το box για συνολικη χρηση smart.

Επισης, αξιζει να παρω ενα ταμπλετ για να μπορω να βλεπω και σε 2η TV? ή θα ειναι προβληματικο ολο το θεμα? θελει δηλαδη να βλεπει η γυναικα μου στο υπνοδωματιο πχ, και δεν βολευει να παιρνω αποκωδικοποιητη, ουτε θελω να βαζω το κινητο, αλλα φοβαμαι οτι και με ταμπλετ θα πρεπει να σηκωνεσαι να αλλαζεις καναλι πχ κλπ και θα ειναι δυσχρηστο

Τελος, σε νεες TV δε νομιζω να υπαρχει η wind vision διαθεσιμη στο στορε της ε? ωστε να βλεπω απο εκει με ενα τηλεκοντρολ και να παω το box υπνοδωματιο

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• 2 months later...
Επειδή δεν κατάλαβα καλά σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία εντός Ευρώπης θα μειωθούν οι χρεώσεις στις κλήσεις και τα sms θα χρεώνεται 6λεπτα ενώ στην Ελλάδα θα παραμείνουν ως έχουν με τα sms να παραμένουν στα 25λεπτα? εδώ στην Ελλάδα μόνο αυξήσεις βλέπουμε αλλάζει κάτι και εντός η μια από τα ίδια θα ειναι..

Η Ανταλλαγή σμσ από μια χώρα της ΕΕ σε άλλη θα έχει ανώτατη τιμή τα 7 λεπτά, σαν μέτρο προστασίας τουριστών και εύκολης μετακίνησης γενικά...

Το αν θα πέσουν οι τιμές στα σμσ και για εντός Ελλάδας είναι θέμα της ΕΕΤΤ αλλά και της κοστολόγησης ... οι εταιρίες χανουν λεφτά από την επιβολή ανώτατων ποσών στο roaming οπότε έτσι και αλλιώς κάπως θα το πληρώσουμε.

ΥΓ

σαν μέτρο είναι καλό, αλλά όσο σαν χώρα έχουμε φορολογία αγαθού υπερπολυτελείας στην τηλεφωνία θα μένουμε πίσω και μπορεί σε 10 χρόνια να πληρώνεις 1 λεπτό ανώτατο όριο σμσ στην ευρώπη και εδώ να το πάνε 1 ευρώ ... οπότε εκλογές ερχονται ας αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε .

Edited by blizard

7 cents to sms είναι πανάκριβα σε σχέση με αυτά που πληρώνουμε για εσωτερικό,

Στο εσωτερικό υπάρχουν πακέτα μηνυμάτων όπως και λεπτών ομιλίας,

Επίσης το 0,24 για κλήσεις προς Ε.Ε. είναι πανάκριβο σε σχέση με τα πακέτα ομιλίας προς Ελλάδα. Το να γίνει σύγκριση με τις ονομαστικές τιμές χωρίς πακέτο δεν έχει απολύτως καμμία αξία αφού κανείς δεν πληρώνει αυτές τις τιμές,

Το να πέσοπυν οι τιμές είναι θέμα συμπεριφοράς καταναλωτή ( ελαστικότητα λέγεται στα οικονομικά ) . Η Ε.Ε.Τ.τ. δεν ρυθμίζει τις τιμές της WIND ούτε και τις ρύθμισε ποτέ.

7 cents to sms είναι πανάκριβα σε σχέση με αυτά που πληρώνουμε για εσωτερικό,

Στο εσωτερικό υπάρχουν πακέτα μηνυμάτων όπως και λεπτών ομιλίας,

Επίσης το 0,24 για κλήσεις προς Ε.Ε. είναι πανάκριβο σε σχέση με τα πακέτα ομιλίας προς Ελλάδα. Το να γίνει σύγκριση με τις ονομαστικές τιμές χωρίς πακέτο δεν έχει απολύτως καμμία αξία αφού κανείς δεν πληρώνει αυτές τις τιμές,

Το να πέσοπυν οι τιμές είναι θέμα συμπεριφοράς καταναλωτή ( ελαστικότητα λέγεται στα οικονομικά ) . Η Ε.Ε.Τ.τ. δεν ρυθμίζει τις τιμές της WIND ούτε και τις ρύθμισε ποτέ.

Φυσικά είναι πανάκριβο .... το όριο είναι για προστασία τουριστών απο την αισχοκέρδεια , να μην πληρώνουν 2 ευρώ το μπουκαλάκι νερό ή 30 λεπτα το σμσ με roaming , και έχουμε κάποιες ανώτατες αποδεκτές τιμές στην ΕΕ.

Μπορεί να μην προορίζεται για εμάς και να έχουμε φτηνότερες λύσεις , αλλά σαν τιμή παραμένει προκλητικά ψηλή και εδώ έχει λόγο η ΕΕΤΤ ...

Δεν ζητάω την μείωσή τους για εμάς , λόγο υπέρογκης φορολογίας και γιατί από κάπου αλλού θα βγεί , αλλά είναι πολύ ενδεικτικό της κατάστασης στην Ελλάδα .

Ούτε και για τις προκλητικά υψηλές τιμές έχει αρμοδιότητα η Ε.Ε.Τ.Τ.

Ανώτατες τιμές πλέον δεν υπάρχουν παρά μόνο στα τσιγάρα. Σχεδόν πουθενά αλλού.

Όσο αφορά τις νέες τιμές της Ε.Ε. δεν γίνονται για τους τουρίστες, για αυτούν ισχύουν οι τιμές Roaming.

Ισχύουν για τους Ιθαγενείς κάθε χώρας που τηλεφωνάνε προς τις υπόλοιπες.

Edited by Vasileios

Μιλάω για τουρίστες εντός ΕΕ τους τουρίστες εκτος τους κλέβουμε ακόμα.... για ΕΕ έχει μπει όριο και στο roaming από 1-1-2019 έτσι ? και δεν μπορούν να χρεώσουν υπέρογκα ούτε έτσι ούτε αλλιώς.

Οταν έχουμε τιμή προιόντος 4 φορές πάνω από την ανώτατη επιτρεπόμενη στην ΕΕ , και μάλιστα είναι για τόσο μικρότερη απόσταση φυσικά και έχει αιτιολογία να την απαγορέψει ... εδώ εγινε πανευρωπαικά εμεις δεν μπορούμε ? απλά το θέμα είναι πως αν δεν μειώσουν φόρους κανα εμεις θα τα πληρώσουμε

Δεν έχει μπει ανώτατο όριο στο Roaming.

λέγεται Roam like home και ισχύει ότι και στην πατρίδα σου.

Αν πας λοιπόν στην Ιταλία ή στην Γερμανια και δεν έχεις άλλες μονάδες θα πληρώνεις 0.87 το λεπτό και 0,25 το SMS ακριβώς όπως και στην πατρίδα σου , αλλά αν έχεις πακέτο ομιλίας πληρώνεις από αυτό. Το "όπως στην πατρίδα σου " δεν βάζει ανώτατο όριο τιμής ,

Επίσης ισχύει από τις 15 Ιουνίου 2017 και οχι από τον Ιανουάριο του 2019.

ΟΙ αρμοδιότητες της Ε.Ε.Τ.Τ. καθορίζονται νομοθετικά, και η νομοθεσία λέει ότι η διαμόρφωση των τιμών είναι ελεύθερη. Όταν κάποιος δεν έχει την αρμοδιότητα ελέγχου τιμών δεν την αποκτά ξαφνικά επειδή μία τιμή είναι 4 φορές μεγαλύτερη από μια άλλη.

Να και μια παραποπομπή στην σελίδα της Ε.Ε.Τ.Τ.

https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/NoResponsibilities.html

Edited by Vasileios

το ειχα γραψει και αλλου,για θεματα τιμων,αισχροκερδιας,καθοδηγησης της αγορας αρμοδιοι ειναι άλλοι,π.χ. επιτροπή ανταγωνισμού. Τώρα γιατί πολλοί εδώ εχουν κολλήσει με την ΕΕΤΤ δεν ξέρω...παρεπιπτόντως δεν βλέπω και κανέναν να κινείται για τα 0,30 που "αρπάζει" απο την ανανέωση η wind τη στιγμή που και οι άλλοι 2 το κατάργησαν...ποιός είναι αρμόδιος να εξετάσει την νομιμότητα της χρέωσης?Αν δεν ειναι η Ε.Α.,ο συνήγορος καταναλωτή ίσως?

Δεν έχει μπει ανώτατο όριο στο Roaming.

λέγεται Roam like home και ισχύει ότι και στην πατρίδα σου.

Αν πας λοιπόν στην Ιταλία ή στην Γερμανια και δεν έχεις άλλες μονάδες θα πληρώνεις 0.87 το λεπτό και 0,25 το SMS ακριβώς όπως και στην πατρίδα σου , αλλά αν έχεις πακέτο ομιλίας πληρώνεις από αυτό. Το "όπως στην πατρίδα σου " δεν βάζει ανώτατο όριο τιμής ,

Επίσης ισχύει από τις 15 Ιουνίου 2017 και οχι από τον Ιανουάριο του 2019.

ΟΙ αρμοδιότητες της Ε.Ε.Τ.Τ. καθορίζονται νομοθετικά, και η νομοθεσία λέει ότι η διαμόρφωση των τιμών είναι ελεύθερη. Όταν κάποιος δεν έχει την αρμοδιότητα ελέγχου τιμών δεν την αποκτά ξαφνικά επειδή μία τιμή είναι 4 φορές μεγαλύτερη από μια άλλη.

Να και μια παραποπομπή στην σελίδα της Ε.Ε.Τ.Τ.

https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/NoResponsibilities.html

Οταν πρίν λίγο καιρό έψαχνα για τις τιμές των καρτοκινητών στην πολωνία (αν θυμάσαι :) είδα ότι έχουν μια υποσημείωση για νέες μειωμένες τιμές roaming στα καρτοκινητά επιβαλλόμενη από την ανάλογη ανεξάρτητη αρχή τηλεπικοινωνιών της χωρας, σαν την ΕΕΤΤ

http://www.t-mobile.pl/pl/dlaciebie/oferta/na-karte/nowy (google translate , δες εκει που λέει ροαμινγ και πατα το here μετα)

Το συγκεκριμένο κόστος είναι επιπλέον των χρεώσεων εντός Πολωνίας , και έχει και μια μικρή χρέωση αν σε παίρνουν μάλιστα, αλλά συνολικά παραμένει μικρότερο από τις μειωμένες τιμές της wind... σίγουρα δεν είναι τυχαίες οι μειώσεις που κάνουν όλοι για ευρώπη και ετσι και αλλιώς , οι λεπτομέριες είναι μπερδεμένες αλλά 100% το επιβάλει η ΕΕ σωστά ?

ΥΓ

Σε κάθε περίπτωση όταν το σμσ για απόσταση 10.000 χιλιομέτρων και μέσα από 5 χώρες κοστίζει 7 cent (δεν το αποφάσισαν μόνοι τους τους το επέβαλαν νομίζω) δλδ το 1/4 από σμσ εντός ενώς τοπικου δικτύου , έχουμε περίπτωση αιχροκέρδειας προς Ελληνες καταναλωτές που είναι δουλειά της ΕΕΤΤ λογικά ... το αφήνει γιατί έχουμε και φτηνότερες επιλογές με πακέτα και όπως είπαμε από κάπου θα βγούν , αλλά παραμένει μια τρελή χρέωση για όποιον από τους Ελληνες την πληρώνει.

Edited by blizard

οι τιμές αυτές που είδες είναι η επιβάρυνση που θα έχεις όταν περάσεις τους 4 μήνες σε περιαγωγή. Δεν χρειαζόταν να πας στην Πολωνία υπάρχουν και στα Ελληνικά site τηλεφωνίας.

Να μία σχετική παραπομπή. https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-room/anakoinoseis/20170427-allages-stis-chreoseis-periagogis-stin-europaiki-enosi/

Καμμία σχέση δεν έχει η Ελληνική Ε.Ε.Τ.Τ με την αντίστοιχη Πολωνική η οποία ίσως έχει άλλες δυνατότητες.

Η Ε.Ε.Τ.Τ. δεν είναι αρμόδια για την αισχροκέρδια ούτε για όποια άλλη λέξη ανακαλύψεις για να υποστηρίξεις την αποριφθείσα θέση σου " Η Ε.Ε.Τ.Τ. μπορεί να ελέγξει τις τιμές"

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όσες ωραίες λέξεις και αν ανακαλύψεις.

Edited by Vasileios

Γνωρίζω ότι η ΕΕΤΤ επέβαλε στον Οτε αλλαγές τιμολογίων και προς τα πάνω και προς τα κάτω ... στην τηλεόραση όταν προσπαθούσε να την δώσει υπερβολικά φτηνά και στις χρεώσεις προς παρόχους όταν προσπαθούσε να τους πουλήσει πολύ ακριβά, επίσης , αν βάλεις κοστολογικός έλενχος και έγκριση τιμών , βγάζει πολλά.

"Ο Μιχ. Τσαμάζ συμπλήρωσε ότι από το 2016, η Αρχή αποφάσισε ότι η λιανική αγορά τηλεπικοινωνιών δεν απαιτεί ρύθμιση με την αιτιολογία ότι ο υφιστάμενος ανταγωνισμός είναι επαρκής. Ενώ, λοιπόν, τυπικά δεν υπάρχει λόγος να προεγκρίνονται τα πακέτα λιανικής του ΟΤΕ, ο διευθύνων σύμβουλός του υπογράμμισε πως η πραγματικότητα αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο! Προς επίρρωση των ισχυρισμών του ο Μιχ. Τσαμάζ υπογράμμισε ότι τον Οκτώβριο εκκρεμούσαν από την ΕΕΤΤ 425 εγκρίσεις για τα τιμολογιακά προγράμματα του ΟΤΕ, ενώ τους τελευταίους 8 μήνες εγκρίθηκαν μόλις 65, με μέσο χρόνο έγκρισης 4 μήνες."

Δεν ξέρω πως το ονομάζουν ... αλλά σιγά μην δεν μπορεί η δική μας ΕΕΤΤ να αλλάξει τις τιμές και μπορούν οι Πολωνοι ... και στο τέλος τι σημασία έχει ποιος το κάνει ? όταν μια υπηρεσία είναι σαφέστατα ακριβή πέρα κάθε κοστολογικού ελένχου , κάποιος μπορεί να την σταματήσει,

Φίλε όταν διάβασες τις τιμές Πολωνίας είχες πατήσει το Roaming

Σου έστειλα παραπομπή ότι τα ίδια ισχύουν και στην Ελλάδα ( ίδιες μάλιστα τιμές που επέβαλε η Ε.Ε. )

Σταμάτα λοιπόν το παραμύθι ότι η Πολωνική Ε.Ε.Τ.Τ. ελέγχει τιμές τις χώρας της.

Αρκετά πιά τα Fake News.

Όσο αφορά τον ΟΤΕ δεν λες κάτι καινούριο :http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7839592#post7839592

Edited by Vasileios

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked