dimis51 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Οχι εννοω να διακοπει η συνδεση την ημερομηνια που ληγει. Αυτοι που λενε οτι πρεπει να πληρωσω και εναν μηνα περαν της ληξης του συμβολαιου γιατι λεει θα επρεπε να τους ενημερωσω ενα μηνα πριν τη ληξη του συμβολαιου οτι θελω να κανω διακοπη. Εγω πηγα 10 ημερες πριν ληξει το 18 μηνο που ειχα και ειπα οτι δεν θελω να το ανανεωσω και δεν μου φαινεται λογικο να πληρωσω αλλον εναν μηνα περαν της συμβασης μου χωρις να το θελω και χωρις να εχω υπογραψει η συμφωνησει σε κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatikiotis Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 η συμφωνια που εκανες τηλεφωνικως,η ηχογράφησή της δηλαδή,θεωρείται επαρκές αποδεικτικό γι'αυτους,ακόμα και αν δεν εχεις κανένα χαρτί. Δεν μπορεις να πατησεις σε κατι,αν ζητησεις αλλαγή πριν τη λήξη ενδεχεται να χρεωθεις ποινη διακοπης. Οταν ληξει το προσυμφωνημενο διαστημα,κανοντας αιτηση για μετατροπη σε καρτα θα πληρωσεις τελος διακοπης που νομιζω ειναι 10 και οχι 30. Τα 30 για την ενεργοποιηση του καρτοκινητου μενουν στον λογαριασμο σου για 1 μηνα και μπορεις να τα χρησιμοποιησεις. Βεβαιως αν θελησεις να κανεις αιτηση για αλλαγη σε καρτοκινητο,θα σου προσφερουν λογικα καλυτερη τιμη στην καρτοσυνδεση,και μπορει στο τελος να μην χρειαστει να αλλαξεις σε καρτοκινητο. ευχαριστώ πολύ. αυτό με το 10ρικο δεν το ξερα. έκανα βλακεία που δεν το είχα κάνει παλιότερα κάρτα μιας και πληρώνω και δεν μιλάω τόσο στο κινητό. υπομονή λοιπόν να τελειώσει το συμβόλαιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Πάω σήμερα να βάλω χρόνο ομιλίας 10€ σε νούμερο Q, και ακολουθεί ο εξής διάλογος: Όλα αυτά πριν καν δώσω το 10€. Το λάθος ήταν ότι το έδωσα. Έπρεπε να φύγω και να έβλεπα μετά αν μπορούσε ή όχι να το ακυρώσει. Δεν θα μπορούσε να το ακυρώσει. Κατά τα άλλα, δε σε τιμωρεί κανείς, σιγά την τιμωρία. :lol: Κάνεις αυτό που είπε ο mol, δηλαδή λες ποιο μπόνους θέλεις πριν πεις το ποσό και είσαι οκ. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 To θέμα είναι γιατί δε ρωτάνε; Και αποφασίζουν μόνοι τους. Μπορούμε να κάνουμε ένα poll να δούμε τι επιλέγουν οι περισσότεροι; Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Καλησπέρα. Πριν σχεδόν ένα μήνα έκανα αλλαγή του καρτοκινητου μου σε καρτοσυνδεση τηλεφωνικά. Ο εκπρόσωπος μου επισήμανε ότι τα διαθέσιμα 6.50 ευρώ που θα έχω στην κάρτα θα μπορώ να ενεργοποιήσω προγράμματα όπως gb κτλ. Σήμερα για πρώτη φορά που ενεργοποίησα παρόμοιο πακέτο ενημερώθηκα ότι θα χρεωθουν στον επόμενο λογαριασμό. Πήρα και έκανα αίτημα στην WIND ότι ο πωλητής με παραπλάνησε. Πως μπορώ να κινηθώ μόλις επικοινωνήσει μαζί μου η WIND και πόσο πρέπει να περιμένω μέχρι να επικοινωνήσει μαζί μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. June 3, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Το παρόν δεν έχει νόημα από τη στιγμή που υπάρχει το Wind 4G ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373731&page=514 ) Τα τελευταία post μεταφέρθηκαν εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω την λήψη μηνυμάτων στην Wind ? Έχω πάρει στην μάνα μου ένα alcatel αλλά κάθε φορά που της έρχεται νέο μήνυμα την μπερδεύει και μετά μπαίνει στο μενού μηνυμάτων και δεν μπορεί να τηλεφωνήσει. Αν υπάρχει τρόπος να το απενεργοποίησω να μην λαμβάνει καθόλου μηνύματα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω την λήψη μηνυμάτων στην Wind ? Έχω πάρει στην μάνα μου ένα alcatel αλλά κάθε φορά που της έρχεται νέο μήνυμα την μπερδεύει και μετά μπαίνει στο μενού μηνυμάτων και δεν μπορεί να τηλεφωνήσει. Αν υπάρχει τρόπος να το απενεργοποίησω να μην λαμβάνει καθόλου μηνύματα. Ευχαριστώ. Δοκίμασε να σβήσεις το κέντρο μηνυμάτων μέσα από της ρυθμίσεις τον μηνυμάτων. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αυτό μου ήρθε σαν πιθανή λύση. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 (edited) Δοκίμασε να σβήσεις το κέντρο μηνυμάτων μέσα από της ρυθμίσεις τον μηνυμάτων. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αυτό μου ήρθε σαν πιθανή λύση. Με αυτό τον τρόπο δεν θα μπορεί να στείλει sms, αλλά θα λαμβάνει κανονικά. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω την λήψη μηνυμάτων στην Wind ? Έχω πάρει στην μάνα μου ένα alcatel αλλά κάθε φορά που της έρχεται νέο μήνυμα την μπερδεύει και μετά μπαίνει στο μενού μηνυμάτων και δεν μπορεί να τηλεφωνήσει. Αν υπάρχει τρόπος να το απενεργοποίησω να μην λαμβάνει καθόλου μηνύματα. Ευχαριστώ. Δοκίμασε σίγαση (η απενεργοποίηση ειδοποιήσεων) μέσα από τα μηνύματα, δε θυμάμαι που ακριβώς βρίσκεται αλλά αν το ψάξεις θα το βρεις. Edited June 10, 2017 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Έλεγξε αν δέχεται το δίκτυο USSD για φραγή SMS Block *35*PIN*16# Unblock #35*PIN*16# Check *#35*16# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Παιδια δωστε τα φωτα σας σας παρακαλω,γιατι εχω χασει τη μπαλα!Το ερωτημα μου ειναι απλο!Θελω να μιλαω προς ολους-τα σταθερα δε με νοιαζουν-εντος Ελλαδος και να εχω ιντερνετ εστω 500 mb/μηνα,με νεο νουμερο.Ποια εταιρεια να διαλεξω για καρτοτηλεφωνο?:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Παιδια δωστε τα φωτα σας σας παρακαλω,γιατι εχω χασει τη μπαλα!Το ερωτημα μου ειναι απλο!Θελω να μιλαω προς ολους-τα σταθερα δε με νοιαζουν-εντος Ελλαδος και να εχω ιντερνετ εστω 500 mb/μηνα,με νεο νουμερο.Ποια εταιρεια να διαλεξω για καρτοτηλεφωνο?:) Μπορείς να μας πεις περίπου ποσα λεπτα θες τον μήνα και αν οι κλήσεις σου ειναι συνήθως πανω η κάτω απο 3'? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Μπορείς να μας πεις περίπου ποσα λεπτα θες τον μήνα και αν οι κλήσεις σου ειναι συνήθως πανω η κάτω απο 3'? Θέλω περίπου 300-400' και οι κλήσεις μου είναι συνήθως 2-30'.Δεν έχω κάτι στάνταρ.Ανάλογα. Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Νομιζω το f2go σε βολευει καλύτερα. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Νομιζω το f2go σε βολευει καλύτερα. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Κι εγω ετσι νομιζω!Απλα σε καταστημα wind που ρωτησα τον πωλητη,μου ειπε οτι η q με συμφερει πιο πολυ,καθως υπολογιζει απο το πρωτο δευτ/το και οχι αν μιλησεις 1 λεπτο να υπολογισει 3!Αλλα σε γενικες γραμμες απο αποψη συνδιασμων,νομιζω η wind συμφερει πιο πολυ.Εσυ τι λες? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Εφοσον μιλάς 2+ λεπτα σε καθε κληση, τοτε σε συμφερει το φ2γο. Αλλιώς πας στην ανα δευτερόλεπτο χρεωση της κιου Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 και τι παιρνει απο wind; πακετο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Εδω θα ηθελα να πω οτι μου προτειναν στα Public να κανω ενα νουμερο απο watsup που εχω αλλα δε το χρησιμοποιω καθολου τελευταια,καρτοσυνδεση plus με 600'/μηνα/προς ολους,1000'/μηνα/προς wind&q,100 sms/μηνα/προς ολους και 1024 mb/μηνα ιντερνετ,με 18,90 ευρω/μηνα και τα 8 μενουν στη καρτα (χωρις ομως να μεταφερονται στον επομενο μηνα).Επισης,επιδοτιση 50 ευρω για αγορα συσκευης,με 18μηνο συμβολαιο.Συμφερει μηπως να δεχτω και να τελειωνουμε? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Αν δεις ότι σε συμφερει προχωρα το. Την τσεπη σου και τις ανάγκες σου κοιτα Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Εδω θα ηθελα να πω οτι μου προτειναν στα Public να κανω ενα νουμερο απο watsup που εχω αλλα δε το χρησιμοποιω καθολου τελευταια,καρτοσυνδεση plus με 600'/μηνα/προς ολους,1000'/μηνα/προς wind&q,100 sms/μηνα/προς ολους και 1024 mb/μηνα ιντερνετ,με 18,90 ευρω/μηνα και τα 8 μενουν στη καρτα (χωρις ομως να μεταφερονται στον επομενο μηνα).Επισης,επιδοτιση 50 ευρω για αγορα συσκευης,με 18μηνο συμβολαιο.Συμφερει μηπως να δεχτω και να τελειωνουμε? Οχι,κανε F2G.Αν και η Wind εχει καλα συμβολαια(πιο χαμηλα απ ολους) μακρια απο μενα.Δες τη Cyta σε αυτα τα λεφτα(εχει καλυψη vodafone). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 (edited) Οχι,κανε F2G.Αν και η Wind εχει καλα συμβολαια(πιο χαμηλα απ ολους) μακρια απο μενα.Δες τη Cyta σε αυτα τα λεφτα(εχει καλυψη vodafone). Μαλιστα.Θα το ψαξω.Ευχαριστω!:) Αληθεια,αν παω για f2g τελικα,τι ειναι καλυτερο?Απο κοντα σε μαγαζι,η on line?Ρωτω,γιατι ειδα στο σαιτ της Wind οτι για 3 μηνες σου διπλασιαζει την αξια της ανανεωσης.Πχ αν βαλεις 5 ευρω σου δινει 10! Edited June 18, 2017 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Μαλιστα.Θα το ψαξω.Ευχαριστω!:) Αληθεια,αν παω για f2g τελικα,τι ειναι καλυτερο?Απο κοντα σε μαγαζι,η on line?Ρωτω,γιατι ειδα στο σαιτ της Wind οτι για 3 μηνες σου διπλασιαζει την αξια της ανανεωσης.Πχ αν βαλεις 5 ευρω σου δινει 10! Αν θέλεις να κρατήσεις το νούμερο σου, θα πρέπει να ψαχτείς λίγο παραπάνω, αν και όλα όσα είπαμε μέχρι τώρα δείχνουν ότι το f2g σου ταιριάζει καλά. Αν όμως πας για νέο νούμερο, πάρε ένα f2g από το publc (από αυτά που δίνουν δώρο) και υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να σου δώσουν και την ειδική προσφορά. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Αν θέλεις να κρατήσεις το νούμερο σου, θα πρέπει να ψαχτείς λίγο παραπάνω, αν και όλα όσα είπαμε μέχρι τώρα δείχνουν ότι το f2g σου ταιριάζει καλά. Αν όμως πας για νέο νούμερο, πάρε ένα f2g από το publc (από αυτά που δίνουν δώρο) και υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να σου δώσουν και την ειδική προσφορά. :) Α ναι?Θα παω αυριο να δω!Σ'ευχαρστω!:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 (edited) Α ναι?Θα παω αυριο να δω!Σ'ευχαρστω!:) Αξιζει να πας για νεο νουμερο απο public.Πολυ πιθανο να πετυχεις τη ειδικη προσφορα,1500' προς ολους και 1,5GB με 8,5€ για 25 μερες.Θα εχεις και 500Mb λογω ανανεωσης απο 10€ και πανω(σε καταστημα ή ονλαιν).Επειδη βλεπω οτι εισαι απο Θεσσαλονικη,να ξερεις εντος πολης και στα περιχωρα μεχρι Γεφυρα-Αγιο αθανασιο ειναι οκ το δικτυο προς δυτικα.Το ιδιο και σε Πυλαια,Θερμη,Ραιδεστο και Περαια.Χαλκιδικη αναβαθμισε και Ασπροβαλτα.Καβαλα,Ξανθη,Αλεξανδρουπολη εντος αναβαθμισε.Στα χωρια θα εχεις θεμα,Ημαθια απο Βεροια εως Κλειδι επισης,Εδεσσα και Πελλα γενικως κλαφτα.Πιερια απο Αιγινιο εως Νεους Πορους τα ιδια.Γενικα στη βορεια ελλαδα,κυριως Μακεδονια,Θρακη αλλα και Θεσσαλια τωρα αναβαθμιζει.Αν δεις στους χαρτες περιοχες χωρις 3G,ειναι ακομα με Gprs και 3G το οποιο ειναι 1Mbps.Γι αυτο,αν κανεις χρηση δεδομενων και κινεισαι στην επαρχια,παρε 2ο νουμερο απο αλλου για ιντερνετ.Ειχα φοιτητικο με τα 1500 και το αφησα.Το θεμα ειναι η καλυψη της Wind.Για κλησεις θα εισαι ενταξει,θα εχεις σημα παντου αλλα για ιντερνετ οχι. Edited June 18, 2017 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Αξιζει να πας για νεο νουμερο απο public.Πολυ πιθανο να πετυχεις τη ειδικη προσφορα,1500' προς ολους και 1,5GB με 8,5€ για 25 μερες.Θα εχεις και 500Mb λογω ανανεωσης απο 10€ και πανω(σε καταστημα ή ονλαιν). Θα παω!! ;):) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts