amanitis Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Για συγκεκριμένο αριθμό μόνο δεν μπορείς να κάνεις προώθηση δυστυχώς... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amnis Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Αν ψάξεις στο xda υπάρχει τρόπος να πάρεις αντίγραφο της rom, και έχει και κάποια θέματα με αρκετές rom που μπορεις να δοκιμάσεις. Μήπως θυμασαι που στο XDA το βρήκες? Παράθεση Smile for ever. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximusgr Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Έχω σύνδεση wind και σκοπεύω να πάω ταξίδι στη Γερμανία αλλά είναι incognito οπότε δε θέλω με τίποτα να προδοθώ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Εάν με καλέσουν από Ελλάδα και δεν έχω σήμα ή δεν το προλάβω, θα ακουστεί το γερμανικό μήνυμα τηλεφωνητή; Και αν ναι ξέρετε κάποιον τρόπο να μη συμβεί αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Ο μόνος τρόπος να μην ακουστεί το Γερμανικό μήνυμα είναι να μην πάρεις την συσκευή μαζί σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Ο μόνος τρόπος να μην ακουστεί το Γερμανικό μήνυμα είναι να μην πάρεις την συσκευή μαζί σου Πολύ σωστά, μάλλον πάρε το κινητό αλλά έχε το σε flight mode και πες ότι το ξέχασες έτσι από το αεροπλάνο:) Κατά τα άλλα το f2g νομίζω έχει ένα πολύ καλό πακέτο για χρόνο ομιλίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisang Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 (edited) Έχει δοκιμάσει κανείς το WIND Network Challenge? Σκέφτομαι να παω αύριο να πάρω μια κάρτα. Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος, θέλει ταυτοποίηση στοιχείων? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited March 11, 2017 by yiannisang Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKLDS Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Η sim card που παίρνεις είναι f2g, με κανονικό νούμερο. Θέλει ταυτοποίηση στοιχείων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisang Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Η sim card που παίρνεις είναι f2g, με κανονικό νούμερο. Θέλει ταυτοποίηση στοιχείων. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Εγώ τσίμπησα μια κάρτα να την έχω αν και είμαι ήδη στην Wind αλλά 1gb δεν θα πάει χαμένο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Εγώ τσίμπησα μια κάρτα να την έχω αν και είμαι ήδη στην Wind αλλά 1gb δεν θα πάει χαμένο :) χαχχα όχι;) Ότι σου δίνουν, καλό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Καλησπέρα! Απέκτησα και εγώ μια Wind με 100€ μέσα, από αγορές από τα public. Γνωρίζετε αν μπορώ με τον οποιοδήποτε τρόπο να τα βάλω steam? Κρίνοντας από τα προηγούμενα ποστ υπάρχουν μεγάλοι περιορισμοί οπότε μάλλον θα πάει για πούλημα. Να φανταστώ το ποσό που έχει μέσα ισχύει μόνο για έναν μήνα και ΔΕΝ υπάρχει τρόπος επεκτάσης για μεγαλύτερο διάστημα. Σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Καλησπέρα! Απέκτησα και εγώ μια Wind με 100€ μέσα, από αγορές από τα public. Γνωρίζετε αν μπορώ με τον οποιοδήποτε τρόπο να τα βάλω steam? Κρίνοντας από τα προηγούμενα ποστ υπάρχουν μεγάλοι περιορισμοί οπότε μάλλον θα πάει για πούλημα. Να φανταστώ το ποσό που έχει μέσα ισχύει μόνο για έναν μήνα και ΔΕΝ υπάρχει τρόπος επεκτάσης για μεγαλύτερο διάστημα. Σωστά; Δεν νομίζω να μπορείς να βάλεις Steam αλλά όπως είπαν και οι άλλοι, μπορείς να βάλεις πακέτα και να στείλεις χρήματα σε ΜΚΟ όπως το χαμόγελο του παιδιού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Το έχει πάρει κανείς, να μου πει εντυπώσεις; Το δίνει η γουιντ πακετο με powerbank, sim network challenge και ενα τσαντακι με 29,90 στα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, ως προμοσιον του μαραθωνιου Θεσσαλονίκης, εως 8 Απρίλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 μη περιμενεις και πολλα!!! για απλη χρηση ειναι καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Δεν είναι κάτι φοβερό. Πιστεύω πως αν θελήσει κάποιος να αποκτήσει και τα 3, και πραγματικά του χρειάζονται, μπορεί να τα βρει με το 2/3 των χρημάτων. Αλλά αν δεν θέλει κάποιος να ψαχτεί αλλού και τα θέλει ως πακετάκι, είναι λογική τιμή. Το μόνο χρήσιμο(για συσκευές με μικρή μπαταρία τουλάχιστον) είναι το power bank, που δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερης αξίας. Με 5-6€ βρίσκεις τέτοια των 2600mAh στο ebay. Το ρολόι με καμιά 10ρια € το παίρνεις εύκολα, αλλά είναι ο ορισμός του gadget κατά τη γνώμη μου (κάτι ουσιαστικά άχρηστο που μας φαίνεται ως επιθυμητό έως απαραιτητο). Το 1GB μπορείς να το πάρεις εύκολα σε υπάρχον f2g με 4,40€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Απλά θέλω να μάθω εαν καποιος που το εχει παρει εαν ειχε τιποτα ερεθισμούς στο δέρμα, εαν του εφτανε η μπαταρία μεχρι το τελος της ημερας, βασικά θέλω να βαλω εκει το τριτο μου νούμερο, για να μη κουβαλαω δεύτερη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Κι εγώ για να μην κουβαλάω 2η συσκευή το πήρα, αλλά έχω να το ανοίξω πάνω από ένα μήνα και να το φορέσω πάνω από 2, αν σου λέει κάτι αυτό. Συνδεδεμένο με bluetooth h/f μετά από 20-30 λεπτά κλήσεων άρχιζε να δείχνει ότι αδειάζει η μπαταρία. Χωρίς bluetooth ενδεχομένως να κρατάει περισσότερο, αλλά δεν θα μπορούσα να μιλάω συνεχώς με ανοιχτή ακρόαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKLDS Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Το συγκεκριμένο μου το έκαναν δώρο. Η μπαταρία του είναι τραγική. Δεν ξέρω αν έπεσα στην περίπτωση ή αν και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα, αλλά μισή μέρα με το ζόρι κρατάει (με bluetooth ανοικτό ακόμα λιγότερο). Όπως και ο Mark_K, έχω να το χρησιμοποιήσω καιρό, και ίσως να μην το ξαναχρησιμοποιήσω. Το λουράκι του είναι ένα τυπικό πλαστικό λουράκι, τίποτα εξειδικευμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, όπως φαίνεται πεταμένα λεφτά είναι. Δίνω άλλα 25 ευρώ και παίρνω ένα Λενοβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jdoukas Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Όλα τα καταστήματα της wind είναι φρανσαιζ και όλοι είναι βαριοι ασηκωτοι και αγενεις. Έχω τραβήξει πολλές φορές τα πανδεινα και με την εξυπηρέτηση πελατών. Το μόνο θετικό είναι ότι είναι ανταγωνιστικοί στις τιμές, κατά τα άλλα απλά απαράδεκτοι. Φυσικά η γνώμη είναι προσωπική και ως εκ τούτου μπορεί να υπάρχουν και ευτυχεις πελάτες Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Τι έγινε τελικά; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DODOS49 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Στελνω μυνημα στο 1280 με την λεξη ΑΡΙΘΜΟΣ και μας ερχεται απαντηση με τον αριθμο της καρτας που καλεσαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Το έστειλα και μου ήρθε η απάντηση, : η πληροφορία είναι διαθέσιμη μόνο για συνδρομητές wind mobile broadbard με κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Φίλε μου έχεις δοκιμάσει να στείλεις τον σειριακό της κάρτας στο facebook της wind μήπως μπορούν να σου πουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 περιμενεις να απαντησει μετα απο 7 χρόνια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts