Mark_K Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Ίσως για το "αυθεντικό" DZ09 να υπήρχε. Έχουν βγει αρκετοί κλώνοι του, ένας εκ των οποίων είναι και το DZ09D, που έχει χειρότερο επεξεργαστή και μνήμη. Από ότι έχω ψάξει δεν υπάρχει ελληνική rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 (edited) Η προσφορά πάντως είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, σκέφτομαι να την τιμήσω. Επίσης τα 40€ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορά πακέτων κανονικά; Edited December 25, 2016 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Αν χρησιμοποιείς το υπολοιπο για αγορα πακετων, τοτε συμφέρει (ας πούμε) να εκμεταλλευτεις την 'προσφορα' Αλλιως για 12 δολάρια σμαρτγουοτς... Μη το σκέφτεσαι καν.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Αν χρησιμοποιείς το υπολοιπο για αγορα πακετων, τοτε συμφέρει (ας πούμε) να εκμεταλλευτεις την 'προσφορα' Αλλιως για 12 δολάρια σμαρτγουοτς... Μη το σκέφτεσαι καν.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk 20€ το AOKE 812 είχα πάρει το 2014: https://www.youtube.com/watch?v=7gbfqO64f5g http://i63.tinypic.com/x6fxxk.jpg Αλλά καίνε τον καρπό του χεριού (όντως κοκκινίζει) αν το φοράς πολλές ώρες (και μέρες). Όποιος το πάρει, να μας ενημερώσει αν τα 40€ στην κάρτα είναι κανονικά ή όχι. Μπορεί πχ να μπορείς να αγοράσεις πακέτα με αυτά τα 40€, αλλά να ισχύουν για .....μήνα κλπ. Είναι τα νέα colpa της Wind, που δε συναντάς σε καμιά άλλη εταιρεία (Νομίζω παγκοσμίως)....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Δεν αναγράφει κατι, οποτε με βαση την απλη λογικη παραμενουν στο υπόλοιπο, μεχρι την λήξη του(3 μηνες???) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Δεν αναγράφει κατι, οποτε με βαση την απλη λογικη παραμενουν στο υπόλοιπο, μεχρι την λήξη του(3 μηνες???) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk OK. Ας μας ενημερώσει , όμως, και αν το κάνει κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 2 ερωτήσεις: 1) Που μαθαίνουμε για την προσφορά ? 2) Αν βάλω 40 ευρώ μπορώ να στείλω πχ 10 ευρώ σε άλλο καρτοκινητό για να ενεργοποιήσω πχ ένα πακέτο στο νούμερο που λαμβάνει τα 10 ευρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 2. Δε μπορεις ν κανεις μεταφορά υπολοίπου Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Το google play (android είναι η πλατφόρμα του κινητού μου) αναφέρει ότι μόνο με την cosmote είναι διαθέσιμη αυτή η υπηρεσία στην χώρα μας και η cosmote με την σειρά της αναφέρει ότι δίνει την συγκεκριμένη υπηρεσία μόνο σε συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια και όχι σε καρτοκινητά! Εξάλλου του μέλος jimmiss σε όλα τα παραπάνω μηνύματα του το λέει εν είδει παιχνιδιού, κριμένου θησαυρού συγκεκριμένα (ψάξε, βρες και έλα να μου πεις), ότι τα πενταψήφια νούμερα (aka ΥΠΑ) δεν θα είναι επιτρεπτά για χρέωση του χρηματικού ποσού της προσφοράς! Γιατί όπως αναφέρει και έχει δίκιο, η wind δεν είναι κανένα κορόιδο! Δεν γνωρίζω γιατί αφού το ήξερε δεν το ανέφερε από την αρχή αλλά προτίμησε να με βάλει να ψάξω μιλώντας με γρίφους και ένα μειδίαμα ειρωνείας αλλά σε κάθε περίπτωση τον ευχαριστώ που ασχολήθηκε με το topic μου! Γενικά σε τέτοιες "πρσφορές" το διαθέσιμο υπόλοιπο είναι μόνο για κίνηση σε κλήσεις/μνμ/internet Και όχι για υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας (5ψήφια). Σε πολλές περιπτώσεις να ξέρεις ότι η WIND δεσμεύει το υπόλοιπο μόνο για χρήση και δεν αφήνει ούτε καν υπηρεσία δική της να ενεργοποιήσεις, όπως πχ πακέτο με λεπτά ομιλίας. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 (edited) Γνωρίζει κανείς με σιγουριά ποιο smartwatch δίνει η wind και ποιές οι διαφορές μεταξύ τους? Το DZ09 ή το DZ09D ??? Κάποιο λινκ για την προσφορά ή τα τεχνικά χαρακτηριστικά ? Edit 1: Τελικά αυτό που δίνει είναι το παρακάτω και στο κουτί του αναφέρεται σαν DZ09+ :blink: Conceptum Smartwatch DZ09+ http://www.conceptum.gr/index.php/el/smartwatches/dz09plusapp Edit 2: Επικοινώνησα τηλεφωνικά με την Ελληνική εταιρεία που το εισάγει και μου είπαν ότι η τιμή του είναι κομπλέ στα 34,40 μαζί με το ΦΠΑ. http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=2081770 http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=2081773 http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=2081775 http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=2081777 Edited December 27, 2016 by Katsaras_John Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 To "αυθεντικό" που βγήκε πριν ένα χρόνο περίπου λέγεται DZ09. Οτιδήποτε διαφορετικό είναι πιο καινούριο και χειρότερο. Το πρωτότυπο είχε CPU mt6260 με 64MB ram. Λόγω αυξημένης ζήτησης τα εργοστάσια που το παράγουν(είναι παραπάνω από ένα που βγάζουν το ίδιο πράγμα), και για μείωση του κόστους αρχίσανε να βγάζουν "κλώνους" που χρησιμοποιούν CPU 6261 σε διάφορες μορφές που είναι φθηνότερος χειρότερος (πιο αργός και με 32ΜΒ ram). H κυρίως διαφορά είναι λίγο η ταχύτητα και ο τρόπος που αλλάζουν οι οθόνες(το "καλό" έχει και εφέ που στριφογυρίζουν), και η δυνατότητα επιλέξεις μεταξύ 3 διαφορετικών wallpaper. Επίσης εκείνο είχε και δυνατότητα να παίξει ραδιόφωνο αν το βάλεις micro usb ακουστικά, κάτι που στους κλώνους δεν υπάρχει καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Η φωτογραφιες δεν φαίνονται Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Η φωτογραφιες δεν φαίνονται άνοιξε το σε browser. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Γνωρίζει κανείς με σιγουριά ποιο smartwatch δίνει η wind και ποιές οι διαφορές μεταξύ τους? Το DZ09 ή το DZ09D ??? Κάποιο λινκ για την προσφορά ή τα τεχνικά χαρακτηριστικά ? Edit 1: Τελικά αυτό που δίνει είναι το παρακάτω και στο κουτί του αναφέρεται σαν DZ09+ :blink: Conceptum Smartwatch DZ09+ http://www.conceptum.gr/index.php/el/smartwatches/dz09plusapp Edit 2: Επικοινώνησα τηλεφωνικά με την Ελληνική εταιρεία που το εισάγει και μου είπαν ότι η τιμή του είναι κομπλέ στα 34,40 μαζί με το ΦΠΑ. http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=2081770 http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=2081773 http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=2081775 http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=2081777 Και πόσο να το παίρνουν χοντρική το #1# κομμάτι? https://www.alibaba.com/trade/search?fsb=y&IndexArea=product_en&CatId=&SearchText=DZ09%2B 5$ ? ή πολλά λέω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά! Επειδή η συνεργασία μου με το ωραίο μας μπλε μπακάλικο έχει φτάσει στο τέλος της, μ'ενδιαφέρει και μένα το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο θέτω κάπως πιο γενικά: Γνωρίζει κανείς κάποιον "έξυπνο" τρόπο, για να "σκοτώσω" ένα 300άρι που έχει μαζευτεί συνολικά στους δύο Wind αριθμούς μου? Στο φοιτητικό (λέμε τώρα, όπως λέω και στην υπογραφή μου) F2G νούμερο, τα συνέλεξα λόγω της προσφοράς του Βασιλόπουλου, που έτρεχε την άνοιξη, ενώ στο Q, λόγω της προσφοράς του πρώτου θέματος, που έτρεχε το 2014. Η γνώμη σας είναι ευπρόσδεκτη! Αν πρόκειται για κάτι μη κοινοποιήσιμο, στείλτε μου pm. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 (edited) Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά! Επειδή η συνεργασία μου με το ωραίο μας μπλε μπακάλικο έχει φτάσει στο τέλος της, μ'ενδιαφέρει και μένα το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο θέτω κάπως πιο γενικά: Γνωρίζει κανείς κάποιον "έξυπνο" τρόπο, για να "σκοτώσω" ένα 300άρι που έχει μαζευτεί συνολικά στους δύο Wind αριθμούς μου? Στο φοιτητικό (λέμε τώρα, όπως λέω και στην υπογραφή μου) F2G νούμερο, τα συνέλεξα λόγω της προσφοράς του Βασιλόπουλου, που έτρεχε την άνοιξη, ενώ στο Q, λόγω της προσφοράς του πρώτου θέματος, που έτρεχε το 2014. Η γνώμη σας είναι ευπρόσδεκτη! Αν πρόκειται για κάτι μη κοινοποιήσιμο, στείλτε μου pm. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Κανονικά € (όχι σικέ € ισχύος 1 μήνα κλπ νέα colpa ala Wind) εννοείς, έτσι; Αν είναι "κανονικά" €, τότε: Μπορείς, να χαρίσεις σε διάφορες οργανώσεις (πχ Χαμόγελο Παιδιού κλπ) πχ με sms (όσα θες #) Μπορείς να συμμετάσχεις σε διαγωνισμούς (πχ ραδιοφώνικών/τηλεοπτικών σταθμών) με 5ψήφιο sms {Και ό,τι κερδίσεις: Να "προτιμάς" τους ΜΗ στημένους, ΑΝ μπορείς να τους διακρίνεις} Να πάρεις τηλέφωνο σε μια εξωτική χώρα (πχ Μαλδίβες ή Χαβάη ή Ανταρκτική) κ να "περάσεις" την ώρα σου (όση ώρα σε αντέξουν)... Να μεταφέρεις € σε άλλο Wind/Q in NO case (Νομίζω το ξέρεις αυτό). Να αγοράσεις app για smartphone δε γίνεται στη Wind (ούτε στα συμβόλαια)...{Μόνο Voda CU για WPhone}. Edited December 29, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά! Επειδή η συνεργασία μου με το ωραίο μας μπλε μπακάλικο έχει φτάσει στο τέλος της, μ'ενδιαφέρει και μένα το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο θέτω κάπως πιο γενικά: Γνωρίζει κανείς κάποιον "έξυπνο" τρόπο, για να "σκοτώσω" ένα 300άρι που έχει μαζευτεί συνολικά στους δύο Wind αριθμούς μου? Στο φοιτητικό (λέμε τώρα, όπως λέω και στην υπογραφή μου) F2G νούμερο, τα συνέλεξα λόγω της προσφοράς του Βασιλόπουλου, που έτρεχε την άνοιξη, ενώ στο Q, λόγω της προσφοράς του πρώτου θέματος, που έτρεχε το 2014. Η γνώμη σας είναι ευπρόσδεκτη! Αν πρόκειται για κάτι μη κοινοποιήσιμο, στείλτε μου pm. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Εγώ έστειλα πάνω από 100 ευρώ στο Χαμόγελο του παιδιού. Ένα ποσοστό το παίρνει η wind μαζί με την εταιρία του 5ψήφιου βέβαια, αλλά από το να τα πάρει όλα, καλύτερα να τα μοιραστεί με τα παιδάκια. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Κανε τα MB στην Q βαζοντας οσες φορες μπορεις το πακετο με 4 και 5€ για MB.Πετα την sim σε ενα smartphone με 3G το οποιο να κανει tethering και βαλε 3g internet στο σπιτι.Εγω ανετα θα μπορουσα να το λιωσω με το λαπτοπ. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) Κανε τα MB στην Q βαζοντας οσες φορες μπορεις το πακετο με 4 και 5€ για MB.Πετα την sim σε ενα smartphone με 3G το οποιο να κανει tethering και βαλε 3g internet στο σπιτι.Εγω ανετα θα μπορουσα να το λιωσω με το λαπτοπ. Άτοπο, λόγω του άθλιου 2G (για 3G ούτε λόγος) που έχει η Wind στην περιοχή μου. Πέταξα την κάρτα της Q, αφού μοίρασα (σχεδόν ισόποσα) τα (περίπου) 150€ που είχε μέσα, στο χαμόγελο του παιδιού, στα παιδικά χωριά SOS και στην κιβωτό του κόσμου. Το ίδιο έκανα και με το φοιτητικό (ο Θεός να το κάνει) F2G, με τη μόνη διαφορά ότι ενεργοποίησα 3 φορές το Χριστουγεννιάτικο absolute surf, οπότε πήρα 30 GB, τα οποία πρόκειται να χρησιμοποιήσω προσεχώς, καθώς σήμερα έκανα αίτηση φορητότητας του σταθερού μου, από το μπάχαλο Wind στην Cosmote. Edited January 2, 2017 by Gm87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Αμά πρόκειται να ξοδέψεις έτσι κι αλλιώς τα €40 για πακέτα, γιατί να μην πάρεις και το σμαρτγούτς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Κανε τα MB στην Q βαζοντας οσες φορες μπορεις το πακετο με 4 και 5€ για MB.Πετα την sim σε ενα smartphone με 3G το οποιο να κανει tethering και βαλε 3g internet στο σπιτι.Εγω ανετα θα μπορουσα να το λιωσω με το λαπτοπ. Μου δίνεις ιδέες για εκτός σπιτιού :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Πιστεύω είναι λίγοι όσοι θα χρειαστούν 40€ έστω και για χρήση 3 μηνών. Ακόμα και για τέτοια χρήση είναι ευκολότερο να δώσεις 13€ επί 3 φορές(παίρνοντας και 3 φορές bonus ΜΒ αντί για μία με το 40άρι). Αλλά φυσικά ότι σου δίνουν δώρο καλό είναι. Απλά δεν είναι και κάτι το φοβερό. Είναι σχετικά δύσχρηστο, και με μικρή αυτονομία. Το λέω μόνο και μόνο γιατί δεν είναι ίσως η καλύτερη ιδέα να ανανεώσει κάποιος αρκετά παραπάνω από ότι χρειάζεται απλά για να πάρει το συγκεκριμένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 πολλοι θα το παρουν γιατι ειναι "δωρο" :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Ένας από αυτούς που το πήραν λοιπόν, είμαι κι εγώ. Και ναι, είναι δώρο, δεν έχει σημασία πόσο κάνει, ακόμη και 1 ευρώ να κόστιζε είναι δώρο εφόσον τα 40 ευρώ της ανανέωσης μένουν μέσα. Έτσι κι αλλιώς κάπου τόσα θα δαπανούσα στο τρίμηνο. Ξέρω βέβαια ότι δεν θα έχω το bonus σε mb της ανανέωσης και τα log @ win, αλλά οκ. Τα ειρωνικά smilies και σχόλια είναι λάθος προσέγγιση. Και μια χαρά την κάνει τη δουλειά του για δωρεάν και ουδείς υποχρέωσε κάποιον να πάει να το πάρει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Ένας από αυτούς που το πήραν λοιπόν, είμαι κι εγώ. Και ναι, είναι δώρο, δεν έχει σημασία πόσο κάνει, ακόμη και 1 ευρώ να κόστιζε είναι δώρο εφόσον τα 40 ευρώ της ανανέωσης μένουν μέσα. Έτσι κι αλλιώς κάπου τόσα θα δαπανούσα στο τρίμηνο. Ξέρω βέβαια ότι δεν θα έχω το bonus σε mb της ανανέωσης και τα log @ win, αλλά οκ. Τα ειρωνικά smilies και σχόλια είναι λάθος προσέγγιση. Και μια χαρά την κάνει τη δουλειά του για δωρεάν και ουδείς υποχρέωσε κάποιον να πάει να το πάρει. Για πες: Και τα 40€ κανονικά στο υπόλοιπο - κάρτα: ?? Πχ είχες 23€ . Και 40€ -12% φόρο κινητής {35,72€} = 58,72€ κανονικά ? ? ? ? Ή 23€ και 35,72€ για χρήση μέσα σε 30 μέρες πχ ? ? ? Αυτό το βλέπεις από το ww.f2go.gr όχι το app..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts