Mark_K Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Πρέπει με κάποιο τρόπο να σταλεί sms από την συσκευή στην οποία έχεις τοποθετήσει την κάρτα, στον αριθμό 1228 γράφοντας ΥΠ ή YP. Αν είναι σε κινητό είναι εύκολο. Αν είναι σε mi-fi ψάξε στο web interface του που στέλνει sms. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Τον φόρο έχω κι εγώ μια τάση να τον ξεχνάω συνήθως, αλλά μετά όλο και κάποιος μου τον θυμίζει και επανέρχομαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με f2g στο Ρέθυμνο όπου βρίσκομαι, ειδικά τις τελευταίες ημέρες. Ποιακ καρτα εχεις? την4 4G? Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angeln20 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Καλησπέρα, Το συγκεκριμένο πακέτο "Mobile Broadband με Κάρτα" έχει πρόσβαση στο 4g δίκτυο? Η σιμ θα μπει σε tablet sm-t815 Αληθεια η wind πως πάει με 4g σε μυκονο κ σύρο Ευχαριστώ Παράθεση ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Καλησπέρα, Το συγκεκριμένο πακέτο "Mobile Broadband με Κάρτα" έχει πρόσβαση στο 4g δίκτυο? Η σιμ θα μπει σε tablet sm-t815 Αληθεια η wind πως πάει με 4g σε μυκονο κ σύρο Ευχαριστώ Κυκλαδες εχει αναβαθμισει το δικτυο γενικοτερα...οποτε 4G θα εχεις.Για το πακετο καλυτερα ρωτα στο καταστημα η στο online chat στην σελιδα της Wind. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Αν η κάρτα sim που σου δίνουν είναι σαν και αυτή που παίρνουν όσοι έχουν double play και τους δίνει 1GB το μήνα, τότε λογικά θα πιάνει 4G. Αλλά καλύτερα να το επιβεβαιώσεις από την εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Αν η κάρτα sim που σου δίνουν είναι σαν και αυτή που παίρνουν όσοι έχουν double play και τους δίνει 1GB το μήνα, τότε λογικά θα πιάνει 4G. Αλλά καλύτερα να το επιβεβαιώσεις από την εξυπηρέτηση πελατών. Κ'ανω ερ'ωτημα στην εξ. πελατών αν το usb stick που δίνουν είναι 4G.Τι μου απαντάν? Σε συνέχεια του αιτήματος σας με κωδικό 37-3761523519, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με βάση τον χάρτη κάλυψης στην περιοχή ΑΝΩ ΔΑΣΚΑΛΕΙΟ, 19001 ΚΕΡΑΤΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ υπάρχει κάλυψη 4G. Εφόσον υπάρχει , λoγικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πακέτο mobile broadband. Ωραίο το ''λογικα'' Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Νομίζω πως με την τιμή που το δίνουν δεν υπάρχει περίπτωση να είναι 4G. Το ίδιο και το mi-fi. Mε λίγο ψάξιμο βρήκα αυτή τη σελίδα : https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/proioda-wind-data/ Αν είναι το Huawei E3131 αυτό που δίνουν, μόνο 3G μέχρι 21mbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Νομίζω πως με την τιμή που το δίνουν δεν υπάρχει περίπτωση να είναι 4G. Το ίδιο και το mi-fi. Mε λίγο ψάξιμο βρήκα αυτή τη σελίδα : https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/proioda-wind-data/ Αν είναι το Huawei E3131 αυτό που δίνουν, μόνο 3G μέχρι 21mbps Έλεος η εξ της wind........ Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Έλεος η εξ της wind........ Οτι να ναι ειναι και στα καταστηματα...ευτυχως στο καταστημα στη γειτονια μου,δεν ειχα θεματα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Δεν πρέπει να είναι 4G....δεδομένου ότι η κοσμοτε δίνει το full pack 4G στα 89 ευρώ! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Δεν πρέπει να είναι 4G....δεδομένου ότι η κοσμοτε δίνει το full pack 4G στα 89 ευρώ! Άλλο Cosmote άλλο Wind, η Wind δίνει 4G αν το υποστηρίζει το δίκτυο κανονικά παντού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Αν το πακέτο αυτό της Cosmote έχει στικ 4G, ίσως εννοεί ότι αφού το δίνει τόσο δύσκολο της wind που είναι φθηνότερο να είναι η συσκευή 4G. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iordanikos Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Ποιακ καρτα εχεις? την4 4G? Την απλή έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Με πήραν τηλέφωνο απο vodafone για το red1 και συμφώνησα,μου όρισαν μεθαύριο ραντεβού για τον courier,σ το μεταξύ το μετανιωσα,ελαβα στο κινητό μου από την vodafone μήνυμα ότι το αίτημα καταχωρήθηκε.Τι πρέπει να κάνω για να μην γίνει ή φορητότητα; Δεν υπέγραψα ο,τιδηποτε,δεν παρέλαβα κάρτα sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Με πήραν τηλέφωνο απο vodafone για το red1 και συμφώνησα,μου όρισαν μεθαύριο ραντεβού για τον courier,σ το μεταξύ το μετανιωσα,ελαβα στο κινητό μου από την vodafone μήνυμα ότι το αίτημα καταχωρήθηκε.Τι πρέπει να κάνω για να μην γίνει ή φορητότητα; Δεν υπέγραψα ο,τιδηποτε,δεν παρέλαβα κάρτα sim Αν δεν υπογράψεις τα χαρτιά στο κούριερ νομίζω δεν ισχύει κάτι Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Αν δεν υπογράψεις τα χαρτιά στο κούριερ νομίζω δεν ισχύει κάτι Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μήπως θεωρείται ή ηχογραφημένη κλήση ως υπογραφή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 (edited) Γνωρίζει κανείς τι ισχύει αυτή την περίοδο για την περιαγωγή;;; Στο τέλος του μήνα μετακομίζω στην Αγγλία και δεν μπορώ να διακόψω το πρόγραμμα που έχω (είμαι στο wind triple play) γιατί θα έχω μεγάλο πρόστιμο. Ισχύουν ακόμα οι χρεώσεις που αναφέρονται παραπάνω; Πως εννοείται η προσωρινή χρήση και ποια η τιμή για τη μόνιμη μετακίνηση; Επίσης πότε θα γίνει δωρεάν η περιαγωγή; το 2017; Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Edited July 12, 2016 by Bezbozny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisapo Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 καλησπερα παιδια.... Γνωριζει κανεις σε ποια καταστηματα μπορουμε να χρησιμοποιησουμε την επιδοτηση περα απο τα μεγαλα καταστηματα?? π.χ σε σκρουτζομαγαζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitristousis Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Η ακύρωση φορητότητας είναι λίγο μπερδεμένη περίπτωση. Στη σταθερή έχεις όντως τη δυνατότητα να κάνεις το αίτημα υπαναχώρησης μέχρι 3 μέρες πριν την ενεργοποίηση στον καινούργιο πάροχο, με ρίσκο βέβαια να μην προλάβει να γίνει η ακύρωση και να ενεργοποιηθεί η γραμμή στον καινούργιο πάροχο. Το αίτημα υπαναχώρησης θα πρέπει να γίνεται καλύτερα 1 με 2 μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου στο νέο πάροχο. Ο πελάτης έχει 14 μέρες περιθώριο από την ημέρα που έκανε το αίτημα υπαναχώρησης, σε περίπτωση που ενεργοποιήθηκε στον καινούργιο πάροχο, να ενεργοποιηθεί ξανά στον παλιό του πάροχο. Αν ενεργοποιηθεί στις 15 μέρες και μετά στον παλιό του πάροχο, χρεώνεται κανονικά το "πέναλντί" από τον καινούργιο πάροχο. Σχετικά με την κινητή δεν ισχύει ότι ο πελάτης δε μπορεί να ακυρώσει αν έχει παραλάβει κάρτα sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 καλησπερα ειμαι στη wind πελατης 7 χρονια , το παγιο απο την τελευταία ανανέωση ειναι στα 43 το μηνα. Ο νεος λογαριασμος ηρθε στα 50 και εδω αρχιζει το παιχνίδι τους... σε ερωτηση μου γιατι μου ειπαν αυτα με εμαιλ : Σε συνέχεια του αιτήματος σας ,θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τον λογαριασμό \ που εκδόθηκε μετά τις 10/3 και για 2 μήνες, μια επιπλέον σελίδα σας ενημέρωνε αναλυτικά ότι έχετε επιλεγεί να απολαύσετε την W εμπειρία επικοινωνίας. Με άλλα λόγια, σας το γνωστοποιήσαμε 3 μήνες πριν την αλλαγή προγράμματος. Επιπλέον, κάθε μήνα εμφανιζόταν στο λογαριασμό σας η υπηρεσία με την ένδειξη “ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ W ΕΜΠΕΙΡΙΑ”, αντίστοιχα και η υπηρεσία ενημέρωσης υπολοίπου (1268/1270) σας έδινε πληροφορίες για την ειδική αυτή προσφορά. Για το διάστημα πριν την αλλαγή πακέτου δεν είχατε καμία επιπλέον επιβάρυνση και απολαύσατε εντελώς δωρεάν απεριόριστη επικοινωνία. Παράλληλα βέβαια είχατε και τη δυνατότητα να απορρίψετε αυτή τη μοναδική προσφορά, μέσω δωρεάν κλήσης στο 1270, μέσω καταστημάτων Wind ή μέσω της εξυπηρέτησης πελατών. Η Wind σας έχει επιλέξει να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία επικοινωνίας με 1.500’, 1.500SMS & 2GB. Είστε ένας από τους επιλεγμένους συνδρομητές που έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το νέο W συμβόλαιο για απεριόριστη επικοινωνία (κλήσεις, SMS & MBs) με μόλις 4€ επιπλέον στο λογαριασμό σας. Η αρχική τιμή του παγίου είναι 70€ αλλά για εσάς ισχύει ειδική μειωμένη τιμή για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου σας. Μπορείτε να επωφεληθείτε της προσφοράς τώρα και να απελευθερώσετε την επικοινωνία σας, καθώς οι ανάγκες σας μπορεί να διαφοροποιηθούν, αλλά τότε η προσφορά δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη. Επιπλέον, με το νέο W θα έχετε σταθερό λογαριασμό και θα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μελλοντικά για επιπλέον χρεώσεις, καθώς έχετε 1.500’, 1.500 SMS & 2GB internet. Σε κάθε περίπτωση, η μετατροπή στο ανωτέρω πρόγραμμα σας παρέχει μόνο οφέλη, καθώς απολαμβάντε αναβαθμισμένες παροχές και υπηρεσίες με μειωμένο και ανταγωνιστικό πάγιο εν σχέσει με τα εμπορικά προγράμματα κινητής τηλεφωνίας των λοιπών παρόχων της ελληνικής αγοράς και ταυτόχρονα προστατεύεστε από τυχόν ανεπιθύμητες υπερβάσεις των παγίων μηνιαίων χρεώσεων, λόγω των ανωτέρω αυξημένων πακέτων επικοινωνίας (ομιλίας, SMS, όγκου δεδομένων) τους πηρα τηλ μετα απο αυτοκαι τους λεω εγω ξερω οτι εχω υπογραψει ενα συμβολαιο στα 43 το μηνα , ουδεποτε ηχογραφηθηκα να λεω ναι στο νεο σας προγραμμα , και οχι δεν κοιταω τα sms , παρακαλω να το πατε παλι στα 43 και μου λενε δε γινεται κτλ τι κανω ? εχουν βαση αυτα που λενε ? Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Cross Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 να κανω μια χαζη ερωτηση;:O το mobile broadband λειτουργει και για κινητα ή μονο για ταμπλετες και υπολογιστες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Και για κινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Χρησιμοποιώ στην περιοχη ΔΑΣΚΑΛΕΙΟ της Κερατέας ένα usb stick στο πρόγραμμα mobile broadband με κάρτα.Ύπάρχει πρόβλημα με το σήμα!Κάποιες ώρες της ημέρας πιάνω Η+ με ταχύτητες download κοντά στα 8mbps, πολύ καλά δηλαδή.Κάποιες άλλες στιγμές όμως,κυριως το βράδυ, με ρίχνει σε EDGE με πολύ χαμηλές ταχύτητες κοντά στο 1mbps!Γιατί συμβαίνει αυτό?? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulobeis Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 τι σημαινει το νουμερο 306935150000000 στην αναλυση λογαριασμου στην wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts