Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλώς σας βρήκα http://www.thatsracing.gr/Smileys/akyhne/occasion14.gif

Θα ήθελα να σας συμβουλευτώ

Μήπως έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο?

Από την ημέρα που έκανα διακοπή συμβολαίου και το γύρισα σε καρτοκινητό, πέρα του ότι στο κόβουν μετά από ένα μήνα όρο που τον είχαν αλλάξει, άρχισαν σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας 4 κλήσεις με απόκρυψη όπου τις 3 πρώτες φορές τις απάντησα και τίποτα από φωνή και ακρόαση και όλες τις υπόλοιπες δεν τις έχω απαντήσει και παρατήρησα ότι με καλούσαν και το τηλέφωνό μου χτυπούσε 5 φορές και σταματούσε.

Παρακαλώ εάν γνωρίζετε θα ήθελα τα "φώτα σας".... :p

Εκ των προτέρων ευχαριστώ

Καλώς σας βρήκα http://www.thatsracing.gr/Smileys/akyhne/occasion14.gif

Θα ήθελα να σας συμβουλευτώ

Μήπως έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο?

Από την ημέρα που έκανα διακοπή συμβολαίου και το γύρισα σε καρτοκινητό, πέρα του ότι στο κόβουν μετά από ένα μήνα όρο που τον είχαν αλλάξει, άρχισαν σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας 4 κλήσεις με απόκρυψη όπου τις 3 πρώτες φορές τις απάντησα και τίποτα από φωνή και ακρόαση και όλες τις υπόλοιπες δεν τις έχω απαντήσει και παρατήρησα ότι με καλούσαν και το τηλέφωνό μου χτυπούσε 5 φορές και σταματούσε.

Παρακαλώ εάν γνωρίζετε θα ήθελα τα "φώτα σας".... :p

Εκ των προτέρων ευχαριστώ

Σε ποιά εταιρεία είσαι; Σε δυο από τις τρεις μπορείς να ενεργοποιήσεις απόρριψη κλήσεων με απόκρυψη.

στη wind είμαι

γι αυτό το έγραψα σε αυτό το τόπικ

Απλώς πονηρεύτηκα γιατί από ότι καταλαβαίνω θέλουν μάλλον να τους καλέσω για να τους αναφέρω αυτό το θέμα "για να μου βρουν λύση...."

:lol: τσις βαμμένες σιταρένιες κουμπάρες θέλουν να παίξουμε.....

λες να κάνω αυτό που γράφεις?

γνωρίζεις εάν η wind το παρέχει αυτό?

Edited by busted

Εχει συμβει και σε μενα αυτο. Δεν πρεπει εχει καμμια σχεση αμεση με την αλλαγη που εκανες.

Αυτο μουχε συμβει πριν ενα χρονο με αποκρυψη την πρωτη φορα.

Τωρα καθε βδομαδα (2η περιπτωση πριν 6 μηνες) δεχομαι μια δυο κλησης απο εναν αριθμο, οπου αν απαντησω κλεινει αμεσως κι αν δεν απαντησω χτυπαει μεχρι που να κλεισει απο μονο του.

Ο αριθμος αυτος, την πρωτη φορα ηταν τελεμαρκετιν και προσπαθησαν να με πεισουν, να βαλω κινητο & internet στη wind.

Καμμια αμεση σχεση με wind. Ανεξαρτητη εταιρεια που ειχε αναλαβει το τελεμαρκετιν.

Το εψαξα και ειδα οτι το λογισμικο που χρησιμοποιουν εχει μπαγκ και παιρνει τηλεφωνα στη τυχη απο μονο του.

Απο τοτε κανω απορριψη της κλησης και εχω βαλει εναν ηχο κλησης που μου αρεσει πολυ και το απολαμβανω μεχρι να το κλεισω.

Ευτυχως που ειναι απογευματινες ωρες.

Ειναι μη σου τυχει.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις http://www.thatsracing.gr/Smileys/akyhne/occasion14.gif

Είναι 2 κλήσεις το πρωί και 2 το απόγευμα.

Μπορώ οπότε να το ενεργοποιήσω και εγώ στη wind?

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις http://www.thatsracing.gr/Smileys/akyhne/occasion14.gif

Είναι 2 κλήσεις το πρωί και 2 το απόγευμα.

Μπορώ οπότε να το ενεργοποιήσω και εγώ στη wind?

*254# ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ

#254# ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

Δοκίμασε!

Edited by sigmamee

Άμα είναι συγκεκριμένες ωρες κάθε μέρα, προφανώς είναι από κάποιο τηλεφωνικό κέντρο-telemarketing που σε καλούν και έχουν βάλει επανάκληση. Είναι πολύ σπαστικό, εμένα μια φορά με έπαιρναν κάθε μέρα από χρυσή ευκαιρία στις 5 το απόγευμα. Κάποια στιγμή το σήκωσα και ήταν αυτόματος τηλεφωνητής για να μου θυμίσει να ανανεώσω μια αγγελία! Πέρασαν αρκετές μέρες μέχρι να σταματήσει.

ΟΚ βρήκες λύση στο "πρόβλημα" !!!

Είναι πολύ πιθανό να σε καλούν με απόκρυψη από το τμήμα προσφορών, μιας και ζήτησε να γίνει καρτοκινητό το συμβόλαιο.

Τι τραγικό αυτό να σε καλούν από εσωτερικό τμήμα της εταιρίας με απόκρυψη. Εμένα με πήραν από τη σταθερή και φαινόταν κανοικά το 13800. Δεν θα μπορούσαν αντίστοιχα κι αυτοί να φαίνεται το 13800 ή 1260

Έχει πολλά πράγματα να βελτιώσει η τρίτη ακόμα WINDούλα

δεν έχω πρόβλημα με τις αποκρύψεις και απαντώ σε όλες τις κλήσεις,

απλώς επειδή απάντησα στην κλήση τις 3 πρώτες φορές και το τηλ. που με καλούσε δεν άκουγες τίποτα από την άλλη γραμμή θεώρησα ότι κάτι άλλο παίζει, ίσως κάποια έμμεση χρέωση ή το ότι θα "έπρεπε" να καλέσω στη wind για να αναφέρω το "τυχόν" πρόβλημα.

Μετά από 3 φορές χωρίς απάντηση νομίζω ότι πρέπει να αρχίζουμε να το ψάχνουμε το θέμα.

Γι αυτό το πόσταρα σε εσάς που σίγουρα θα το έχετε αντιμετωπίσει ξανά.

Ευχαριστώ και καλημέρες:)

είμαστε η πιο χύμα χώρα παγκοσμίως, το λέμε, το φωνάζουμε, αλλά ως εκεί. δεν κάνουμε τίποτα στο σύνολο. δεν θα αλλάξουν τα πράγματα ή μάλλον θα αλλάξουν μόνο αν γίνει κάτι πολύ τρανταχτό

Το αδίκημα είναι πλαστογραφία μετά χρήσεως κλπ. Ποινή ως 10 χρόνια.

To αυτο.

Καταγγελία σε:

Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη

ΕΕΤΤ

Αμεσα.

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://i1.prth.gr/images/3B44A1D85F118A53870AAC7A9FC3B296.jpg

Σύσταση κοινής εταιρείας για τη διαχείριση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας - Την Τετάρτη εκπρόσωποι των εταιρειών θα δουν τον Σαμαρά

Σε σύσταση κοινής εταιρείας που θα αφορά τη διαχείριση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας προχωρούν η Vodafone και η Wind Hellas.

Πρόκειται για μια συζήτηση που έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου δυο χρόνια και ουσιαστικά αποτελεί έναν τρόπο ελέγχου του κόστους, ανάπτυξης και διαχείρισης του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Την Τετάρτη εκπρόσωποι των δυο εταιρειών θα συναντήσουν τον πρωθυπουργό προκειμένου να τον ενημερώσουν σχετικά με την επικείμενη συμφωνία.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, η επένδυση είναι ύψους 600 εκατ. ευρώ και στην κοινή εταιρεία θα απασχολούνται περίπου 200 άτομα.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια εξέλιξη που μπορεί να βοηθήσει τις εταιρείες να ξεπεράσουν σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα στην υλοποίηση επενδύσεων για σταθμούς βάσης (δηλαδή κεραίες) καθώς πολλά χρόνια μετά τη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα το τοπίο παραμένει θολό.

Πηγή capital.gr

Edited by gm45

ας με συγχωρέσετε, γνωρίζω πόσο έχουν αποθρασυνθεί όλοι γενικότερα, απλά έμελε να το δω -ακούσω- κι εγώ ο ίδιος

χρησιμοποιώ την υπηρεσία που μπλοκάρει κάθε κλήσει με απόκρυψη κι είχα βρει την ησυχία μου. σκάει ένα νούμερο άγνωστο σε μένα , άρχιζε με 213, και είναι της Vodafone.

από περιέργια δεν το έκλεισα στην μάπα, αλλά γελώντας λέω "πείτε μου τι θέλετε" κι άρχησε το πανυγήρι..χαχα να μου λέει ότι ξέρουν ότι είμαι στην WIND & ότι σας προσφέρουμε (η Voda) καρτοπρόγραμμα με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ λεπτά κι όχι 3λεπτα, και να τους λέω "προσφέρετε με 10 ευρώ 300 λεπτά προς όλους και σταθερά, και 1G internet & 2-3 ευρώ υπόλοιπο στην κάρτα?"

η απάντησή τους "είστε ικανοποιημένος με την κάρτα που έχετε"? λέω "φυσικά εννοείτε και είμαι τι με περάσατε για χθεσινό"? και καπάκια μου λένε γειά σας. ακόμα γελάω :lol::lol::lol:

Έτσι είναι, αυτό το F2G είναι ασυναγώνιστο πραγματικά

Ρωτησα και στο αρθρο του Myphone αλλα δεν πηρα απαντηση οποτε το ξαναγραφω!!!Για να καταλαβω και γω ως ολιγον τι ασχετος....Εννοουμε οτι εγω που εχω Wind,καπου που δεν θα εχω σημα θα μπορω να παιρνω απο τη Vodafone που πιθανον να υπερτερει σε εκεινο το σημειο η κατι αλλο λεμε??Και επισης πρακτικα ποτε περιπου μπορει να εφαρμοστει αυτο??

Ρωτησα και στο αρθρο του Myphone αλλα δεν πηρα απαντηση οποτε το ξαναγραφω!!!Για να καταλαβω και γω ως ολιγον τι ασχετος....Εννοουμε οτι εγω που εχω Wind,καπου που δεν θα εχω σημα θα μπορω να παιρνω απο τη Vodafone που πιθανον να υπερτερει σε εκεινο το σημειο η κατι αλλο λεμε??Και επισης πρακτικα ποτε περιπου μπορει να εφαρμοστει αυτο??

Ναι αυτό εννοούμε. Πηγαίνεις στα Άνω Σούρμενα που η wind δεν έχει κεραία και έχεις μηδενικό σήμα. H voda όμως έχει κεραία εκεί πέρα και καλό σήμα, θα συνδεθείς αυτόματα στην κεραία της voda.:)

Έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζεται. inside info.

Ναι αυτό εννοούμε. Πηγαίνεις στα Άνω Σούρμενα που η wind δεν έχει κεραία και έχεις μηδενικό σήμα. H voda όμως έχει κεραία εκεί πέρα και καλό σήμα, θα συνδεθείς αυτόματα στην κεραία της voda.:)

Έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζεται. inside info.

Κοινώς.... "σκέφτεστε τίποτα καλύτερο"; Τώρα και με το πακέτο W η Wind έχει πετύχει διάνα ;)

Σημερα μου ηρθε sms με το ποσο του νεου λογαριασμού μου που θα μου ρθει σε λιγες μερες…

Τρελάθηκα όταν ειδα πως το ποσο που θα μου ρθει φτανει τα 175 ευρω.

Ειμαι πανω από τρια χρονια σε αυτό το πρόγραμμα και ποτε δεν πλήρωσα πανω από 30 ευρω .

Παιρνω τηλέφωνο για το θεμα του λογαριασμου και μου λενε πως εχω ξεπεράσει κατά 200 mb το ογκο δεδομένων , σημειωτέον στο προγραμα που εχω τα free είναι 250mb και ποτε μα ποτε όλα αυτά τα χρονια δεν τα εχω ξεπερασει αφου η χρηση τους είναι για κανενα mail ανοιγμα καμια σελιδας σερφαρισμα στα φορουμ μεσω tapatalk και ενημερωσεις σπανιως του καιρου.

Εχει τυχη να βρίσκομαι στο παρελθον στο νοσοκομείο η διακοπες για μια βδομαδα και ενώ το εχω σε χρηση 3G σχεδον ολη την ημερα να μην εχω ξεπερασει και παλι τα 250mb.

Όταν μου ειπαν πως ξεπέρασα τον ογκο δεδομένων απόρησα γιατι εκτος του ότι δεν μου εχει ξανασυμβεί , με το ποσο που μου ζητανε θεώρησα πως ξεπερασα το ογκο κατά 2gb.

Όταν μου ειπε πως είναι 200mb και την ρωτησα ποσο χρεώνεται το 1mb η απάντηση ηταν μισο ευρω…

Εχω απηυδήσει και πολύ περισσότερο εχω απηυδήσει γιατι το ποσο θα τραβηχτεί αν δεν εχει τραβηχτεί ηδη από την καρτα μου οπου και πληρωνω παγια τους λογαριασμους μου.

Τι μπορω να κανω για αυτό το θεμα ;

Εχω καποιο οπλο η είναι μάταιη η οποια προσπάθεια;

Σημερα μου ηρθε sms με το ποσο του νεου λογαριασμού μου που θα μου ρθει σε λιγες μερες…

Τρελάθηκα όταν ειδα πως το ποσο που θα μου ρθει φτανει τα 175 ευρω.

Ειμαι πανω από τρια χρονια σε αυτό το πρόγραμμα και ποτε δεν πλήρωσα πανω από 30 ευρω .

Παιρνω τηλέφωνο για το θεμα του λογαριασμου και μου λενε πως εχω ξεπεράσει κατά 200 mb το ογκο δεδομένων , σημειωτέον στο προγραμα που εχω τα free είναι 250mb και ποτε μα ποτε όλα αυτά τα χρονια δεν τα εχω ξεπερασει αφου η χρηση τους είναι για κανενα mail ανοιγμα καμια σελιδας σερφαρισμα στα φορουμ μεσω tapatalk και ενημερωσεις σπανιως του καιρου.

Εχει τυχη να βρίσκομαι στο παρελθον στο νοσοκομείο η διακοπες για μια βδομαδα και ενώ το εχω σε χρηση 3G σχεδον ολη την ημερα να μην εχω ξεπερασει και παλι τα 250mb.

Όταν μου ειπαν πως ξεπέρασα τον ογκο δεδομένων απόρησα γιατι εκτος του ότι δεν μου εχει ξανασυμβεί , με το ποσο που μου ζητανε θεώρησα πως ξεπερασα το ογκο κατά 2gb.

Όταν μου ειπε πως είναι 200mb και την ρωτησα ποσο χρεώνεται το 1mb η απάντηση ηταν μισο ευρω…

Εχω απηυδήσει και πολύ περισσότερο εχω απηυδήσει γιατι το ποσο θα τραβηχτεί αν δεν εχει τραβηχτεί ηδη από την καρτα μου οπου και πληρωνω παγια τους λογαριασμους μου.

Τι μπορω να κανω για αυτό το θεμα ;

Εχω καποιο οπλο η είναι μάταιη η οποια προσπάθεια;

καταρχάς πήγαινε πρωί πρωί αύριο και άλλαξε τον τρόπο πληρωμής σε μετρητά μέχρι να σου έρθει ο λογαρισμός στο σπίτι και να ξεκαθαρίσεις τι έγινε.

Σε ποιο πρόγραμμα είσαι;;

Αν με χρέωση 0,5€/ΜΒ έχεις κάνεις 200MB οπότε είναι μια κίνηση 100€

Είναι πολλά λεφτά αλλά μην αγχώνεσαι θα βρεθεί λύση... Απλά ανέφερε το πρόγραμμα που είσαι, δες όταν έχεις τον αναλυτικό στα χέρια σου ή μέσω mywind την κίνηση των δεδομένων, δηλ. αν σου κατέβασε απότομα κάποιο μεγάλο όγκο ή έγινε η ζημιά σιγά σιγά!

Edited by DemetreKre

Το λοιπον…

Μπηκα στο site της wind στο προφιλ μου ( My wind) και απενεργοποίησα την πληρωμη μεσω πιστωτικης .

Δεν περιμενα ότι θα γινοταν αλλα τελικα γίνεται και πλεον οι πληρωμες μεχρι νεοτερας μονο με μετρητα.

Μετα συνέταξα μια αίτηση αμφισβήτησης του τελευταίου λογαριασμου που αναφερω λεπτομέρειες σχετικα με την υπερχρέωση όπως και την κοστολόγηση των δεδομένων.

Δεν την εστειλα από το fax στο σπιτι αλλα πηγα σε υποκατάστημα της wind και ζητησα να το στείλουν αυτοι στα κεντρικα ώστε να εχω την απόδειξη ότι παρελαβαν την αίτηση μου.

Κοιτάζοντας στο My wind τον αναλυτικό λογαριασμό παρατήρησα δυο μεγαλες χρεώσεις που τις εχει όμως δυο φορες την ιδια ωρα και ημερα.

Συγκεκριμένα στις χρεώσεις υπηρεσίες δεδομένων εντος παγιου μου εχει στις 3/6/13 ώρα 13.50 δεδομένα της ταξεως των 184mb ενώ πιο κατω στην λιστα με τις χρεώσεις εκτος παγιου μου εχει ξανα την ιδια μερα και ωρα χρέωση αλλα 84mb.

Έχω και άλλες δυο χρεώσεις των 40 και 50 mb σε ασχετες μερες και από εκει και υστερα μικρες που δεν φτανουν ουτε το 1mb.

Σκαλίζοντας και κοιταζοντας τους λογαριασμούς μου ολο τον χρονο σε data, ειδα πως ποτε δεν εχω περάσει τα 100mb ( εκτος μονο από μια φορα τον Μαρτιο που ξόδεψα 220mb – δηλαδη παλι κατω από το οριο μου) και αναρωτιέμαι πως βγηκε αυτή η χρεωση.

Βλεπω και το σχεδιάγραμμα με τους λογαριασμούς του έτους με την γραμμή σταθερα λιγο κατω από τα 30ευρω και το τελευταιο τίναγμα δεν το πιστεύω.

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/Screenshot/bill_zpsafe46f71.jpg

Να συμπληρώσω πως σύμφωνα με την wind ο ακριβής ογκος δεδομενων που ξεπερασα ειναι 220mb και το κοστος αυτων ειναι 91,19 + φπα ( δηλαδη 0,413/1mb + φπα)

Edited by telmusic

Στην αίτηση που θα τους στείλεις γράψε πως είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις τα 220MBs παραπάνω μιας κι είναι από δική σου απροσεξία όμως στην τιμή 0,10€/MB που είναι στα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα δηλ. συνολικά 22€

(βέβαια η εταιρία είναι καλυμμένη διότι τη χρέωση που έχεις τώρα την αναγράφουν, αλλά για τωρινά δεδομένα είναι μεγάλη, πάρτους με το καλό, με απλή αμφισβήτηση δεν θα κερδίσεις κάτι)

Δεν ξέρω τι προγραμμα έχεις, αλλά αν παραμείνεις στη WIND δες τα Wind to All κάποια στιγμή, θα σε ενημέρωνε αυτόματα με SMS ή διαφορετικά κατέβασε εφαρμογή όγκου από το κινητό.

Τι πρόγραμμα έχεις τώρα;;;

Είναι παλιό το πρόγραμμα μου και το ονομάζει wind M.

Το έχω μαζί με το σταθερό στο σπίτι και ίντερνετ που μου αφαιρει περίπου 8 ευρώ από το κινητό.

1500 προς όλα τα σταθερά 250 προς voda, 250 cosmote ,250 sms και 250 mb.

Το σύνολο με κάποιες εκπτώσεις είναι περίπου 28 ευρώ αν και αυτό το μήνα έληξε μια έκπτωση που είχα και αν δεν μου την ανανεώσουν πηγαίνω στα 38.

ψάξε στο site της εεττ να βρεις αποφάσεις που έχει βγάλει για ανάλογα θέματα και να τα μνημονεύσεις σε νέα επιστολή σου. Επίσης δες στο site της wind αν εμπίπτει το πρόγραμμα σου στη κατηγορία που χρεώνουν το internet με την ημέρα μετά την κατανάλωση του "δωρεάν" 'όγκου δεδομένων.

(δεν ξέρω αν ασχολείται με αυτά η γενική γραμματεία καταναλωτή, οπού μπορείς και ηλεκτρονικά να στείλεις το αίτημα σου)

Οπότε η χρέωση 0,5€/MB δυστυχώς στο Wind M τόση είναι. Κάνε αν θες αυτό που σου έγραψα παραπάνω. Ενημέρωσέ μας για ό,τι νεότερο!

Καταγγελίες κτλ μην ασχοληθείς

Καλύπτεται από παντού η WIND

Δηλαδη εχει εγκριθει απο την ΕΕΤΤ και ξεκινησε..??Αντε να δουμε...!

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked