Cavaradossi Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 και αμα εχεις κανα αναποσβεστο ποσο θα χεις κανα 10ευρω στον μηνα που εισαι αμαν πως κανεις ετσι? θα κινηθεις κιολας.. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaminia23 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Μ' αρέσει πολύ το ύφος σου ειδικά όταν δεν ξέρεις περί τίνος πρόκειται... Η επιδότηση μου έφτανε τα 600 ευρώ... Κάθε μήνας κανονικά έχει μια επιστροφή της τάξης του 18% οπότε αν εσένα σου περισσεύουν περί τα 120 ευρώ δώστα μου να μην το σκέφτομαι κιόλας περαιτέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Το ΑΒ έχει καταργηθεί; Σήμερα σε ένα κατάστημα Βασιλόπουλος με κοιτούσαν σαν εξωγήινο όταν το ζήτησα.... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Το ΑΒ έχει καταργηθεί; Σήμερα σε ένα κατάστημα Βασιλόπουλος με κοιτούσαν σαν εξωγήινο όταν το ζήτησα.... δεν εχει καταργηθει. σε πολλα καταστηματα μαλιστα το διαφημιζουν με μεγαλες αφισες. απλα πετυχες ανοητο υπαλληλο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 δεν εχει καταργηθει. σε πολλα καταστηματα μαλιστα το διαφημιζουν με μεγαλες αφισες. απλα πετυχες ανοητο υπαλληλο Δύο ανενημέρωτες σε διπλανά ταμεία. Τους έδειξα την αφίσα στην είσοδο και μου είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα, και όταν ζήτησα να ρωτήσουν κάποιον μου είπαν ότι αυτό δε γίνεται. Α, και δεν είχαν ουρά στα ταμεία τους. Απλά βαριόντουσαν. Φαντάζομαι θα τους δίνει απλό βασικό μισθό ο Βασιλόπουλος οπότε δεν έχουν και κανένα λόγο να νοιαστούν για την εταιρία. Μάλλον και εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση τους. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Δύο ανενημέρωτες σε διπλανά ταμεία. Τους έδειξα την αφίσα στην είσοδο και μου είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα, και όταν ζήτησα να ρωτήσουν κάποιον μου είπαν ότι αυτό δε γίνεται. Α, και δεν είχαν ουρά στα ταμεία τους. Απλά βαριόντουσαν. Φαντάζομαι θα τους δίνει απλό βασικό μισθό ο Βασιλόπουλος οπότε δεν έχουν και κανένα λόγο να νοιαστούν για την εταιρία. Μάλλον και εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση τους. ανενημερωτες και αγενεις. αν ζητουσες την προισταμενη τους η καποιον ποιο υπευθυνο μια χαρα θα σε εξυπηρετουσαν. αν κρινω απο την διαφημιση της καρτοκινητης στα καταστηματα, δινουν αρκετα μεγαλη βαση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangelos1214 Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 χρονια πολλα ,μπορει καποιος να μου πει εαν με τοwind plus μπορεις να δουλεψεις ιντερνετ μεσω gind τα 40 mb η εαν εχει καποιο προγραμμα για f2go εκτος απο το nono stop με τα 14 ευρο για 7 μερες που δεν συμφαιρει ,ευχαριστο προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Παιδια και σε μενα συμβαινει αυτη η χρεωση του 1 λεπτου καθε φορα που μπαινω ιντερνετ(με ρυθμισεις wap και ενεργοποιημενο το wind plus non stop) απο τον Αυγουστο που μπηκε σε ισχυ το οριο των 40mb..Εστειλα email στη wind και μου απαντησαν να καλεσω το 1260 για να ελέγξουν το υπολοιπο μου..Αλλα δεν πηρα ακομη,φοβαμαι οτι δε θα βρω ακρη.. το ειχα στο νου μου και απο σημερα αρχισε να μου αφαιρει και εμενα ενα λεπτο καθε φορα που μπαινω αν και εχω το non stop. το εψαξε κανεις?βρηκε λυση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Εγώ έχω μια λύση που σας συμφέρει όλους :p Μακριά από αυτή την υπηρεσία!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Εγώ έχω μια λύση που σας συμφέρει όλους :p Μακριά από αυτή την υπηρεσία!!! και εγω το σκεφτηκα φιλε μου, αλλα με συμφερει παρα πολυ αυτη η υπηρεσια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Γειά σας παιδιά! Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε (αν ξέρετε), πότε θα φέρει η Wind το HTC HD2 ? Είχα ακούσει πως θα το φέρει στις 15 Ιανουαρίου 2010, αλλά η 15η Ιαν. ήρθε και HTC HD2 δεν βλέπω.. !!! Μήπως ξέρετε σας παρακαλώ? Θέλω να το αγοράσω μέσω της επιδότησης, οπότε καίγομαι, γιατι η επιδότηση μικραίνει μέρα με τη μέρα..! :worry: Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotini_lamb Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Γειά σας παιδιά! Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε (αν ξέρετε), πότε θα φέρει η Wind το HTC HD2 ? Είχα ακούσει πως θα το φέρει στις 15 Ιανουαρίου 2010, αλλά η 15η Ιαν. ήρθε και HTC HD2 δεν βλέπω.. !!! Μήπως ξέρετε σας παρακαλώ? Θέλω να το αγοράσω μέσω της επιδότησης, οπότε καίγομαι, γιατι η επιδότηση μικραίνει μέρα με τη μέρα..! :worry: καλησπερα. θα εθει στα τελη του Ιανουαριου στις αποθηκες της εταιρίας και απο τις αρχες του Φεβρουαριου θα ειναι στα καταστηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosTBM Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 ρε παιδια ξερετε ποιος ειναι ο κωδικος για να βγει η φραγη μυνηματων... *33#(κωδικος)*16# δεν ξερω ποιος ειναι ο κωδικος:(...αμα ξερετε βοηθηστε ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες μήπως να μου πείς απο πού έχεις πάρει αυτή την πληροφορία ? Ευχαριστώ και πάλι !!! Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotini_lamb Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες μήπως να μου πείς απο πού έχεις πάρει αυτή την πληροφορία ? Ευχαριστώ και πάλι !!! καλησπερα. απο πωλητη της HTC που επισκεπτεται τα καταστηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotini_lamb Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 ρε παιδια ξερετε ποιος ειναι ο κωδικος για να βγει η φραγη μυνηματων... *33#(κωδικος)*16# δεν ξερω ποιος ειναι ο κωδικος:(...αμα ξερετε βοηθηστε ευχαριστω προκαταβολικα καλησπερα, ο κωδικος ειναι τεσσερα μηδενικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Για άρση όλων των φραγών: #330*1234# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ! Νομίζω πως η πληροφορία σου είναι 100% έγκυρη. Ποιό έγκυρη δεν γίνεται! Ευχαριστώ πολύ και πάλι ! YΓ : Μπορείς μήπως να τον ρωτήσεις αν γίνεται να γίνει μία συσκευή προπαραγγελία (απο εταιρία) στην Wind , οπότε μόλις έρθει να μπορώ να το παραλάβω ? Θα με βοηθούσες ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. thanks! Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotini_lamb Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ! Νομίζω πως η πληροφορία σου είναι 100% έγκυρη. Ποιό έγκυρη δεν γίνεται! Ευχαριστώ πολύ και πάλι ! YΓ : Μπορείς μήπως να τον ρωτήσεις αν γίνεται να γίνει μία συσκευή προπαραγγελία (απο εταιρία) στην Wind , οπότε μόλις έρθει να μπορώ να το παραλάβω ? Θα με βοηθούσες ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. thanks! δυστυχως δυνατοτητα προπαραγγελιας δεν υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα ε?... Πώπω ρε ****το.. χειρότερα δεν γίνεται... Μέχρι τις 25 Ιαν. πρέπει να το πάρω.. αλλιώς, την έχασα την επιδότηση... :( ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ Φωτεινή! Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Μόλις πήρα τηλέφωνο στην ACE HELLAS. Το ΗΤC HD2 θα διατίθεται απο την Wind (100%) τέλος του μήνα!!!!! ΟΟΟΛΕΕΕ!!! ;) Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα ε?... Πώπω ρε ****το.. χειρότερα δεν γίνεται... Μέχρι τις 25 Ιαν. πρέπει να το πάρω.. αλλιώς, την έχασα την επιδότηση... :( ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ Φωτεινή! Πάντα υπάρχει η δυνατότητα να επεκτείνεις την διάρκεια της επιδότησής σου Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosTBM Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Για άρση όλων των φραγών: #330*1234# το 1234 ειναι σιγουρα αυτος ο κωδικος? το εβαλα και μετα με λεει λαθος κωδικος....μετα βαζω 4 μηδεινικα και με λεει περιορισμοι απενεργοποιηθηκαν ολες αλλα παλι τα ιδια τι αλλο να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Αν σου λέει περιορισμοί απενεργοποίηθηκαν όλες, σημαίνει πως όλες οι φραγές ακυρώθηκαν. (Η φωνή υπερισχύει των μηνυμάτων.) Εάν εξακολουθείς να μη λαμβάνεις, υπάρχουν τρεις πιθανές αιτίες. Ή φταίει η συσκευή (μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις με το να βάλεις τη sim σε άλλη συσκευή), ή δεν μπορείς να λάβεις από συγκεκριμένο αριθμό, ή από τους αριθμούς που έχεις στον κατάλογο, οπότε μιλάμε για ρυθμίσεις της συσκευής (δοκίμασε να στείλεις στον εαυτό σου μήνυμα από νούμερο που να μην έχεις καταχωρημένο στον κατάλογό σου), και αν δεν φταίει τίποτα από αυτά, τότε είναι από το δίκτυο και πρέπει να αναφέρεις το πρόβλημα και τις διαδικασίες που έχεις κάνει ήδη στην εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosTBM Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Αν σου λέει περιορισμοί απενεργοποίηθηκαν όλες, σημαίνει πως όλες οι φραγές ακυρώθηκαν. (Η φωνή υπερισχύει των μηνυμάτων.) Εάν εξακολουθείς να μη λαμβάνεις, υπάρχουν τρεις πιθανές αιτίες. Ή φταίει η συσκευή (μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις με το να βάλεις τη sim σε άλλη συσκευή), ή δεν μπορείς να λάβεις από συγκεκριμένο αριθμό, ή από τους αριθμούς που έχεις στον κατάλογο, οπότε μιλάμε για ρυθμίσεις της συσκευής (δοκίμασε να στείλεις στον εαυτό σου μήνυμα από νούμερο που να μην έχεις καταχωρημένο στον κατάλογό σου), και αν δεν φταίει τίποτα από αυτά, τότε είναι από το δίκτυο και πρέπει να αναφέρεις το πρόβλημα και τις διαδικασίες που έχεις κάνει ήδη στην εξυπηρέτηση πελατών. οκ θα τα δοκιμασω...ευχαριστω ρε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts